Aynen ben de gün sayıyorum. Salıya kadar bebek eşyası bile bakmıcam nefesimi tutmuş bekliyorum. Inşallah yüzümüz gülerek çıkarız hastaneden.Günaydın güzel anneler. Ayrıntılı ultrason için şafak sayıyorum. 3 güncük kaldı :) Allahım hayırlısını versin inşallah
Güzel arkadaşlarımızın eşimle bana yaptıkları sürprizi sizinle paylaşmak istedim canlar.
Bizim bebişimiz Allah nasip ederse arkadaş ortamımızın ilk bebişi olacak. Bu sebepten herkeste ayrı bir heyecan var. Geçen hafta akşam hep birlikte otururken birden bire hepsi kayboldular salondan ve bir müzik çalmaya başladı. 30'larında kocaman insanlar ağızlarında emziklerle dans ederek salona girdiler. Sonra da fotoğraftaki pastayı kestik hep birlikte :) Çok keyifliydi kesinlikle :) :)
Meraba kızlar, net paketim bitti takip edemiyorum kaç gündür tam da benim merak ettiğim konular konuşulmuş lohusa tacı filan, bende kapalıyım napsam diye düşünüyordum. Çarşamba günü doktora gittim, çok şükür bi problem yok kalp doktoru çarpıntın devam ederse 1 ay sonra tekrar bakalım ilaç başlayalım dedi sanırsam stresden oluyormuşİdrar yollarımda enfeksiyon çıktı urocare diye bi ilaç verdi dr dokunursa diye kullanmaya korkuyorum kullanan var mı kızlar aranızda? Bunu doğal yöntemlerle geçirmenin yolu yok mudur
Daha önce suda eriyen magnezyum kullanmıştım, kusma ishal ciltte kızarıklıklar yapmıştı yine öyle olursa diye korkuyorumkullan canım doktor verdiyse
doğal yolu tek çaresi SU SU SU
iç çamaşırlarını ütüle
Evet canım bende cok öksürüyorum ciğerimden taaa. Gece bile uyanıyorumgünaydın... hamileyken hasta olmak öksürük nöbetleri çok zormuş ya
ben ben benKızlar ben az önce hıçkırık gibi seri kıpırtılar hissettim, su içerken hıçkırık tutabiliyormuş bebekleri. Hiç böyle hisseden var mı? Çok tatlı oluyor ya
Rica ederim... teşekkür ederim inşallah daha var biz doğduktan sonra alcaz arabasını ama yinede dayanamıyorum görünce güzel bişey.cinsiyeti belli olsa bi ufak tefek bir şeyler alıcam da göstermiyo minnak.Teşekkürler canım. Ankara'da istanbul yolunda bebe de marche mağazası var oradan aldık. 1570 tl, markası Jane muum+matrix ana kucağı. Daha güzeli sizlerin olsun inşallah.
Daha önce suda eriyen magnezyum kullanmıştım, kusma ishal ciltte kızarıklıklar yapmıştı yine öyle olursa diye korkuyorum
canım hiç korkam hiç bir şey olmaz bebeğine o en güvenli yerde, geçmiş olsunaynen ya.. öksürürken karnımı kasıyorum bi de ister istemez(
canım şal alıcam ben ince ketenler var ya kaymayan rahat onlardan alırım, yazma deriz biz ondan takamam sevmiyorum:) hastanede cicili bicili bir şal takarım aslında önceden ayarlasaydım ablam boyama biliyor güzelce boyatırdım isim yazdırırdım kenarına falan:) ama şimdi gidiyor evine kaçtı fırsatBende aynı şeyi düşündüm canım benim
hastanede takamayız da ne takacaz gelen giden olunca ipek başörtü takamayız
canım arabayla gidiyormuşsun arka koltukta uzana uzana git mola verin sık sık bir şey olmuyor Allah'ın izniylegünaydın annişler :) gece bel ağrısından uyumadık ve uyutmadık bi de ben bayramda sakaryadan kayseriye gidecem arabayla nasıl gidecem cok merak ediyorum
bende kendim yaparım canım seviyorum kendim üretmeyigünaydın kızlar
gunaydn cnm gçmş olsun
gunaydn cnm ben tacı kendim yapmayı düşünüyorum hazırlar biraz abartılı gb geliyo bana yada bnm baktıklarım oyleydi
günaydın,canım yanına mutlaka yastık al
canım o zaman o şişkinliktir kasılma birkaç saniye sürüyor, birde öyle olunca elinle yavaş yavaş ovala uzan dinlencanım sürekli değil ama geçen gün sertleşti komple 20-30 dakika öyle sert kaldı sonra geçti .. bir daha olmadı o şeklilde
amin canımGünaydın güzel anneler. Ayrıntılı ultrason için şafak sayıyorum. 3 güncük kaldı :) Allahım hayırlısını versin inşallah
öyleymiş:) belirtilere göre olsaydı bunun kız olması lazımdı daha belirtiye takılmam:)Demekki cinsiyetle alakalı degilmiş :)
bir şey olmaz canımHayırlı cumalar tatlı annişler ya bu sabah canım sıkıldı normalde makyaj yapmam ama eyeliner almıştim pazardan önceden onu sürmeyi öğreneyim dedim oda gözümün içine kaçtı etrafina kacanlari da kremle silip tekrar tekrar sürdüm sol gözümün beyazi karardi korktumyikadim gozumu bol su ile ve o eyelineri attim çok adiymis zarari olmaz dimi bu abartili denemelerimin :-(
öyle canım inşaallah bakarızben de önemli bişey olduğunu sanmıyorum canım. malum bu hamilelik sürecince ıncık cıncık araştırıp insanın moralini bozuyolar. ilkkinden deneyimliyiz biz de. doğsun da hayırlısıyla bakarız inşallah.
bence de kendin takarsın canım. ben tacımı ve kızımın bandını yaptım. bi de kapı süsü ve takı yastığı yapıcam. sen de yapabilirsin o kadar zor değil. hem de kendi el emeğin olur bi anısı olur.
evet canım artık olurbu aralar bel ve kasık ağrısı , karında sertleşmeler falan başladı .. sanırım vücut kendini hazırlamaya başladı ..
bloğunda görmüştüm canım:) çok güzelGüzel arkadaşlarımızın eşimle bana yaptıkları sürprizi sizinle paylaşmak istedim canlar.
Bizim bebişimiz Allah nasip ederse arkadaş ortamımızın ilk bebişi olacak. Bu sebepten herkeste ayrı bir heyecan var. Geçen hafta akşam hep birlikte otururken birden bire hepsi kayboldular salondan ve bir müzik çalmaya başladı. 30'larında kocaman insanlar ağızlarında emziklerle dans ederek salona girdiler. Sonra da fotoğraftaki pastayı kestik hep birlikte :) Çok keyifliydi kesinlikle :) :)
canım sende şal örtersin kolay örtülenlerden hastanede, evde erkek yoksa taç takarsın erkekde olmasın zaten:)Meraba kızlar, net paketim bitti takip edemiyorum kaç gündür tam da benim merak ettiğim konular konuşulmuş lohusa tacı filan, bende kapalıyım napsam diye düşünüyordum. Çarşamba günü doktora gittim, çok şükür bi problem yok kalp doktoru çarpıntın devam ederse 1 ay sonra tekrar bakalım ilaç başlayalım dedi sanırsam stresden oluyormuşİdrar yollarımda enfeksiyon çıktı urocare diye bi ilaç verdi dr dokunursa diye kullanmaya korkuyorum kullanan var mı kızlar aranızda? Bunu doğal yöntemlerle geçirmenin yolu yok mudur
inşaallah canımAynen ben de gün sayıyorum. Salıya kadar bebek eşyası bile bakmıcam nefesimi tutmuş bekliyorum. Inşallah yüzümüz gülerek çıkarız hastaneden.
evet canım oluyorKızlar ben az önce hıçkırık gibi seri kıpırtılar hissettim, su içerken hıçkırık tutabiliyormuş bebekleri. Hiç böyle hisseden var mı? Çok tatlı oluyor ya
ben ben bengece yatıloduk resmen 5 sn de bir zıpladı oğluşum babası bile hissetti ama cok korktu yazık cocuğa bişey yapsana hıçkırmasın diyo cok tatlıydı o anı ölümsüzleştirmek isterdim yaa annesinin minnik tospağası yerimmm
canım hiç korkam hiç bir şey olmaz bebeğine o en güvenli yerde, geçmiş olsun
canım şal alıcam ben ince ketenler var ya kaymayan rahat onlardan alırım, yazma deriz biz ondan takamam sevmiyorum:) hastanede cicili bicili bir şal takarım aslında önceden ayarlasaydım ablam boyama biliyor güzelce boyatırdım isim yazdırırdım kenarına falan:) ama şimdi gidiyor evine kaçtı fırsat
canım arabayla gidiyormuşsun arka koltukta uzana uzana git mola verin sık sık bir şey olmuyor Allah'ın izniyle
bende kendim yaparım canım seviyorum kendim üretmeyi
canım o zaman o şişkinliktir kasılma birkaç saniye sürüyor, birde öyle olunca elinle yavaş yavaş ovala uzan dinlen
amin canım
öyleymiş:) belirtilere göre olsaydı bunun kız olması lazımdı daha belirtiye takılmam:)
bir şey olmaz canım
öyle canım inşaallah bakarız
bende kendim yapmak istiyorum oğluma kapı süsü vs. yapamamıştım şimdi yapıcam önce haksızlık olur dedim ama büyük oğlumada yapıcam odasının kapısına asıcam inşaallah:) takı yastığım var canım ama süssüz süslerim onu:)
evet canım artık olur
bloğunda görmüştüm canım:) çok güzel
canım sende şal örtersin kolay örtülenlerden hastanede, evde erkek yoksa taç takarsın erkekde olmasın zaten:)
inşaallah canım
evet canım oluyor
canım aslında iyi bir şey bebeğin büyüdüğünün işareti
öksürüğü en iyi kesen şey, bir tavada tatlı kaşığı tereyağını erit daha sonra içine bir fincandan biraz daha az pekmez kat ve bunu karıştırarak pişir, yalnız kaynamasın, daha sonra onu ılık ılık iç, öksürüğünü anında keser,,, bunu hiç yağ koymadanda yapabilirsin, ama iki kere yapmak zorunda kalırsın,,,, öksürük şuruplarında çok fazla katkı maddesi var,,,aynen ya.. öksürürken karnımı kasıyorum bi de ister istemez(
senin aklında var mı bir şey canım pijaman vs nasıl olacak ne bileyim sabahlığın rengi vs.Hımmm olabilir canım benim
Bende ekmeği kesiyorum artik canim
Yani hic olmazsa kepekli yemeye baslayacagim
Çünkü öncesinde hiç ekmek yemeyen ben karnim tok kalsin bi
faz diye ekmeğe yoneldim
Tartiya cikmaya korkuyorum
Face sen gelin buketi diye bir sayfa takip ediyorum
Oradan fiyata bakabilirsin canim
Orada birde terlik gördüm su evde kisin giydigimiz kapali kadife Terliğin üzerine kalbin tullu bir kurdelayi bir kenarından buzdurerek Terliğin ortasına dikmişti
Çok hoş olmuştu
Resim yukleyemiyorum telden yoksa resmini gorsen daha anlasilir olurdu sanirim
sen nerde yaptırıyorsun canm isim yazarmısncanım ben yaptırıyorum tulum battaniye şapkası patikleri benim terliğim tacım da içinde uygun geldi bana . Terlik taç olarak sette yapıyo kadın. Bakabilirsin
maşaallah kızına canım, öyle bir sıkıntı olsa gelişimi geri olurdu canım bence bir şeyi yoktur
aynen canım doğunca sıkıntı oldu ama geçti hamdolsun bu sefer daha bilinçliyim aç kalmıycak kuzum inşaallah
canım civil normalde çok uygundur ama benimde dikkatimi çekti fiyatları artırmışlar
canım neden çıkmıycaksın inatlarına çık onlara ne seni sırtlarında mı taşıyorlar seni kıran insanlara susma hiç nazik olma başka türlü susmayı bilmezler ayrıca kilon çok da değil sanki 150 kilosun
çok güzel canım güle güle kullanın
canım benimkide yukardan yapıldı ama ağrısı ertesi gün çıkıyor
inşaallah çabucak iyileşir nazlı oğlun:)
canım maşaallah gayet iyi 24 cm oluyor kuzun
maşaallah kuzuna
canım hem aşağıda hem göbek deliğinde aynı anda hissedersin çünkü dik duruyorlar, hamilelik takvimindeki bebek resmine bak anlarsın, ayaklarıyla aşağıyı tepiyor elleriyle yukarıyı yani aşağıda değil kuzun rahat ol
canım ilkide erkek benim bu da ilk oğlum aşağı yerleşmişti midem boştu şimdi yukarda midem çok şiş:)
maşaallah canım kuzuna
güle güle giysin adaşımız Hamza Eymen:)
canım tacı kendin yapabilirsin bence hatta terlik alıp onu da süsleyebilirsin
şifa olsun canım
herkese iyi geceler.. bugunumu anlatayım..
sabah asımı oldum basta hiçbişi yoktu... sonradan sonradan hafifce agrımaya basladı..
biraz şişti ama dayanılmayacak birşey degil kesinlikle dert bile etmıyorum....
sonra arkadaslarla oturdum..
muhabbet sohbet...
aksam ayrıntılıya gıttık eşimle...
şükürler olsun hiçbirseyın garantısı olmamkla beraber hiçbir sorun cıkmadı elhamdülillah...
bebegimi bu kadar yakın hısetmedım... o kadar güsel anlardıki videosunu aldık.. renksiz ama 4 boyutlu fotomuzu aldık...
içerde keyfi yerindeydi ...
elini cenesinin altına koymus öle düşünüyodu
co mutluyum..eşimle bi ara gözgöze geldik gözleri dolmustu.. ben gülüyodum ama gözlerimde yaslarla
ya ne kadar tarif etsem azdır.. böle bi duygu yok.. masllah kzum 748 gr olmus boyunu sölemedi...hala 3 kılo almısım... oda bebege yaramıs heralde..
bügunude böle atlattık hamdolsun..
Maşallah canım kuzuna iyi çıkmış ayrintili da sevindim. İnsan hamile olunca başkalarının bebişleri içinde mutlu oluyor üzülüyor çok ilginç bi duygu bu annelik. Allah sonuna kadar güzel bir şekilde yaşatır inşallah bu duyguyu hepimize
sizlerde iyisinizdir inşallh
Boneye gerek olmadan sacimizi önden de göstermeyecek birsey var mi takabileceğimiz ?senin aklında var mı bir şey canım pijaman vs nasıl olacak ne bileyim sabahlığın rengi vs.
Güzeller canım ekleyelim fikir olur sevdim bu işi yapıcam bende:)Eki Görüntüle 1241083 Eki Görüntüle 1241085 GünayEki Görüntüle 1241081 Eki Görüntüle 1241083 Eki Görüntüle 1241085 dın hayırlı cumalar kızlar.. bende lohusa terligi tacı kap süsü falan onlari kendim yapicam kismetse bi kaç model begendim nasil sizce? Tek seferde ekleyemedim hepsini devam edicem :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?