ben anlamadım.. Bebiş ikitanemi senin.. Onlaramı dedinxxSizi cokk ozledim
Günde bir tane solgarın magnezyumunu içiyorum ben canım. Kramp olmuyor.iyi geceler kizlar, doktor size magnezym verdi mi? sabah yataktan kalkerken bacaginiza kramp giriyo mu? bende ara ara oluyo ama ilac icmemi gerektiricek kadarda onemli degil bence.tek derdim kuyruk sokumum acıyor. sizde var mi bu sikayetler
ayyyy benim de yarin kontrolum, seker yuklemem ve tetanoz asim varİyi geceler kizlar ben yarin sabah erkenden şeker yüklesi için gidicem korkuyorum açikcasi ya kötü çikarsabirde kaburga agrısından uyuyamıyorum
Allah kolaylık versin canım. Bi taşla üç kuş vuracaksın.ayyyy benim de yarin kontrolum, seker yuklemem ve tetanoz asim varaksama kadar benden haber alamazsaniz akut gonderebilirsinizz
hepsi ayni gun olcak diye tirsiyoruuuuuuuuum...
Allah kolaylık versin canım. Bi taşla üç kuş vuracaksın.
Bende hala asermedim:)Evet kızlar ilk aşermemiz yaşanmış ve kocamız almak için gönderilmiştir görev başarıyla tamamlanmıştır :) şuan çok mutluyum kocamı gönderdiğim için :)
Ayni bende sen gibiyim normalde bile canim cok datlidir bide simdi hamilelik eklenince iyce hassas oluyoruz ben dayandim dr da anlayisli sagolsun o cok rahatlatiyorben anestezi olmadan minnacık çürüğe bile dayanamıyorum ki. benimde dolgu olan dişim ağrı yapıyo büyük bi çürük yani
ayyyy benim de yarin kontrolum, seker yuklemem ve tetanoz asim varaksama kadar benden haber alamazsaniz akut gonderebilirsinizz
Bende hala asermedim:)
Heyecanla bekliyorum :)
canım niye tembel olasın oğlumda olduğu için doğal olsun diyorum yapıyoruz birde bak gel sen beni dinle koy bir şeyler buzluğa bebek doğunca çok faydasını göreceksinne güzel ben çok tembelim sanırım
ohh afiyet olsun benimde annem kv yapardı ehp bu sene onlar yapmayınca ben yaptım:)hiç reçel yapmadım daha
çalışınca onlarla uğraşamadım k. validem vişne yapmıştı annemde çilek
güle güle giyin canımmarkafoniden 3 tane hamiş elbisesi aldım. bayramda kv ye gidecez malum. şık olmam lazımresim ekleyemiyom ama ordan buraya. bi de pijama aldım 70 tl ye aslında onu hastane için falan almıştım ama dayanamam ben kesin götürürüm kayseriye orda da giyerim oh sefam olsun
canım ben siyah turpla şurup yaptım oğlumda öksürüyor günde üç kere içiyoruz bugün hafifledi öksürüğüm tavsiye ederimöksürdükçe içimde garip bişiyler oluyor şu an kendimi çok çaresiz hissediyorum offfff nasıl geçicek bu öksürük araba da yok bugün doktora gidemedim daha taaaaa akşam 7:30dan sonra gelicekmiş sıkıldım beklemekten :S
ohh ne güzel kolaylık değil mi, bende o yüzden yazdım canım benim oğlum kucak kuşu değildi bahara denk geldi vs, ama şimdi iki kuzum olacak çok ihtiyacım olacak zaten her sene yaparımda bu sene börek hamur işleride atıcam inşaallahilk doğumumda buzluğa attığım ve dünyanın en büyük doğrusu buymuş dediğim iki üç şey şudur: köfte, bezelye, barbunya,börek. ayrıca yazdan yapılan şu kavanozda domatesler. işte bu sayede kucağımda oğlum varken çok yemek yapmışımdır. biraz kucakçı bi bebek olmasına rağmen köfteyi atıyodum tost makinesine 3 dk da hazır. ya da oğlum beş dk uyudu mu hemen bezelyeleri çıkarıp soğan ve hazır o kavanozdaki domateslerden düdüklüye atıyodum. al sana yemek. onları iyiki atmışım demiştim.
ben çoktaaaan aldımİçerik prensesi ödülü aldım
sağol canım gitmedim doktora dayanılmayacak gibi değildi öksürük zaten bir haftada anca geçiyor hafifledi bugün siyah turpla şurup yaptımgeçmiş olsun,, doktorunla görüş, benim doktorum iki günde iyileşmezsen doktora git, ve verilen ilaçları bana söyle demişti,,,,
ben gitmedim, doktora,, ama herkes farklı,,,
ohh afiyet olsun epey yapmışsın bende biber közlesem iyi olur patlıcanı konserve alıyorum canım isterse közlenmişini eşim sevmediği için bana yetiyorBende recel attim konserve domates suyu kahvaltilik salca barbunya bamya simdide kirmizi biberle patlicsn kozleyip aticam
Bende ordayım Can'ın hangi doktora gidiyorsun
kızlar ben oğlumu kütahyada doğurdum Meliha Kovancıydı doktorum eskişehirde şimdi:)Ebru aslan patlakoğlu...sen?
oo hoş geldin bir geldin pir geldin:) hamarat hızlı hatun merakla bekliyorum katkılarınıGüzel annişleeerrr hepinizi çoook özledim
Uzun bir aradan sonra ancak girebiliyorum. Düğünümüzü yaptık, tatilimizi yaptık, bebek alış-verişimizi yaptık, şeker yüklemesi yaptırdım veee geldim çok şükü
Kuzenimin kınası düğünü çok güzeldi. Tatilimiz dolu dolu 1 haftaydı o da çok güzeldi. Antalya Phaselis'ten girdik, geze geze her akşam bir yerde kala kala Kuşadası'ndan çıktık.
2000 km yol yapmışız, yorucu ama çok eğlenceliydi.
Salı günü İstanbul Eminönü Havuzluhan'a gittik bebek alış-verişi için. Bebek arabamızı aldık nihayet
Mustafamızın bütün ihtiyacını bitirdik sayılır. Bir banyo küveti vs ve şampuan, krem, sabun vs onlar kaldı.
Onları İzmit'ten alacağız.
Ucuz muydu derseniz, oldukça iyiydi. Ama öyle aman aman sudan ucuz bir yer değil.
sadece aşırı derecede çok çeşit ve çok dükkan var. Biz çoğunluğunu ve bebek arabasını da en alt kat kattaki Bebe Çeyiz Sarayı'ndan aldık. Komple onlara aitti ve aklınıza gelebilecek her şey vardı. İnternet siteleri de var.
Kendime bebek çantası, hastane için ekru gecelik, sabahlık ve pijama takımı aldım. Evde giymek için bir pijama takımı daha aldım. Kaliteleri de kendileri de çok güzeller çok içime sindi. Ve onları çoook uyguna aldım.
Çıkışta da Süs malzemesi alış-verişi yaptık. Ama dükkanlar artık kapanmaya başlamıştı. Yarıda kaldı gibi bir şey oldu.
Çokta yorulduk çünkü. Ama tül, kurdele, asetatlı kutuda bebek bibloları, sarkıtlar, ponponlar, minik kolonya şişeleri, keseler gibi bir çok şey aldık.
Hastane süslemesi için tamamım neredeyse ama mevlüt için çoook eksiğimiz var.
Yeniden gitmemiz gerekiyor, dantel bordürler, kurdele çeşitleri, hastaneye gelenlere hediye edeceklerimizi koymak için kutular vs daha çok iş var.
Biran önce hazırlamak istiyoruz bunları çünkü çooook işimiz var daha
Bir toparlayabilirsem evi hepsinin fotosunu tek tek çekeceğim. Hedefim bu gece ama bakalım ne zamana koyabilirim
Çok fazla geçmiş olduğu için hepsini okuyamadım maalesef,herkesin çook iyi olması için dua ediyorum. Hepiniz aklımdaydınız size yazmak için sabırsızlandım hep.
Yeni konu açmış eflalim onu gördüm oraya baktım, çok iyi olmuş büyük paylaşımlarda bulunacağım orada
Hepinizi çok özledim, hepinizin hatrını soruyorum, hepiniz yazın bana nasıl olduğunuzu
Şeker yüklemesini de bir başka mesajımda anlatırım. Zaten çok uzun yazıyorum mesajları birde onu eklemeyeyim
afiyet olsun canım güle güle yiyinben bişey yapmadım fazla sadece 20 kg domates aldım menemenlik yaptım o kadar . turşu yapmadım dayanamaz yerim diye.
çok kötü olmuş canımbide tam bulantılarımın olduğu zamandı bezelye atacaktım 7 kilo bezelye aldım pazardan akşam akşam içine hiç bakmamışım eve getirdim sabah bi açtım torbayı ıyyyh iğrenç ne göreyim kurtlu kurtlu heryıl atarım 10 kilo hiç böylsini görmemştim bide nasıl bulanıyorum sormayın pis kokuyormu bi yandan eşim biraz çıkardı içinden iki yemeklik anca olur gerisini çöpe attım hemen . pazarcı resmen beni kazıkladı. bi dahada tiksindim yemeğini bile yiyemiyom ...
şifa olsun ilaçlarKızlar selam ben griptim doktora gittim öksürük şurubu antibiyotik ve parol yazmış sonra kendi doktorumu aradım öksürük şurubunu kullanma diğer ikisini kullanabilirsin dedi hayırlısı olsun herşeyde vardır bi hayır bakalım inş hemen iyileşirim
hadi gözün aydın canım gerisi gelir artıkBugün ilk defa bebeğinin hareketini hissettim sanki
verdide içmiyorum pek henüz krampım olmadıiyi geceler kizlar, doktor size magnezym verdi mi? sabah yataktan kalkerken bacaginiza kramp giriyo mu? bende ara ara oluyo ama ilac icmemi gerektiricek kadarda onemli degil bence.tek derdim kuyruk sokumum acıyor. sizde var mi bu sikayetler
canım sende yakalanıyorsun belli ama kekik içme bir daha gebeyken içilmez düşüğe erken doğuma sebep olur, geçmiş olsunKızlar geçmiş olsun kiminin sırtı agrıyo.. Kimi girip olmus..
Benimde göZlerim yaslanıyo böle geliyom diyo sanki ama ıhlamur nanelimon içiyorum..
Biraz iyi geliyo..
Öküsürük bardı i ara kekik demledim..
Kızlar havlar bi degişik bu yüzden böle rahtsızlıklar mutlaka olıcaktır.. Kendinizi korumaya alın..
Bizim ew sogk bildiginiz.. Pike örtüyosum ince yorgabları cıkardım.. Üşüyorum ... Sıcaktan iyidir gerçi...
Güzel güzel fikirler sunulmus masallah..
İnş güzel bi şekilde yapmayı nasip eder rabbim.
Bugun bebek mevlidine gittim erkekti.. Tostombik bişiydi.. Ama kücücüktü..
Allahım resmen böle bi güzel kokuyo ki anlatamam.. Adıda deniz eren....
Papyonlu bi takım giydirmiş annesi küççücük dötüne pantalon ama bi bey olmus daha 40 günlük sıpa.. Allahım bizde görelim inş o günleri..
Bebeklerim hasta olan siz can kardeşlerime Allahtan acil şifalar dilerim.. Umarım geçer bu rahatsızlklar..
Ofizmir canım havluyu ütüyle ısıtıp sırtına koydur tam gögüs kafesine..böle dayanabılecegin sıcaklıkta olsun.. En azından biraz rahatlarsın.. Bizlerin kas gevsetici krem kullanması acaba yasakmı hiç düşünmedim ama lazım..
Ofizmir yap he havluyu en sınında bi tülbent katla koy gögüs kafesine sıcak oldukca iyi olur.. Tülbent pamuk gibi olsun. Yada kumas gbi ..canm dikkat et
kolay gelsin şimdidenayyyy benim de yarin kontrolum, seker yuklemem ve tetanoz asim varaksama kadar benden haber alamazsaniz akut gonderebilirsinizz
Evet kızlar ilk aşermemiz yaşanmış ve kocamız almak için gönderilmiştir görev başarıyla tamamlanmıştır :) şuan çok mutluyum kocamı gönderdiğim için :)
Yabancı sitedeki ürünler Türkiye de var mıdır? Nedense Türkiye için site yapmamışlar. Gidip mağazadan seçmek daha iyi olacak ama senin beğendiklerin çok şeker.
sanada günaydn canım , hadi kolay gelsinGünaydın cennet kokulu meleklerin güzel anneleri..sabahın bu saati her şeye rağmen nedir içimdeki bu mutluluk :) bugün itibariyle diyetisyenin listesini uygulamaya başlıyoruz rabbim evladıma güç kuvvet şifa versin inşallah
Cnm en azından kanatıyo temizleyıp o cok acı vermiyor sonra gargara veriyo evde kanatana kadar fırcala dıyo 4 5 kere günlük dıyo gargarada yapınca her gırcalamana baya rahatlıyorum geçici çözüm ama olsun
Evet kızlar ilk aşermemiz yaşanmış ve kocamız almak için gönderilmiştir görev başarıyla tamamlanmıştır :) şuan çok mutluyum kocamı gönderdiğim için :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?