2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
Sılaa nerdesinn
Kızlarrr nerdesiniz ;( bna dua edin
Agrım var cok ;(
Allhımmmm allhımm ;(

Canım dualarım seninle içini ferah tutmaya çalış, Allah gönlüne göre versin insallah

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Ne güzel Allah herkese nasip etsin. Benim bebiş sata göre 3 hafta daha küçük. Görürüm diye gittim göremeyince şimdi vakit geçmiyor. Darısı benim başıma inşaallah :)

12-01-2015 ♥

Benimde bebeğim sat a göre 2 hafta küçüktü ama arayı kapatmış hızlı gelişmiş şükürler olsun. İnşallah senin bebişinde arayı kapatır :)

Ay cok sevindim canim hadi tu tu masallah nazar deymesin

teşekkür ederim :))

ooyy ne güzel yaaa...çok sevindmi canım...darısı başımıza...bi daha ne zaman kontrole çağırdı?

.

15 haziranda gidicem Allah kısmet ederse. 3 aylık olucak ozaman :)

benim de moralim bozuluyor interneti karıştırdıkta bebişin kesesi bir garip.nette De pek olumlu yorum göremedim gerçi off..allahım sen büyüksün hakkımıza hayırlı olanı gönlümüzü razı eyle

ee buna benzeyen varmı içim rahatlasın

Karnım bacaklarım, kasıklarım her tarafım ağrıyor, kasılıyor benim de. Soma daki kardeşlerimize yüreğim ezildi büzüldü.. haberleri okumayı bırakıp dua edeceğim bundan sonra. her haberi okuyup hüngür hüngür ağlıyorum kendime eziyet. en iyisi haberlere bakmadan duaya devam etmek... yoksa bebişime zarar vereceğim diye korkuyorum...

hep cepten yazıyorum yalan yanlış:)) of ne zormuş... şimdi pc.deyim, istediğim gibi yazıyorum:))

okunan dualar dusjeli'ne mesaj olarak atılırsa dikkatlerden kaçmaz arkadaşlar...

Mervecim güzel haberlerini bekliyoruz... mutlaka paylaş bizimle...

bir de hamiş hanımlar, ilk 3 aylık dönemde ne kadar dinlenirsek riski kendimizden o kadar uzak tutarız, bol bol dinlenmeye bakalım:) kendimizi korkutmayalım, rabbim kalplerimizi bedenlerimizi ferah eylesin inş.

benim hamilelik belirtlerine gelince... iç yanması, mide yanması, gece uykusuzluğu, gün içinde uyku, aşırı istifra(( ve yemeklerden tiksinme, kuru ekmek yeme şeklinde geçiyor.. bir de kilo

kızlar ben geldiiiim bugün kan testi yaptırdım hcg 270 çıktı, Allah huzurlu hamilelik nasip etsin hepimize. Sağlıkla kucağımıza alalım evlatlarımızı.

Canım sakin ol, dua et.. Doktordan gelince bize haber ver mutlaka, dua ediyorum senin için..

Slm kızlar bende cok hastayım elim ayagim tutmuyor dokuluyorum resmen gelemedim bugun hic
Mervem noldu canim ya inşallah bir sorun yoktur gelir gelmez haber ver

Slm kızlar bende cok hastayım elim ayagim tutmuyor dokuluyorum resmen gelemedim bugun hic
Mervem noldu canim ya inşallah bir sorun yoktur gelir gelmez haber ver

Kendimizi yormamaya çalışalım:/ beni de şu kasık ağrısı bitiriyor.. Uzun süre oturamıyorum kalkıp yürüyünce geçiyor

Kızlar bende şimdilik mide bulantısı yok, olur mu dersiniz? Hiç olmasa keşke yaa hiç sevmem mide bulantısını

Canım çok geçmiş olsun. Iyice dinlen uzat ayaklarını mümkün oldugunca kalkmamaya çalış. Rabbim bebegini sana bagışlasın. Allah kabul etsin ekliyorum ihlasını.

bende gece uyuyamayıp gündüz uyuyorum halsizim hep onun dısında pek belirti yok bir de kasıklarda hafif agrı ve göğüslerde.

Sılaa nerdesinn
Agrım var cok ;(
Allhımmmm allhımm ;(

Merve canım cok geçmiş olsun. Nasıl oldun, düzeldin mi biraz? Doktora gittiniz mi. Haberdar et bizi canım. Allah yar ve yardımcın olsun, bebeğini sana bağışlaşın.

bende gece uyuyamayıp gündüz uyuyorum halsizim hep onun dısında pek belirti yok bir de kasıklarda hafif agrı ve göğüslerde.

kasık ağrıları için bol bol dinleneceksin, zamanla da geçecek inş. belirti olmaması çoook daha iyi. keşke benim de öyle olsa, rahat hamilelik geçirsem ama bizimki genetik(

kızlar ultrason görüntüsü benım ki gibi olan varmı 5haftalık o

canim kim dedi kesesi garip diye neye gore kime gore garip doktor bisey dedimi keseyle ilgili ?

canim kim dedi kesesi garip diye neye gore kime gore garip doktor bisey dedimi keseyle ilgili ?

yuvarlak olması gerekiyor diye okudum forumlarda ne bileyim valla

canim hosgeldin aramiza hayirli olsun bebegin dikkat et kendine ne zaman istersen yaz bilgilerini bana ozelden ekleyelim senide listeye
Sılaa nerdesinn
Agrım var cok ;(
Allhımmmm allhımm ;(
canim ya kiyamam sana cok merak ettim seni gelde iyiyiz de artik
Uzulme bende 43 kiloyum ve ayni kiloyla 2 çocuk annesiyim
masallah canim 2 cocuk annesisin demek sende bu ucuncu hamilelik o zaman benim gibi doger cocuklarin kac yasinda cinsiyetleri ne ?benim 2 oglum var biri 7 bucuk yasinda biri 4
Bebisimi ve kalp pit pit larini gordum cok sukur.esimle sevincten gozlerimiz dolu dolu oldu.inanailmaz bi duyguydu. o sesi duymak bebisi gormek....bebisim.1.3 cmmis teyzeleri.darisi sizlere olsun insallah.
gozun aydin canim cok sevindim hep boyle guzel haberler var insallah
demek astiniz ilk fotoyu battasim hadi hayirl olsun darisi kalp pitpitlarinin basina insallah
benim de bat 6 nisan hepiniz sağlıkla dünyaya getirirsiniz inş bebişlerinizi bayanlar.
hosgeldin canim aramiza bilgilerini ozelden yaz ekleyelim listeye senide hayirli olsun bebegin
teyzeleri bebegimi gordum bu gun kalp atislarinida gorduk 7 mm bebegim masallah deyin cok guzel bi duygu
oyyy 7 mm lik bi mercimek mi varmis ordaa gozun aydin canimmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…