2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
Geçmiş olsun mervecim bak bebeğin hala seninle... Sadece güzelir dinleneceksin bunda sıkıntı yok korkmayalım bol bol umudumuz olsun inş duaya devam...

Benim de yarın kontrolüm var. 5+5 olacak. Göremem diye düşünüyordum ama mesajını okuyunca umutlandım:) Hayırlı olsun canım, İnşallah ben de görürüm yarın bebişimi:)

Aaa o siteyi iyi biliyorum.zekerriya beyin esiyle hep gorusuruz.ben megaparka alparslan ozdarendeliye gidiyorum simdilik memnunum . Gebeligimi kadin dogum hastanesinde mevlude erkoctan ogrendim

Canim 7+3 bugun.senin neden saglik fuvencen yok ki.esinden faydalanabilirsin

Hımm bnm 5+0. Biz 5 yıl Finlandiyadaydık eşim orda pizza döner işi yapıyo kaynımın yanında ilk cocuğum orda oldu kızım 5 yadında biz gecen sene kesin dönüş yaptık eşimin mesleği fırıncılıktı burda sıtenın gorısınde fırın açtı emin apt altına bagkurumuzu af gelicekmiş borcumuza ondan onu beklıyoz yatıramıyoz

Yazdım canım allah kabul etsin. Dikkat edin arkadaşlar kendinize lütfen. Yarın güzel bir sabaha uyanalım insallah sağlıklı bir şekilde. Sabah 10 buçukta doktor randevum var, kesenin gelişimine bakacak ne kadar büyümüş diye. Umarım güzel haberlerle dönerim size. İyi geceler herkese. Allah rahatlık versin...

Canım çok geçmiş olsun kendine dikkat ettikten sonra atlatılmayacak şey değil. Hiç üzme kendini. Çalışıyor muydun

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Dikkat et canım ya ilaclarini duzenli kullan yanına sana bakicak biri varsa cagir ve mecbur olmadıkça kalkma inşallah bisey olmucak benım damadima :)))

Geçmiş olsun mervecim bak bebeğin hala seninle... Sadece güzelir dinleneceksin bunda sıkıntı yok korkmayalım bol bol umudumuz olsun inş duaya devam...

çok geçmiş olsun,,,
dinlen,, yat,, kendini üzme aman,,,
tekrardan geçmiş olsun

dikkat et canımgecmil olsun

Canım geçmiş olsun. Çok dikkat et kendine. Bana da ilişki yasak 3 ay kocişler düşünsün artık :)

Kızlar
Hepiniziden allah razı olsun biraz dinlendim iyiym az daha şükür
İştahsızım ve mide bulantısı yasıyorum sadece suan
Ayrıntısı su muayenemin
Gittim düşük tehlıken var dedi dikkat etmn lazım progrstn vericm ama asıl ilaç dinlenmek bol bol dedi
Kimi zaman kadınlarda düşük tehdidi basladıgı zaman 4. 5 aylık olana kadar dewam edıyo bu yusden dıkkat et dedi
Sonra kanaman cogalıp seni riske ederse mecbur kürtaj yaparız dedi adam patır patır sölüyo
Birde yawrum rahmin asagısınamı ne inmiş tam anlamadım ama yukarda olsaydı ön tarafta daa iyi olurdu dedi
Ama kızlar biliyomusunuz küçücük bi kafa ve pıt pıt pıt sesler duydum ya
Sanki annem ben seni zar zorda oşsa tutucam sende bni bırakma dermiş gibi
Eşim zaten hemn doldu gözleri anlatamam birde doktor böle diyince cok dikkat et diyo oda kırkuyo ;(
Bakalım hayırlısı Allah hayırlısını versin hakkımızda

Canım benim de kesem aşagıda. Doktor yukarda olmasını isteriz dedi ama önemli bisey değil sadece daha dikkatli ol dedi. Ağır kaldirma, yükseğe uzanma, ilişki yok dedi. Ben panik olunca keşke söylemeseydim dedi hatta. Bebek büyüdükçe plasenta yukarı çıkabiliyormuş zaten. Orda kalsa da çok büyük problem değil korkma. Sadece dikkat et, yorulma canım. Uzun süre ayakta kalma, çok fazla egilip doğrulma. Geçmiş olsun tekrar. Ben yarın tekrar kontrole gidicem bakalım benim mercimek umarım daha da aşağılara inmemiştir :)

geçmiş olsun canım. dikkat et bak bebeğin ne güzel sana ve hayata tutunmak için çabalıyormuş. hayırlısıyla birlikte bunu başaracaksınız ben inanıyorum.

Bu sabah aklıma bi konu takıldı.. Geçen hafta bizim apartmana böcekler için ilaçlama yapıldı. Kokusu fln yoktu kapı önünde ayakkabılarım kalmiş babet onun da bi güzel ilaçlamışlar. Ben bu 3-4 gün sonra bu ayakkabılarımı giydim. Birşey olur mu kızlar eşim çok pimpiriklenmememi rahat olmamı söyledi.. Bu ilaçlamaların bi etkisi var mıdır hamilelikte

günaydın kızlarr ..
hepimiz için güzel bi gün olsun..

Kızlar k . Bakmayın
Cvp veremedim
Düşük tehlıkem warmış
İlaç verdi işte ilişki yasak ....
Yatak istıratı önerdı

canım geçmiş olsun tekrardan..
bol bol yat dinlen..
bebeğin sımsıkı tutunacak ki annesine..

canım bildiğim kadarıyla böcek ilaçları insana bi zarar sağlamıyor...
hatta babam ilaçlardı bizim evi hep kalorifer böcekleri gelmesin apartmandan diye..
hiçbi zararını görmedik..
ama aklına takılıcaksa doktoruna da sor istersen...

ya kızlar bu adet olacakmış gibi olan tatlı sancılar ne zamana kadar sürecek:)tecrübeli annişler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…