2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
Saat 03:58 bu koca gobekten uyuyamiyorum ben,midem tas gibi,uykularim kaciyor simdiden agirliklar basmaya basladi bile
Benim göbegim fazla yok bende tekmelerinden uyuyamiyorum.. benimle yatiyor benimle kalkiyor sanki.. az önce wc icin kalktip fir fir oynuyor karnimda.. sık sık sancilanir oldum adet sancisi gibi ozellikle yattigimda bir iki defa bi giriyoe bi cikiyor korkutuyor.. bel agrilarimi saymiyorum oda 2 gundur var sanirim boylede gidecek.. bunada sükür yeterki saglikli olsun yavrularimiz

Kızlar ben çok kötü ishal oldum ve çok istifra ettim ve devam ediyor ishal su gibi kötü kokulu ne yaparsam geçer bu durumla karsilasan var mi...Rabbim meleklerimizi korusun....Amin
Canım gecmiş olsun B'nde yasadım yaklaşk 1 haftada gecti hiçbişi yiyemedim kilo bile vermişm evdeki yöntemlerle geçiremedim malesef 1 serum yedim brz hafifletti snra hap kullandım nane limon iç bide sıcak su torbası koydum ayaklarıma havalar değişti üşütmktn oluyo cnm

Kızlar ben çok kötü ishal oldum ve çok istifra ettim ve devam ediyor ishal su gibi kötü kokulu ne yaparsam geçer bu durumla karsilasan var mi...Rabbim meleklerimizi korusun....Amin
Geçmiş olsun canim
Şeftali ye ilik şekerli su iç birde
Haslanmis patateste iyi gelir

Kizlar ya. Ben nefes darlığı cekiyorum. Sizde de var mi.
Ayyy bende yasiyorun
Arada carpintim oluyor nefes nefese kaliyorum
Saat 03:58 bu koca gobekten uyuyamiyorum ben,midem tas gibi,uykularim kaciyor simdiden agirliklar basmaya basladi bile
Yatmadan önce yoğurt te canim
Daha kaliteli bir uyku sagliyor

günaydııınn. benim maşallah bu ara uykuyla ilgili sıkıntım yok tv karsısında sızıp kalıyorum gece ne ara gidiyorum yatağıma onu bile hatırlamıyorum :) ama evet benim sıpam da benimle yatıp benimle kalkıyo sabah alarma uyanıyo resmen ondan sonra da fır fır :)

ayyy canım bayıldım oda takımlarına kral olanı daha çok beğendim sanki Allahım iyi günlerde bebeğine uyumayı nasip etsin inş. :)

Canım yediğin bir şey dokunmuş olabilir gıda zehirlenmesi olabilirsin. Dışarıda uyduruk yerlerde yememeye dikkat et açık sulardan içme.
Bol çok su tüket ve komposto türevi şeyler içebilirsin iç. Faydasını görürsün. Geçen hafta aynısını yaşadım doktor şu sıralar çok sık dedi. Allah acil şifalar versin.

Bir de doktorum bu 9 ay öyle böyle dişim balım diyerek tamamlanacağınız bir dönem. Eski hâlinizi beklemeyin sağlıkla tamamlamaya bakın frfi

ayyy canım bayıldım oda takımlarına kral olanı daha çok beğendim sanki Allahım iyi günlerde bebeğine uyumayı nasip etsin inş. :)
Daha almadik bakalim,mobilyalarda bayagi buyuk,ev degisikligi ihtimalimizde var,bayramdan sonra biraz daha bakiniriz artik,Aminn arkadasimm,hepimizin bebekleri yataklarinda iyi gunlerde misil misil uyusunlar insallahh

Kız anneleri isimleri netleştirdiler mi acaba? Bizim listeye baktım da çok azımız karar verebilmişiz. Ama erkekler tam gaz gidiyo galiba. Erkek ismi koymak daha mı kolay acaba :) Haydi kız anneleri güzel öneriler bekliyorum sizlerden, tabiki kızım olsaydı şunu koyardım diycek erkek annelerinden de. Biz şimdilik Azra düşünüyoruz, bir de Beren. Onun dışında çok bi isim beğenemedik. Anlamı güzel olsun istiyorum öncelikle. Hadi bakalım...

Canım seni korkutmak istemem de bunlar iyi günlerin ...son aylarda daha da ağırlaşacağız uyumakta zorlanacağız .... oğlumda hatırlıyorum da eşime gıcık oluyordum adama takmıştım yüz üstü yatıyor, rahat uyuyor diye,kıskanıyordum adamı resmen

:)
Geçmiş olsun canim
Şeftali ye ilik şekerli su iç birde
Haslanmis patateste iyi gelir

Ayyy bende yasiyorun
Arada carpintim oluyor nefes nefese kaliyorum

Yatmadan önce yoğurt te canim
Daha kaliteli bir uyku sagliyor

Yogurt olayini bu gece deniycem o zmn tesekkurler

Kizlar ya. Ben nefes darlığı cekiyorum. Sizde de var mi.

Nefes darlığı kalpte hafif çarpıştılar vs hamileliğin getirileri bu haftalardan sonra daha sık yaşanabilirmiş için rahat olsun. Temiz havada dinlenerek yürüyüş yapabilirsin. Bende de aynı durumlar var..

Hahahaahaaa ,eyvahlar olsun o zmn ben ona simdiden gicigim,tahammul edemiyorum onun her pozisyonda uyumasina,bide her kalktigimda piskin piskin biseymi oldu deyip tekrar uyumuyormu Cocuk dogsun aglasin bu adam yine uyuyacak biliyorum

ğ

Biz karar verdik gibi aslında, daha net mi değilmi belli değil........ eşim kararsız ben kararsız her an vazgece biliriz ismimizden..biz kız olsaydı ismini zehra koymayı düşünüyorduk ama bir oğlumuz olacak, şimdilik Toprak Tan diye düşündük de ilerde ne olur bilemem

Canım gebe Mağazası'ndan sosis şeklinde hamile yastığı al aradaki farkı göreceksin benim göbeğin de çok çıkmamasına rağmen semsert olduğu için yaramıyodum... Mutlaka yastık tavsiye ederim..

ben şuan için Nil Arya düşünüyorum

Gecmisler olsun,bnmde arada adet sancisi seklinde kasik agrilarim oluyor ama ben onlari idrar yolu iltihabina yoruyorum,cunku cok sık yasardim onceden hamilelikte daha da sık oluyormus,hemn corabimi giyiyorum,bol su bol idrar atlatiyorum,benimde onune gecemedigim sikintim hafif kokulu akintilar,dr fitil verdi,6 gece kdr kullandim,ara ara hafif oluyor,eski konularda cok yasayanlar olmus bu sorunu kiminin dr u hep normal demis,belkide bnmkide normal,ben evham yapiyorum,kalan 4 ayi fitille gecircrk halim yok ya,belkide usutuyorum,havalar sicak diye cuku halen coraprziz grzdigimi farkettimm,cok dikkat etmemiz gerekiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…