Bende araştırıyodum canım sonra kendim yapmaya karar verdim taşlar aldım kurdelelr aldım evde terlik ve düz taçım vardı zaten bebeğe de battaniye düz beyaz tulum ayakkabı ve şapka aldım onları süslücem şimdi bakalım güzel bişeler çıkcak inşallah yapınca paylaşırım :) battaniyesine taşlarla ismini yazmayı planlıyorum bakalım :)
ay keşke ben de becerebilsemKızlar ben de bütün malzemeleri aldım bundan yapıcam hayırlısıyla bitek ayıcıkları kaldı onları da netten sipariş vericem bakalım :)
Maşallahh canım kuzuna bakalım salı günü bende görcem oğluşumu inşallahh :)buda benimmmm tosun oglummm
İnan bişeyi yok malzemeler hazır zaten nette bu takım 285 tl ben daha uyguna mal ediyom ve aynısı olcak yani sadece kesip yapıştırıon :)ay keşke ben de becerebilsem
Benim de dışarı çıkmam yasaktı ben sipariş ettim ablam aldı sağolsun yoksa kemeraltına gitmek kim ben kim malum risk olunca dışarı çıkmadım hiç allahtan artık bitti oğluşumun plesentası yukarı çıkmış bende artık dışarı çıkıp görüp dokunup alabilirim bişiler :)güzel fikir canım bende üşengeçliğimden çıksam da alsam birşeyler iyi olucak herhalede eve tıkandım kaldım hiç dışarı çıkasım yok ev kuşu oldum off
peki taşları nerden aldın ay daha önce hiç yapmadım böle şeyler ama heveslendim şimdiİnan bişeyi yok malzemeler hazır zaten nette bu takım 285 tl ben daha uyguna mal ediyom ve aynısı olcak yani sadece kesip yapıştırıon :)
haha bende öyle görmüştüm bikere erken doğmuş bi tane badisi var çarşafa sarıyodum üşümesin diye o gün bugndür yığdım eve bebek kıyafetini. 2 çekmece hınca hınç dolu şimdiay ne biliim canim gonlume sineni aliyorum :) hatta gecen hafta ruyamda dogum yapmistim ama 30 haftalik, bebegimin hicbir seyi yoktu ciplak ciplak veriyorlardi kucagima :) o gunden sonra azicik hizlandim bile hazirliklarda napiiim ama
bende aqua nın modellerini beğeniyorum ama çok pahalılar 150den aşağı bulamadım. ve ben bitek hastanede giyerim onu bide, eve gelince tayt body yada gri pijamama dönerim benöğle arasında pijama gecelik bakayım dedim o ne ya. 135 lira 150 lira :) sanırsın abiye alıyoruz.
Ben de bayılıyorum eski Türk isimlerine. Dalga geçiyorlar erkek olsaydı Tonyukuk, Kül Tigin, Yoluğ Tigin koyardın diye :) bence üç isim de çok güzel, seçemedim.selam kızlarrrrr 3 isim arasındayım
dağhan
gökalp
baturalp
seçemiyorum hepsi de atalarımın çok mukaddes isimlerinden
aslında oğuzhan veya bumin kaan koymak istiyodum ama ikisi de ailede var maalesef
Canım ben izmirde oturuom kemeraltında incik boncuk satan her yerde oluyo genelde bak fotolarını çektim senin için o yüzden kolay diom ya :) sadece kescez ve yapıştırcaz :) bitek ayıcıklar kaldı onu bulamadık onu da internetten buldum bakalım sipariş etcem :)peki taşları nerden aldın ay daha önce hiç yapmadım böle şeyler ama heveslendim şimdibi de o taşlar harf şeklinde mi satılıyo
Buarada şerit şeklinde olanı kesion isim olarak diğer taşlar da viberon ve emzik için taç şeklinde olanlarda ayıcıkların başına olcak bakalım :)peki taşları nerden aldın ay daha önce hiç yapmadım böle şeyler ama heveslendim şimdibi de o taşlar harf şeklinde mi satılıyo
Ben dağhanı beğendim canım :)selam kızlarrrrr 3 isim arasındayım
dağhan
gökalp
baturalp
seçemiyorum hepsi de atalarımın çok mukaddes isimlerinden
aslında oğuzhan veya bumin kaan koymak istiyodum ama ikisi de ailede var maalesef
enee süpermiş ya bu :) ben de bi araştırayım bakalım sağol canım :)Buarada şerit şeklinde olanı kesion isim olarak diğer taşlar da viberon ve emzik için taç şeklinde olanlarda ayıcıkların başına olcak bakalım :)
canım tonyukuk ismini biz de düşünüyoruz aslında ama kültigin eşim çok istiyor ben de ilerde dalga geçilebilmesi olasılığını da düşünüyorum herkes bilmez bu isimlerin ne kadar mukaddes ve güzel olduklarını :)Ben de bayılıyorum eski Türk isimlerine. Dalga geçiyorlar erkek olsaydı Tonyukuk, Kül Tigin, Yoluğ Tigin koyardın diye :) bence üç isim de çok güzel, seçemedim.
canım teşekkür ederim dağhan da benim ilk sıramda akşam eşimle konuşacağım fırsat bulabilirsemBen dağhanı beğendim canım :)
yakın bi arkadaşım ikinciyi doğurduğunda görmüştüm hastanede normal bi pijama altıyla üstünü giymişti. zaten üstünü sıvayıp emziriyodu ki ben de emzirirken önümü tamamen açıp değil sadece içimde atlet varken bluzumu sıyırp emzirmeyi daha çok sevmiştim. sanırım ben de bu sefer öyle bişey yapıcam. düzgün bişey alırım üzerime. düzgün gözükür en azından normalde de giyebilirim.h
bende aqua nın modellerini beğeniyorum ama çok pahalılar 150den aşağı bulamadım. ve ben bitek hastanede giyerim onu bide, eve gelince tayt body yada gri pijamama dönerim ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?