2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
Kızlar geçmiş olsun kiminin sırtı agrıyo.. Kimi girip olmus..
Benimde göZlerim yaslanıyo böle geliyom diyo sanki ama ıhlamur nanelimon içiyorum..
Biraz iyi geliyo..
Öküsürük bardı i ara kekik demledim..
Kızlar havlar bi degişik bu yüzden böle rahtsızlıklar mutlaka olıcaktır.. Kendinizi korumaya alın..
Bizim ew sogk bildiginiz.. Pike örtüyosum ince yorgabları cıkardım.. Üşüyorum ... Sıcaktan iyidir gerçi...

Güzel güzel fikirler sunulmus masallah..
İnş güzel bi şekilde yapmayı nasip eder rabbim.
Bugun bebek mevlidine gittim erkekti.. Tostombik bişiydi.. Ama kücücüktü..
Allahım resmen böle bi güzel kokuyo ki anlatamam.. Adıda deniz eren....
Papyonlu bi takım giydirmiş annesi küççücük dötüne pantalon ama bi bey olmus daha 40 günlük sıpa.. Allahım bizde görelim inş o günleri..

Bebeklerim hasta olan siz can kardeşlerime Allahtan acil şifalar dilerim.. Umarım geçer bu rahatsızlklar..

Ofizmir canım havluyu ütüyle ısıtıp sırtına koydur tam gögüs kafesine..böle dayanabılecegin sıcaklıkta olsun.. En azından biraz rahatlarsın.. Bizlerin kas gevsetici krem kullanması acaba yasakmı hiç düşünmedim ama lazım..
Ofizmir yap he havluyu en sınında bi tülbent katla koy gögüs kafesine sıcak oldukca iyi olur.. Tülbent pamuk gibi olsun. Yada kumas gbi ..canm dikkat et

iyi geceler kizlar, doktor size magnezym verdi mi? sabah yataktan kalkerken bacaginiza kramp giriyo mu? bende ara ara oluyo ama ilac icmemi gerektiricek kadarda onemli degil bence.tek derdim kuyruk sokumum acıyor. sizde var mi bu sikayetler
Günde bir tane solgarın magnezyumunu içiyorum ben canım. Kramp olmuyor.

İyi geceler kizlar ben yarin sabah erkenden şeker yüklesi için gidicem korkuyorum açikcasi ya kötü çikarsa birde kaburga agrısından uyuyamıyorum
ayyyy benim de yarin kontrolum, seker yuklemem ve tetanoz asim var aksama kadar benden haber alamazsaniz akut gonderebilirsinizz

hepsi ayni gun olcak diye tirsiyoruuuuuuuuum...

ben anestezi olmadan minnacık çürüğe bile dayanamıyorum ki. benimde dolgu olan dişim ağrı yapıyo büyük bi çürük yani
Ayni bende sen gibiyim normalde bile canim cok datlidir bide simdi hamilelik eklenince iyce hassas oluyoruz ben dayandim dr da anlayisli sagolsun o cok rahatlatiyor

ayyyy benim de yarin kontrolum, seker yuklemem ve tetanoz asim var aksama kadar benden haber alamazsaniz akut gonderebilirsinizz

canım rabbim yardımcım olsun iyi haberlerle gel inş :)
Bende hala asermedim:)
Heyecanla bekliyorum :)

aşermek nasıl bir şeydi bende aşermek istiyorum ama ilk zamanlar aşeriyormuş hamileler

ne güzel ben çok tembelim sanırım
canım niye tembel olasın oğlumda olduğu için doğal olsun diyorum yapıyoruz birde bak gel sen beni dinle koy bir şeyler buzluğa bebek doğunca çok faydasını göreceksin
hiç reçel yapmadım daha
çalışınca onlarla uğraşamadım k. validem vişne yapmıştı annemde çilek
ohh afiyet olsun benimde annem kv yapardı ehp bu sene onlar yapmayınca ben yaptım:)
güle güle giyin canım
canım ben siyah turpla şurup yaptım oğlumda öksürüyor günde üç kere içiyoruz bugün hafifledi öksürüğüm tavsiye ederim
ohh ne güzel kolaylık değil mi, bende o yüzden yazdım canım benim oğlum kucak kuşu değildi bahara denk geldi vs, ama şimdi iki kuzum olacak çok ihtiyacım olacak zaten her sene yaparımda bu sene börek hamur işleride atıcam inşaallah
İçerik prensesi ödülü aldım
ben çoktaaaan aldım prenses olduk
geçmiş olsun,, doktorunla görüş, benim doktorum iki günde iyileşmezsen doktora git, ve verilen ilaçları bana söyle demişti,,,,
ben gitmedim, doktora,, ama herkes farklı,,,
sağol canım gitmedim doktora dayanılmayacak gibi değildi öksürük zaten bir haftada anca geçiyor hafifledi bugün siyah turpla şurup yaptım
Bende recel attim konserve domates suyu kahvaltilik salca barbunya bamya simdide kirmizi biberle patlicsn kozleyip aticam
ohh afiyet olsun epey yapmışsın bende biber közlesem iyi olur patlıcanı konserve alıyorum canım isterse közlenmişini eşim sevmediği için bana yetiyor
Bende ordayım Can'ın hangi doktora gidiyorsun

Ebru aslan patlakoğlu...sen?
kızlar ben oğlumu kütahyada doğurdum Meliha Kovancıydı doktorum eskişehirde şimdi:)
oo hoş geldin bir geldin pir geldin:) hamarat hızlı hatun merakla bekliyorum katkılarını
ben bişey yapmadım fazla sadece 20 kg domates aldım menemenlik yaptım o kadar . turşu yapmadım dayanamaz yerim diye.
afiyet olsun canım güle güle yiyin
çok kötü olmuş canım
şifa olsun ilaçlar
Bugün ilk defa bebeğinin hareketini hissettim sanki
hadi gözün aydın canım gerisi gelir artık
iyi geceler kizlar, doktor size magnezym verdi mi? sabah yataktan kalkerken bacaginiza kramp giriyo mu? bende ara ara oluyo ama ilac icmemi gerektiricek kadarda onemli degil bence.tek derdim kuyruk sokumum acıyor. sizde var mi bu sikayetler
verdide içmiyorum pek henüz krampım olmadı
canım sende yakalanıyorsun belli ama kekik içme bir daha gebeyken içilmez düşüğe erken doğuma sebep olur, geçmiş olsun

kolay gelsin şimdiden
Evet kızlar ilk aşermemiz yaşanmış ve kocamız almak için gönderilmiştir görev başarıyla tamamlanmıştır :) şuan çok mutluyum kocamı gönderdiğim için :)

ohh sefan olsun:)

Günaydın cennet kokulu meleklerin güzel anneleri..sabahın bu saati her şeye rağmen nedir içimdeki bu mutluluk :) bugün itibariyle diyetisyenin listesini uygulamaya başlıyoruz rabbim evladıma güç kuvvet şifa versin inşallah

sanada günaydn canım , hadi kolay gelsin

anladım canım netten araştırdım 4-6 ayda oluyor diyor arayacam bi dişçimi ne diyecek bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…