2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .

Canım işyerinde ilaçlama yaptırıyorum ben. Hemen geçiyor etkisi korkacak bir şey yok yani. İçini ferah tut. Uçuyor hemen onlar

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Canım tlfdan giriyorum özel mesaj yerini bulamadım buradan yazayım. Dün akşam 200 ihlas okudum bende. Allah dualarımızı kabul etsin.

Kızlar düşük riskim varmış .. İğne olucam progestan.. Yatıcam sürekli.. Ne kadar sürecek bu kanama

Canım inşallah sıkı sıkı tutunacak yavrun sana korkma yatman gerekiyorsa yatacaksın, inşallah çabuk geçer bu süreç
Hayırlı olsun, kesen şimdi boş çünkü daha çok yeni çok küçük korkma, ağrılar çok normal
bende yaşadım boş gebelik aynen çok sorguladım kendimi ama benden kaynaklı değilmiş
Canım inşallah seninde bu günlerin çabuk geçer bebeğin sıkı sıkı tutunur sana
Canım beslenme şeklin süper uymanda süper:) nasıl dayanıyorsun hamur işine:) ben dayanamıyorum bu aralar tatlı delisi oldum oğlumda çikolatadan tatlıdan tiksinmiştim, oğluma 58 le hamile kaldım 76 la doğum yaptım, ilk 3 ay gitti 10 kilo, şimdi 69 la hamile kaldım maalesef son 3-4 ay kilo aldım hamile kalmadan önce
Canım maşallah sana 9 ayda nasıl verdin o kadar kiloyu tiyo istiyorum:)
İnşaallah çok almazsın canım alırsanda yapacak bir şey yok doğumdan sonra verilir, eşinede güldüm:) ekleyelim listeye:)
Canım tiksinme bulantıdan fena oluyor,bende oğlumda öyleydim meyve ve yeşillik yedim bolca kraker falan ama korkma alırsın kilo ben 16 kilo aldım:)
Canım hayırlı olsun hiç stres yapma miniğin daha küçük demek ki, iş yerindeki sıkıntıyıda boş ver sen bebeğini düşün
teyzeleri bebegimi gordum bu gun kalp atislarinida gorduk 7 mm bebegim masallah deyin cok guzel bi duygu
ayyy maşallah canım
hayırlı olsun hiç korkma kan ver sonucuna göre eşine söyle hayırlı olsun
Canım söyle tabi, ne demek azarlamak öyle bir şey olursa sende azarla eskidenmiş o dr un hastayı azarlaması hor görmesi sıkar şimdi o
ayyy sana da maşallah canım ne güzel sürpriz olmuş sana
Bebisimi ve kalp pit pit larini gordum cok sukur.esimle sevincten gozlerimiz dolu dolu oldu.inanailmaz bi duyguydu. o sesi duymak bebisi gormek....bebisim.1.3 cmmis teyzeleri.darisi sizlere olsun insallah.
ayyy ayy bugün çok güzel haberler verdiniz maşaalah canım
kızlar cevap verirseniz sevinirim sizde de ateş basması oluyor mu.terşeme falan...3gündür bir giyiniyorum bir soyunuyorum

canım ben sürekli üşüyorum ateş basması oğluma hamileyken oluyordu
Canım o program nasıl bir şey bende yapmak istiyorum bilgi verirmisin

Sılaa nerdesinn
Kızlarrr nerdesiniz ;( bna dua edin
Agrım var cok ;(
Allhımmmm allhımm ;(
Canım bebeğin sıkı sıkı tutunsun sana inşallah korkma ne olur ilaçla istirahatle geçer ilk üç ayın
ahh canım birde hamur işleri olmasa onlar aldırıyor işte:)
hoş geldin hayırlı olsun, inşallah sık sıkı tutunur bebeğin sana
eeEki Görüntüle 1115431 buna benzeyen varmı içim rahatlasın

canım korkma normal vardı bir arkadaşın böyle kesesi
kızlar ben geldiiiim bugün kan testi yaptırdım hcg 270 çıktı, Allah huzurlu hamilelik nasip etsin hepimize. Sağlıkla kucağımıza alalım evlatlarımızı.
hoş geldin hayırlı olsun
Slm kızlar bende cok hastayım elim ayagim tutmuyor dokuluyorum resmen gelemedim bugun hic
Mervem noldu canim ya inşallah bir sorun yoktur gelir gelmez haber ver
canım çok geçmiş olsun
canım geç yumurtlayınca geç döllenme oluyor
Kızlar ihlasımız 4300 oldu. Hadi bakalım tembellik etmeyin. 10 bine tamamlayalım. :))))
iki gündür yoğunum canım bugün inşallah okur mesaj atarım
maşallah canım darısı pıt pıta, bilgiler için sağol
Sat e göre 6 hafta 1 günlük gebe olmam gerekirken bugün doktora gittim, ultrasonda 5 hafta 1 günlük çıktı, doktorada sormayı unuttum neden diye, bilgisi olan var mı bu konuda?
canım geç döllenmedir korkma
Burdaki hamilelik takvimi fazla gosteriyor :)
canım benim ki gibi ticker factoryden de yapın çizelge o doğru gösteriyor:)
Kızlar k . Bakmayın
Cvp veremedim
Düşük tehlıkem warmış
İlaç verdi işte ilişki yasak ....
Yatak istıratı önerdı
Canım inşaallah bir şey olmayacak bebeğin seninle kalacak, evde birde yavrun var sana yardım için biri gelse yanına güzle olur
Canım güzel haberlerini bekliyorum
Canım hiç korkma ne olur istirahat edip ilacını kullanırsan Allah'ın izniyle bebeğin tutunur sana sakın stres yapma yavrun için sakin ol
Canım dikkat etmende fayda var
ya kızlar bu adet olacakmış gibi olan tatlı sancılar ne zamana kadar sürecek:)tecrübeli annişler

12. haftaya kadar canım:) sonra başka ağrılar başlayacak:)

Günaydın herkese hayırlı sağlıklı huzurlu bir gün olsun inşaallah

günaydın kızlar dün gece rüyamda adet kanaması gibi kanamam oluyordu
kanamam bir türlü durmuyordu korkarak uyandım yerimden sıçramışım eşim bile uyandı
şimdi dün akşam ki yazılanları okuyordum mervecim senin haberine mi gelecekti ki çok geçmiş olsun
bebeğin sıkı sıkı tutunmaya devam edecek Allahın izniyle, bol bol dinlen

Günaydın canım rüyan hayrolsun, ilk zamanlar böyle rüyalar çok görülüyor canım aklımızda hep bu sorular olduğu için

Heyecandan ölücem sonucun çıkmasına 10-15 dk kaldı..

Heyecandan ölücem sonucun çıkmasına 10-15 dk kaldı..

hayırlı sonuçlar olsun inşallah bende heyecanlandım şimdi:)

Günaydın herkese hayırlı sağlıklı huzurlu bir gün olsun inşaallah
günaydın canım..amin inşallah
günaydın canm rabbim hayırlara çevirsin inşallah.

canım çok geçmiş olsun biliyorum bakman gereken bir kızın var ama çok mecbur kalmadıkça kalkma ayağa...allahın izniyle geçicek bu günler....bu ara etrafımdaki bütün hamilelerin düşük tehlikesi var çok şükür devam ediyor hamilelikleri..bu yeni kuzular biraz nazlı...
ya kızlar bu adet olacakmış gibi olan tatlı sancılar ne zamana kadar sürecek:)tecrübeli annişler

ah canım benimde aynı baze öyle bir sancı giriyorki tamam hastalancam şimdi diyorum resmen ama 3 aya kadar kesin sürüyor bazen 9 aya kadar yine regli dönemleriizmizde olucak ara ara..

Kızlar değerim 26 ydı 21,32 olmuş..

şükür o zaman benim regl cok ağrılı olmaZ 😃

Çok üzgünüm.. Zaten herşeyimde bir engel vardır benim.. Tahmin etmeliydim..

Çok üzgünüm.. Zaten herşeyimde bir engel vardır benim.. Tahmin etmeliydim..

neden öyle düşünüyorsun canım hayırlı zaman değilmiş Rabb'in senin için coook daha güzel planları olduğunu düşün

neden öyle düşünüyorsun canım hayırlı zaman değilmiş Rabb'in senin için coook daha güzel planları olduğunu düşün

kesinlikle canım hayırlı zaman değilmiş demekki..rabbim en yakın zamanda nasip etsin inşaallah..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…