2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
Meraba kızlar, net paketim bitti takip edemiyorum kaç gündür tam da benim merak ettiğim konular konuşulmuş lohusa tacı filan, bende kapalıyım napsam diye düşünüyordum. Çarşamba günü doktora gittim, çok şükür bi problem yok kalp doktoru çarpıntın devam ederse 1 ay sonra tekrar bakalım ilaç başlayalım dedi sanırsam stresden oluyormuş İdrar yollarımda enfeksiyon çıktı urocare diye bi ilaç verdi dr dokunursa diye kullanmaya korkuyorum kullanan var mı kızlar aranızda? Bunu doğal yöntemlerle geçirmenin yolu yok mudur

Günaydın güzel anneler. Ayrıntılı ultrason için şafak sayıyorum. 3 güncük kaldı :) Allahım hayırlısını versin inşallah
Aynen ben de gün sayıyorum. Salıya kadar bebek eşyası bile bakmıcam nefesimi tutmuş bekliyorum. Inşallah yüzümüz gülerek çıkarız hastaneden.

ayyy yerim çok güzel bi süpriz olmuş sana

kullan canım doktor verdiyse
doğal yolu tek çaresi SU SU SU
iç çamaşırlarını ütüle

Kızlar ben az önce hıçkırık gibi seri kıpırtılar hissettim, su içerken hıçkırık tutabiliyormuş bebekleri. Hiç böyle hisseden var mı? Çok tatlı oluyor ya
ben ben ben gece yatıloduk resmen 5 sn de bir zıpladı oğluşum babası bile hissetti ama cok korktu yazık cocuğa bişey yapsana hıçkırmasın diyo cok tatlıydı o anı ölümsüzleştirmek isterdim yaa annesinin minnik tospağası yerimmm

Teşekkürler canım. Ankara'da istanbul yolunda bebe de marche mağazası var oradan aldık. 1570 tl, markası Jane muum+matrix ana kucağı. Daha güzeli sizlerin olsun inşallah.
Rica ederim... teşekkür ederim inşallah daha var biz doğduktan sonra alcaz arabasını ama yinede dayanamıyorum görünce güzel bişey.cinsiyeti belli olsa bi ufak tefek bir şeyler alıcam da göstermiyo minnak.

aynen ya.. öksürürken karnımı kasıyorum bi de ister istemez (
canım hiç korkam hiç bir şey olmaz bebeğine o en güvenli yerde, geçmiş olsun
Bende aynı şeyi düşündüm canım benim
hastanede takamayız da ne takacaz gelen giden olunca ipek başörtü takamayız
canım şal alıcam ben ince ketenler var ya kaymayan rahat onlardan alırım, yazma deriz biz ondan takamam sevmiyorum:) hastanede cicili bicili bir şal takarım aslında önceden ayarlasaydım ablam boyama biliyor güzelce boyatırdım isim yazdırırdım kenarına falan:) ama şimdi gidiyor evine kaçtı fırsat
günaydın annişler :) gece bel ağrısından uyumadık ve uyutmadık bi de ben bayramda sakaryadan kayseriye gidecem arabayla nasıl gidecem cok merak ediyorum
canım arabayla gidiyormuşsun arka koltukta uzana uzana git mola verin sık sık bir şey olmuyor Allah'ın izniyle
bende kendim yaparım canım seviyorum kendim üretmeyi
canım sürekli değil ama geçen gün sertleşti komple 20-30 dakika öyle sert kaldı sonra geçti .. bir daha olmadı o şeklilde
canım o zaman o şişkinliktir kasılma birkaç saniye sürüyor, birde öyle olunca elinle yavaş yavaş ovala uzan dinlen
Günaydın güzel anneler. Ayrıntılı ultrason için şafak sayıyorum. 3 güncük kaldı :) Allahım hayırlısını versin inşallah
amin canım
Demekki cinsiyetle alakalı degilmiş :)
öyleymiş:) belirtilere göre olsaydı bunun kız olması lazımdı daha belirtiye takılmam:)
bir şey olmaz canım
öyle canım inşaallah bakarız

bende kendim yapmak istiyorum oğluma kapı süsü vs. yapamamıştım şimdi yapıcam önce haksızlık olur dedim ama büyük oğlumada yapıcam odasının kapısına asıcam inşaallah:) takı yastığım var canım ama süssüz süslerim onu:)
bu aralar bel ve kasık ağrısı , karında sertleşmeler falan başladı .. sanırım vücut kendini hazırlamaya başladı ..
evet canım artık olur
bloğunda görmüştüm canım:) çok güzel
canım sende şal örtersin kolay örtülenlerden hastanede, evde erkek yoksa taç takarsın erkekde olmasın zaten:)
Aynen ben de gün sayıyorum. Salıya kadar bebek eşyası bile bakmıcam nefesimi tutmuş bekliyorum. Inşallah yüzümüz gülerek çıkarız hastaneden.
inşaallah canım
Kızlar ben az önce hıçkırık gibi seri kıpırtılar hissettim, su içerken hıçkırık tutabiliyormuş bebekleri. Hiç böyle hisseden var mı? Çok tatlı oluyor ya
evet canım oluyor

canım aslında iyi bir şey bebeğin büyüdüğünün işareti

Hımmm olabilir canım benim

aynen ya.. öksürürken karnımı kasıyorum bi de ister istemez (
öksürüğü en iyi kesen şey, bir tavada tatlı kaşığı tereyağını erit daha sonra içine bir fincandan biraz daha az pekmez kat ve bunu karıştırarak pişir, yalnız kaynamasın, daha sonra onu ılık ılık iç, öksürüğünü anında keser,,, bunu hiç yağ koymadanda yapabilirsin, ama iki kere yapmak zorunda kalırsın,,,, öksürük şuruplarında çok fazla katkı maddesi var,,,

Bende ekmeği kesiyorum artik canim
Yani hic olmazsa kepekli yemeye baslayacagim
Çünkü öncesinde hiç ekmek yemeyen ben karnim tok kalsin bi
faz diye ekmeğe yoneldim
Tartiya cikmaya korkuyorum

çıkma çıkma tartıya ben 2 ayda 6 kilo almışım

bakıyım can m
canım ben yaptırıyorum tulum battaniye şapkası patikleri benim terliğim tacım da içinde uygun geldi bana . Terlik taç olarak sette yapıyo kadın. Bakabilirsin
sen nerde yaptırıyorsun canm isim yazarmısn

düşünüyorum canm valla bakalm artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…