2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
Eki Görüntüle 1230865 Eki Görüntüle 1230867 Kızlaar günaydın. Benimde aklımda şu iki model var kararsız kaldım bi bakar mısınız ? İlki 1100 ikincisi 2200 tl
ilki 1100 tl ama chicco dönem dönem kampanya yapıyor her 250 tl ye 50 tl indirim şeklinde o zaman 850 tl ye geliyor,, telefon açıp öğrenebilirsin chicco mağazalarına,, (indirimin ne zaman olucağını bilmiyorlar ama varsa da söylüyorlar)

ben ilk modeli alacağım çünkü ileride baston modeli almak zorunda kalmam ve araba olmadığı için katlabıp baston olan model benim için daha rahat olucak,,,,
ikinci medelide beğendim ama bana biraz büyük geldi,,, benim için sorun olur ama tabii araban varsa o başka konu,, bu arada eğer 2000 tl civarı vereceksen bugaboo daki arabalara bak derim,, onların amortismanları en iyisinden,,,,

amin tatlım

:) herkes dört gözle ayrintiliyi bekliyodu artik demek zorunda kaldim aslinda 7 ayda seker yuklemesinde bidaha gözukup dicektimde neyse dedim :)

tatlım sen okuluna yakın bir ev tut,, bakıcıyı ayarla, (bakıcı sen işe başlamadan gelsin haftada 2 gün seninle vakit geçirsin)
evinin anahtarınıda annene, ablana ver onlar sen evde yokken baıcıya haber vermeden eve gelsinler ( bebek uyanmasın diye zili çalmadık derler),,, böylelikle içinde rahat olur,,,,

herkes dört gözle ayrintiliyi bekliyodu artik demek zorunda kaldim aslinda 7 ayda seker yuklemesinde bidaha gözukup dicektimde neyse dedim

ay benim esim gecen haftaki kontrolumde gelmedi uyandirmadim uyusun isten geldi gece diye doktordan tam ciktim bi baktim arabayla geliyor tuhh yetisemedim niye beni kaldirmadin bende gorcektim oglumu diye kizdi bende dedim uyuyorsun diye uyandirmadim haftaya hastanedekine beraber gideriz iyiki bi hafta sonra ayrintilimiz vardi yine yoksa yemistim paparayi doktor kontrollerimde illa benimle olmak istiyor bende cok o bakiyor bebise ultrasondan gozunu ayirmiyorr cok heycanli ve hevesli ucuncu oglusumuz oldugu halde :)
iyi senin esin gelmiyor senle dayaniyorr soyle artik canim bundan sonra degisiceni sanmiyorum yeter bu kadar eziyet cok dayaniklisin valla bi kere daha taktir ettim seni

Cnm yurtdışında babalar giriyo sorun olmuyoda kızımda benimkide öyleydı ama bunda devlete gıdıyorum turkıyede kadınlar doluyo odaya oyuzden erkek girmesini istemiyolar gelemiyo malesef sana niye 2 kere ayrıntılı ultrason giriyorsun bana 1 ay sonra gel şeker yüklemesi için dedi

Kızlar kardeşimin nişanında elbise alacam ama çok pahalı yaaaa
benim karnım çok büyük, benimde düğünüm vardı batikden 40 tl ye uzun şifon bol bir elbise aldım,,, göğüs altınada elbiseden bir ton koyu ipek kurdele aldım (metresi 1 tl) ,,, o kadar şık oldu ki herkes hamile elbisesi aldım sandı,,,

elbisenin resmi varsa yükler misin merak uyandırdın :)

Teşekkür ederim canım, netten bazı yorumlara bakınca kimi de chicconun manevrasının iyi olmadığını, bir müddet sonra ses çıkardığını yazmış aklım karıştı valla bende güvenilir marka diye hep onun arabalarına bakıyordum

Günaydın amniosentez yaptıranları okudukça çok üzülüyorum tüm tarama testlerinin kaldırılması için elimden geleni yaparım ama sağlık sektöründe dönen parayla mücadele etmeye benim gücüm yetmez malesef ayrıntılıya bile girmek istemedim çünkü büyük bir çoğunlukta ya beyinde ya böbrekte ya da kalpte bir sorun görüyor doktorlar ama ikili riskimden dolayı doktorum ısrar etti biz de kabul ettik, 2 gün kaldı bebeğimizi görmemize cuma günü inşallah hiç bir sorun çıkmaz da içimiz daha da daralmadan rahatlar, rabbim risk sorunlarıyla mücadele eden herkesin içine ferahlık versin inşallah.. Bizim imtihanımız da bilim ve teknolojiyle

evet canim ya duymustum onu anladim simdi niye esinin gelmedigini ne sacma insanin esi niye giremezki bebegi gormeye sen kontroldeyken odada baskasidami oluyor ki ?gecen haftaki ayrintili degildi canim ama sagolsun doktorum ayrintili gibi kontrol etti yarim saat surdu.yarinki hastanede yapilcak ayrintili organ kontrolu olucak insallah .seker yuklemesi falan yok bizim burda onuda sizden duyuyorum ilk cok degisik turkiyenin uygulamalari burasiyla alakasi yok ...
vayy anlattigina gore cok cici bi elbise olmus canim bende merak ettim resim isteriz :)

canim ne guzel yazmissin saglik sektorunde donen para bence bu yapilan testlerin ivirlarin zivirlarin tek amaci bu
ucuncu hamileligim normal ultrasn kontorunden baska birsey yapilmiyor burda cok gerekli ve mecbur bi test olsaydi burdada yapilirdi bence.bu testler anne adayini endisede birakmaktan baska bir ise yaramiyor malesef gunumuzde hala bu testleri temiz cikipta malesef evlatlari rahatsiz olarak doganlari, yada tam tersi testi riski cikipta evladi sapasaglam olarak doganlari duyuyoruz.ne yipratici ve uzucu anne ve bebek icin.oysaki hamilik donemi en guzel ve her anini tadina vara vara gecirmemiz gereken bi donem ne diye anne adaylarin en guzel zamanini zehir ediyorlar anlamiyorum
insallah test sonucu bekleyen herkesin sonuclari tertemiz cikar herkesin ici rahat eder rabbimin taktirinden otesi yoktur gerisi hikaye bence ...

eve
elbisenin fotosunu istiyoruz kızlar bir de nerelerden alışveriş yapıyorsunuz kendiniz için. çok bir şey almak istemiyorum kendime desem de ihtiyacım var sonuçta

günaydın kızlar dün tetanoz olan kolum biraz ağrıyor inş. bu gün geçer
inşaallah canım
günaydın kızlar. bi arkadaşım üçüz bebek bekliyordu dün 26. haftasında doğum yaptı. şimdilik iyiler ama dualarınıza ihtiyaçları var.
canım inşaallah daha iyi olurlar sağlıkla büyürler
canım benimkide ayın 9 unda 22+3 lük olucaz, geç olması daha iyiymiş kalp gelişimide tamamlanmış oluyormuş
Kuzenim doğum yapmış sabah 6da 2. kızı geldi
resim gönderdiler ağladım duygusallıktan
hayırlı uğurlu olsun sağlıkla büyüsün
alıştı canım seviyor sürekli tabi kıskanıyor o kadarı normal ama genel anlamda benim oğlum çok inat tipik boğa:) çok üzüyor beni
kizlar cok sukur binlerce sukur ayrintili ultrasonumuz iyi gecti hersey haftasiyla uyumllu pipimiz haln pipi :) bir ay sonraya gel dedi seker yuklemesi icin dedi insallah hersey sonuna kadar yolunda giderde hepimiz saglikla aliriz kucagimiza
maşaallah pipiline:)
inşaallah güzel haberlerle gel canım, benim minikde gün içinde oynuyorda akşam 10 olunca kesin oynuyor, hatta eşime dedim saat 10 mu oldu eymen başladı oynamaya diye:)
güle güle kullanın canım
Kızlar bişey soracam tecrübelilere

son zamanlarda epilasyon falan nasıl yaptınız öncekilerde?
ani bi durum olsa bebek gelse falan jilet mi kullanacaz hemen hastaneye giderken
canım normalde de ağda epilasyon yapamıyorum istiyorum ama maalesef cildim müsait değil onları yapınca cilt yanığı gibi kızarıyor bir cilt hastalığım var ondan hep jilet kullanıyorum ben
canım taramalara bende gıcığım ilk oğlumda yaptırmadım bunda dr sinir etti zorla yaptırdı ama ayrıntılı ultrason çok önemli tarama testinde belli olan hastalıkların tedavisi yok ama ayrıntılıda organlarla ilgili olan hastalıkların tedavisi var ki bazılarına anne karnında müdahale edilmesi gerekiyor bazılarına doğar doğmaz o yüzden önceden bilmek lazım tedbir amaçlı

canım maalesef devlet böyle buralarda bazı şehirlerde girmiyor başka hastalar ama iki şehirde yaşadım ikisinde de hurra doluyor kadınlar ve eşler alınmıyor içeriye, özele geçicem bende bu gidişle çünkü fenalık geldi bu durumdan, özeldeki dr u sevmiyorum devletteki dr da çok iyi kaldım arada

iyi bi fikir canım
benim karnım yok öyle ama zateb kilolu olduğum için olan midem duruyor

eve

elbisenin fotosunu istiyoruz kızlar bir de nerelerden alışveriş yapıyorsunuz kendiniz için. çok bir şey almak istemiyorum kendime desem de ihtiyacım var sonuçta

lcw dan bir pantolon aldım onun dışında ekstra bir şey almadım tuniklerim oluyor şimdilik

Hep jilet kullanmak da çok kötü canım ya benim de hep kızarıyor kanıyor cildim bembeyaz ama ne yapayım jilet sürdüm 1 yıl falan mahvoldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…