arkadaşlar selamlar umarım herkes iyidir,benim üçüzler biliyorsunuz erken doğacaklar bana prematüre bebek kıyfetleri gerekli hemde herşeyden üç tanecikbenim sıkıntım şu ist. ankara da yaşayan arkadaşlar yardımcı olurlarsa sevinirim ben yaşadığım ilde prematüre bebek kıyafeti bulamıyorum internette de çok fazla seçenek yok maalesef bana önerebileceğiniz mağazalar var mı acaba ist. da ve ankara da...
Ben 3 haftadır her hafta gidip anestezisi olmadan diş etlerime tedavi yaptırıyorum aslında takma dişler değişmesi lazımmış baya tamir edilecek diş var dedi ve 10 milyar hesap çıkardı zaten o acısından dogum sonrasına bırakmıştım sadece diş etini rahatlatsın yeter diyodum fiyatta duyunca hiç düşünmüyorum şimdilik ağrılarım kesildi cok şükürben anestezi olmadan minnacık çürüğe bile dayanamıyorum ki. benimde dolgu olan dişim ağrı yapıyo büyük bi çürük yani
uff çokmuş. Allah bi daha yaşatmasınBen 3 haftadır her hafta gidip anestezisi olmadan diş etlerime tedavi yaptırıyorum aslında takma dişler değişmesi lazımmış baya tamir edilecek diş var dedi ve 10 milyar hesap çıkardı zaten o acısından dogum sonrasına bırakmıştım sadece diş etini rahatlatsın yeter diyodum fiyatta duyunca hiç düşünmüyorum şimdilik ağrılarım kesildi cok şükür
Ben 3 haftadır her hafta gidip anestezisi olmadan diş etlerime tedavi yaptırıyorum aslında takma dişler değişmesi lazımmış baya tamir edilecek diş var dedi ve 10 milyar hesap çıkardı zaten o acısından dogum sonrasına bırakmıştım sadece diş etini rahatlatsın yeter diyodum fiyatta duyunca hiç düşünmüyorum şimdilik ağrılarım kesildi cok şükür
Merhaba annişler cok mutluyum bugun bebişime cicler aldim ve cok da uygun fiyata bulduk babamizla topladik neyi begendiysrk:) 10 parcalik hastane çıkışımızda tamam, coraplarimiz, zibinlarimiz.. annemde birsuru almisti zibindan, beleginden tut agiz bezine kadar sanirim acil ihtiyac olanlari tamamladik :) beşşiğimizide bulduk daha erken diyerek askıya aldik onu en azindan nasil bisey istedigimi biliyorum artik .. bu 5. Ay da en zor ay midir nedir bi geçmek bilmedi.. yarin şeker yüklememiz var bebegimi görecegim Allah nasip ederse bide hayirli haber aldik mi keyfimize diyecek yok kızımla :)
Benmde bazen öyle oluyo. Hatta gecen gün renkli ultrasonda tam öyle oluyorken denk geldim ve gördüm eliyle vuruyormusBayanlar 24.haftamın içindeyim. Bebegim tam kasığımda pıt pıt tekme atıyo. Elimlede hissediyorum ama bu haftada bukadar aşagıda atması normal mi? Endişelendim birden
sevdim canım Toprak tan. adıyla yaşasın inş.ğ
Biz karar verdik gibi aslında, daha net mi değilmi belli değil........ eşim kararsız ben kararsız her an vazgece biliriz ismimizden..biz kız olsaydı ismini zehra koymayı düşünüyorduk ama bir oğlumuz olacak, şimdilik Toprak Tan diye düşündük de ilerde ne olur bilemem
ay bizim akrabamız koymuştu çok beğenmiştim nil aryayı ama kız hiç susmuyomuş sürekli bi arya tüttürüyomuş :)ben şuan için Nil Arya düşünüyorum
olsun canım bi tane kızın olur o zaman da ona koyarsınçok şükür canım
kızım olsa reyyan olacaktı:)
Arda Taha Yildiz da pek bi guzel gelmiyormu kulaga : ))
Günaydın kızlar
benim şablon önerime sadece sarfansari arkadaşımız cevap vermiş... sizde bi yorum yapın ama
annemler bursaya gitmişti dönerken anneannesi kızıma pikeler havlular getirmiş
öğle arasında alışveriş merkezine gidecem
hastane çıkışını Mothercare dan alan var mı kızlar????
teşekkür ederim canım ona karar verdim zatenayy ben de birinciyi begendim ama sonra sayfayi bulamadim :)
canım bilgim yok maalesefarkadaşlar selamlar umarım herkes iyidir,benim üçüzler biliyorsunuz erken doğacaklar bana prematüre bebek kıyfetleri gerekli hemde herşeyden üç tanecikbenim sıkıntım şu ist. ankara da yaşayan arkadaşlar yardımcı olurlarsa sevinirim ben yaşadığım ilde prematüre bebek kıyafeti bulamıyorum internette de çok fazla seçenek yok maalesef bana önerebileceğiniz mağazalar var mı acaba ist. da ve ankara da...
Merhaba annişler cok mutluyum bugun bebişime cicler aldim ve cok da uygun fiyata bulduk babamizla topladik neyi begendiysrk:) 10 parcalik hastane çıkışımızda tamam, coraplarimiz, zibinlarimiz.. annemde birsuru almisti zibindan, beleginden tut agiz bezine kadar sanirim acil ihtiyac olanlari tamamladik :) beşşiğimizide bulduk daha erken diyerek askıya aldik onu en azindan nasil bisey istedigimi biliyorum artik .. bu 5. Ay da en zor ay midir nedir bi geçmek bilmedi.. yarin şeker yüklememiz var bebegimi görecegim Allah nasip ederse bide hayirli haber aldik mi keyfimize diyecek yok kızımla :)
arkadaşlar selamlar umarım herkes iyidir,benim üçüzler biliyorsunuz erken doğacaklar bana prematüre bebek kıyfetleri gerekli hemde herşeyden üç tanecikbenim sıkıntım şu ist. ankara da yaşayan arkadaşlar yardımcı olurlarsa sevinirim ben yaşadığım ilde prematüre bebek kıyafeti bulamıyorum internette de çok fazla seçenek yok maalesef bana önerebileceğiniz mağazalar var mı acaba ist. da ve ankara da...
Tesekkur ederiz teyzesi :)canım bilgim yok maalesef
güle güle giysin kuzun
çok geçmiş olsun canım benim
geçmiş olsun( ben de 8 gün oldu hala öksürüyorum valla bıktım.. mide yanmasıyla mı uğraşayım öksürükle mi bilemedim
geçmiş olsun şekerim bende aynıyım
iyiyim canım sen nasılsın
Aynı kaderi paylaşıorzzz;(
kolan hast. muzaffer beye gidiyorumSlivri'de hangi doktora gidiyorsunuz
sevdim canım Toprak tan. adıyla yaşasın inş.
ay bizim akrabamız koymuştu çok beğenmiştim nil aryayı ama kız hiç susmuyomuş sürekli bi arya tüttürüyomuş :)
olsun canım bi tane kızın olur o zaman da ona koyarsın
evet canım çok hoş geldi isim futbolcu ismi gibi olmuş. miray da düşündüüğüm isimler arasındaydı aslında dur bi kocama hatırlatim bunu.
Kızlar kışlık hazırlık yapıyormusunuz malum tam doğum dönemi kolaylık olur bizlere
çok sağol canım eksik olma iyi dileğin için ....canım netten bebefix ve lajivert mobilyaya bak fiyatları uygun mobilyalarıda gayet kaliteli, lajivertten daha yeni aldık oğluma genç odası
canım seninde çok eksiğin yokmuş ne güzel
güzel planlar:) yapılınca eklemeyi unutma canım
maşaallah bebeğine canım
sağol canım oraya da bakarım netten, bekliyorum modellerini
canım face kullanmıyorum ben
maşaallah bebeğine, daha iyi birini bulursun inşaallah
canım almaya başla bence o kadar çok ki eksikleri birden alırsanız çok yüklenmiş olursunuz hem parça parça alınca daha keyifli oluyor
geçmiş olsun canım zor kusmak
canım ben oğluma bir dolap park beşik ve çekyat kullandım odasında şimdiye kadar
Afiyet olsun şimdiden:) geçen sene kv ile beraber yapmıştık bu sene bana söylemeden yapmış sağolsun domates konservesini fasulyeyede az yardım ettim, patlıcanım kaldı, biber kurum vardı, şimdi şey denedim biber kavurma bakalım nasıl olacak buzluk hali:) birde reçel yaptım şimdi azcık, patlıcanı ben islim kepaplık kızartıyorum nasıl büyük kolaylık oluyor pişirirkendomates koydum biraz buzluğa
annem fasulye almış işte onu kırdık dün akşam yapacaklardı kardeşimle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?