- 10 Haziran 2010
- 84.676
- 355.180
- 898
çok şükür canımaynen öyle canım bildin..çok şükür sağlıklı olduğunu gördüm içim rahatladı.
canım çok güzelmiş, gerçekten kaliteli bakalım zaman ne gösterecekCanim bende lajivertten bunu beğendim
Bayramdan sonra fabrika satis magazasina gidip bakacagiz kayseriden
Ama mibilyayi görmedim daha
Senin kalitesini begenmene sevindim Eki Görüntüle 1245706
git tabi canım inşaallah geçerde gerek kalmaz, canım bende karar veremedim daha karar vermem bir ayı bulacak:)benim bebeklikten gelen kulak rahatsızlığım var cnm çok sık tekrarliyor bogazim ağırlığında kulağıma vuruyor . Gecmesse doktora gideceğim mutlaka .
evet cnm gerçekten ihmal edilmemesi gerek bir konu ben çok sık rahatsız oluyorum kulaklarımda ve bogazimdan çok çektim hala da çekmeye devam ediyorum şimdi hamilelikten dolayi ilaç icemiyorum hamilelikte bitki çayı içmek sakıncalı diye biliyorum ben yanlış mı biliyorum acaba ?
Gerçekten çok pahalıben dükkanın içine girmedim hemen disarida asiliydi cnm ne terbiyesiz adammis o saygısız şey
eflalim ben sabahtan beri bu siteye bakıyorum gerçekten uygun ve güzel şeyler var ama ben bir türlü karar veremedim.
Kesinlikle çok iyi olur cnm :)
canım çok güzel şeyler düşünmüşsün bayıldım açtığım konuyada eklermisin yaptıklarını yapacaklarını:)Güzel annecikler
Ben de bebek doğumunda hastanede kimseyi ağırlayamayacağım kimsem olmayacak eşim dışında Allah nasip ederse.. O yüzden oraya bir tek sabahlık gecelik şal götürürüm bir de kırmızı kurdele tamamdır :))
Evimde mantar Tıpalı bebek Kolonyası, bebek çikolatası ve lavanta kesesi ikram edeceğim gelenlere.. Özel misafirlerime şık çikolata ve bebek figürü anahtarlık da ek olacak..
Lphusa şerbeti ile de ikram..
Mevlüdümde de Kur'an tespih dağıtacağım. Şık tepsilerde lohusa şerbeti hurma zemzem ikram edeceğim bir de normaş yemek ikram vs olur.
Az öz şık olsun istiyorım. Benim istediğim çikolatalar Pelit te vs çok pahalı diye kendim yapacağım süslemesini umarım Çirlin olmaz bugün biraz malzeme aldım sayılır :)
Bir de isim etiketi çıkarıp kullanacağım öyle daha şık duruyor bakalım hayırlısı :)
canım çok güzel olmuş oda ama bana pahalı:)) fikirlerin çok güzel senide konuya bekliyorum:)insan heveslerini çevresindekilerle paylaştığında gerek ablam dahi olsa boş boş bakıyorlar ama burada öyle değilki hepimiz aynı duyguları yaşadığımız için,kimimizin ilk bebeği,kimimiz ikinci ama ilkinde bişeyler yapamdığı için hevesleri kalmış anladığım kadarıyla,ama bende kendi el emeğim ile yaptığım şeyleri çok daha beğeniyorum,şuan baby shower adı altında instagramda çok organizatörler var,saolsunlar acaip fikir alıyorum ama açıkçası fiyatlar benm bütçeme çok fazla geldiği için kendim hastane odamı kendim hazırlamak istiyorum,sizlere bunlarla ilgili bir kaç resim atmak istiyorum
Eki Görüntüle 1245849 Eki Görüntüle 1245850 Eki Görüntüle 1245851
bu gördüğünüz süsleme çok hoşuma gitti ama yaklaşık 700 lira gibi bir fiyat aldım,ama kısmetse eminönü turuna çıkabilirsem bu tüllerin tüm tonları satenler çok uygun fiyatlara satılıyor,odada küçük bir masaya da güzel bir beyaz dantel koymayı planlıyorum,kuçuk bir sepet beşik aldım,içine mavili şekerler koymayı planlıyorum,bugun mesala güzel bir kavanoz aldım paşabahçeden,ağızlarını mavi organze ile fiyonk yapıp güzel bir aksesuar yapıştırıp ,aynısını aldığım şerbet için sürahiliğede yapmayı düşünüyorum,birde 25 adet kadar süs sabunu olabilir,kutuda çikolatası olabilir diye düşünüyorum,hemen onlarında fotolarını atayımEki Görüntüle 1245849 Eki Görüntüle 1245850 Eki Görüntüle 1245851 Eki Görüntüle 1245860
Eki Görüntüle 1245861
canım dediğin gibi sezaryen olanda yazar birde çoğu mevlütte dağıtıyor ondan yazıyor tarih: )) lohusa kadehlerini unutmuşum bu arada, sanırım bunlarda 10 luk poşetlerde eminönünde satılıyormuş,üzerine yapıştırılan isimli stickerlar ı bugün bahsettiğiniz www.birmax.com da istediğiniz isim yazılıp en az 25 adet olarak tanesi 0,10 kuruşa gördüm :)) yalnız arkadaşlar çoğu stickerda doğum tarihi yazıyor,onlar sezeryanla doğum yaptıkları için tarih belli olduğu içinmi yazdırıyorlar o konuda aklım karıştı,mesala diyelim son aylara bırakmak istemiyoruz,11. ayda bu işlerle uğraştık dielim,bebeğin doğum tarihini yazma şansımız yok, normal doğum olacaksa zaten bu mümkün değil,sadece hoşgeldin ve bebeğin ismi yazıcak o halde değilmiEki Görüntüle 1245866 Eki Görüntüle 1245867
maşaallah canım bencede tosun olacak:)Kizlar selam ben bi kac gubdu sinif aldim okuda cok yogunum evde de esim tatbikatta gitti kizimla ilgileniyorum giremwdim ..bu arada dun dogum yapmak istedigim doktora basladim oglmu gordum 910 gram olmus olcum kagifinda haftamdan iki hafta onde yaziyor tonton mu olacak a acaba masallah:)
canım sen yorulunca o da yoruluyor birde bazen bütün gün uyurlarbebişim bugünde az tekmeledi. tembel mi ne olacak bekliyorum diyemi yapıyor böyle anlamadım ... tekmeler azalınca tedirgin oluyormusunuz sizde kızlar?
güle güle kullan canımkızlar valla paraya kıydım şunları aldım düğün var hafataya inş yetişir siyah elbise
mavi elbiseyide kış için aldım gezmelere giderken bir daha böyle bulamam istediğim gibi
birde opak çorap tabiki
Eki Görüntüle 1245906 Eki Görüntüle 1245907 Eki Görüntüle 1245908
kolay gelsin canım taşınma işindeSelam kızlar
24+2 itibari ile 50gr şeker yüklememi yaptırdım doktorum kesinlikle yaptırman lazım bebek için çok önemli dedi sonuçunu bıgün aldım çok şükür güzel çıktı ilk gebeliğimde sınırdı diyet vermişti hoş şimdide çok dikkat rdiyorum çünkü hızlı kilo alıyorum ayrıca tetanoz iğnemide oldum hemogram yaptırdım kolestrolüm yüksek çıktı b12 yükselsin diye hayvansal gıdalara ağırlık verdim kolestrolü fırlattım pazartesi sonuçlarla gidicem doktoruma...
Taşınma telaşım var heryer heryerde o yüZden sık giremiyorum haftasonu taşınıcam hayırlısıyla bir yerleşeyim daha sık girerim bizden haberler böyle...
doktora gitmen lazımKızlar ben çok kötü ishal oldum ve çok istifra ettim ve devam ediyor ishal su gibi kötü kokulu ne yaparsam geçer bu durumla karsilasan var mi...Rabbim meleklerimizi korusun....Amin
canım bazen oluyorKizlar ya. Ben nefes darlığı cekiyorum. Sizde de var mi.
Kız anneleri isimleri netleştirdiler mi acaba? Bizim listeye baktım da çok azımız karar verebilmişiz. Ama erkekler tam gaz gidiyo galiba. Erkek ismi koymak daha mı kolay acaba :) Haydi kız anneleri güzel öneriler bekliyorum sizlerden, tabiki kızım olsaydı şunu koyardım diycek erkek annelerinden de. Biz şimdilik Azra düşünüyoruz, bir de Beren. Onun dışında çok bi isim beğenemedik. Anlamı güzel olsun istiyorum öncelikle. Hadi bakalım...
kızım olsa reyyan olacaktı:)