Iyi aksamlar nasilsiniyi akşamlar herkese
Iyi aksamlar nasilsin
bebişim bugünde az tekmeledi. tembel mi ne olacak bekliyorum diyemi yapıyor böyle anlamadım ... tekmeler azalınca tedirgin oluyormusunuz sizde kızlar?
Güle güle giy canimkızlar valla paraya kıydım şunları aldım düğün var hafataya inş yetişir siyah elbise
mavi elbiseyide kış için aldım gezmelere giderken bir daha böyle bulamam istediğim gibi
birde opak çorap tabiki
Eki Görüntüle 1245906 Eki Görüntüle 1245907 Eki Görüntüle 1245908
Hamdolsun iyim tipik agrilar ve sancilarla devam edip gidiyoruz iste bide bugun diaciye gittim dolgu yaptirdim bide o sizliyoriyi akşamlar canım iyiyim şükürler olsun sen nasılsn
Canim daha hareketleri duzenli degil merak etme iyidir bebisinbebişim bugünde az tekmeledi. tembel mi ne olacak bekliyorum diyemi yapıyor böyle anlamadım ... tekmeler azalınca tedirgin oluyormusunuz sizde kızlar?
Merhaba.subat annesi olcsm ben de insallah.dis agrisi cekiyorum malesef anestizi oldun mu vevrontgen cektirdin mi?cok korkuyorum bebege zarar verir diyeHamdolsun iyim tipik agrilar ve sancilarla devam edip gidiyoruz iste bide bugun diaciye gittim dolgu yaptirdim bide o sizliyoriste bole senin nasil geciyor hamileligin bebisin nasil
Bende 2 hafta önce çok rahatsız oldumevet cnm gerçekten ihmal edilmemesi gerek bir konu ben çok sık rahatsız oluyorum kulaklarımda ve bogazimdan çok çektim hala da çekmeye devam ediyorum şimdi hamilelikten dolayi ilaç icemiyorum hamilelikte bitki çayı içmek sakıncalı diye biliyorum ben yanlış mı biliyorum acaba ?
Ben iki ayrı takım aldım sabahlıklı. Herbirinin fiyatı o malesef( sabahlıklı pijama ve sabahlıklı gecelik takımı aldım şu şık duranlardan ama çok fazla farklı almışım.
Havuzlu han ın girişinde hemen sağda bir dükkan var ürünleri de çok güzel ama oradaki esnaflar esmer bıyıklı bi adam gecelikleri o indiriyordu acayip kaba ve hatta saygısızdı. Mecburen bir şey almadan çıktım dükkandan zaten yanımdaki bi hamileyi de kovdu.. Iyice araştırıp almak lazım demeli..
insan heveslerini çevresindekilerle paylaştığında gerek ablam dahi olsa boş boş bakıyorlar ama burada öyle değilki hepimiz aynı duyguları yaşadığımız için,kimimizin ilk bebeği,kimimiz ikinci ama ilkinde bişeyler yapamdığı için hevesleri kalmış anladığım kadarıyla,ama bende kendi el emeğim ile yaptığım şeyleri çok daha beğeniyorum,şuan baby shower adı altında instagramda çok organizatörler var,saolsunlar acaip fikir alıyorum ama açıkçası fiyatlar benm bütçeme çok fazla geldiği için kendim hastane odamı kendim hazırlamak istiyorum,sizlere bunlarla ilgili bir kaç resim atmak istiyorum
Eki Görüntüle 1245849 Eki Görüntüle 1245850 Eki Görüntüle 1245851
bu gördüğünüz süsleme çok hoşuma gitti ama yaklaşık 700 lira gibi bir fiyat aldım,ama kısmetse eminönü turuna çıkabilirsem bu tüllerin tüm tonları satenler çok uygun fiyatlara satılıyor,odada küçük bir masaya da güzel bir beyaz dantel koymayı planlıyorum,kuçuk bir sepet beşik aldım,içine mavili şekerler koymayı planlıyorum,bugun mesala güzel bir kavanoz aldım paşabahçeden,ağızlarını mavi organze ile fiyonk yapıp güzel bir aksesuar yapıştırıp ,aynısını aldığım şerbet için sürahiliğede yapmayı düşünüyorum,birde 25 adet kadar süs sabunu olabilir,kutuda çikolatası olabilir diye düşünüyorum,hemen onlarında fotolarını atayımEki Görüntüle 1245849 Eki Görüntüle 1245850 Eki Görüntüle 1245851 Eki Görüntüle 1245860
Eki Görüntüle 1245861
Kizlar selam ben bi kac gubdu sinif aldim okuda cok yogunum evde de esim tatbikatta gitti kizimla ilgileniyorum giremwdim ..bu arada dun dogum yapmak istedigim doktora basladim oglmu gordum 910 gram olmus olcum kagifinda haftamdan iki hafta onde yaziyor tonton mu olacak a acaba masallah:)
kızlar valla paraya kıydım şunları aldım düğün var hafataya inş yetişir siyah elbise
mavi elbiseyide kış için aldım gezmelere giderken bir daha böyle bulamam istediğim gibi
birde opak çorap tabiki
Eki Görüntüle 1245906 Eki Görüntüle 1245907 Eki Görüntüle 1245908
ayy tesekkur ederim canim :) sezgin neye gidiyorum bi aksilik olmazsa dogum edirnede olcak benim.. burdan yazayim :) iki sayfa var aldigim biri pijamasepeti, orda pierre cardin falan karisik markalar var.. digeri cossybyaquabutik sadece aqua fabrika depodan satis birinci kalite.. bak insallah bulursun :)Hoşgeldin deyim o zamaninstagramda araştırdım sayfa ama bulamadım özelden yazabilir misin bana sayfa ismini.. Doktorun kim sezgin beye mi gidiyosun
Güle güle giy canim
Nerden akdin bende hamilelik almak istiyorum sadece pantolon aldim daha
iyi akşamlar annişler ve minnoşlarııı
geçmişi okudum,ayrıntılılar güzel geççmiş maşallahh
çoğu kişi hasta olmuş yaa dikkat et edn kızlar kendinize havalar serinledi malum camları gece yatarken filan örtün hasta olacak zaman değill
hazırlıklar iyice başlamış,topikte heyecan doruktaaben hala yerimde sayıyorum bayramdan sonra yapacağız alışverişi nasipse.
bu arada göğüslerim çatlamışşçok üzgünüm çokk 41 kilo ile hamile kaldım ve şuan tam 47 kiloyum vücudumdaki değişime ayak uydurmaya çalışıyorum.geçen hafta olmayan göbeğim bu hafta birden büyüdü çok seviyorum göbeğimi oğluşumda içimde pıtır pıtır dolanıyo çok hareketliyiz maşallah bizden gelişmeler bu kadar iyi akşamlar minnoşlarıı öpüyoruuuusss
Bende 2 hafta önce çok rahatsız oldum
Bigazim çok AĞRIDI ve bir turlu geçmedi
Acile gittim birşey yapmadilar
Kendi doktoruma gittim bir ilaç verdi hamilelerin kullandiklari ve 2 günde geçti çok şükür
Doktor sadece ihlamur icebilirsin dedi
3 gün ihlamur ictim
Canim bana bu adreslerin linkini atar misin zahmet olmazsaayy tesekkur ederim canim :) sezgin neye gidiyorum bi aksilik olmazsa dogum edirnede olcak benim.. burdan yazayim :) iki sayfa var aldigim biri pijamasepeti, orda pierre cardin falan karisik markalar var.. digeri cossybyaquabutik sadece aqua fabrika depodan satis birinci kalite.. bak insallah bulursun :)
canim internet sitesi degil de instagram sayfasi bunlar ondan mi bulamadin acaba?Canim bana bu adreslerin linkini atar misin zahmet olmazsa
Ben bulamadim da
Sanirimcanim internet sitesi degil de instagram sayfasi bunlar ondan mi bulamadin acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?