Çok üzgünüm.. Zaten herşeyimde bir engel vardır benim.. Tahmin etmeliydim..
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
canım ne demek bu şimdi
Gunaydinn tazecikk anneciklerr :) Hayirli Cumalar...
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Canım şimdi ne desek boş gelebilir ama gerçekten şimdi vakti değilmiş bu sizin için hayırlı değilmiş hep böyle düşün, bizim bilmediğimiz çok şey var ama Rabbim her şeyi biliyor, sen hayırlısı diye dua ettin muhakkak demek ki hayırlı değilmiş, bende aralıkta düşük yaşadım 7 haftalıkken boş gebelikti, demek ki benim için hayırlı zaman değilmiş şimdi hayırlıymış, tekrar gebe kalacaksın endişen olmasın.
neden öyle düşünüyorsun canım hayırlı zaman değilmiş Rabb'in senin için coook daha güzel planları olduğunu düşün
Böyle karamsar ve olumsuz düşünürsen gerçekten hep engeller çıkar karşına. Negatif düşünerek negatif enerjiyi çekme kendine canım. Bunda da vardır bir hayır elbet. Önümüzdeki tüm aylar senin, elbet hayırlı bir zamanda bebeğin gelecektir sana hiç şüphen olmasın. Yeter ki sağlığınız yerinde olsun. Sakın üzme kendini ve dua et en azından hamile kalabiliyorsun tatlım. Bizim de ne olacağımız belli değil, hangimizin garantisi var? Her gün dua ediyorum Allahıma hakkımızda hayırlıysa dünyaya gelsin bebeğim diye. Üzülme lütfen...
kesinlikle canım hayırlı zaman değilmiş demekki..rabbim en yakın zamanda nasip etsin inşaallah..
Hep öyle dua ettim ama yine de işte.. Acıyor insanın içi.. Sen şu an gebe misin canım? Allah hakkımızda hayırlısını versin
Sağol canım çok üzgünüm dua edin bana
canım acımaz mı hiç acır hem de nasıl ama inan geçecek toparlanacaksın bunu yaşayan biri olarak söylüyorum, Allah'ın izniyle hamileyim canım daha görmedim keseyi bebeği belkide sorun vardır umutla bekliyorum bende
slm kızlar sizlere yazamıyorum hiiçç keyfim yok 3gün migren basagrısı mide bulantısı istiğfar çektim sabahları mide ekşimeleri yine hafif başagrıları ne yesem midem kötüü hiç bişi den tat alamıyorum..suan bile midem bulanıyodu ekşi erik vardı ondan yiyorum biraz iyi geldi siz neler yapıyosunuz kızımda hiç böle olmamıştım ya ne zman geçer ki bu işkence..
Tabiki de dua edicez sana canım. Sen hiç merak etme bak gör en yakın zamanda bebegine kavuşacaksın bundan hiç şüphem yok. Sen yeterki üzme kendini...
Kötü düşünme canım ben hep olumsuz düşünürüm kendime fazla gördüm belki de bilemiyorum.. Vardır bir hayır.. Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.
Kimyasal gebelik sonrası korunmuş muydun sen yoksa denemeye devam mı ettiniz. Ne yapmalı hiç bilmiyorum.
Bide düşmesi için beklemeli miyim yoksa aldırmak mı gerekiyor
canım aldırmana gerek yok yakında başlar kanaman bende şubatta geçirdim kimyasal gebelik hemde değerm 600 e kadar çıkmıştı...ben korunmadım hiç 3 ayda tekrar hamile kaldım...ama kimyasal gebelik geçirip üstüne hiç hastalanmadan hamile kalan çok fazla kişi var...
Kızlar
Hepiniziden allah razı olsun biraz dinlendim iyiym az daha şükür
İştahsızım ve mide bulantısı yasıyorum sadece suan
Ayrıntısı su muayenemin
Gittim düşük tehlıken var dedi dikkat etmn lazım progrstn vericm ama asıl ilaç dinlenmek bol bol dedi
Kimi zaman kadınlarda düşük tehdidi basladıgı zaman 4. 5 aylık olana kadar dewam edıyo bu yusden dıkkat et dedi
Sonra kanaman cogalıp seni riske ederse mecbur kürtaj yaparız dedi adam patır patır sölüyo
Birde yawrum rahmin asagısınamı ne inmiş tam anlamadım ama yukarda olsaydı ön tarafta daa iyi olurdu dedi
Ama kızlar biliyomusunuz küçücük bi kafa ve pıt pıt pıt sesler duydum ya
Sanki annem ben seni zar zorda oşsa tutucam sende bni bırakma dermiş gibi
Eşim zaten hemn doldu gözleri anlatamam birde doktor böle diyince cok dikkat et diyo oda kırkuyo ;(
Bakalım hayırlısı Allah hayırlısını versin hakkımızda
Slm kızlar bende 5hafta 4 günlük hamişim benim daha bulantılarım başlamadı ama paranoyak oldum düşük korkusuyla yaşıyorum hamilenolduğum gerçeğine bi türlü inanamıyorum
yur_app_name uygulaması kullanılarak device_name cihazından gönderilmiştir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?