Benim göbegim fazla yok bende tekmelerinden uyuyamiyorum.. benimle yatiyor benimle kalkiyor sanki.. az önce wc icin kalktip fir fir oynuyor karnimda.. sık sık sancilanir oldum adet sancisi gibi ozellikle yattigimda bir iki defa bi giriyoe bi cikiyor korkutuyor.. bel agrilarimi saymiyorum oda 2 gundur var sanirim boylede gidecek.. bunada sükür yeterki saglikli olsun yavrularimizSaat 03:58 bu koca gobekten uyuyamiyorum ben,midem tas gibi,uykularim kaciyor simdiden agirliklar basmaya basladi bile
Canım gecmiş olsun B'nde yasadım yaklaşk 1 haftada gecti hiçbişi yiyemedim kilo bile vermişm evdeki yöntemlerle geçiremedim malesef 1 serum yedim brz hafifletti snra hap kullandım nane limon iç bide sıcak su torbası koydum ayaklarıma havalar değişti üşütmktn oluyo cnmKızlar ben çok kötü ishal oldum ve çok istifra ettim ve devam ediyor ishal su gibi kötü kokulu ne yaparsam geçer bu durumla karsilasan var mi...Rabbim meleklerimizi korusun....Amin
Geçmiş olsun canimKızlar ben çok kötü ishal oldum ve çok istifra ettim ve devam ediyor ishal su gibi kötü kokulu ne yaparsam geçer bu durumla karsilasan var mi...Rabbim meleklerimizi korusun....Amin
Ayyy bende yasiyorunKizlar ya. Ben nefes darlığı cekiyorum. Sizde de var mi.
Yatmadan önce yoğurt te canimSaat 03:58 bu koca gobekten uyuyamiyorum ben,midem tas gibi,uykularim kaciyor simdiden agirliklar basmaya basladi bile
Slmlar, ben istanbul da yaşıyorum cnm,geçen sene bir düşüğüm olmuştu o zmn çok fazlasıyla gezmiştim bebek odalarını,bu yıl biraz daha geri adımlarla açıkçası alışverişi yapıyoruz,Allah korusun ama işte o duyguyu yaşayınca insan ister istemez çok heves li alışveriş yapamıyor,ben geçen hafta tüm maskoyu gezdim arkadaşlar,bakmadığım mağaza kalmadı, mobilyalar 3500-7000 arası değişiyor,evet malesef çok pahalılar ama şunu diyebilirim ki geçen sene gezdiğim fiyatlar bır yıl geçmesine rağmen aynıydı,geçen senede bu fiyatlardı,bizim Allah nasip ederse bir oğlumuz olcak,ilk bebeğimiz olacağı için ve bebek odamda müsait olduğu için benm hep hayalim odayı bembeyaza boyamak,bir duvarı uçuk bir maviye boyamak,o mavi duvara beyaz çerçeveler koymak,mobilyada bembeyaz olup,uyku seti,aksesuarları mavi seçmek istiyorum,4 saatlik masko gezimin ardından aklımda kalan iki takımı fiyatlarıyla size sunmak isterim,bakalım siz nasıl bulacaksınız
soldaki takımın fiyatı 4000 lira dendi,yalnız bu mağzanın sahibi bayandı uyku setini ve yatağını asla vermiyor,onlarında fiyatı uyku seti 300 yatak 200 toplam 500 yani soldaki takımın fiyatı sanırım peşin 4500 lira oluyor
sağdaki takımı da çok beğendim,ama kral tacı olarak kuplarda aklım kaldı,saolsun mağaza sahibi ayrıca kup sayısı kadar kral tacı hediye edeceğini söyledi,ayrıca uyku setlerinde size çok geniş bir yelpaze sunuyor onların arasında da kral tacı olan uyku seti var onu seçebilme hakkın var,bu mağza uyku setini ve yatağını hediye veriyor,bu şekilde fiyat nakit 3700, kredi kartına 6 taksit 3 900,eğer bu dolap bana buyuk ıkı kapı olsun derseniz 400 lira daha düşüyor, aslında kesin alıcı gibi eşimle gitmediğim için bunlar bana söylenendi,sıkı bir pazarlıkla bence biraz daha fiyatlar düşebilir diye düşünüyorum.Eki Görüntüle 1245837
Kızlar ben çok kötü ishal oldum ve çok istifra ettim ve devam ediyor ishal su gibi kötü kokulu ne yaparsam geçer bu durumla karsilasan var mi...Rabbim meleklerimizi korusun....Amin
Daha almadik bakalim,mobilyalarda bayagi buyuk,ev degisikligi ihtimalimizde var,bayramdan sonra biraz daha bakiniriz artik,Aminn arkadasimm,hepimizin bebekleri yataklarinda iyi gunlerde misil misil uyusunlar insallahhayyy canım bayıldım oda takımlarına kral olanı daha çok beğendim sanki Allahım iyi günlerde bebeğine uyumayı nasip etsin inş. :)
Saat 03:58 bu koca gobekten uyuyamiyorum ben,midem tas gibi,uykularim kaciyor simdiden agirliklar basmaya basladi bile
Geçmiş olsun canim
Şeftali ye ilik şekerli su iç birde
Haslanmis patateste iyi gelir
Ayyy bende yasiyorun
Arada carpintim oluyor nefes nefese kaliyorum
Yatmadan önce yoğurt te canim
Daha kaliteli bir uyku sagliyor
Kizlar ya. Ben nefes darlığı cekiyorum. Sizde de var mi.
Canım seni korkutmak istemem de bunlar iyi günlerin ...son aylarda daha da ağırlaşacağız uyumakta zorlanacağız .... oğlumda hatırlıyorum da eşime gıcık oluyordum adama takmıştım yüz üstü yatıyor, rahat uyuyor diye,kıskanıyordum adamı resmen
ğKız anneleri isimleri netleştirdiler mi acaba? Bizim listeye baktım da çok azımız karar verebilmişiz. Ama erkekler tam gaz gidiyo galiba. Erkek ismi koymak daha mı kolay acaba :) Haydi kız anneleri güzel öneriler bekliyorum sizlerden, tabiki kızım olsaydı şunu koyardım diycek erkek annelerinden de. Biz şimdilik Azra düşünüyoruz, bir de Beren. Onun dışında çok bi isim beğenemedik. Anlamı güzel olsun istiyorum öncelikle. Hadi bakalım...
Canım gebe Mağazası'ndan sosis şeklinde hamile yastığı al aradaki farkı göreceksin benim göbeğin de çok çıkmamasına rağmen semsert olduğu için yaramıyodum... Mutlaka yastık tavsiye ederim..Saat 03:58 bu koca gobekten uyuyamiyorum ben,midem tas gibi,uykularim kaciyor simdiden agirliklar basmaya basladi bile
ben şuan için Nil Arya düşünüyorumKız anneleri isimleri netleştirdiler mi acaba? Bizim listeye baktım da çok azımız karar verebilmişiz. Ama erkekler tam gaz gidiyo galiba. Erkek ismi koymak daha mı kolay acaba :) Haydi kız anneleri güzel öneriler bekliyorum sizlerden, tabiki kızım olsaydı şunu koyardım diycek erkek annelerinden de. Biz şimdilik Azra düşünüyoruz, bir de Beren. Onun dışında çok bi isim beğenemedik. Anlamı güzel olsun istiyorum öncelikle. Hadi bakalım...
Canım yediğin bir şey dokunmuş olabilir gıda zehirlenmesi olabilirsin. Dışarıda uyduruk yerlerde yememeye dikkat et açık sulardan içme.
Bol çok su tüket ve komposto türevi şeyler içebilirsin iç. Faydasını görürsün. Geçen hafta aynısını yaşadım doktor şu sıralar çok sık dedi. Allah acil şifalar versin.
Bir de doktorum bu 9 ay öyle böyle dişim balım diyerek tamamlanacağınız bir dönem. Eski hâlinizi beklemeyin sağlıkla tamamlamaya bakın frfi[/QUOT]
dişim balim diyerek derken ne demek istedi anlamadim...ben buz gibi sel suyu içinden geçip evime geldim kütahyada çok üşüttüm..karnimdan yellenmisim gibi ses çıkıyor çok kötü oldum inş. Bebeğim etkilenmez Amin
Benim göbegim fazla yok bende tekmelerinden uyuyamiyorum.. benimle yatiyor benimle kalkiyor sanki.. az önce wc icin kalktip fir fir oynuyor karnimda.. sık sık sancilanir oldum adet sancisi gibi ozellikle yattigimda bir iki defa bi giriyoe bi cikiyor korkutuyor.. bel agrilarimi saymiyorum oda 2 gundur var sanirim boylede gidecek.. bunada sükür yeterki saglikli olsun yavrularimiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?