2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
buda benimmmm tosun oglummm

maşşlahcanm :)

çok güzel am evde yapamam

inş güzeldir canm

size de maşallah canm :)

Canım ilk gun ağrımıyor 2. Gun fena ağrıyor 3. Gun azalıyor ağrısı. Sen dün vuruldun iğneyi dimi yarın hafifler. Benimde bugün 3. Gunum

Merhaba kizlar ben uzun zamandir kk girmeye calisiyorum ama surekli hata veriyor giremiyorum en son nda yeni hesap acmak zorunda kaldim eskikullanici adim CYLNTSDMR di. Cok uzun sure oldu tekrardan kendimi hatirlatmak istiyorum 23+4 haftalik hamileyim bebegimin cinsiyeti kiz sevgili SİLA`M listede duzeltirsen ismimi cok sevinirim.

Merhaba arkadaşlar;

Bogazım öyle kötüki bademciklerim şişmiş yutkunmakta güçlük çekiyorum. gribe ordanda öksürüge çevirmesinden korkuyorum. Zaten uyuyamıyordum dün gece sabaha kadar oturdum resmen boğazım öyleki kötü. Ilık ılık süt içtim, tuzlu suyla gargara yaptım ama yok nafile hala aynı birazdan doktora gidicem ne verebilir bilmiyorumda şaştım kaldım bebeğime birşey olmaz dimi

mrsssoydas canım cok güzellee hepsi cok hos gercekten ayy böle gördükce dayanamıcamm heralde ya.. gercekten dayanamıcam.. yawas yawas alıcam artık be yapayım
alıp koyayım bir kenara...
en son bebek hazırlıgınamı baslasam ne..
en heycanlı olanllar...

midem yine çok yanıyo maden suyu da içtim ama fayda etmedi gaviscondan da tiksiniyorum artık cok üzülüyorum bu halime valla oğluşum doğsun da şu reflünün bi caresine bakayım bakalım varsa tabi :)

ay ne biliim canim gonlume sineni aliyorum :) hatta gecen hafta ruyamda dogum yapmistim ama 30 haftalik, bebegimin hicbir seyi yoktu ciplak ciplak veriyorlardi kucagima :) o gunden sonra azicik hizlandim bile hazirliklarda napiiim ama

Bende araştırıyodum canım sonra kendim yapmaya karar verdim taşlar aldım kurdelelr aldım evde terlik ve düz taçım vardı zaten bebeğe de battaniye düz beyaz tulum ayakkabı ve şapka aldım onları süslücem şimdi bakalım güzel bişeler çıkcak inşallah yapınca paylaşırım :) battaniyesine taşlarla ismini yazmayı planlıyorum bakalım :)

Ay çok tatlıymış canım ben resmi görünce duygusallaştım sen nasıl olmuşsundur kimbilir ne kadar güzel etrafında böle arkadaşlarınızın olması :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…