2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .

Evet canım oyle daha iyi olur. Ekledim canım Allah kabul etsin.

kizlar bugun kesemizi gorduk 8 mm ama bebegi goremedik. ultrason hesabinda da 4+6 gorundu. hersey normal gorunuyor :) haftaya cumartesi de kalbini duymak icin gidicez insallah :)

gunde bir bardak sut
yogurt
sebze meyve bol bol
haftada bir balik
meyve suyu istersem evde sikmaliymisim hazir yasak
az ama sik ogunler
folik aside devam gunde 1 folidoce
ekstra vitamine suan gerek yokmus
sikinti yoksa gunluk yasama devam edilcekmis biraz daha dikkat edilip
yatma pozisyonunun suan onemi yokmus istedigimiz gibi yatabilirmisiz
ultrasonun zarari yokmus ses dalgasi ile calisiyormus radyasyon yaymiyormus diger ulkelerde uygulananlar devlet politikasiymis bizde saglik biraz lukse giriyor ondan sik ultrasona girilmek isteniyor ben sizi ayda bir cagircam dedi
gerinme hissimden bahsettim suan bebek cok minik sikinti olmaz ilerleyen zamanlarda dikkat edicez dedi
migren sorunumdan bahsettim parol ve minoset kullanilabilirmis ama minoset plus olmaz dedi sadece minoset olcak dedi
maydonoz nar ciger havuc hic yeme demiyorum dedi. salatada maydonoz yesen yada haftada 2 kere nar yesen bisey olmaz abartmadan yemen lazim dedi. hergun havuc yeme dedi a vitamini bakimindan zengin oldugundan fazlasi bebege zarar verirmis karacigerde ayni sekilde cok canin cekerse iyi pismis iki sis yiyebilirsin daha fazla olmaz dedi. cig et yasak etsiz cig kofte yenebilirmis

aklima gelenler simdilik bunlar doktorumla gorustukce paylasirim

ayy canim rabbim insallah sana bir oglan banada bir kiz cocugu nasip ederr nolur rabbim duy sesimizi hamisler dua edin bizim icin

Amin cnm ins herkese rabbim gonlundekini sağlıklı hayırlı bir sekilde nasip etsin (bizede)

canım hangi bilgileri yazıyoruz ? yazarım tabi tesekkür ederim.

harıka bilgiler için sagol canım
ekleyim bende mayonez yasak birde...çiğ yumurtadan yapıldığı için

Canım uzanıyorum ...kalktığımda kahverengi gelio...

Benimde ilk yuvarlak değildi salı günü gitttiğimde düzelmişti şekli

kasık ağrıları için bol bol dinleneceksin, zamanla da geçecek inş. belirti olmaması çoook daha iyi. keşke benim de öyle olsa, rahat hamilelik geçirsem ama bizimki genetik(

daha 5 hafta 4 günlük canım ondan mı pek belirti yok acaba ? senin ne kadarlıktı ?

inşallah hiçbir sorun çıkmaz canım, tarihlerimiz aynı seninle takipteyim:13:
Aa aynı mıyız canım kaçtı senin değer telden giriyorum geri gidemedim. Bana geç döllenmiş dedi. Yarınki değer çok önemli o yüzden..

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Amin cnm ins herkese rabbim gonlundekini sağlıklı hayırlı bir sekilde nasip etsin (bizede)
Amin canim insallah :)
Sagolasin canim herseyi yazmışsın tek tek hepimizin isine yaricak bu bilgiler.
Kızlar ihlasımız 4300 oldu. Hadi bakalım tembellik etmeyin. 10 bine tamamlayalım. :))))

Bi tembelde burda 100 tane yaziver canım

Aaa o siteyi iyi biliyorum.zekerriya beyin esiyle hep gorusuruz.ben megaparka alparslan ozdarendeliye gidiyorum simdilik memnunum . Gebeligimi kadin dogum hastanesinde mevlude erkoctan ogrendim

Evt duydum o iyide benim saglık gıvencem olmayınca devleti tercıh ettim hac haftalık siZinki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…