bal bal kuzubenim anaokulum geldi şimdi aklıma
teyzemin oğluyla aynı sınıftaydık biz aramızda 10 ay varannemler de birlikte verdi pişman oldular oğlanlarla bir olup kızların saçına uhuyla elişi kağıdı yapıştırırlardı benim kuzen de bana yapıştırıyor insan teyze kızı der yokkkk tabi bende saçı az olarak eve gidince anneme anlattım annemde teyzeme ve teyzem intikanımı alır güzel günlerdi şimdi 1 yaşında oğlu var onun diyor senin kız bitti öğreteyim de o da senin kıza yapıştırsın bende diyorum benim kızım senin oğlunun tombul bacaklarını ısırcak görürsün ailemi seviyorum yaaaa kuzenim kankam kardeşim yani yaş yakın olunca
A
Ayy çok sevindim canım. Sabah ve akşam daha hareketli herhalde. :))
Selam kizlar nasilsiniz benim bugun sabahtan beri sancim var sol kasigim batiyor allahtan bebisim hareket ediyor da o biraz icimi rahatlatiyor
Doğum çizgisi oluşan var mı? Dün aynada gördüm şok oldum. Göbek deliğinin altından aşağıya doğru iniyor. Normalde insanın hoşuna gitmez böyle şeyler ama ben çok sevdim bunu :)
Ya bir de benim kuzum beni gece çok korkuttu. Normalde karnımın tek tarafı sertleşip şişiyor, elime geliyor ona alışkınım ama o kadar sivrilmiş ki oradan bir yerden çıkacak zannettim :) kocaman bi tepecik yapmış kuzum :)
kızlar 3lü testimde risk yüksek çıktı amniyon sentez yaptırdım..3 hafta sonra sonucu belli olacak..bana dua eder misiniz? Nasıl geçicek 3 hafta bilmiyorum
iyi akşamlar anneler yarın detaylı ultrason randevum var hayırlısıyla bunu da atlatırız inşallah
Kraft sitesinde İsrail malı olmadığı ile ilgili açıklama yapmış. Gıda firması olan Kraft ile karıştırılıyoruz yazmışlar.
Iyi geceler kızlar 16/9 tansiyonla hastahanede yatmıştım birgün şimdi iyiyim ama yemek yiyincr çarpıntım oluyo cuma kontrolum var
Herkese merhaba güzel göbişli anneler ve pamuk bebekleri...
Öncelikle herkesi çok merak ediyorum uzun zamandır yazamadım umarım herkes iyidir:)) sizleri çok özledim...
Benim de başımdan bir sürü macera geçti:) Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin bebişlerimizi :) tatil sonrası kontrol amaçlı uçaktan iner inmez tek başıma bir doktora gittim ve doktor bebeğimin ellerinin kollarının bacaklarının ayaklarının oluşmasının imkansız olduğunu söyledi, ama benim bebeğimde oluştuğu için bunların kopacağını söyledi. Dank diye!! Ve ben de malesef inandım, ne saçma!!! Ama insan doktordan duyunca inanıyor meğerse şarlatanmış bu Dr... nette de biraz yalan yanlış bilgilere bakınca dünya başıma yıkıldı vs. Eşime söylemedim bir iki gün pna söylediğimde hastaneden yeni bir randevu almıştım ve eşim bayıldı(( bir sürü korku yaşadık...Bunun ameliyatını yapan doktorları araştırdık Amerikan Alman vs her hastaneden randevu aldık gittik ama kendi doktorumuz en son noktayı koydu bunun Tr'deki uzmanı benim böyle bir şey yok çok şükür dedi. Olayın adını vermiyorum sonra her bakan benim yaşadığım korku ve endişeyi yaşamasın:) iğrenç ve üzücü resimler çıkıyor nette bebeklerimiz takip altında çok şükür netten duyduğumuz şeyler korkutuyor yoksa... Öyle böyle geçirdik haftaları... O ilk gittiğim doktora da üslubundan dolayı dava açmak istiyor eşim ama ben Allah'a havale ediyorum, hamileliğimde bunlarla uğraşamam...
Bir de saç kestirme korkum vardı ama belime gelen saçlarımı Küt şeklinde kestirdim çok da rahatladım oh mis:) tüm hamilelere tavsiye ederim. Vitaminler saçlara değil bebeklerimize gitsin:)
Hafiften bebek odaları bakmaya ve bi iki bir şey almaya başladım:) ama nedense cimrilik yapıp dürüyorum alamıyorum hiçbir şey:))
Hala kızımıza bir isim bulamadık:))
Çatlaklar ah çatlaklar... Lierac şu bu fayda etmiyor malesef... Kilo da aldı başını gitti...
Bir de burada ayın 20'sinde normal doğum kursuna katılacağım öyle doğurmayı çok istiyorum inş olur ama imkansız gibi bit şey çok korkağımdır:)) onun bilgilerini de sizinle paylaşırım inş.. Benden haberler böyle :))
Hepinizi öpüyorum güzel anneler minik bebeklerimiz artık hislerimizi anlayıp bizi duyaniliyprlar ona göre:)))
Benim oğlumda götürdüklerimden yola çıkarak yanıma almayı planladıklarım şöyle:Kızlar bebişlerimiz malum kış bebekleri hastane için çantamızı nasıl hazırlamalıyız biri liste yapabilirmi acaba
canım zararı olmaz ama içinde tatlandırıcı olan şeyler kullanmamaya çalış.. ben şekerçilerdeki naneli şekerlerden kullanıyorum..Beyaz olanlardan ..Merhaba kızlar sohbete gidiyorum soğan yedim diye mentollü okolipsli olips attim agzima bi. Zarari olmaz dimi
aydalı olmuş .. sağol canımBenim oğlumda götürdüklerimden yola çıkarak yanıma almayı planladıklarım şöyle:
Bebek İçin:
- Bir hastane çıkışı (hemşireye verilmek üzere ayrıca poşetlenmiş)
-Kusma olasığıyla bir yedek hastane çıkışı
- bebek bezi
-sütüm yine hemen gelmezse diye biberon
-emzik
- battaniye
-bebeği çıkarırken oturtmak için oto koltuğu gibi kullanılan puset
Kendim için:
- Doğum sırasında giymek için bir gecelik
- Hastane terliği
- doğumda üşüme basıo o yüzden bir çift çorap
- Doğum sonrası için gecelik
- Göğüs kalkanı (avent- göğüslerim yara olursa diye)
- hastaneden dışarı çıkarken giymek için günlük kıyafet& iç çamaşırı
- süt gelsin diye uyarmak amacıyla süt pompası
- makyaj malzemesi, lohusa seti ve tarak, vs.
- atıştırmalık bir şeyler (doğum sırasında bişeyler yenmiyor, 8-9 saati bulabileceği için sonrasında atıştırmalık kuruyemiş vs iyi olur)
yine aklıma gelirse eklerim...
canımcım ne güzel böyle hatırlayıp yad etmek ben gitmedim anaokuluna bizimkide artık büyüyünce bol bol anlatır
senin bebişinde öyle :)
evet canım benimki özellikle akşamları bam güm yani bazen zıplatıyo beni aniden olunca insan
beklemiyo tabi sonra gülüyorum kendi kendime :))
canım bu haftalarda kasıklarda ağrı olması normalmiş ama içini rahatlatmak istersen bi doktorunu ara sor derim ben :)
ayy sorma bazen banada oluyor öyle ahh işte ordan çıkacak diyorum nasıl geriliyorsa artık ama bu hareketler onların kaslarının gelişmesi için gerekliymiş en sağlıklı olanı bu eee bizde bu tekmelerde mutluyuz madem sıkıntı yok :)
geçmiş olsun canım inşallah iyi çıkacak sonuçların...
hadi bakalım haberlerini bekliyoruz :)
canım bende istemiyorum onların tek bir çöpünü ama şöyle bir araştırıncada onların olmayan pek bişey yok
istiyoruz ki bebişlerimiz için en sağlılklı en iyisi olsun ama sadece yatak olayı için değil herşey de bu geçerli ama işte adamlar her şekilde piyasayı ele geçirmiş ne yazıkki
geçmiş olsun canım
canımcım çok geçmiş olsun böyle şeyleri doktordan duymak çok daha kötü tabi neydeki atlatmışsınız artık önümüzde çok güzel ve sayılı günler var umarım budan sonra herşey çok güzel olur :)
Kuzenim doğum yapmış sabah 6da 2. kızı geldi
resim gönderdiler ağladım duygusallıktan
her hamilelik her kadın farklıdır,,,, insanları dinleme,, kendine iyi bir doktor bul güvenebildiğin, sorularını ona sor, kk de gayet iyi bazen,,,,Sevgili ocak anneleri oncelikle hepinize hayirli dogumlar diliyorum . Bende rabbim nasip ederse mart annesi olacagim . İlk bebegim olacak o yuzden biraz cahillik var.. Size danismak isredigim bi konu var umarim bana yardim edersiniz. 14. Haftamdayim ilk aylar 5 kilo verdim daha yeni yeni bulantim bitti ama herkes karnin cikmadi diye soylenip duruyor. Surekli korku halindeyim. İkili testimde guzel cikti ama ikide bi karnima bakiyorum psikolojim bozuldu iyice bana bi akil verin sizin nasil oldu .. Cok tesekkur ediyorum simdiden hepinize de
canımcım çok geçmiş olsun böyle şeyleri doktordan duymak çok daha kötü tabi neydeki atlatmışsınız artık önümüzde çok güzel ve sayılı günler var umarım budan sonra herşey çok güzel olur :)
Kuzenim doğum yapmış sabah 6da 2. kızı geldi
canım çok kötü olmuş ama hamdolsun kuzun iyiymiş çok sevindim sonunu okuyunca
Ayyy ömrü güzel olsun inşallah. Çok feci bir duygu ya. Bende doğum hikayeleri okuyup okuyup ağlıyorum :)
kızlar 3lü testimde risk yüksek çıktı amniyon sentez yaptırdım..3 hafta sonra sonucu belli olacak..bana dua eder misiniz? Nasıl geçicek 3 hafta bilmiyorum
kizlar cok sukur binlerce sukur ayrintili ultrasonumuz iyi gecti hersey haftasiyla uyumllu pipimiz haln pipi :) bir ay sonraya gel dedi seker yuklemesi icin dedi insallah hersey sonuna kadar yolunda giderde hepimiz saglikla aliriz kucagimiza
Çok şükür atlattık âmin canım hepimiz için inş :))
Allah analımbabalı büyütsün canım inş.. Darısı bizim başımıza ...
Elh. Canım her şey yolunda... Sende durumlar nasıl kardeşine alıştı mı seninki
ben dün başladım alışverişe :) 2 tane hastane cıkışı aldım battaniye aldım cook tatlı bi alt açma aldım minnacık biberon aldım sütüm gelmezse hemen emziremezsem diyerekten. göğüs pedi aldım. hepsi cok tatlılar bi de canta beğendim ama onu önümüzdeki aya inşallah :)Benim oğlumda götürdüklerimden yola çıkarak yanıma almayı planladıklarım şöyle:
Bebek İçin:
- Bir hastane çıkışı (hemşireye verilmek üzere ayrıca poşetlenmiş)
-Kusma olasığıyla bir yedek hastane çıkışı
- bebek bezi
-sütüm yine hemen gelmezse diye biberon
-emzik
- battaniye
-bebeği çıkarırken oturtmak için oto koltuğu gibi kullanılan puset
Kendim için:
- Doğum sırasında giymek için bir gecelik
- Hastane terliği
- doğumda üşüme basıo o yüzden bir çift çorap
- Doğum sonrası için gecelik
- Göğüs kalkanı (avent- göğüslerim yara olursa diye)
- hastaneden dışarı çıkarken giymek için günlük kıyafet& iç çamaşırı
- süt gelsin diye uyarmak amacıyla süt pompası
- makyaj malzemesi, lohusa seti ve tarak, vs.
- atıştırmalık bir şeyler (doğum sırasında bişeyler yenmiyor, 8-9 saati bulabileceği için sonrasında atıştırmalık kuruyemiş vs iyi olur)
yine aklıma gelirse eklerim...
canim gozunuz aydin rabbim anali babli buyutmeyi nasip etsin insallahh :Kuzenim doğum yapmış sabah 6da 2. kızı geldi
gozun aydin canim demek pipi yerinde o zaman hemen cumle aleme duyur bakalim oglusun olucani gerci sen oyle sabirlisinki doguma kadar bile soylemeyebilirsinn gibime geliyorkizlar cok sukur binlerce sukur ayrintili ultrasonumuz iyi gecti hersey haftasiyla uyumllu pipimiz haln pipi bir ay sonraya gel dedi seker yuklemesi icin dedi insallah hersey sonuna kadar yolunda giderde hepimiz saglikla aliriz kucagimiza
canim rabbim kolaylik versin zor hamile halinde bu kadar tempoyla yasamakgünaydın tatlı anneler pazartesi salı formasyon alıyorum sabah 6 da evden çıkıyorum akşam 6 yı geçerken eve giriyorum dün artık ölü gibiydim eve gelince çok yorucu oluyor
3 te randevum var bir aksilik çıkmazsa inş herşey yolundadır benim bebiş gece 10 dan sonra başlıyor kıpırdanmaya dönmeye ,gündüz çok dikkat etmiyordum ama dün derste baya bir tepik attı bana çocuk bile sıkıldı ders dinlemekten
canim herkesde ayni sey olucak diye birsey yok ben hicbir test yaptirmadim icimde gayet rahat doktorun gerek yok dediyse zaten hersey yolundadir her duydugua panik yaparsan isin zorcanım peki 2 lide de bir sorun mu çıkmıştı doktorum bana 2 lide bişey çıkmadığı için hiç 3 lü tarama yapmadı. yapsamıy dı acaba panik oldum şimdi
hayirli olsun cicilerinizz :)ben dün başladım alışveriş 2 tane hastane cıkışı aldım battaniye aldım cook tatlı bi alt açma aldım minnacık biberon aldım sütüm gelmezse hemen emziremezsem diyerekten. göğüs pedi aldım. hepsi cok tatlılar bi de canta beğendim ama onu önümüzdeki aya inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?