2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
Hep jilet kullanmak da çok kötü canım ya benim de hep kızarıyor kanıyor cildim bembeyaz ama ne yapayım jilet sürdüm 1 yıl falan mahvoldu
canım bana alerji yapmıyor jilet sıkıntım yok o konuda ama genel anlamda memnun değil kimse ona bir şey diyemem, benim vitiligom var canım o hastalığın olduğu yere cilt tabakasını tahriş eden ağda epilasyon kullanamıyorum güneş yanığı gibi acıyor maalesef yoksa en güzeli ağda bence

Detaylı ultrasona giren kızlar yardimci olur musunuz? Ne kadar sürüyor, karında mi alttan mı bakıyorlar, aç tok fark ediyor mu, sonuç ne zaman çıkıyor anında bilgi veriyorlar mı? Gitmeden önce yapmak gereken bir şey var mı, sizin bilgi vermek istediğiniz bir şey var mı kızlar doktor bebeğin kalbinde beyaz leke görmüştü inş detaylı da sorun çıkmaz tedirginim yaa

Gecmis olsun canim insallah bi sorun yoktur. Bayagidir yoktun goremiyodum seni. En son gordugumde bebisin kizdi :) erkegemi dondu :) benimkide erkekmis sen soylemistin ya senin ki erkek oyle doguyo icime diye :) hayirlisiyla kucagimiza almayi nasip etsn Rabbim..

Anladım canım son zamanlarda ani bebek gelmesi olursa mecbur jiletlerim artık

Aaa konuyu okuyanlar gözüküyor artık altta yaşasın kk :))

slm bende pazartesi girdim ayrıntılı ultrasona aynı dğer ultsason gibi karından bakılıyor . yapacağın pek bişey yok. sadece tatlı bişeyler yersen bebişin hareketli olur ac gelmeyin dediler sadece anında sonucu veriyorlar zaten 5-6 dakika sürüyor.

Canim sakin ol nedendir bu kadar telasin ayrıntılı ultrasonda yapman gereken ilk sey sakin olmak :)
Karından yapılıyor kontrol doktorun tek tek bebeğinin organlarini kontrol edicek ve bunu yaparken de seni bilgilendirmesi lazim benim doktorum hrr organda tek tek bilgi vermisti.tok karna ac karna diye bir sart yok bosuna ac kalma güzelce doyur karnini.sonuc diye birsey yok aninda bilgilendirir doktirin zaten en az 20 dk sürmesi gerek olması gerektiği gibi yapilmis bir ayrıntılı kontrolun 5 dk da yapılanları aklim.almiyor o kadar organ tek tek kisa bir sürede bakilamaz bakilirsada gerektiği gibi olmamistir bence
İnşallah o beyaz lekede bu sefer gozukmez canim.icini ferah tut bebegin çok sağlıklı inşallah annesi :)

ya devlet hastanesi oldugundan kaynaklaniyo cnm saglik guvencem yok ondan devlete gidiyorum özellerde girebilir babalar ama devlette 3 kisi oluyo en az odada biri sekreteri yaninda biri beklemede biride ultrasonda :) mecbur devlete gidiyorum doktor tanidik bide saglik guvence yok ondan evt aslinda ben kziimi yurtdisinda yaptim dogumu seker yuklemesi ordada yoktuda burda var illada yapalim diyolar kararsizim tetanoz asisida yoktu finlandiyada ama burda var yaptiricam az sonra gidip saglik ocagina

Çok teşekkür ederim bilgilendirdigin için tamam sakin olucam söz :)

Teşekkür ederim randevuyu sabah 8.30 a verdiler kahvaltısız gitmeyim o zaman

karından bakılıyor canım hemende söyleniyor
Anladım canım son zamanlarda ani bebek gelmesi olursa mecbur jiletlerim artık

sana kalmış canım artık

Selam annişler napiyosunuz bakalımmmm.. Ben bakıyorum ama yazamıyorum oğluşla uğraşıyorum. 2gün cok güsel gitti okula bugun mızıldanarak. Okulda 1 saat durup kaçtım eve geldim bi saat sonra ağlayarak aradı sıpaaa. 2 gibi gidip alcam saatin gelmesini bekliyorum.

kızlar bel ağrısı yaşayan var mı? acayip belim ağrımaya başladı.. erken değil mi bel ağrısı için ? adet öncesi ağrı gibi ağrıyor .. tam ortadan 2 ye ayrılacak gibi

Iyi geceler kızlar 16/9 tansiyonla hastahanede yatmıştım birgün şimdi iyiyim ama yemek yiyincr çarpıntım oluyo cuma kontrolum var
Çok geçmiş olsun. Tansiyona dikka t etmemiz lazım, hele ki yüksekse. Tekrarı olmaz inşallah.

Korkarak okudum ama sonu güzel olmuş çok şükür. Allah hepimize miniklerimizi sağ salim kucaklarımıza almayı nasip etsin.

günaydın kızlar. bi arkadaşım üçüz bebek bekliyordu dün 26. haftasında doğum yaptı. şimdilik iyiler ama dualarınıza ihtiyaçları var.

Oyy miniciklerdir.. Allah sağlık sıhhat versin üçüne de. Büyüyüp toparlansın inşallah kuzucuklar.

Kuzenim doğum yapmış sabah 6da 2. kızı geldi
resim gönderdiler ağladım duygusallıktan

Gözünüz aydın. Allah sağlıklı ömürler versin.
edi insallah hersey sonuna kadar yolunda giderde hepimiz saglikla aliriz kucagimiza[/QUOTE]

Kızlar esimle mahalle arasından eve dönerken çocuğun biri sert bir şekilde topu belime doğru getirdi birşey olmaz dimi bize dua edin :-( bi kere eve gelince hareketini hissettim sanki bebeğimi
aynısı bana da oldu canım yaklaşık 1 ay önce top belime geldi ama beynim zonkladı resmen. Kafana takma bence ama kanama fln olursa ki zannetmem doktora gidersin o zaman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…