2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .

talasta bizimkiler :) ben kayseriye gidince evde oturamıyorum sürekli biyerdeyiz ama güzel geçiyo :) bu da link becerebildiysem :) https://www.markafoni.com/ebru-maternity/all/kampanya/31488/
Çok sağol canim.
Annemler de talastalar anayurt :)

Güzel annişleeerrr hepinizi çoook özledim

Uzun bir aradan sonra ancak girebiliyorum. Düğünümüzü yaptık, tatilimizi yaptık, bebek alış-verişimizi yaptık, şeker yüklemesi yaptırdım veee geldim çok şükü

Kuzenimin kınası düğünü çok güzeldi. Tatilimiz dolu dolu 1 haftaydı o da çok güzeldi. Antalya Phaselis'ten girdik, geze geze her akşam bir yerde kala kala Kuşadası'ndan çıktık.
2000 km yol yapmışız, yorucu ama çok eğlenceliydi.

Salı günü İstanbul Eminönü Havuzluhan'a gittik bebek alış-verişi için. Bebek arabamızı aldık nihayet
Mustafamızın bütün ihtiyacını bitirdik sayılır. Bir banyo küveti vs ve şampuan, krem, sabun vs onlar kaldı.
Onları İzmit'ten alacağız.
Ucuz muydu derseniz, oldukça iyiydi. Ama öyle aman aman sudan ucuz bir yer değil.
sadece aşırı derecede çok çeşit ve çok dükkan var. Biz çoğunluğunu ve bebek arabasını da en alt kat kattaki Bebe Çeyiz Sarayı'ndan aldık. Komple onlara aitti ve aklınıza gelebilecek her şey vardı. İnternet siteleri de var.

Kendime bebek çantası, hastane için ekru gecelik, sabahlık ve pijama takımı aldım. Evde giymek için bir pijama takımı daha aldım. Kaliteleri de kendileri de çok güzeller çok içime sindi. Ve onları çoook uyguna aldım.

Çıkışta da Süs malzemesi alış-verişi yaptık. Ama dükkanlar artık kapanmaya başlamıştı. Yarıda kaldı gibi bir şey oldu.
Çokta yorulduk çünkü. Ama tül, kurdele, asetatlı kutuda bebek bibloları, sarkıtlar, ponponlar, minik kolonya şişeleri, keseler gibi bir çok şey aldık.
Hastane süslemesi için tamamım neredeyse ama mevlüt için çoook eksiğimiz var.
Yeniden gitmemiz gerekiyor, dantel bordürler, kurdele çeşitleri, hastaneye gelenlere hediye edeceklerimizi koymak için kutular vs daha çok iş var.
Biran önce hazırlamak istiyoruz bunları çünkü çooook işimiz var daha

Bir toparlayabilirsem evi hepsinin fotosunu tek tek çekeceğim. Hedefim bu gece ama bakalım ne zamana koyabilirim

Çok fazla geçmiş olduğu için hepsini okuyamadım maalesef,herkesin çook iyi olması için dua ediyorum. Hepiniz aklımdaydınız size yazmak için sabırsızlandım hep.
Yeni konu açmış eflalim onu gördüm oraya baktım, çok iyi olmuş büyük paylaşımlarda bulunacağım orada

Hepinizi çok özledim, hepinizin hatrını soruyorum, hepiniz yazın bana nasıl olduğunuzu

Şeker yüklemesini de bir başka mesajımda anlatırım. Zaten çok uzun yazıyorum mesajları birde onu eklemeyeyim

arkadaşım çok güzel anlatmışsın duyarlılığın için teşekkür ederim.

Hoşgeldin cnm ozlettin kendini iyi olmanıza sevindim bebişinle senin. herşeyi halletmissin maşallah bişey kalmamış biz daha baslamadik bile eşim de çok rahat ve garantici malum acı tecrübelerim olduğu için. olsun ama geç olsun da güç olmasın. Bebeğim iyi olsun yeter bana.

bide tam bulantılarımın olduğu zamandı bezelye atacaktım 7 kilo bezelye aldım pazardan akşam akşam içine hiç bakmamışım eve getirdim sabah bi açtım torbayı ıyyyh iğrenç ne göreyim kurtlu kurtlu heryıl atarım 10 kilo hiç böylsini görmemştim bide nasıl bulanıyorum sormayın pis kokuyormu bi yandan eşim biraz çıkardı içinden iki yemeklik anca olur gerisini çöpe attım hemen . pazarcı resmen beni kazıkladı. bi dahada tiksindim yemeğini bile yiyemiyom ...

Kızlar selam ben griptim doktora gittim öksürük şurubu antibiyotik ve parol yazmış sonra kendi doktorumu aradım öksürük şurubunu kullanma diğer ikisini kullanabilirsin dedi hayırlısı olsun herşeyde vardır bi hayır bakalım inş hemen iyileşirim

Merhabalar...
benIm dis etlerim cok agrio ve ozellikle sabahlari.
ayni durumu yasayaniniz varmi acaba?
merhaba canım benimde diş etlerim ağrıyor fırçalarken kanıyor hamileliğimde dişlerimde ciddi hassasiyet oldu ben diş hekimine kontrole gitmeyi düşünüyorum.

Çok geçmiş olsun
Bende 2 hafta önce rahatsizlandim
Geçmedi daha kötüye gitti doktora gittim
Bir ilaç verdi parol da kullandim 2 günde geçti çok şükür

iyi geceler kizlar, doktor size magnezym verdi mi? sabah yataktan kalkerken bacaginiza kramp giriyo mu? bende ara ara oluyo ama ilac icmemi gerektiricek kadarda onemli degil bence.tek derdim kuyruk sokumum acıyor. sizde var mi bu sikayetler

İyi geceler kizlar ben yarin sabah erkenden şeker yüklesi için gidicem korkuyorum açikcasi ya kötü çikarsa birde kaburga agrısından uyuyamıyorum

Fikirlerin çok güzel canim
İnşallah uygulamak nasip olur
Benimde Esim ve annem olur sanirim hastanede belki kaynanam da olur
Ama eve gelen arkadaslarimiz çok olur
Hazirliklari ev için yapacagim[/QUOTE]

Teşekkür ederim cnm cevabin için :) ihlamur içeyim o zamn içim rahat etti sen yazınca :)

ay çok güzel bunlar gerçekten kendimiz yapabiliriz hiçbir zorluğu yok . Eminonunden herseyi kolaylıkla bulmak mümkün . Fazla para vermeye gerek kalmadan kendi emeğine yapabilecegin çok sık şeyler gerçekten . Rabbim nasip ederse bende yapmak istiyorum :)

Maşallah cnm bebegine çok çok iyi kilosu aman nazar değmesin kaç haftalik suan ?

Hepsi birbirinden güzel cnm iyi günlerde gidersin inş. Bende gördüm markafonide kampanya vardı ordan aldın sanırım . Ben kendime uygun birsey bulamadım [/QUOTE] cnm suan 25hafta4gunluk olduk

iyi geceler kizlar, doktor size magnezym verdi mi? sabah yataktan kalkerken bacaginiza kramp giriyo mu? bende ara ara oluyo ama ilac icmemi gerektiricek kadarda onemli degil bence.tek derdim kuyruk sokumum acıyor. sizde var mi bu sikayetler
Sizi cokk ozledim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…