2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
aynen öyle canım bildin..çok şükür sağlıklı olduğunu gördüm içim rahatladı.
çok şükür canım
Canim bende lajivertten bunu beğendim
Bayramdan sonra fabrika satis magazasina gidip bakacagiz kayseriden
Ama mibilyayi görmedim daha
Senin kalitesini begenmene sevindim Eki Görüntüle 1245706
canım çok güzelmiş, gerçekten kaliteli bakalım zaman ne gösterecek
git tabi canım inşaallah geçerde gerek kalmaz, canım bende karar veremedim daha karar vermem bir ayı bulacak:)
canım çok güzel şeyler düşünmüşsün bayıldım açtığım konuyada eklermisin yaptıklarını yapacaklarını:)
canım çok güzel olmuş oda ama bana pahalı:)) fikirlerin çok güzel senide konuya bekliyorum:)
canım dediğin gibi sezaryen olanda yazar birde çoğu mevlütte dağıtıyor ondan yazıyor tarih
maşaallah canım bencede tosun olacak:)
bebişim bugünde az tekmeledi. tembel mi ne olacak bekliyorum diyemi yapıyor böyle anlamadım ... tekmeler azalınca tedirgin oluyormusunuz sizde kızlar?
canım sen yorulunca o da yoruluyor birde bazen bütün gün uyurlar
güle güle kullan canım
kolay gelsin canım taşınma işinde
Kızlar ben çok kötü ishal oldum ve çok istifra ettim ve devam ediyor ishal su gibi kötü kokulu ne yaparsam geçer bu durumla karsilasan var mi...Rabbim meleklerimizi korusun....Amin
doktora gitmen lazım
Kizlar ya. Ben nefes darlığı cekiyorum. Sizde de var mi.
canım bazen oluyor

kızım olsa reyyan olacaktı:)

Bende normal diye duymustum canım ve bende corapsız geziyorum ne gece ne gündüz giymedim hiç aceba ondan olabilirmi ki agrılarım.. Ayaklarım alev alev nasıl giyeceksem

Banada tam tersi kiz ismi koymak daha kolay geliyor, aslinda ben kararimi verdim henuz sila ya demedim yazabilirsin diye,cunku annm le babm begenmiyolar karisiyorlar,bende onlarin dediklerini begeiyorum ki kaldiki ben 1 aydir oglumu Arda Ta ha diye seviyorumm,kiz arkadasim bile kunye yaptirip ismini bile yazdirdi artik ,benm icime cok sindi,iki isim koymak sunnettir,Peygamber efendimiz s.a.v isim secerken kurandan da koyarmis,bazende anlami guzel isimlerde koyarmis,iki isimde koyarmis,bende bunu dusunup hem iki isim koydum,biri kuran da geciyor,birininde anlami var diye

Ama tabiki kizim olsaydiii,Kesinlikle Miray koyardim adini,bi kere biz kismetse ocak ayinda dogum yapicaz,Mirayin anlami yilin ilk ayi,guzel ay diye biliyorum,bu kdr guzel otururdu ancak,birde soyadimiz yildiz di,ay la yildiz uyumuda guzel olurdu,olsun kismet boyleymis Arda Taha Yildiz da pek bi guzel gelmiyormu kulaga : ))

ankarada oturuyorsun sanırım canm çocukça mobilya oradaymş keşke ist d da olsaymış istediğim modeller varmış baktım netten şimdi çok beğendim

Evet Ankaradayım.. Açıkcası Çilekle arasında dünya kadar kalite farkı var bence.. Çilek fabrikasyon olmuş tam. Hiçbir değişikliği kabul etmiyorlar..Çocukcada ben bir takımın yatağı dolabı diğer takımın oyuncaklığı şifoniyerini seçtim. Renkleride kendim vericem..İçime çok sindi.. Eminim İst da benzeri mağazalar vardır..

Bende Ankaradayım mobilya konusunda tavsiyeye ihtiyacım vardı teşekkürler :)

KıZlar kütahyada sel vardi duymusunuzdur bizim apârtmanin altinada dolmuş bende disardaydm o sel suyu içinden yürümek zorunda kaldim 4 metre filan buz gibi su.....şimdi su gibi ishalim dün baya istifra ettim ama pek halsizlik yok eşim geçer dedi acile gitmedik bol su iciyorum patates yedim yiycem karnimdan yellenmis gibi sesler cikiyor eşim işte nasil geçer bilmiyorum dua istiyorum beebeğim ve bana....

Bende normal diye duymustum canım ve bende corapsız geziyorum ne gece ne gündüz giymedim hiç aceba ondan olabilirmi ki agrılarım.. Ayaklarım alev alev nasıl giyeceksem

Olabilir cnm, bu gunden itibaren baslamak lazim coraba o halde, birde o idrar yolu iltihabi cok beter bir durum sinsi bir hastalik,en ufak bir seyden hmn oluyor,ayaklari sicak tutmakta fayda var

onu yapacam herhalde

Cok ama cokk gecmis olsun,usutmussun,sicak suda ayaklarini tut derim,bol su icmelisin,sık idrara cikmalisin ki,Allah korusun idrar yollarini birde usutme,cok gecmis olsun

Günaydın kızlar
benim şablon önerime sadece sarfansari arkadaşımız cevap vermiş... sizde bi yorum yapın ama

annemler bursaya gitmişti dönerken anneannesi kızıma pikeler havlular getirmiş
öğle arasında alışveriş merkezine gidecem
hastane çıkışını Mothercare dan alan var mı kızlar????

Kızlar ben çok kötü ishal oldum ve çok istifra ettim ve devam ediyor ishal su gibi kötü kokulu ne yaparsam geçer bu durumla karsilasan var mi...Rabbim meleklerimizi korusun....Amin

Geçmiş olsun.. 1 ay önce bende mide krampları ile birlikte ishal oldum.. doktorum reflor şase verdi.. suya karıştırıp içiyorsun ve en az 3 lt su.. 1 gün sonunda işe yaradı .. doktoruna bir sor istersen..

ben kaçırmışım canım sen yazınca gördüm ben perili olanı daha çok beğendim daha cıvıl cıvıl geldi sanki

gecmıs olsun . kendını sıcak tut canım benım. valla bende haftasonu bebegımın cinsiyetinin erkek oldugunu ogrendım ısım daha dusunemedım ama kızım için mahperi, miray, nisa isimleri aklımdaydı.

Bu dediginiz konu ne,hangi sayfa olarak actiniz

Ankarada yaşayan arkadaşlar bebek süsleri için doğru yer neresi ??. Suluhana tarafına giden varm son zamanlarda yada başka önerisi olan ??

canıım pis sudan mikrop kapmıştırsın doktora gitmen şart hamilesin çünkü serum takarlar sana

yaaaa tabi bende yorum yaptım bir kere:) ikinciyi beğenmiştim:) kızın güle güle kullansın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…