Bende aynen esimin taraf full fb li...yavrularimi yedirmem gs li yapicam:)))benim kuzenimde yeni bir aslan doğuyor diye aldı
ben Galatasaraylıyım eşim Fenerbahçeli kan çıkar valla biz alamayız öyle
ama tabi ben babasınden önce davranıp kızımı GSli yapacam
Evet...ben cok acikip birden yediysem pit pit. Hickiriyor kiyamam bidigimKızlar ben az önce hıçkırık gibi seri kıpırtılar hissettim, su içerken hıçkırık tutabiliyormuş bebekleri. Hiç böyle hisseden var mı? Çok tatlı oluyor ya
saol canım bnm... aynn öle gece uyuyamadım sanki doru düzgun...rabbim şifa versin canım zaten 2 canlıyız birde böyle ağrılar çıkınca katlanılmaz oluyor
Bende aynen esimin taraf full fb li...yavrularimi yedirmem gs li yapicam:)))
Evet...ben cok acikip birden yediysem pit pit. Hickiriyor kiyamam bidigim
Masallah tosununa:)buda benimmmm tosun oglummm
canım takıma bayıldım çok çok güzel ama güle güle giysin kuzun
bende alıcam canım patikten iyidir:)
canım zaten ilk gün olmuyor ertesi gün oluyor ağrı birde evde kızın var onu kucağına alıyorsun falan zorlanıyor kolun 3 güne geçer inşaallah, evet bende bayıldım bizde yapalım neyimiz eksik:)selam kızlar ... herkesede hayırlı cumalar...
kolumu kaldıramıyorum ;(
neden böle anlamadım .. zaman geçtikce dahada agrıdı.. buz torbası koydum şişlik için..
neyse katlencez artık
bu arada terliklere bayıldım.. özellikle bu ev terliklerini tülleyip yapmıslarya bayılddııım
var canım üçlü setler tabi adında lohusa olunca iki katına satıyorlar:)valla hiç düşünmedim ama arkadaşım kenarları cırt cırtlı pijama almıştı çok güzeldi ondan alabilirim genelde pembe mavi yada krem oluyor lohusa pijamaları
sabahlıklı takım varsa o daha mantıklı olur bence
bende onu beğendim hem sade hem şık evde güzel olur:)ben ilk resime bayıldım çok tatlı yaaaa
canım güzeldir mutlaka ekru hoş olur zaten hafif dantel oluyor lohusa pijamalarında ne güzel almış bana alan yok:)arkadaşlar kv bana ekru pjama almış dantelli diyor anlatıyor ama daha getirmemiş kadın
inş istediğim gibi çıkar
bende 1 takım pembe alırım herhalde o yüzdeb beyaz üstüne pembe süslü terlik düşünüyorum ilk terliğ bulmam lazım üstü süslenir artık
maşaalah tosununa:)buda benimmmm tosun oglummm
Benim namaz elbisemde vardi o cikarttim bone gibi kafayi cok ortaya cikariyor darya...en iyisi şapka gibi boneyle tülbent takayim bari...takmatik eşarplar var sanırım netten bak canım
tamam canım pentiyede bakarım sağol, canım hastane için olanlardan hani eklediğim var ya naylon kırmızı olan öyle olabilir sonra süsünü koparır banyoda kullanırız:)ben de bu pofuduklari cok severim cok da kullanirim, pentide cok guzel modeller var canim terlik ev ayakkabisi falan hep ordan aliyorum :) hatta bi tane de lohusalik icin aldim hemen fotograf cekip ekliyorum :) ama diger hastane icin olanlari sevmiyorum ben onlari bir daha eve sokmam kiiii, o yuzden ne ugrasmayi ne de para vermeyi dusunmuyorum :) amaa bussuru tac istiyorum biri buuuuu
ekleyememisim :)
Eki Görüntüle 1241185
oyy maşaallah çok güzel pozuSimdi ayrintilidan geldim.. 30 dk surdu Eki Görüntüle 1241196 Allaha sukur hersey yolunda 26cm_520gr iz masallah:))Renkli vesikaliklarimiz var artik...kizimin kopyasi olacak ayni ablasi gibi parmagini emiyordu tipide ayni sanki 2 yil sonra kizimin ikizini doguracagim gibi...onun harici seker testi yaptirdim daha dogrusu o suyu ictim yarim saate kan verip gelecegim...insallah o da iyi cikar
Benim namaz elbisemde vardi o cikarttim bone gibi kafayi cok ortaya cikariyor darya...en iyisi şapka gibi boneyle tülbent takayim bari...
canım zaten ilk gün olmuyor ertesi gün oluyor ağrı birde evde kızın var onu kucağına alıyorsun falan zorlanıyor kolun 3 güne geçer inşaallah, evet bende bayıldım bizde yapalım neyimiz eksik:)
var canım üçlü setler tabi adında lohusa olunca iki katına satıyorlar:)
bende onu beğendim hem sade hem şık evde güzel olur:)
canım güzeldir mutlaka ekru hoş olur zaten hafif dantel oluyor lohusa pijamalarında ne güzel almış bana alan yok:)
süslersin tabi şimdi her yer hazır süs
maşaalah tosununa:)
çok güzel pofuduk pofuduk lc de oluyor sezon gelsin alırım bende:)
Simdi ayrintilidan geldim.. 30 dk surdu Eki Görüntüle 1241196 Allaha sukur hersey yolunda 26cm_520gr iz masallah:))Renkli vesikaliklarimiz var artik...kizimin kopyasi olacak ayni ablasi gibi parmagini emiyordu tipide ayni sanki 2 yil sonra kizimin ikizini doguracagim gibi...onun harici seker testi yaptirdim daha dogrusu o suyu ictim yarim saate kan verip gelecegim...insallah o da iyi cikar
ayy bende mavi alır oğlumla bütünleşirim:)) pembe mor severim ama ne yapalım maviş olucaz:)Twigy den aldım ben canım
zaten ben pembe delisi bi insanım o yüzden kızımla bütünleşecez inşallah
güzeller canım
ayy bende mavi alır oğlumla bütünleşirim:)) pembe mor severim ama ne yapalım maviş olucaz:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?