- 7 Mayıs 2014
- 3.436
- 7.676
- 198
Evt duydum o iyide benim saglık gıvencem olmayınca devleti tercıh ettim hac haftalık siZinki
kızlar ultrason görüntüsü benım ki gibi olan varmı 5haftalık o
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Kızlar k . Bakmayın
Cvp veremedim
Düşük tehlıkem warmış
İlaç verdi işte ilişki yasak ....
Yatak istıratı önerdı
benimkisi daha da minik,,,
dr ne zamana randevu verdi?
kızlaarrrr,bugün ilaç yazdırmak için doktora gittim(progestan iğne kullanıyorum)normalde kontrolüm 20 mAYIStaydı,doktor bir bakalım belki bebişi görürüz dedi veeeeeeeeegördüm kuzumu yaaaa minnak birşey.henüz kalp atışını duyamayız dedi.7. haftada duyuluyormuş21 mayısta gel dedi.benm adete göre 5+4 ama ultrasonda 5+6 çıktı,2 gün büyükmüş bebişim.şimdiden buzdolabın üzerinde ki yerini aldı ilk fotosu:))))
salı günü canım
Kızlar k . Bakmayın
Cvp veremedim
Düşük tehlıkem warmış
Yatak istıratı önerdı
Aaa o siteyi iyi biliyorum.zekerriya beyin esiyle hep gorusuruz.ben megaparka alparslan ozdarendeliye gidiyorum simdilik memnunum . Gebeligimi kadin dogum hastanesinde mevlude erkoctan ogrendim
Canim 7+3 bugun.senin neden saglik fuvencen yok ki.esinden faydalanabilirsin
Kızlar k . Bakmayın
Cvp veremedim
Düşük tehlıkem warmış
Yatak istıratı önerdı
Ayaga kalkinca kasıklarıma igne batıyor sanki bi yandan da midem fokur fokur kayniyor bugun sabah bi kahvaltı yaptım aksam 2 meyve yedim onla duruyorum hala ...
Sedam bugun 200 oldu ihlasim canım gormessin belki diye yeniden yazıyorum.
Herkese iyi geceler nolur yarina hepimizde cok iyi olalim cok zor geçiyor ilk ayimiz
Canım çok geçmiş olsun kendine dikkat ettikten sonra atlatılmayacak şey değil. Hiç üzme kendini. Çalışıyor muydun
Dikkat et canım ya ilaclarini duzenli kullan yanına sana bakicak biri varsa cagir ve mecbur olmadıkça kalkma inşallah bisey olmucak benım damadima :)))
Geçmiş olsun mervecim bak bebeğin hala seninle... Sadece güzelir dinleneceksin bunda sıkıntı yok korkmayalım bol bol umudumuz olsun inş duaya devam...
çok geçmiş olsun,,,
dinlen,, yat,, kendini üzme aman,,,
tekrardan geçmiş olsun
dikkat et canımgecmil olsun
Canım geçmiş olsun. Çok dikkat et kendine. Bana da ilişki yasak 3 ay kocişler düşünsün artık :)
Kızlar
Hepiniziden allah razı olsun biraz dinlendim iyiym az daha şükür
İştahsızım ve mide bulantısı yasıyorum sadece suan
Ayrıntısı su muayenemin
Gittim düşük tehlıken var dedi dikkat etmn lazım progrstn vericm ama asıl ilaç dinlenmek bol bol dedi
Kimi zaman kadınlarda düşük tehdidi basladıgı zaman 4. 5 aylık olana kadar dewam edıyo bu yusden dıkkat et dedi
Sonra kanaman cogalıp seni riske ederse mecbur kürtaj yaparız dedi adam patır patır sölüyo
Birde yawrum rahmin asagısınamı ne inmiş tam anlamadım ama yukarda olsaydı ön tarafta daa iyi olurdu dedi
Ama kızlar biliyomusunuz küçücük bi kafa ve pıt pıt pıt sesler duydum ya
Sanki annem ben seni zar zorda oşsa tutucam sende bni bırakma dermiş gibi
Eşim zaten hemn doldu gözleri anlatamam birde doktor böle diyince cok dikkat et diyo oda kırkuyo ;(
Bakalım hayırlısı Allah hayırlısını versin hakkımızda
sat: 18 nisan
tahmini doğum tarihi: 24 ocak 2015
bu koyma yağlı iğne ya dağılmaz dedi seninde aklında olsun
Ayy her şey aynı :) dua et bana canım 20 dk sonra kan vericem tekrar
Kızlar
Hepiniziden allah razı olsun biraz dinlendim iyiym az daha şükür
İştahsızım ve mide bulantısı yasıyorum sadece suan
Ayrıntısı su muayenemin
Gittim düşük tehlıken var dedi dikkat etmn lazım progrstn vericm ama asıl ilaç dinlenmek bol bol dedi
Kimi zaman kadınlarda düşük tehdidi basladıgı zaman 4. 5 aylık olana kadar dewam edıyo bu yusden dıkkat et dedi
Sonra kanaman cogalıp seni riske ederse mecbur kürtaj yaparız dedi adam patır patır sölüyo
Birde yawrum rahmin asagısınamı ne inmiş tam anlamadım ama yukarda olsaydı ön tarafta daa iyi olurdu dedi
Ama kızlar biliyomusunuz küçücük bi kafa ve pıt pıt pıt sesler duydum ya
Sanki annem ben seni zar zorda oşsa tutucam sende bni bırakma dermiş gibi
Eşim zaten hemn doldu gözleri anlatamam birde doktor böle diyince cok dikkat et diyo oda kırkuyo ;(
Bakalım hayırlısı Allah hayırlısını versin hakkımızda
Kızlar k . Bakmayın
Cvp veremedim
Düşük tehlıkem warmış
Yatak istıratı önerdı
Bu sabah aklıma bi konu takıldı.. Geçen hafta bizim apartmana böcekler için ilaçlama yapıldı. Kokusu fln yoktu kapı önünde ayakkabılarım kalmiş babet onun da bi güzel ilaçlamışlar. Ben bu 3-4 gün sonra bu ayakkabılarımı giydim. Birşey olur mu kızlar eşim çok pimpiriklenmememi rahat olmamı söyledi.. Bu ilaçlamaların bi etkisi var mıdır hamilelikte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?