2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
yuvarlak olması gerekiyor diye okudum forumlarda ne bileyim valla

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

canim herkesde ayni sekil olacak diye birsey yok bir sorun olsaydi doktorun soylerdi zaten takilma boyle seylere hamileligin tadini cikarmaya bak

Son düzenleme:
kızlar ben geldiiiim bugün kan testi yaptırdım hcg 270 çıktı, Allah huzurlu hamilelik nasip etsin hepimize. Sağlıkla kucağımıza alalım evlatlarımızı.

Ayy süper Allah tamamına erdirsin kuzum. Bende yarın testi tekrarlıycam artış var mı hcg de ona bakacak. Dua et bana da olur mu

canim hayirli olsun bebegin insallah bu sefer simsiki tutunur sana icini ferah tut ve dikkat et kendine bizi habersiz birakma
canim stres yapma sakin bebek icin iyi degil dikkat et kendine napican bazilari boyle dusuncesiz iste

Canım iğne vurulucam ve yatıcam

canim simdi nasilsin insallah daha iyisindir

sanırım 1-1,5 kilo verdim annemde benim gibiymiş .
kendimi zorluyorum ama bakalım.
bende 2 haftada 2 kiloya yakin vermisim ama iyi ben vereyim zaten fazlaliklar var :)

Son düzenleme:
canim niye bu kotulugu yapiyorsun kendine herkesde ayni sekil olacak diye birsey yok bir sorun olsaydi doktorun soylerdi zaten takilma boyle seylere hamileligin tadini cikarmaya bak

haklısın canım tipsiz benim yavrucak.
çirkin kral olacak

eeEki Görüntüle 1115431 buna benzeyen varmı içim rahatlasın

canım benimde ilk böyleydi içinde bebek büyüdükçe yuvarlaklaşıyor gecen carsamba günü yuvarlak olmuştu. Hatta ben özellikle sordum doktora yuvarlak olması gerekmez miydi diye.şeklinin düzgün olduğunu söyledi.rahat ol sıkıntı yok yani

ponita ciddimisin?Şu anda o kadar mutlu ettin ki beni..doktorum birşey demedi ama ben bayan kuruntuyum.
Sağol canımmmm

Kızlar döllenme yumurtlama gününden ne kadar süre sonra oluyor normal şartlarda? Yani geç döllenme demek için neyr göre kıyas yapılmalı. Bugün doktorum geç döllenme gibi görünüyor dedi. Ay sabah olmayacak bana

Canım çok geçmiş olsun. Iyice dinlen uzat ayaklarını mümkün oldugunca kalkmamaya çalış. Rabbim bebegini sana bagışlasın. Allah kabul etsin ekliyorum ihlasını.

Canım sana mesajda da yazmıştım 200 tane daha okuyacağım diye 200 degil 300 okudum toplam bugün 500 oldu okudukça sana mesajdan yazarım artık burdan degil ikisinede yazınca belki karıştırırsın

yuvarlak olması gerekiyor diye okudum forumlarda ne bileyim valla

canim bugun doktorum internetsiz kalma internete de inanma dedi :) ben seni yonlendiririm kafani karistirma dedi :) hersey yolundadir sen merak etme aksi durumda doktorun soylerdi

canim bugun doktorum internetsiz kalma internete de inanma dedi :) ben seni yonlendiririm kafani karistirma dedi :) hersey yolundadir sen merak etme aksi durumda doktorun soylerdi

doktorum iyi o konuda güveniyorum.ama ahh o internet yokmu internet

merve gel artik yaaaaaaaaaaa catlicam meraktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…