2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
bebişim bugünde az tekmeledi. tembel mi ne olacak bekliyorum diyemi yapıyor böyle anlamadım ... tekmeler azalınca tedirgin oluyormusunuz sizde kızlar?

aynen canım benimde az tekmeledi bugün tekmelesin diye nöbet tuttum resmen yok 2 kere falan anca tekmeledi

tedirgin oluyorum bende

iyi akşamlar canım iyiyim şükürler olsun sen nasılsn
Hamdolsun iyim tipik agrilar ve sancilarla devam edip gidiyoruz iste bide bugun diaciye gittim dolgu yaptirdim bide o sizliyor iste bole senin nasil geciyor hamileligin bebisin nasil

iyi akşamlar annişler ve minnoşlarııı
geçmişi okudum,ayrıntılılar güzel geççmiş maşallahh
çoğu kişi hasta olmuş yaa dikkat et edn kızlar kendinize havalar serinledi malum camları gece yatarken filan örtün hasta olacak zaman değill
hazırlıklar iyice başlamış,topikte heyecan doruktaaben hala yerimde sayıyorum bayramdan sonra yapacağız alışverişi nasipse.
bu arada göğüslerim çatlamışşçok üzgünüm çokk41 kilo ile hamile kaldım ve şuan tam 47 kiloyum vücudumdaki değişime ayak uydurmaya çalışıyorum.geçen hafta olmayan göbeğim bu hafta birden büyüdü çok seviyorum göbeğimioğluşumda içimde pıtır pıtır dolanıyo çok hareketliyiz maşallahbizden gelişmeler bu kadar iyi akşamlar minnoşlarıı öpüyoruuuusss

M
Hamdolsun iyim tipik agrilar ve sancilarla devam edip gidiyoruz iste bide bugun diaciye gittim dolgu yaptirdim bide o sizliyor iste bole senin nasil geciyor hamileligin bebisin nasil
Merhaba.subat annesi olcsm ben de insallah.dis agrisi cekiyorum malesef anestizi oldun mu vevrontgen cektirdin mi?cok korkuyorum bebege zarar verir diye

Bende 2 hafta önce çok rahatsız oldum
Bigazim çok AĞRIDI ve bir turlu geçmedi
Acile gittim birşey yapmadilar
Kendi doktoruma gittim bir ilaç verdi hamilelerin kullandiklari ve 2 günde geçti çok şükür
Doktor sadece ihlamur icebilirsin dedi
3 gün ihlamur ictim
[/QUOTE]

Fikirlerin çok güzel canim
İnşallah uygulamak nasip olur
Benimde Esim ve annem olur sanirim hastanede belki kaynanam da olur
Ama eve gelen arkadaslarimiz çok olur
Hazirliklari ev için yapacagim[/QUOTE]

Teşekkür ederim cnm cevabin için :) ihlamur içeyim o zamn içim rahat etti sen yazınca :)

ay çok güzel bunlar gerçekten kendimiz yapabiliriz hiçbir zorluğu yok . Eminonunden herseyi kolaylıkla bulmak mümkün . Fazla para vermeye gerek kalmadan kendi emeğine yapabilecegin çok sık şeyler gerçekten . Rabbim nasip ederse bende yapmak istiyorum :)

Maşallah cnm bebegine çok çok iyi kilosu aman nazar değmesin kaç haftalik suan ?

Hepsi birbirinden güzel cnm iyi günlerde gidersin inş. Bende gördüm markafonide kampanya vardı ordan aldın sanırım . Ben kendime uygun birsey bulamadım

Selam kızlar

24+2 itibari ile 50gr şeker yüklememi yaptırdım doktorum kesinlikle yaptırman lazım bebek için çok önemli dedi sonuçunu bıgün aldım çok şükür güzel çıktı ilk gebeliğimde sınırdı diyet vermişti hoş şimdide çok dikkat rdiyorum çünkü hızlı kilo alıyorum ayrıca tetanoz iğnemide oldum hemogram yaptırdım kolestrolüm yüksek çıktı b12 yükselsin diye hayvansal gıdalara ağırlık verdim kolestrolü fırlattım pazartesi sonuçlarla gidicem doktoruma...
Taşınma telaşım var heryer heryerde o yüZden sık giremiyorum haftasonu taşınıcam hayırlısıyla bir yerleşeyim daha sık girerim bizden haberler böyle...

Hoşgeldin deyim o zaman instagramda araştırdım sayfa ama bulamadım özelden yazabilir misin bana sayfa ismini.. Doktorun kim sezgin beye mi gidiyosun
ayy tesekkur ederim canim :) sezgin neye gidiyorum bi aksilik olmazsa dogum edirnede olcak benim.. burdan yazayim :) iki sayfa var aldigim biri pijamasepeti, orda pierre cardin falan karisik markalar var.. digeri cossybyaquabutik sadece aqua fabrika depodan satis birinci kalite.. bak insallah bulursun :)

Güle güle giy canim
Nerden akdin bende hamilelik almak istiyorum sadece pantolon aldim daha

markafoniden aldım canım kampanya var hala devam ediyor çok teşekkür ederim

iyi akşamlarcanm maşşallah bebişe göbekler 5. aydan sonra fırlayışa geçti resmen :)

Fikirlerin çok güzel canim
İnşallah uygulamak nasip olur
Benimde Esim ve annem olur sanirim hastanede belki kaynanam da olur
Ama eve gelen arkadaslarimiz çok olur
Hazirliklari ev için yapacagim[/QUOTE]

Teşekkür ederim cnm cevabin için :) ihlamur içeyim o zamn içim rahat etti sen yazınca :)

ay çok güzel bunlar gerçekten kendimiz yapabiliriz hiçbir zorluğu yok . Eminonunden herseyi kolaylıkla bulmak mümkün . Fazla para vermeye gerek kalmadan kendi emeğine yapabilecegin çok sık şeyler gerçekten . Rabbim nasip ederse bende yapmak istiyorum :)

Maşallah cnm bebegine çok çok iyi kilosu aman nazar değmesin kaç haftalik suan ?

Hepsi birbirinden güzel cnm iyi günlerde gidersin inş. Bende gördüm markafonide kampanya vardı ordan aldın sanırım . Ben kendime uygun birsey bulamadım [/QUOTE]

çok teşekkür ederim canm inş :)
markafoniden aldım evet elbiseyi sitesinde 110 a görmüştüm burda 90 a görünce aldım dayanamadım

Canim bana bu adreslerin linkini atar misin zahmet olmazsa
Ben bulamadim da

Kızlar ben çok kötü ishal oldum ve çok istifra ettim ve devam ediyor ishal su gibi kötü kokulu ne yaparsam geçer bu durumla karsilasan var mi...Rabbim meleklerimizi korusun....Amin

[QUyrunisa88, post: 36958992, member: 599522"]Kızlar ben çok kötü ishal oldum ve çok istifra ettim ve devam ediyor ishal su gibi kötü kokulu ne yaparsam geçer bu durumla karsilasan var mi...Rabbim meleklerimizi korusun....Amin[/QUOTE]
Haslanmis patates yesen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…