2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
kızlar ben bi de magnet yapıcam bebiş için yalnız düzgün bir internet sitesi bulamadım nereden sipariş edebilirim bu malzemeleri en ucuz şekilde tabbiiii şu küçük kolonya şişelerinden filan da istiyorum

Canım merhaba yazılarından takip ettiğim kadarıyla Adanada oturuyorsun canım Adana hangi hastaneye gidiyorsun acaba ben Lüleburgazda oturuyorum fakat ayrıntılı ultrasonu adanada yaptıracağım.Bana yardım edersen sevinirm

Okullar pztsi açılıyo dönem sonuna kadar yürücem.Boş konuşmalar cnmı sıkıyo ama katlanıcam bebişim için.

Herkesin yapısı farklıdır demek ki sen de böylesin canım.Başkaları için hamile kalmıyoruz ya benim de 3. bebeğim millet bir sürü değişik laf söylüyorlar hiiiiiççç aldırmıyorum korunmuyor muydunuz diyeni mi ararsın makina gibisin sen de diyeni mi ararsın insanlar çok dengesiz olmuşlar ne münasebetle ne ara samimiyetle bana bu tarz sorular sorarlar hiç anlayamıyorum ben insnlarla böyle konuşamam cidden ne kadar yırtık insanlar var görmemezlikten duymamazlıktan gel bebişlerinin keyfini çıkar [/QUOTE]

Gerçekten samimi olmadığımız kimseler bile ne kadar kötü sözler söyler olmuş aslında sevmediğim laf ama sanane dicen o olucak, kimseyi kırmamak için kırılıyoruz hep.Cevabın için tşkler.

canım neden çıkmıycaksın inatlarına çık onlara ne seni sırtlarında mı taşıyorlar seni kıran insanlara susma hiç nazik olma başka türlü susmayı bilmezler ayrıca kilon çok da değil sanki 150 kilosun

Haklısın cnm ne kafama takıyosam huyum bu gerçi söylenen kırıcı bir sözü akşama kadar takarım söylenirim ertesi gün unuturum.Boyuma göre kilom çok farkındayım bide hatırlatıyorlar sanki ben bilmiyorum neyse takmıcam zaten kışta geliyo herkesler evinde olur

canim cevap yazma bolumunun altinda dosya yukle butonu var ona tikla dosya sec de galerinden sec. sonra yukledigin resmin buyuk boyut mu kucuk boyut mu olacagini da sec tamammmm :) ben hep telefondan giriyorum
Ay canim beceremedim yaaa

Ya basima gelecekleri mi yazdin acaba:) dun gittim canim bana da dedi ki 2 hafta sonra hastaneye gel bi de orda bakicam ayrintili bir sekilde dedi randevu alayim mi dedim gerek yok randevuya sen direk gel yonlendirirler dedi ayy anladim bunlar ortak da cümleler bile ortak:)

hep bu ruyalar galeyane getiriyor bizi, bisey degil oturdum agladim bile ruyadan sonra kizimin hicbiseyi yoookk diye :) neyseki acisini cikariyorum canim bu arada instagram cossybyaquabutik sayfasinda aqua urunler direk depodan satiliyor yeni sezonlari bile 90-130 arasi bulabilirsin hatta benim gibi uzun kollu giyme ozurluysen hepsi yuzde elli indirimdeeee

Evet, genellikle yabancı kökenli isimler tercih ediliyor artık. Herkesin kendi tercihi tabi, bebeklere bütün isimler güzel zaten :) ama dalga geçilme ihtimalini düşünmek lazım maalesef.
Benim gittiğim doktor sabahları Doğuş Tıp Merkezi, öğleden sonraları Ortadoğu Hastanesi'nde oluyor. Doktorumdan çok memnunum, ismi Selçuk Gürbüz. Ama ayrıntılı ultrason için bir araştırma yapmadım, doktorun yönlendirmesiyle hastanedekinden randevu aldım. Başka nerelerde vardır pek bilmiyorum Adanalı olmadığım için. Dermancan Tıp Merkezi'nde de var mesela ama hiç arayıp sormadım ücretini vs.
Evet aynen öyle :) bence arayıp önceden almaya çalış randevunu, çok sinir bozucuydu benim için bugün bu arada 80 lira alıyorlarmış normalde ama biz muayenehaneye daha yeni gittiğimiz için 50lirayi düştü 30 lira verdik aklında bulunsun.

Canim 21. haftandasın, 2 hafta sonra 23. Haftada olacaksın inşallah, ama ayrıntılı için randevuyu bir sonraki haftaya verirlerse sıkıntılı bir durum olabilir çünkü drum 24. Haftayı doldurduktan sonra ayrıntılıya giremezsin demişti, bilginiz olsun diye yazmak istedim. Inşallah çok güzel sonuçlar alırsınız.

Aslinda canim bu hamilelik gunlugu 1 hafta fazla gosteriyor beni çünkü gebelik hesaplama programlarına bakiyorum ve dun doktorumda dedi 20 haftalık cikiyorum

Bebek arabamızı aldık, çook mutluyummmm. Darısı almayanların başına :)
Oğlumuza alacağımız en büyük parça bu o yüzden çok heves etmiştim.
İşte arabamız

hayırlı olsun arabanızz, oğluşunla keyifli gezileriniz olsun inşallahhhh, darısı benim başıma. Bizde modeli kesinleştirdik beklemedeyiz

kızlar ben bi de magnet yapıcam bebiş için yalnız düzgün bir internet sitesi bulamadım nereden sipariş edebilirim bu malzemeleri en ucuz şekilde tabbiiii şu küçük kolonya şişelerinden filan da istiyorum

arkadaşım ben düğünümde magnet yapıp dağıtmıştım nikahtan sonra 1000 tanesini 65 tl ye yaptırdım bir sene önce çok eski değil ankarada yaşıyorum eğer sende ankaradaysan adres veririm tabi istersen... :) bir reklam şirketiydi davetiyeyide oraya bastırmıştım reklamcılar magnet işini çok ucuza yapıyolar bilginize

selam kızlarrrrr 3 isim arasındayım
dağhan
gökalp
baturalp
seçemiyorum hepsi de atalarımın çok mukaddes isimlerinden
aslında oğuzhan veya bumin kaan koymak istiyodum ama ikisi de ailede var maalesef
Ben de beğeniyorum eski türk isimlerini, alphan düşünmüştük biz başlarda. Gökalp ve dağhan'dan kes ikinci heceleri :)
Bu üç isim içinden olacaksa ille dağhanı beğendim. Bir de timuçin var sevdiğim ama moğol ismi sayılır mı bilmem.

Nazli kizim bu kez gosterdi kendini butun olcumleri iyi cikti kuzum

Gözün aydın canım, maşallah bebişine. Biz de göreydik keşkeee :)

hayırlı olsun arabanızz, oğluşunla keyifli gezileriniz olsun inşallahhhh, darısı benim başıma. Bizde modeli kesinleştirdik beklemedeyiz
Teşekkürler canım. Ben de beklemeyi düşünüyordum da zar zor bulunca aldık işte. Sizin model ne?

Bende kendim yapicam ama model begenemiyorum bu biraz guzel ama ehhhh iste ama bunu yapmicam kendim uydurcam ceker gonderirim ehhh olanida ekliyorum cnm

Eklentiler

• Screenshot_2014-09-08-19-32-19.webp
    66 KB · Görüntüleme: 81
Meraba kizlaar nihayet evimdeyim tatile mi gittim yorulmaya mi gittim anlamadim yani zor attim kendimi eve.. bebisimle yorulduk biz arada dürtüyor kassıklarim ağriyor. Geçmisi okuyamadim herkes iyidir insallah..

Ay canim telefondan giriyorum yukleyemedim bi turlu inşallah yukleyebilirim

Merhaba kızlar...
Çarşamba günü sağlık Ocağı'na gittim. Kalp atışlarını da duydum şükür. Tetanoz aşısı da oldum. Ama ağrısı dün gece başladı. Kolumu kaldırınca ağrıyor. Siz de ağrı olmuşmuydu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…