Herhalde 2 tane almamız gerekecek son zamanlarda giymek için
bi de hastanede giymek için
buda benimmmm tosun oglummm
ekleyememisim :)
Eki Görüntüle 1241185
canım zaten ilk gün olmuyor ertesi gün oluyor ağrı birde evde kızın var onu kucağına alıyorsun falan zorlanıyor kolun 3 güne geçer inşaallah, evet bende bayıldım bizde yapalım neyimiz eksik:)
var canım üçlü setler tabi adında lohusa olunca iki katına satıyorlar:)
bende onu beğendim hem sade hem şık evde güzel olur:)
canım güzeldir mutlaka ekru hoş olur zaten hafif dantel oluyor lohusa pijamalarında ne güzel almış bana alan yok:)
süslersin tabi şimdi her yer hazır süs
maşaalah tosununa:)
çok güzel pofuduk pofuduk lc de oluyor sezon gelsin alırım bende:)
Simdi ayrintilidan geldim.. 30 dk surdu Eki Görüntüle 1241196 Allaha sukur hersey yolunda 26cm_520gr iz masallah:))Renkli vesikaliklarimiz var artik...kizimin kopyasi olacak ayni ablasi gibi parmagini emiyordu tipide ayni sanki 2 yil sonra kizimin ikizini doguracagim gibi...onun harici seker testi yaptirdim daha dogrusu o suyu ictim yarim saate kan verip gelecegim...insallah o da iyi cikar
Canım ilk gun ağrımıyor 2. Gun fena ağrıyor 3. Gun azalıyor ağrısı. Sen dün vuruldun iğneyi dimi yarın hafifler. Benimde bugün 3. Gunumselam kızlar ... herkesede hayırlı cumalar...
kolumu kaldıramıyorum ;(
neden böle anlamadım .. zaman geçtikce dahada agrıdı.. buz torbası koydum şişlik için..
neyse katlencez artık
bu arada terliklere bayıldım.. özellikle bu ev terliklerini tülleyip yapmıslarya bayılddııım
maşşlahcanm :)
çok güzel am evde yapamam
inş güzeldir canm
size de maşallah canm :)
Eki Görüntüle 1241280 Eki Görüntüle 1241281
canim evde keceyle yapabilecegin bu modeller var hem.sevimli hem yapimi kokay olur :) fikirolsun sana
canım iki şart hatta evde lohusalığınız geçene kadar tek alt pijamanız rahat eşofmanınız bol olsun tabi üstte lazım bol atlet çünkü çok terliycez lohusa teri başka bir şey, günde beş kere bile değişebiliriz
mrsssoydas canım cok güzellee hepsi cok hos gercekten ayy böle gördükce dayanamıcamm heralde ya.. gercekten dayanamıcam.. yawas yawas alıcam artık be yapayım
alıp koyayım bir kenara...
en son bebek hazırlıgınamı baslasam ne..
en heycanlı olanllar...
Telefondan nasil resim yukleniyor bilen var miii
Bende araştırıyodum canım sonra kendim yapmaya karar verdim taşlar aldım kurdelelr aldım evde terlik ve düz taçım vardı zaten bebeğe de battaniye düz beyaz tulum ayakkabı ve şapka aldım onları süslücem şimdi bakalım güzel bişeler çıkcak inşallah yapınca paylaşırım :) battaniyesine taşlarla ismini yazmayı planlıyorum bakalım :)iyi geceler herkese uyku tutmuyor daha doğrusu uyumak istemiyorum
loğusa terlik ve tacı araştırıyorum zaman çabuk geçiyor ve ben rahat bir insanım unutur giderim ama sonra keşke dememek için herşey güzel olsun istiyorum netteki fiyatlar uçuk geldi acaba kendim yapabilrmiyim diye araştırıyorum
öğle arasında pijama gecelik bakayım dedim o ne ya. 135 lira 150 lira :) sanırsın abiye alıyoruz.
Saolasin canimmmmcanim cevap yazma bolumunun altinda dosya yukle butonu var ona tikla dosya sec de galerinden sec. sonra yukledigin resmin buyuk boyut mu kucuk boyut mu olacagini da sec tamammmm :) ben hep telefondan giriyorum
Ay çok tatlıymış canım ben resmi görünce duygusallaştım sen nasıl olmuşsundur kimbilir ne kadar güzel etrafında böle arkadaşlarınızın olması :)Güzel arkadaşlarımızın eşimle bana yaptıkları sürprizi sizinle paylaşmak istedim canlar.
Bizim bebişimiz Allah nasip ederse arkadaş ortamımızın ilk bebişi olacak. Bu sebepten herkeste ayrı bir heyecan var. Geçen hafta akşam hep birlikte otururken birden bire hepsi kayboldular salondan ve bir müzik çalmaya başladı. 30'larında kocaman insanlar ağızlarında emziklerle dans ederek salona girdiler. Sonra da fotoğraftaki pastayı kestik hep birlikte :) Çok keyifliydi kesinlikle :) :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?