2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .

güzel fikir canım bende üşengeçliğimden çıksam da alsam birşeyler iyi olucak herhalede eve tıkandım kaldım hiç dışarı çıkasım yok ev kuşu oldum off

güzel fikir canım bende üşengeçliğimden çıksam da alsam birşeyler iyi olucak herhalede eve tıkandım kaldım hiç dışarı çıkasım yok ev kuşu oldum off
Benim de dışarı çıkmam yasaktı ben sipariş ettim ablam aldı sağolsun yoksa kemeraltına gitmek kim ben kim malum risk olunca dışarı çıkmadım hiç allahtan artık bitti oğluşumun plesentası yukarı çıkmış bende artık dışarı çıkıp görüp dokunup alabilirim bişiler :)

İnan bişeyi yok malzemeler hazır zaten nette bu takım 285 tl ben daha uyguna mal ediyom ve aynısı olcak yani sadece kesip yapıştırıon :)
peki taşları nerden aldın ay daha önce hiç yapmadım böle şeyler ama heveslendim şimdi bi de o taşlar harf şeklinde mi satılıyo

bacılarım inş dedıgınız gıbı olur yarın gecer... kızmd var zorlnıyorum biraz

selam kızlarrrrr 3 isim arasındayım
dağhan
gökalp
baturalp
seçemiyorum hepsi de atalarımın çok mukaddes isimlerinden
aslında oğuzhan veya bumin kaan koymak istiyodum ama ikisi de ailede var maalesef

ay ne biliim canim gonlume sineni aliyorum :) hatta gecen hafta ruyamda dogum yapmistim ama 30 haftalik, bebegimin hicbir seyi yoktu ciplak ciplak veriyorlardi kucagima :) o gunden sonra azicik hizlandim bile hazirliklarda napiiim ama
haha bende öyle görmüştüm bikere erken doğmuş bi tane badisi var çarşafa sarıyodum üşümesin diye o gün bugndür yığdım eve bebek kıyafetini. 2 çekmece hınca hınç dolu şimdi

öğle arasında pijama gecelik bakayım dedim o ne ya. 135 lira 150 lira :) sanırsın abiye alıyoruz.
bende aqua nın modellerini beğeniyorum ama çok pahalılar 150den aşağı bulamadım. ve ben bitek hastanede giyerim onu bide, eve gelince tayt body yada gri pijamama dönerim ben

bestemeste nerelerdesin, dün bir şey yazmamissin, gerilere gidip alıntı yapmaya da üşendim. Ben sinir küpü oldum döndüm bugün. Pazartesi ayrıntılı için muayenehaneye gittiğimde selçuk bey bir kağıt vermişti, hastanede seni yönlendirirler randevu almana gerek yok diye. Öyle bir ertelemiş olmuştuk. Sabırla bugünü bekledim gittim hastaneye, yok ordan kağıt al, onu oraya götür derken kız demesin mi istediğiniz bir gün var mi randevuyu ona göre verelim diye. Haftaya cumaya kadar doluymuş. Doktorumu çok seviyorum ama o kadar çok kızdım ki bu konuda. Ben ona taa bir ay önce sormuştum ayrıca randevu almama gerek var mi diye, yok sen gel ayarlanır demişti. Pazartesi de aynı şeyi söyledi gel yönlendiririz diye. Ama bir hafta daha beklemek zorunda kaldım maalesef.. Nezihi bey nasıl halletti çok merak ettim, girebildin mi dün ayrıntılıya?

dağhan
gökalp
baturalp
aslında oğuzhan veya bumin kaan koymak istiyodum ama ikisi de ailede var maalesef
Ben de bayılıyorum eski Türk isimlerine. Dalga geçiyorlar erkek olsaydı Tonyukuk, Kül Tigin, Yoluğ Tigin koyardın diye :) bence üç isim de çok güzel, seçemedim.

peki taşları nerden aldın ay daha önce hiç yapmadım böle şeyler ama heveslendim şimdi bi de o taşlar harf şeklinde mi satılıyo
Canım ben izmirde oturuom kemeraltında incik boncuk satan her yerde oluyo genelde bak fotolarını çektim senin için o yüzden kolay diom ya :) sadece kescez ve yapıştırcaz :) bitek ayıcıklar kaldı onu bulamadık onu da internetten buldum bakalım sipariş etcem :)

Eklentiler

• image.webp
    310,7 KB · Görüntüleme: 107
Buarada şerit şeklinde olanı kesion isim olarak diğer taşlar da viberon ve emzik için taç şeklinde olanlarda ayıcıkların başına olcak bakalım :)

dağhan
gökalp
baturalp
Ben dağhanı beğendim canım :)

Ben de bayılıyorum eski Türk isimlerine. Dalga geçiyorlar erkek olsaydı Tonyukuk, Kül Tigin, Yoluğ Tigin koyardın diye :) bence üç isim de çok güzel, seçemedim.
canım tonyukuk ismini biz de düşünüyoruz aslında ama kültigin eşim çok istiyor ben de ilerde dalga geçilebilmesi olasılığını da düşünüyorum herkes bilmez bu isimlerin ne kadar mukaddes ve güzel olduklarını :)

h

bende aqua nın modellerini beğeniyorum ama çok pahalılar 150den aşağı bulamadım. ve ben bitek hastanede giyerim onu bide, eve gelince tayt body yada gri pijamama dönerim ben
yakın bi arkadaşım ikinciyi doğurduğunda görmüştüm hastanede normal bi pijama altıyla üstünü giymişti. zaten üstünü sıvayıp emziriyodu ki ben de emzirirken önümü tamamen açıp değil sadece içimde atlet varken bluzumu sıyırp emzirmeyi daha çok sevmiştim. sanırım ben de bu sefer öyle bişey yapıcam. düzgün bişey alırım üzerime. düzgün gözükür en azından normalde de giyebilirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…