Canım sana mesajda da yazmıştım 200 tane daha okuyacağım diye 200 degil 300 okudum toplam bugün 500 oldu okudukça sana mesajdan yazarım artık burdan degil ikisinede yazınca belki karıştırırsın
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
insallah canım eksiksiz noksansız gelsin dünyamıza yavrularımız
sigara yok bebeğe zarar yiyelim güzelleşelim anacımmmm
ayy canim rabbim insallah sana bir oglan banada bir kiz cocugu nasip ederr nolur rabbim duy sesimizi hamisler dua edin bizim icin
canim hosgeldin aramiza hayirli olsun bebegin dikkat et kendine ne zaman istersen yaz bilgilerini bana ozelden ekleyelim senide listeye
canim ya kiyamam sana cok merak ettim seni gelde iyiyiz de artik
masallah canim 2 cocuk annesisin demek sende bu ucuncu hamilelik o zaman benim gibi doger cocuklarin kac yasinda cinsiyetleri ne ?benim 2 oglum var biri 7 bucuk yasinda biri 4
gozun aydin canim cok sevindim hep boyle guzel haberler var insallah
demek astiniz ilk fotoyu battasim hadi hayirl olsun darisi kalp pitpitlarinin basina insallah
hosgeldin canim aramiza bilgilerini ozelden yaz ekleyelim listeye senide hayirli olsun bebegin
oyyy 7 mm lik bi mercimek mi varmis ordaa gozun aydin canimmm
kizlar bugun kesemizi gorduk 8 mm ama bebegi goremedik. ultrason hesabinda da 4+6 gorundu. hersey normal gorunuyor :) haftaya cumartesi de kalbini duymak icin gidicez insallah :)
gunde bir bardak sut
yogurt
sebze meyve bol bol
haftada bir balik
meyve suyu istersem evde sikmaliymisim hazir yasak
az ama sik ogunler
folik aside devam gunde 1 folidoce
ekstra vitamine suan gerek yokmus
sikinti yoksa gunluk yasama devam edilcekmis biraz daha dikkat edilip
yatma pozisyonunun suan onemi yokmus istedigimiz gibi yatabilirmisiz
ultrasonun zarari yokmus ses dalgasi ile calisiyormus radyasyon yaymiyormus diger ulkelerde uygulananlar devlet politikasiymis bizde saglik biraz lukse giriyor ondan sik ultrasona girilmek isteniyor ben sizi ayda bir cagircam dedi
gerinme hissimden bahsettim suan bebek cok minik sikinti olmaz ilerleyen zamanlarda dikkat edicez dedi
migren sorunumdan bahsettim parol ve minoset kullanilabilirmis ama minoset plus olmaz dedi sadece minoset olcak dedi
maydonoz nar ciger havuc hic yeme demiyorum dedi. salatada maydonoz yesen yada haftada 2 kere nar yesen bisey olmaz abartmadan yemen lazim dedi. hergun havuc yeme dedi a vitamini bakimindan zengin oldugundan fazlasi bebege zarar verirmis karacigerde ayni sekilde cok canin cekerse iyi pismis iki sis yiyebilirsin daha fazla olmaz dedi. cig et yasak etsiz cig kofte yenebilirmis
aklima gelenler simdilik bunlar doktorumla gorustukce paylasirim
canim hayirli olsun bebegin insallah bu sefer simsiki tutunur sana icini ferah tut ve dikkat et kendine bizi habersiz birakma
canim stres yapma sakin bebek icin iyi degil dikkat et kendine napican bazilari boyle dusuncesiz iste
canim simdi nasilsin insallah daha iyisindir
bende 2 haftada 2 kiloya yakin vermisim ama iyi ben vereyim zaten fazlaliklar var :)
canım benimde ilk böyleydi içinde bebek büyüdükçe yuvarlaklaşıyor gecen carsamba günü yuvarlak olmuştu. Hatta ben özellikle sordum doktora yuvarlak olması gerekmez miydi diye.şeklinin düzgün olduğunu söyledi.rahat ol sıkıntı yok yani
evet sigar ayok yanlis smilay olmus
harıka bilgiler için sagol canım
ekleyim bende mayonez yasak birde...çiğ yumurtadan yapıldığı için
Ayy süper Allah tamamına erdirsin kuzum. Bende yarın testi tekrarlıycam artış var mı hcg de ona bakacak. Dua et bana da olur mu
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
kasık ağrıları için bol bol dinleneceksin, zamanla da geçecek inş. belirti olmaması çoook daha iyi. keşke benim de öyle olsa, rahat hamilelik geçirsem ama bizimki genetik(
Aa aynı mıyız canım kaçtı senin değer telden giriyorum geri gidemedim. Bana geç döllenmiş dedi. Yarınki değer çok önemli o yüzden..inşallah hiçbir sorun çıkmaz canım, tarihlerimiz aynı seninle takipteyim:13:
inşallah hiçbir sorun çıkmaz canım, tarihlerimiz aynı seninle takipteyim:13:
Amin canim insallah :)Amin cnm ins herkese rabbim gonlundekini sağlıklı hayırlı bir sekilde nasip etsin (bizede)
Sagolasin canim herseyi yazmışsın tek tek hepimizin isine yaricak bu bilgiler.kizlar bugun kesemizi gorduk 8 mm ama bebegi goremedik. ultrason hesabinda da 4+6 gorundu. hersey normal gorunuyor :) haftaya cumartesi de kalbini duymak icin gidicez insallah :)
gunde bir bardak sut
yogurt
sebze meyve bol bol
haftada bir balik
meyve suyu istersem evde sikmaliymisim hazir yasak
az ama sik ogunler
folik aside devam gunde 1 folidoce
ekstra vitamine suan gerek yokmus
sikinti yoksa gunluk yasama devam edilcekmis biraz daha dikkat edilip
yatma pozisyonunun suan onemi yokmus istedigimiz gibi yatabilirmisiz
ultrasonun zarari yokmus ses dalgasi ile calisiyormus radyasyon yaymiyormus diger ulkelerde uygulananlar devlet politikasiymis bizde saglik biraz lukse giriyor ondan sik ultrasona girilmek isteniyor ben sizi ayda bir cagircam dedi
gerinme hissimden bahsettim suan bebek cok minik sikinti olmaz ilerleyen zamanlarda dikkat edicez dedi
migren sorunumdan bahsettim parol ve minoset kullanilabilirmis ama minoset plus olmaz dedi sadece minoset olcak dedi
maydonoz nar ciger havuc hic yeme demiyorum dedi. salatada maydonoz yesen yada haftada 2 kere nar yesen bisey olmaz abartmadan yemen lazim dedi. hergun havuc yeme dedi a vitamini bakimindan zengin oldugundan fazlasi bebege zarar verirmis karacigerde ayni sekilde cok canin cekerse iyi pismis iki sis yiyebilirsin daha fazla olmaz dedi. cig et yasak etsiz cig kofte yenebilirmis
aklima gelenler simdilik bunlar doktorumla gorustukce paylasirim
Kızlar ihlasımız 4300 oldu. Hadi bakalım tembellik etmeyin. 10 bine tamamlayalım. :))))
Bide sılacim ruya falan gordunmu
Aaa o siteyi iyi biliyorum.zekerriya beyin esiyle hep gorusuruz.ben megaparka alparslan ozdarendeliye gidiyorum simdilik memnunum . Gebeligimi kadin dogum hastanesinde mevlude erkoctan ogrendim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?