Afiyet olsun şimdiden:) geçen sene kv ile beraber yapmıştık bu sene bana söylemeden yapmış sağolsun domates konservesini fasulyeyede az yardım ettim, patlıcanım kaldı, biber kurum vardı, şimdi şey denedim biber kavurma bakalım nasıl olacak buzluk hali:) birde reçel yaptım şimdi azcık, patlıcanı ben islim kepaplık kızartıyorum nasıl büyük kolaylık oluyor pişirirken
Afiyet olsun şimdiden:) geçen sene kv ile beraber yapmıştık bu sene bana söylemeden yapmış sağolsun domates konservesini fasulyeyede az yardım ettim, patlıcanım kaldı, biber kurum vardı, şimdi şey denedim biber kavurma bakalım nasıl olacak buzluk hali:) birde reçel yaptım şimdi azcık, patlıcanı ben islim kepaplık kızartıyorum nasıl büyük kolaylık oluyor pişirirken
markafoniden 3 tane hamiş elbisesi aldım. bayramda kv ye gidecez malum. şık olmam lazım resim ekleyemiyom ama ordan buraya. bi de pijama aldım 70 tl ye aslında onu hastane için falan almıştım ama dayanamam ben kesin götürürüm kayseriye orda da giyerim oh sefam olsun
Dişim ağırmaya başladı benim de zaten sorunluydu hep kanal tedavisi yapar gitsem
bi kere yaptı anestezi olmadan öldüm gözümden yaş geldi çürüsün gitsin daha iyi
öksürdükçe içimde garip bişiyler oluyor şu an kendimi çok çaresiz hissediyorum offfff nasıl geçicek bu öksürük araba da yok bugün doktora gidemedim daha taaaaa akşam 7:30dan sonra gelicekmiş sıkıldım beklemekten :S
ilk doğumumda buzluğa attığım ve dünyanın en büyük doğrusu buymuş dediğim iki üç şey şudur: köfte, bezelye, barbunya,börek. ayrıca yazdan yapılan şu kavanozda domatesler. işte bu sayede kucağımda oğlum varken çok yemek yapmışımdır. biraz kucakçı bi bebek olmasına rağmen köfteyi atıyodum tost makinesine 3 dk da hazır. ya da oğlum beş dk uyudu mu hemen bezelyeleri çıkarıp soğan ve hazır o kavanozdaki domateslerden düdüklüye atıyodum. al sana yemek. onları iyiki atmışım demiştim.
canım bende hastayım burun akıntısıyla başladı şimdi öksürüğe çevirdi ateş kulak ağrısı yok o yüzden gitmedim dr a eşim gidelim dedi ama, hata mı ettim bilmem ilaç kullanmak istemedim, başım çok ağrıyınca oğlumun calpolden içtim parasetamol içeriyor ya parol yerine içtim, gitsem mi ki bilemedim, keçi boynuzu pekmezi yiyorum ama terayağlı mı yapsam hemen geçiriyor mu o? Geçen tarif etmişstin sen.
geçmiş olsun,, doktorunla görüş, benim doktorum iki günde iyileşmezsen doktora git, ve verilen ilaçları bana söyle demişti,,,,
ben gitmedim, doktora,, ama herkes farklı,,,
Yabancı sitedeki ürünler Türkiye de var mıdır? Nedense Türkiye için site yapmamışlar. Gidip mağazadan seçmek daha iyi olacak ama senin beğendiklerin çok şeker.
markafoniden 3 tane hamiş elbisesi aldım. bayramda kv ye gidecez malum. şık olmam lazım resim ekleyemiyom ama ordan buraya. bi de pijama aldım 70 tl ye aslında onu hastane için falan almıştım ama dayanamam ben kesin götürürüm kayseriye orda da giyerim oh sefam olsun
Esim ve benim ailemde kayseri de yasiyor :)
Bizde bayramda gideceğiz inşallah
Markafoni de hamile kampanya sini bulamadim
Buraya link yazar misin canim
Esim ve benim ailemde kayseri de yasiyor :)
Bizde bayramda gideceğiz inşallah
Markafoni de hamile kampanya sini bulamadim
Buraya link yazar misin canim