- 3 Temmuz 2010
- 2.687
- 2.774
- 448
Canım merhaba yazılarından takip ettiğim kadarıyla Adanada oturuyorsun canım Adana hangi hastaneye gidiyorsun acaba ben Lüleburgazda oturuyorum fakat ayrıntılı ultrasonu adanada yaptıracağım.Bana yardım edersen sevinirmbestemeste nerelerdesin, dün bir şey yazmamissin, gerilere gidip alıntı yapmaya da üşendim. Ben sinir küpü oldum döndüm bugün. Pazartesi ayrıntılı için muayenehaneye gittiğimde selçuk bey bir kağıt vermişti, hastanede seni yönlendirirler randevu almana gerek yok diye. Öyle bir ertelemiş olmuştuk. Sabırla bugünü bekledim gittim hastaneye, yok ordan kağıt al, onu oraya götür derken kız demesin mi istediğiniz bir gün var mi randevuyu ona göre verelim diye. Haftaya cumaya kadar doluymuş. Doktorumu çok seviyorum ama o kadar çok kızdım ki bu konuda. Ben ona taa bir ay önce sormuştum ayrıca randevu almama gerek var mi diye, yok sen gel ayarlanır demişti. Pazartesi de aynı şeyi söyledi gel yönlendiririz diye. Ama bir hafta daha beklemek zorunda kaldım maalesef.. Nezihi bey nasıl halletti çok merak ettim, girebildin mi dün ayrıntılıya?
Evden çık tabii ki canım günlük yürüyüş yapmalısın hep evde kalırsan daha çok kilo alırsın. Çok kilo almışsın diyenlerden de uzak dur ne kırıcı insanlar var, bana da senelerce çok zayıfın dediler millete ne oluyorsa. Sonunda çareyi halimden memnunum diyerek buldum.
Hiç canını sıkıp moralini bozma, şu anda bu konuyla ilgili olarak yapabileceğin bişey yok ki. Sadece beslenmene dikkat edebilirsin, bebek için faydalı şeylere devam edersin faydasız şeyleri tamamen çıkarırsın hayatından. Doğumdan sonra da yine dikkat edersin canım. Emzirme bitince diyete girebilirsin o zaman. Bebeklerimizin sağlığı yerinde olduktan sonra kilo hiiiç önemli değil
Bende başta hiç kiloyu takmıyordum ama dışarı çıktıkça cnm sıkılıyo işte Allahtan kışa denk geliyorda saklayabiliriz.Sürekli midem kazınıyo açlık süresini istesemde uzatamıyorum.Atıştırma ihtiyacım oluyo market abur cuburlarını hamur işlerini kestim ama kızartma ve çokokrem bu hafta yedim.Ekmeğide hiç kesmedim eskiden nasılsa öyle devam ediyorum .Cevabın için çok teşekkür ederim.
Hiç canını sıkma bende zayıf oldugum için hiç 21 haftalık gibi gorunmuyorum yok cnm ne hamilesi diyorlar hiç tskmıyorum ilk bebegimdede boyleydım kızım 3500 dogmuştu doktor bile şaşırmıştı kimseyi takma daha neler solicekler sutun yetmiyo mama ver vs şimdiden kulak tıka cnm hayırlı dogumlar
Benimde ikinci gebeliğim 8 yıl ara vermemim nedenide bu olsa gerek her işime karışıp beni mutsuz asabi yapanlar.Malesef dışarıdan tepkiler canımı sıkıyo ağzı olan boş boş konuşuyo.Neyse cnm kulak tıkıcam zor ama cevabın için teşekkürler
Ay canim beceremedim yaaacanim cevap yazma bolumunun altinda dosya yukle butonu var ona tikla dosya sec de galerinden sec. sonra yukledigin resmin buyuk boyut mu kucuk boyut mu olacagini da sec tamammmm :) ben hep telefondan giriyorum
Ya basima gelecekleri mi yazdin acaba:) dun gittim canim bana da dedi ki 2 hafta sonra hastaneye gel bi de orda bakicam ayrintili bir sekilde dedi randevu alayim mi dedim gerek yok randevuya sen direk gel yonlendirirler dedi ayy anladim bunlar ortak da cümleler bile ortak:)bestemeste nerelerdesin, dün bir şey yazmamissin, gerilere gidip alıntı yapmaya da üşendim. Ben sinir küpü oldum döndüm bugün. Pazartesi ayrıntılı için muayenehaneye gittiğimde selçuk bey bir kağıt vermişti, hastanede seni yönlendirirler randevu almana gerek yok diye. Öyle bir ertelemiş olmuştuk. Sabırla bugünü bekledim gittim hastaneye, yok ordan kağıt al, onu oraya götür derken kız demesin mi istediğiniz bir gün var mi randevuyu ona göre verelim diye. Haftaya cumaya kadar doluymuş. Doktorumu çok seviyorum ama o kadar çok kızdım ki bu konuda. Ben ona taa bir ay önce sormuştum ayrıca randevu almama gerek var mi diye, yok sen gel ayarlanır demişti. Pazartesi de aynı şeyi söyledi gel yönlendiririz diye. Ama bir hafta daha beklemek zorunda kaldım maalesef.. Nezihi bey nasıl halletti çok merak ettim, girebildin mi dün ayrıntılıya?
haha bende öyle görmüştüm bikere erken doğmuş bi tane badisi var çarşafa sarıyodum üşümesin diye o gün bugndür yığdım eve bebek kıyafetini. 2 çekmece hınca hınç dolu şimdi
bende aqua nın modellerini beğeniyorum ama çok pahalılar 150den aşağı bulamadım. ve ben bitek hastanede giyerim onu bide, eve gelince tayt body yada gri pijamama dönerim ben
Evet, genellikle yabancı kökenli isimler tercih ediliyor artık. Herkesin kendi tercihi tabi, bebeklere bütün isimler güzel zaten :) ama dalga geçilme ihtimalini düşünmek lazım maalesef.canım tonyukuk ismini biz de düşünüyoruz aslında ama kültigin eşim çok istiyor ben de ilerde dalga geçilebilmesi olasılığını da düşünüyorum herkes bilmez bu isimlerin ne kadar mukaddes ve güzel olduklarını :)
Benim gittiğim doktor sabahları Doğuş Tıp Merkezi, öğleden sonraları Ortadoğu Hastanesi'nde oluyor. Doktorumdan çok memnunum, ismi Selçuk Gürbüz. Ama ayrıntılı ultrason için bir araştırma yapmadım, doktorun yönlendirmesiyle hastanedekinden randevu aldım. Başka nerelerde vardır pek bilmiyorum Adanalı olmadığım için. Dermancan Tıp Merkezi'nde de var mesela ama hiç arayıp sormadım ücretini vs.Canım merhaba yazılarından takip ettiğim kadarıyla Adanada oturuyorsun canım Adana hangi hastaneye gidiyorsun acaba ben Lüleburgazda oturuyorum fakat ayrıntılı ultrasonu adanada yaptıracağım.Bana yardım edersen sevinirm
Evet aynen öyle :) bence arayıp önceden almaya çalış randevunu, çok sinir bozucuydu benim için bugünYa basima gelecekleri mi yazdin acaba:) dun gittim canim bana da dedi ki 2 hafta sonra hastaneye gel bi de orda bakicam ayrintili bir sekilde dedi randevu alayim mi dedim gerek yok randevuya sen direk gel yonlendirirler dedi ayy anladim bunlar ortak da cümleler bile ortak:)
Ya basima gelecekleri mi yazdin acaba:) dun gittim canim bana da dedi ki 2 hafta sonra hastaneye gel bi de orda bakicam ayrintili bir sekilde dedi randevu alayim mi dedim gerek yok randevuya sen direk gel yonlendirirler dedi ayy anladim bunlar ortak da cümleler bile ortak:)
Nazli kizim bu kez gosterdi kendini butun olcumleri iyi cikti kuzum
Aslinda canim bu hamilelik gunlugu 1 hafta fazla gosteriyor beni çünkü gebelik hesaplama programlarına bakiyorum ve dun doktorumda dedi 20 haftalık cikiyorumCanim 21. haftandasın, 2 hafta sonra 23. Haftada olacaksın inşallah, ama ayrıntılı için randevuyu bir sonraki haftaya verirlerse sıkıntılı bir durum olabilir çünkü drum 24. Haftayı doldurduktan sonra ayrıntılıya giremezsin demişti, bilginiz olsun diye yazmak istedim. Inşallah çok güzel sonuçlar alırsınız.
Bebek arabamızı aldık, çook mutluyummmm. Darısı almayanların başına :)
Oğlumuza alacağımız en büyük parça bu o yüzden çok heves etmiştim.
İşte arabamız
canim 20+ olunca artik 21in icinde olmus oluyorsun ondan oyle diyordur belki :)Aslinda canim bu hamilelik gunlugu 1 hafta fazla gosteriyor beni çünkü gebelik hesaplama programlarına bakiyorum ve dun doktorumda dedi 20 haftalık cikiyorum
kızlar ben bi de magnet yapıcam bebiş için yalnız düzgün bir internet sitesi bulamadım nereden sipariş edebilirim bu malzemeleri en ucuz şekilde tabbiiii şu küçük kolonya şişelerinden filan da istiyorum
Ben de beğeniyorum eski türk isimlerini, alphan düşünmüştük biz başlarda. Gökalp ve dağhan'dan kes ikinci heceleri :)selam kızlarrrrr 3 isim arasındayım
dağhan
gökalp
baturalp
seçemiyorum hepsi de atalarımın çok mukaddes isimlerinden
aslında oğuzhan veya bumin kaan koymak istiyodum ama ikisi de ailede var maalesef
Nazli kizim bu kez gosterdi kendini butun olcumleri iyi cikti kuzum
Teşekkürler canım. Ben de beklemeyi düşünüyordum da zar zor bulunca aldık işte. Sizin model ne?hayırlı olsun arabanızz, oğluşunla keyifli gezileriniz olsun inşallahhhh, darısı benim başıma. Bizde modeli kesinleştirdik beklemedeyiz
Bende kendim yapicam ama model begenemiyorum bu biraz guzel ama ehhhh iste ama bunu yapmicam kendim uydurcam ceker gonderirim ehhh olanida ekliyorum cnmiyi geceler herkese uyku tutmuyor daha doğrusu uyumak istemiyorum
loğusa terlik ve tacı araştırıyorum zaman çabuk geçiyor ve ben rahat bir insanım unutur giderim ama sonra keşke dememek için herşey güzel olsun istiyorum netteki fiyatlar uçuk geldi acaba kendim yapabilrmiyim diye araştırıyorum
Ay canim telefondan giriyorum yukleyemedim bi turlu inşallah yukleyebilirimBen de beğeniyorum eski türk isimlerini, alphan düşünmüştük biz başlarda. Gökalp ve dağhan'dan kes ikinci heceleri :)
Bu üç isim içinden olacaksa ille dağhanı beğendim. Bir de timuçin var sevdiğim ama moğol ismi sayılır mı bilmem.
Gözün aydın canım, maşallah bebişine. Biz de göreydik keşkeee :)
Teşekkürler canım. Ben de beklemeyi düşünüyordum da zar zor bulunca aldık işte. Sizin model ne?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?