2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .

canımcım ne güzel böyle hatırlayıp yad etmek ben gitmedim anaokuluna bizimkide artık büyüyünce bol bol anlatır
senin bebişinde öyle :)

A

Ayy çok sevindim canım. Sabah ve akşam daha hareketli herhalde. :))

evet canım benimki özellikle akşamları bam güm yani bazen zıplatıyo beni aniden olunca insan
beklemiyo tabi sonra gülüyorum kendi kendime :))

Selam kizlar nasilsiniz benim bugun sabahtan beri sancim var sol kasigim batiyor allahtan bebisim hareket ediyor da o biraz icimi rahatlatiyor

canım bu haftalarda kasıklarda ağrı olması normalmiş ama içini rahatlatmak istersen bi doktorunu ara sor derim ben :)

ayy sorma bazen banada oluyor öyle ahh işte ordan çıkacak diyorum nasıl geriliyorsa artık ama bu hareketler onların kaslarının gelişmesi için gerekliymiş en sağlıklı olanı bu eee bizde bu tekmelerde mutluyuz madem sıkıntı yok :)

kızlar 3lü testimde risk yüksek çıktı amniyon sentez yaptırdım..3 hafta sonra sonucu belli olacak..bana dua eder misiniz? Nasıl geçicek 3 hafta bilmiyorum

geçmiş olsun canım inşallah iyi çıkacak sonuçların...

iyi akşamlar anneler yarın detaylı ultrason randevum var hayırlısıyla bunu da atlatırız inşallah

hadi bakalım haberlerini bekliyoruz :)

Kraft sitesinde İsrail malı olmadığı ile ilgili açıklama yapmış. Gıda firması olan Kraft ile karıştırılıyoruz yazmışlar.

canım bende istemiyorum onların tek bir çöpünü ama şöyle bir araştırıncada onların olmayan pek bişey yok
istiyoruz ki bebişlerimiz için en sağlılklı en iyisi olsun ama sadece yatak olayı için değil herşey de bu geçerli ama işte adamlar her şekilde piyasayı ele geçirmiş ne yazıkki

Iyi geceler kızlar 16/9 tansiyonla hastahanede yatmıştım birgün şimdi iyiyim ama yemek yiyincr çarpıntım oluyo cuma kontrolum var

geçmiş olsun canım

canımcım çok geçmiş olsun böyle şeyleri doktordan duymak çok daha kötü tabi neydeki atlatmışsınız artık önümüzde çok güzel ve sayılı günler var umarım budan sonra herşey çok güzel olur :)

Kızlar bebişlerimiz malum kış bebekleri hastane için çantamızı nasıl hazırlamalıyız biri liste yapabilirmi acaba
Benim oğlumda götürdüklerimden yola çıkarak yanıma almayı planladıklarım şöyle:
Bebek İçin:
- Bir hastane çıkışı (hemşireye verilmek üzere ayrıca poşetlenmiş)
-Kusma olasığıyla bir yedek hastane çıkışı
- bebek bezi
-sütüm yine hemen gelmezse diye biberon
-emzik
- battaniye
-bebeği çıkarırken oturtmak için oto koltuğu gibi kullanılan puset

Kendim için:
- Doğum sırasında giymek için bir gecelik
- Hastane terliği
- doğumda üşüme basıo o yüzden bir çift çorap
- Doğum sonrası için gecelik
- Göğüs kalkanı (avent- göğüslerim yara olursa diye)
- hastaneden dışarı çıkarken giymek için günlük kıyafet& iç çamaşırı
- süt gelsin diye uyarmak amacıyla süt pompası
- makyaj malzemesi, lohusa seti ve tarak, vs.
- atıştırmalık bir şeyler (doğum sırasında bişeyler yenmiyor, 8-9 saati bulabileceği için sonrasında atıştırmalık kuruyemiş vs iyi olur)

yine aklıma gelirse eklerim...

aydalı olmuş .. sağol canım

İnşallah canım

Günaydın annisler nasılsınız bakalım bebiş lerde iyidir umarım. İki gündür az oynuyo benim minik hayret uyuyo mu acep iyi olsunda meleğim .doktora gidecek ler varsa hayırlı haberlerle dönsün ler inşallah ...

her hamilelik her kadın farklıdır,,,, insanları dinleme,, kendine iyi bir doktor bul güvenebildiğin, sorularını ona sor, kk de gayet iyi bazen,,,,
misal banada geçen hafta çok kilo almışsın, diyetisyene git, göbeğin düşük düşük tehliken var, v,s v.s dediler,, ve ben takmadım,,, doktorum uygun görürse giderim diyetisyene, dr um hamileliğimin sağlıklı olduğunu söyledi,,,,,yani çevrendeki herkes kadın doğumcu kesiliyor,,, ciddiye alıp canını sıkma,,, en tehlikeli şey stres,, stresden uzak dur,,

Çok şükür atlattık âmin canım hepimiz için inş :))

Kuzenim doğum yapmış sabah 6da 2. kızı geldi
resim gönderdiler ağladım duygusallıktan

Allah analımbabalı büyütsün canım inş.. Darısı bizim başımıza ...

canım çok kötü olmuş ama hamdolsun kuzun iyiymiş çok sevindim sonunu okuyunca

Elh. Canım her şey yolunda... Sende durumlar nasıl kardeşine alıştı mı seninki

günaydın tatlı anneler pazartesi salı formasyon alıyorum sabah 6 da evden çıkıyorum akşam 6 yı geçerken eve giriyorum dün artık ölü gibiydim eve gelince çok yorucu oluyor

3 te randevum var bir aksilik çıkmazsa inş herşey yolundadır benim bebiş gece 10 dan sonra başlıyor kıpırdanmaya dönmeye ,gündüz çok dikkat etmiyordum ama dün derste baya bir tepik attı bana çocuk bile sıkıldı ders dinlemekten

kızlar 3lü testimde risk yüksek çıktı amniyon sentez yaptırdım..3 hafta sonra sonucu belli olacak..bana dua eder misiniz? Nasıl geçicek 3 hafta bilmiyorum

canım peki 2 lide de bir sorun mu çıkmıştı doktorum bana 2 lide bişey çıkmadığı için hiç 3 lü tarama yapmadı. yapsamıy dı acaba panik oldum şimdi

kizlar cok sukur binlerce sukur ayrintili ultrasonumuz iyi gecti hersey haftasiyla uyumllu pipimiz haln pipi :) bir ay sonraya gel dedi seker yuklemesi icin dedi insallah hersey sonuna kadar yolunda giderde hepimiz saglikla aliriz kucagimiza

maşşalh canım gözün aydın darısı başımıza inşallah

ben dün başladım alışverişe :) 2 tane hastane cıkışı aldım battaniye aldım cook tatlı bi alt açma aldım minnacık biberon aldım sütüm gelmezse hemen emziremezsem diyerekten. göğüs pedi aldım. hepsi cok tatlılar bi de canta beğendim ama onu önümüzdeki aya inşallah :)

Kızlar bişey soracam tecrübelilere

son zamanlarda epilasyon falan nasıl yaptınız öncekilerde?
ani bi durum olsa bebek gelse falan jilet mi kullanacaz hemen hastaneye giderken

Reactions: idL
Kuzenim doğum yapmış sabah 6da 2. kızı geldi
resim gönderdiler ağladım duygusallıktan
canim gozunuz aydin rabbim anali babli buyutmeyi nasip etsin insallahh :
kizlar cok sukur binlerce sukur ayrintili ultrasonumuz iyi gecti hersey haftasiyla uyumllu pipimiz haln pipi bir ay sonraya gel dedi seker yuklemesi icin dedi insallah hersey sonuna kadar yolunda giderde hepimiz saglikla aliriz kucagimiza
gozun aydin canim demek pipi yerinde o zaman hemen cumle aleme duyur bakalim oglusun olucani gerci sen oyle sabirlisinki doguma kadar bile soylemeyebilirsinn gibime geliyor
canim rabbim kolaylik versin zor hamile halinde bu kadar tempoyla yasamak
canım peki 2 lide de bir sorun mu çıkmıştı doktorum bana 2 lide bişey çıkmadığı için hiç 3 lü tarama yapmadı. yapsamıy dı acaba panik oldum şimdi
canim herkesde ayni sey olucak diye birsey yok ben hicbir test yaptirmadim icimde gayet rahat doktorun gerek yok dediyse zaten hersey yolundadir her duydugua panik yaparsan isin zor
hayirli olsun cicilerinizz :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…