2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
ben silivrde oturuyorum burada da güzel mobilya bulamadım diğer yerlere gitmek de 2 saat sürüyor ve güvenemiyorum

geçmiş olsun canım ya isal kadar berbat birşey yok yani rabbim acil şifalar versin

M

Merhaba.subat annesi olcsm ben de insallah.dis agrisi cekiyorum malesef anestizi oldun mu vevrontgen cektirdin mi?cok korkuyorum bebege zarar verir diye
Canim anestezi yapmiyolar sadece xocuklar icin olandan yapiyolarmis ama derin degil diye bana yapmadi rontgende cekemm dedi bi disime onu dogumdan sonra bakcam dedi agrim esimiz dusuk oldundan sizladi ama simdi iyi dolgular ustune cok sert bisi basmadiktan sonra sizlamiyor bende cok korkardim ama curuk ne kadar buyurse o kadar sizlarmis dr izin veriyor dolguya ama dr danis istersen

Selam kızlar.. Nassınız bakalımmmm...........biz iyiyiz.. Kızımla hazırlanıyoz mevlüte gidicez..

Günaydın annisler hasta olan annelere geçmiş olsun dikkat edin kendinize bebişleri üzmeyin hava yağmurlu istanbul'da serinledi baya bi. Artık kış geliyo kendinizi üşütmeyin lütfen. ciciler yayınliyosunuz hayal kuruyorum bende iyi oluyo inşallah allahım nasib eder bebeğim iyi olsun da beklerim biraz daha evide taşıycaz burası çok soğuk çünkü ve büyük bir ay bekliycez bakalım hayırlısı. ev bulmak da zor burda hatta imkansız diyebilirim. off.

Canım tavuk suyu içenem ki midem kaldırmaZ bugün de öksürük başladı ıhlamura devam yatıyorum şimdi inş hemen geçer

Benmkinin de ayaklar aşağıda bi vuruyo aşağıya uykumun içinde gözlerim faltaşı gibi açılıo valla daha 24 cm ken böle vurabiliyosa kesin topçu olcak benm oğlan :)

ben anestezi olmadan minnacık çürüğe bile dayanamıyorum ki. benimde dolgu olan dişim ağrı yapıyo büyük bi çürük yani

Bunlar mükemmel canım ama ben salı günü gezdim mothercare bunkar gözüme hiç gelmedi türkiye de yok sanırsam :) buarada kızlar mothercare da araba indirimde oto koltuğuyla birlikte 1200 ama 250 tl hediye çeki veriyo yani 950 tlye geliyo :) biz kararmızı verdik alcaz eylül sonuna kadar kampanya devam ediyomuş :)

canım daha gelmemiş bunlar gittim sordum
bodylerde indirim vardı ama indriim olanların hiçbirinde 0-3 yada 3-6 yoktu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…