takmatik eşarplar var sanırım netten bak canımBoneye gerek olmadan sacimizi önden de göstermeyecek birsey var mi takabileceğimiz ?
Güzel canim yapimi da kolay benceEki Görüntüle 1241083 Eki Görüntüle 1241085 GünayEki Görüntüle 1241081 Eki Görüntüle 1241083 Eki Görüntüle 1241085 dın hayırlı cumalar kızlar.. bende lohusa terligi tacı kap süsü falan onlari kendim yapicam kismetse bi kaç model begendim nasil sizce? Tek seferde ekleyemedim hepsini devam edicem :)
telden hiç girmedim canım bilemiyorum kiKozlar telden resim nasip yukluyorsunuz ?
Adagidaki dosya linkinden yukleyemiyorum
Tesekkur ederim meğer resim boyutu büyük geliyormuş. Yukledim simdi.telden hiç girmedim canım bilemiyorum ki
çok güzeller canm bende şunları beğendimEki Görüntüle 1241083 Eki Görüntüle 1241085 GünayEki Görüntüle 1241081 Eki Görüntüle 1241083 Eki Görüntüle 1241085 dın hayırlı cumalar kızlar.. bende lohusa terligi tacı kap süsü falan onlari kendim yapicam kismetse bi kaç model begendim nasil sizce? Tek seferde ekleyemedim hepsini devam edicem :)
canim kepek ekmegi de yeme hicbir faydasi yok.. tam bugday ya da tahilli tercih et bence bebisine de sana da faydasi olsun en azindan :)Bende ekmeği kesiyorum artik canim
Yani hic olmazsa kepekli yemeye baslayacagim
Çünkü öncesinde hiç ekmek yemeyen ben karnim tok kalsin bi
faz diye ekmeğe yoneldim
Tartiya cikmaya korkuyorum
haklısın canım zaten çok giyerim evde bunlardan hemen ediniyim
ayy pek hoş incili falan bu gidişle pek kokoş olucaz:)çok güzeller canm bende şunları beğendim
canim kepek ekmegi de yeme hicbir faydasi yok.. tam bugday ya da tahilli tercih et bence bebisine de sana da faydasi olsun en azindan :)
canım takıma bayıldım çok çok güzel ama güle güle giysin kuzunSimdilik cicilerimiz bunlar :)
haklısın canım zaten çok giyerim evde bunlardan hemen ediniyim
Tesekkur ederim.canım takıma bayıldım çok çok güzel ama güle güle giysin kuzun
bende alıcam canım patikten iyidir:)
senin aklında var mı bir şey canım pijaman vs nasıl olacak ne bileyim sabahlığın rengi vs.
Bende ekliyim hem pc de dursun yapacağım zaman lazım olur:) hadi kızlar başlayalım bir yerden:) zaman su gibi gidiyor
Eki Görüntüle 1241097 Eki Görüntüle 1241098 Eki Görüntüle 1241099 Eki Görüntüle 1241101 Eki Görüntüle 1241102 Eki Görüntüle 1241103 Eki Görüntüle 1241105 Eki Görüntüle 1241106 Eki Görüntüle 1241107
selam kızlar ... herkesede hayırlı cumalar...
kolumu kaldıramıyorum ;(
neden böle anlamadım .. zaman geçtikce dahada agrıdı.. buz torbası koydum şişlik için..
neyse katlencez artık
bu arada terliklere bayıldım.. özellikle bu ev terliklerini tülleyip yapmıslarya bayılddııım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?