2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .

ne güzel ben çok tembelim sanırım

hiç reçel yapmadım daha
çalışınca onlarla uğraşamadım k. validem vişne yapmıştı annemde çilek

markafoniden 3 tane hamiş elbisesi aldım. bayramda kv ye gidecez malum. şık olmam lazım resim ekleyemiyom ama ordan buraya. bi de pijama aldım 70 tl ye aslında onu hastane için falan almıştım ama dayanamam ben kesin götürürüm kayseriye orda da giyerim oh sefam olsun

öksürdükçe içimde garip bişiyler oluyor şu an kendimi çok çaresiz hissediyorum offfff nasıl geçicek bu öksürük araba da yok bugün doktora gidemedim daha taaaaa akşam 7:30dan sonra gelicekmiş sıkıldım beklemekten :S

ya sabah grip aşısı ıle ılgılı program vardı gebelıkte yaptılması cok onemlı dıyorlar yaptıran varmı ben cok kararsız kaldım

Kızlar kışlık hazırlık yapıyormusunuz malum tam doğum dönemi kolaylık olur bizlere
ilk doğumumda buzluğa attığım ve dünyanın en büyük doğrusu buymuş dediğim iki üç şey şudur: köfte, bezelye, barbunya,börek. ayrıca yazdan yapılan şu kavanozda domatesler. işte bu sayede kucağımda oğlum varken çok yemek yapmışımdır. biraz kucakçı bi bebek olmasına rağmen köfteyi atıyodum tost makinesine 3 dk da hazır. ya da oğlum beş dk uyudu mu hemen bezelyeleri çıkarıp soğan ve hazır o kavanozdaki domateslerden düdüklüye atıyodum. al sana yemek. onları iyiki atmışım demiştim.

geçmiş olsun,, doktorunla görüş, benim doktorum iki günde iyileşmezsen doktora git, ve verilen ilaçları bana söyle demişti,,,,
ben gitmedim, doktora,, ama herkes farklı,,,

Esim ve benim ailemde kayseri de yasiyor :)
Bizde bayramda gideceğiz inşallah
Markafoni de hamile kampanya sini bulamadim
Buraya link yazar misin canim

Arkadaşımdan bugün kız annelerinin doğum yapınca vücudunun bozulduğunu duydum bunun aslı var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…