2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .

hay ALLAHım yaaa....
inşallah sıkıntılı bir durum değildir tatlım,muhtemellen progestan verir doktorun,gelince hemen yaz.

Sılaa nerdesinn
Kızlarrr nerdesiniz ;( bna dua edin
Agrım var cok ;(
Allhımmmm allhımm ;(

Sılaa nerdesinn
Agrım var cok ;(
Allhımmmm allhımm ;(

Mervecim Allah yardımcın olsun dualarımız seninle ya şafi ya hay ya mübdi Çek hiç korkma ben bir şey olmayacağına eminim Allah'ın izniyle :)) ablamdan biliyorum kaç kez kanaması oldu ama kıvanç tatlımuz gibi bebiş doğurdu valla :)) senin bebek naz yapıyor ilgi istiyor o kadar
Korkma lütfen dua et karnını ov

Sılaa nerdesinn
Agrım var cok ;(
Allhımmmm allhımm ;(

Canım kötü düşünme lütfen,benimde bugün çok ağrım oldu ama geçti sonra.. Doktora git bakalım ne dicek..panik yapma,sakin olmaya çalış.. Ne olursa Allahtan de ve ona sığın.. İçini ferah tut bişey olmıcak inşallah

Bizi haberdar et sonra mutlaka, allahım yardımcın olsun korkutmasın inş

selam kızlar bu gün işler yoğundu giremedim pek...
geçmişi okucam şimdi de merveni yazdığını gördüm hemen

Sılaa nerdesinn
Agrım var cok ;(
Allhımmmm allhımm ;(

canım panik olma ne olur..
hemen doktora git..olumsuz düşünme bebeğin hala seninle ki...

Progestan iğneyi hergün günde 2 tane vuruluyorumm hiç acı yok maşallahhhh

Progestan iğneyi hergün günde 2 tane vuruluyorumm hiç acı yok maşallahhhh

prolupon depot canım benim ki.biraz daha ağır.vurdu hiç acımadı hatta dedim acaba vurmasını cocuk diye ama aksam olunca bir ağrııı aman allahım ☺️

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Oyyy deme Genelde acısı olanlar buz koyuyor ama acaba sende işe yarar mı:26:

maaşallah ne güzel yazışmışsınız...
hammişliğini öğrenen -keseyi gören- kalp atışlarını duyan herkese hayırlı olsunn

ben de evlendiktn sonra kilo alanlardanım ...o yüzden hedefim ilk 3 ay kiloyu korumak sonra toplamda 10 kg ile doğuma gitmek...
beyaz ekmek,pilav,kızartma yemediğim şeyler arasında..
acıkınca meyve ve yoğurt yemeye çalışıyorum...
zaten midem pek bişey almıyor buara..
ZEYNEPÇİM seni alıntılamamışım da hiç kafana takma kilonu ne güzel zayıfsın sağlıklısın valla senin gibi hamile kalmak isterdim...

teyzeleri bebegimi gordum bu gun kalp atislarinida gorduk 7 mm bebegim masallah deyin cok guzel bi duygu
ooyy ne güzel yaaa...çok sevindmi canım...darısı başımıza...bi daha ne zaman kontrole çağırdı?

Hos buldum canim bende bugun gordum hemen katilayim dedim evet bende boyle bir topik ariyordm biraz zor gecio bnim herkeste aynimi vs merak ediordm :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

hoşgeldin canım ...her topikte beraberiz

kızlar cevap verirseniz sevinirim sizde de ateş basması oluyor mu.terşeme falan...3gündür bir giyiniyorum bir soyunuyorum

bu gün başladı ben de dup duruken sıcak basıyor sanki içime sıcak sular döküyorlar gibi...

bu gün ben daha da halsizim..halbuki erken yatıp uykumu alıyorum ama hani otobüsle 10 saat falan yolculuk yapınca halsizlik çöker sersemlersiniz ya aynen öyle...ayakta durmaya mecalim yok..

Niallah canm
Dua edin nolur ;(
İnş canm bnm
canım nasıl bir ağrı korkma

Sancılı böle sol tarafıma vuruyo sürekli
Bazen kramp gibi oluyo
Ahh
Kızlar bişi dicem inanın aglıyorum haberleri izledikce cocugum aklıma gelmiyo suan afedersiniz mal gibiyim cıkmazdayım gibi aff af
Hayırlısı inş

şimdi gördüm öncelikle sakin olmaya çalış Rabbim sana bağışlasın evladını ...dr da sana ilaç verip dinlenmeni önerecektir emin ol....canınızı sıkmayın Rabbim bize hep evlatlarımızın mutluluklarını göstersin inşallah

Rabbim bizlerede kalp seslerini duymayı nasip etsin....bu hafta geçmez:)))bu arada ben ilk hamileliğimde 13 kilo aldım 64 la hamiş kalmıştım 77 ile doğumhanedeydim doğumda çogu gitmişti zaten....bunda 62 kg la hamişim bakalım....inşallah ilk gebeliğim gibi bulantım olmaz ilk 6 ay ne yesem ....oyuzden kiloları dert etmeyin sağlıklı beslenmeye bakın abartmadan dengeli ve vitaminli yiyin....bol bol ceviz fındık fıstık yiyin beyin gelişimi kalpten sonra başlıyor çünkü...

canım korkma güzel haberler vereceksın

Arkadaslar bende 4+5 gunluk hamileyim ne zamandır sizi izliyorum ve hem kendim hem sizin icin dua ediyorum benim 2 gündür kanamam var dün igne vuruldum ayağa kalktığım zaman çoğalıyor yattığım zaman sorun yok kanama demiyeyim de kahverengi akinti bu arada ben de 200 ihlas okudum ...

Canım ağızdan vermişti o çok fena yaptı ... İğneyle değiştirdi şimdi ...popomun cayır cayır yanması var sadece. ...

Sakin olmm lazım
Bişi olmıcak biliyorum ;(
Suan burayı odak yaptım kendime

Carpıntım basladı ;(

Merve sakin ol rahim büzüyomuş stresten oda bebişi strese sokuomuş ....seni çok iyi anlıyorum mahfoldum ilk kahverengiliği görünce progestan verecek kesilicek dinlenceksin bide ... Ben batu da da yaşadım ama insan olay anında kendinden geçio ... Stres yapma en önemlisi buu...bizi habersiz bırakma lütfen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…