2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
benim kuzenimde yeni bir aslan doğuyor diye aldı
ben Galatasaraylıyım eşim Fenerbahçeli kan çıkar valla biz alamayız öyle
ama tabi ben babasınden önce davranıp kızımı GSli yapacam
Bende aynen esimin taraf full fb li...yavrularimi yedirmem gs li yapicam:)))

Kızlar ben az önce hıçkırık gibi seri kıpırtılar hissettim, su içerken hıçkırık tutabiliyormuş bebekleri. Hiç böyle hisseden var mı? Çok tatlı oluyor ya
Evet...ben cok acikip birden yediysem pit pit. Hickiriyor kiyamam bidigim

canım takıma bayıldım çok çok güzel ama güle güle giysin kuzun

bende alıcam canım patikten iyidir:)

ben de bu pofuduklari cok severim cok da kullanirim, pentide cok guzel modeller var canim terlik ev ayakkabisi falan hep ordan aliyorum :) hatta bi tane de lohusalik icin aldim hemen fotograf cekip ekliyorum :) ama diger hastane icin olanlari sevmiyorum ben onlari bir daha eve sokmam kiiii, o yuzden ne ugrasmayi ne de para vermeyi dusunmuyorum :) amaa bussuru tac istiyorum biri buuuuu

canım zaten ilk gün olmuyor ertesi gün oluyor ağrı birde evde kızın var onu kucağına alıyorsun falan zorlanıyor kolun 3 güne geçer inşaallah, evet bende bayıldım bizde yapalım neyimiz eksik:)
var canım üçlü setler tabi adında lohusa olunca iki katına satıyorlar:)
ben ilk resime bayıldım çok tatlı yaaaa
bende onu beğendim hem sade hem şık evde güzel olur:)
canım güzeldir mutlaka ekru hoş olur zaten hafif dantel oluyor lohusa pijamalarında ne güzel almış bana alan yok:)

süslersin tabi şimdi her yer hazır süs
buda benimmmm tosun oglummm
maşaalah tosununa:)

çok güzel pofuduk pofuduk lc de oluyor sezon gelsin alırım bende:)

Simdi ayrintilidan geldim.. 30 dk surdu Allaha sukur hersey yolunda 26cm_520gr iz masallah:))Renkli vesikaliklarimiz var artik...kizimin kopyasi olacak ayni ablasi gibi parmagini emiyordu tipide ayni sanki 2 yil sonra kizimin ikizini doguracagim gibi...onun harici seker testi yaptirdim daha dogrusu o suyu ictim yarim saate kan verip gelecegim...insallah o da iyi cikar

tamam canım pentiyede bakarım sağol, canım hastane için olanlardan hani eklediğim var ya naylon kırmızı olan öyle olabilir sonra süsünü koparır banyoda kullanırız:)

çok güzel canım

oyy maşaallah çok güzel pozu
Benim namaz elbisemde vardi o cikarttim bone gibi kafayi cok ortaya cikariyor darya...en iyisi şapka gibi boneyle tülbent takayim bari...

sen bilirsin canım ben şal kullanıcam

Twigy den aldım ben canım
zaten ben pembe delisi bi insanım o yüzden kızımla bütünleşecez inşallah

ayyyyy maşallah kuzuya yerim ben seni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…