canım bana alerji yapmıyor jilet sıkıntım yok o konuda ama genel anlamda memnun değil kimse ona bir şey diyemem, benim vitiligom var canım o hastalığın olduğu yere cilt tabakasını tahriş eden ağda epilasyon kullanamıyorum güneş yanığı gibi acıyor maalesefHep jilet kullanmak da çok kötü canım ya benim de hep kızarıyor kanıyor cildim bembeyaz ama ne yapayım jilet sürdüm 1 yıl falan mahvoldu
Gecmis olsun canim insallah bi sorun yoktur. Bayagidir yoktun goremiyodum seni. En son gordugumde bebisin kizdi :) erkegemi dondu :) benimkide erkekmis sen soylemistin ya senin ki erkek oyle doguyo icime diye :) hayirlisiyla kucagimiza almayi nasip etsn Rabbim..İyi geceler kızlar... Nasılsınız.. Nişan pazar gunu oldu ewde ... Yorgunlugumu atamu aralar agırlasmaya basladım... Oglumla sürekli iletişim halindeyiz.. Her gece düm tek tek
Masallh cok hareketli...
Fakat kasogım ve vajınamın üstü cok agrıyor ;(
Birde taharet alırken farkettın rahım agzı cok sertleşmiş anlamadım ... Dr basvurmm gerekıcek sanırım...
İstedıgım elbiseyi bulamadım malesef...terzim tatile cıkmıstı baskasınada güvenemedim.hazır aldım mecbur.aman napayım baska sorun olmasın ...
Fotoları derleyemrdım daha arkadaslar cektı onlardan alcam daha...
Kızım iyi cok şükür onu ve oglumu cok sevıyorumm...
Sizler nasılsınız... İnş kötü bir haber yoktur .. Allahım şeyim öle agrıyoki uyuyamadım bi türlü..
canım bana alerji yapmıyor jilet sıkıntım yok o konuda ama genel anlamda memnun değil kimse ona bir şey diyemem, benim vitiligom var canım o hastalığın olduğu yere cilt tabakasını tahriş eden ağda epilasyon kullanamıyorum güneş yanığı gibi acıyor maalesefyoksa en güzeli ağda bence
benim ismimi görüyor musun canım?Aaa konuyu okuyanlar gözüküyor artık altta yaşasın kk :))
slm bende pazartesi girdim ayrıntılı ultrasona aynı dğer ultsason gibi karından bakılıyor . yapacağın pek bişey yok. sadece tatlı bişeyler yersen bebişin hareketli olur ac gelmeyin dediler sadece anında sonucu veriyorlar zaten 5-6 dakika sürüyor.Detaylı ultrasona giren kızlar yardimci olur musunuz? Ne kadar sürüyor, karında mi alttan mı bakıyorlar, aç tok fark ediyor mu, sonuç ne zaman çıkıyor anında bilgi veriyorlar mı? Gitmeden önce yapmak gereken bir şey var mı, sizin bilgi vermek istediğiniz bir şey var mı kızlar doktor bebeğin kalbinde beyaz leke görmüştü inş detaylı da sorun çıkmaz tedirginim yaa
Canim sakin ol nedendir bu kadar telasin ayrıntılı ultrasonda yapman gereken ilk sey sakin olmak :)Detaylı ultrasona giren kızlar yardimci olur musunuz? Ne kadar sürüyor, karında mi alttan mı bakıyorlar, aç tok fark ediyor mu, sonuç ne zaman çıkıyor anında bilgi veriyorlar mı? Gitmeden önce yapmak gereken bir şey var mı, sizin bilgi vermek istediğiniz bir şey var mı kızlar doktor bebeğin kalbinde beyaz leke görmüştü inş detaylı da sorun çıkmaz tedirginim yaa
Yok nereye saklandjn kiz :)benim ismimi görüyor musun canım?
ya devlet hastanesi oldugundan kaynaklaniyo cnm saglik guvencem yok ondan devlete gidiyorum özellerde girebilir babalar ama devlette 3 kisi oluyo en az odada biri sekreteri yaninda biri beklemede biride ultrasonda :) mecbur devlete gidiyorum doktor tanidik bide saglik guvence yok ondan evt aslinda ben kziimi yurtdisinda yaptim dogumu seker yuklemesi ordada yoktuda burda var illada yapalim diyolar kararsizim tetanoz asisida yoktu finlandiyada ama burda var yaptiricam az sonra gidip saglik ocaginaevet canim ya duymustum onu anladim simdi niye esinin gelmedigini ne sacma insanin esi niye giremezki bebegi gormeye sen kontroldeyken odada baskasidami oluyor ki ?gecen haftaki ayrintili degildi canim ama sagolsun doktorum ayrintili gibi kontrol etti yarim saat surdu.yarinki hastanede yapilcak ayrintili organ kontrolu olucak insallah .seker yuklemesi falan yok bizim burda onuda sizden duyuyorum ilk cok degisik turkiyenin uygulamalari burasiyla alakasi yok ...
vayy anlattigina gore cok cici bi elbise olmus canim bende merak ettim resim isteriz :)
Çok teşekkür ederim bilgilendirdigin için tamam sakin olucam söz :)Canim sakin ol nedendir bu kadar telasin ayrıntılı ultrasonda yapman gereken ilk sey sakin olmak :)
Karından yapılıyor kontrol doktorun tek tek bebeğinin organlarini kontrol edicek ve bunu yaparken de seni bilgilendirmesi lazim benim doktorum hrr organda tek tek bilgi vermisti.tok karna ac karna diye bir sart yok bosuna ac kalma güzelce doyur karnini.sonuc diye birsey yok aninda bilgilendirir doktirin zaten en az 20 dk sürmesi gerek olması gerektiği gibi yapilmis bir ayrıntılı kontrolun 5 dk da yapılanları aklim.almiyor o kadar organ tek tek kisa bir sürede bakilamaz bakilirsada gerektiği gibi olmamistir bence
İnşallah o beyaz lekede bu sefer gozukmez canim.icini ferah tut bebegin çok sağlıklı inşallah annesi :)
Teşekkür ederim randevuyu sabah 8.30 a verdiler kahvaltısız gitmeyim o zamanslm bende pazartesi girdim ayrıntılı ultrasona aynı dğer ultsason gibi karından bakılıyor . yapacağın pek bişey yok. sadece tatlı bişeyler yersen bebişin hareketli olur ac gelmeyin dediler sadece anında sonucu veriyorlar zaten 5-6 dakika sürüyor.
karından bakılıyor canım hemende söyleniyorDetaylı ultrasona giren kızlar yardimci olur musunuz? Ne kadar sürüyor, karında mi alttan mı bakıyorlar, aç tok fark ediyor mu, sonuç ne zaman çıkıyor anında bilgi veriyorlar mı? Gitmeden önce yapmak gereken bir şey var mı, sizin bilgi vermek istediğiniz bir şey var mı kızlar doktor bebeğin kalbinde beyaz leke görmüştü inş detaylı da sorun çıkmaz tedirginim yaa
Anladım canım son zamanlarda ani bebek gelmesi olursa mecbur jiletlerim artık
Çok geçmiş olsun. Tansiyona dikka t etmemiz lazım, hele ki yüksekse. Tekrarı olmaz inşallah.Iyi geceler kızlar 16/9 tansiyonla hastahanede yatmıştım birgün şimdi iyiyim ama yemek yiyincr çarpıntım oluyo cuma kontrolum var
Herkese merhaba güzel göbişli anneler ve pamuk bebekleri...
Öncelikle herkesi çok merak ediyorum uzun zamandır yazamadım umarım herkes iyidir:)) sizleri çok özledim...
Benim de başımdan bir sürü macera geçti:) Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin bebişlerimizi :) tatil sonrası kontrol amaçlı uçaktan iner inmez tek başıma bir doktora gittim ve doktor bebeğimin ellerinin kollarının bacaklarının ayaklarının oluşmasının imkansız olduğunu söyledi, ama benim bebeğimde oluştuğu için bunların kopacağını söyledi. Dank diye!! Ve ben de malesef inandım, ne saçma!!! Ama insan doktordan duyunca inanıyor meğerse şarlatanmış bu Dr... nette de biraz yalan yanlış bilgilere bakınca dünya başıma yıkıldı vs. Eşime söylemedim bir iki gün pna söylediğimde hastaneden yeni bir randevu almıştım ve eşim bayıldı(( bir sürü korku yaşadık...Bunun ameliyatını yapan doktorları araştırdık Amerikan Alman vs her hastaneden randevu aldık gittik ama kendi doktorumuz en son noktayı koydu bunun Tr'deki uzmanı benim böyle bir şey yok çok şükür dedi. Olayın adını vermiyorum sonra her bakan benim yaşadığım korku ve endişeyi yaşamasın:) iğrenç ve üzücü resimler çıkıyor nette bebeklerimiz takip altında çok şükür netten duyduğumuz şeyler korkutuyor yoksa... Öyle böyle geçirdik haftaları... O ilk gittiğim doktora da üslubundan dolayı dava açmak istiyor eşim ama ben Allah'a havale ediyorum, hamileliğimde bunlarla uğraşamam...
Bir de saç kestirme korkum vardı ama belime gelen saçlarımı Küt şeklinde kestirdim çok da rahatladım oh mis:) tüm hamilelere tavsiye ederim. Vitaminler saçlara değil bebeklerimize gitsin:)
Hafiften bebek odaları bakmaya ve bi iki bir şey almaya başladım:) ama nedense cimrilik yapıp dürüyorum alamıyorum hiçbir şey:))
Hala kızımıza bir isim bulamadık:))
Çatlaklar ah çatlaklar... Lierac şu bu fayda etmiyor malesef... Kilo da aldı başını gitti...
Bir de burada ayın 20'sinde normal doğum kursuna katılacağım öyle doğurmayı çok istiyorum inş olur ama imkansız gibi bit şey çok korkağımdır:)) onun bilgilerini de sizinle paylaşırım inş.. Benden haberler böyle :))
Hepinizi öpüyorum güzel anneler minik bebeklerimiz artık hislerimizi anlayıp bizi duyaniliyprlar ona göre:)))
günaydın kızlar. bi arkadaşım üçüz bebek bekliyordu dün 26. haftasında doğum yaptı. şimdilik iyiler ama dualarınıza ihtiyaçları var.
Kuzenim doğum yapmış sabah 6da 2. kızı geldi
resim gönderdiler ağladım duygusallıktan
aynısı bana da oldu canım yaklaşık 1 ay önce top belime geldi ama beynim zonkladı resmen. Kafana takma bence ama kanama fln olursa ki zannetmem doktora gidersin o zamanKızlar esimle mahalle arasından eve dönerken çocuğun biri sert bir şekilde topu belime doğru getirdi birşey olmaz dimi bize dua edin :-( bi kere eve gelince hareketini hissettim sanki bebeğimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?