yuvarlak olması gerekiyor diye okudum forumlarda ne bileyim valla
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
kızlar ben geldiiiimbugün kan testi yaptırdım hcg 270 çıktı, Allah huzurlu hamilelik nasip etsin hepimize. Sağlıkla kucağımıza alalım evlatlarımızı.
canim hayirli olsun bebegin insallah bu sefer simsiki tutunur sana icini ferah tut ve dikkat et kendine bizi habersiz birakmaMerhaba ocak anneleri buraya yazıp yazmamak arasında çok gidip geldim
bir haftadır yazdıklarınızı okuyorum. Yazsam mı yazmasam mı bilemedim. Ben 8 şubatta
düşük yaptım 7 haftalıktı bebeğim. Şimdi de adetim gecikti 12 nisandı batım. 12 Mayısta
kendim evde test yaptım ama 2. cizgi silik gibi çıktı var da yok gibi halada gelen giden yok
bilemiyorum. Doktora gitmem lazım ama korkuyorum acaba oda öyle olurmu diye...
eşimede söylemedim heveslenmesin diye kimse bilmiyor henüz sizden başka...
canim stres yapma sakin bebek icin iyi degil dikkat et kendine napican bazilari boyle dusuncesiz isteKızlar az önce doktordan geldim şimdi dinleniyorum. Doktor hamile olduğumu teyit ettim ama çok erken olduğundan artışı görmek için yarın tekrar test yaptır dedi. Keseyi ancak 2 hafta sonra görebilirmişiz. Dua edin bana acayip stresliyim. İşyeri de sorun çıkardı giderken fesat kadın ne olacak destek olup halden anlayacağına.. Acayip sinirliyim
canim simdi nasilsin insallah daha iyisindirCanım iğne vurulucam ve yatıcam
bende 2 haftada 2 kiloya yakin vermisim ama iyi ben vereyim zaten fazlaliklar var :)sanırım 1-1,5 kilo verdimannemde benim gibiymiş .
kendimi zorluyorum ama bakalım.
canim niye bu kotulugu yapiyorsun kendine herkesde ayni sekil olacak diye birsey yok bir sorun olsaydi doktorun soylerdi zaten takilma boyle seylere hamileligin tadini cikarmaya bak
eeEki Görüntüle 1115431 buna benzeyen varmı içim rahatlasın
canım benimde ilk böyleydi içinde bebek büyüdükçe yuvarlaklaşıyor gecen carsamba günü yuvarlak olmuştu. Hatta ben özellikle sordum doktora yuvarlak olması gerekmez miydi diye.şeklinin düzgün olduğunu söyledi.rahat ol sıkıntı yok yani
haklısın canım tipsiz benim yavrucak.
çirkin kral olacak
ponita ciddimisin?Şu anda o kadar mutlu ettin ki beni..doktorum birşey demedi ama ben bayan kuruntuyum .
Sağol canımmmm
ponita ciddimisin?Şu anda o kadar mutlu ettin ki beni..doktorum birşey demedi ama ben bayan kuruntuyum .
Sağol canımmmm
Canım çok geçmiş olsun. Iyice dinlen uzat ayaklarını mümkün oldugunca kalkmamaya çalış. Rabbim bebegini sana bagışlasın. Allah kabul etsin ekliyorum ihlasını.
yok kis oyle deme bak ne kadar tatli bisey olcak oyyy mis kokulu bayiliyorum yeni dogmus bebek kokusuna dunyalara bedell
yuvarlak olması gerekiyor diye okudum forumlarda ne bileyim valla
2 kizim var biri 10 digeri 6 yasinda
istersen ultrason resimleri yükleyeyim
canim bugun doktorum internetsiz kalma internete de inanma dedi :) ben seni yonlendiririm kafani karistirma dedi :) hersey yolundadir sen merak etme aksi durumda doktorun soylerdi
senle isimiz var o zaman bayan kuruntu
yok kis oyle deme bak ne kadar tatli bisey olcak oyyy mis kokulu bayiliyorum yeni dogmus bebek kokusuna dunyalara bedell
senle isimiz var o zaman bayan kuruntu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?