- 25 Nisan 2014
- 3.204
- 1.618
- 178
canım niye tembel olasın oğlumda olduğu için doğal olsun diyorum yapıyoruz birde bak gel sen beni dinle koy bir şeyler buzluğa bebek doğunca çok faydasını göreceksin
ohh afiyet olsun benimde annem kv yapardı ehp bu sene onlar yapmayınca ben yaptım:)
güle güle giyin canım
canım ben siyah turpla şurup yaptım oğlumda öksürüyor günde üç kere içiyoruz bugün hafifledi öksürüğüm tavsiye ederim
ohh ne güzel kolaylık değil mi, bende o yüzden yazdım canım benim oğlum kucak kuşu değildi bahara denk geldi vs, ama şimdi iki kuzum olacak çok ihtiyacım olacak zaten her sene yaparımda bu sene börek hamur işleride atıcam inşaallah
ben çoktaaaan aldımprenses olduk
sağol canım gitmedim doktora dayanılmayacak gibi değildi öksürük zaten bir haftada anca geçiyor hafifledi bugün siyah turpla şurup yaptım
ohh afiyet olsun epey yapmışsın bende biber közlesem iyi olur patlıcanı konserve alıyorum canım isterse közlenmişini eşim sevmediği için bana yetiyor
kızlar ben oğlumu kütahyada doğurdum Meliha Kovancıydı doktorum eskişehirde şimdi:)
oo hoş geldin bir geldin pir geldin:) hamarat hızlı hatun merakla bekliyorum katkılarını
afiyet olsun canım güle güle yiyin
çok kötü olmuş canım
şifa olsun ilaçlar
hadi gözün aydın canım gerisi gelir artık
verdide içmiyorum pek henüz krampım olmadı
canım sende yakalanıyorsun belli ama kekik içme bir daha gebeyken içilmez düşüğe erken doğuma sebep olur, geçmiş olsun
kolay gelsin şimdiden
ohh sefan olsun:)
şeker yüklemesi yaptıran arkadaşlar 50 gr mı yaptırdınız kaç tüp kan verdiniz acaba
iyi geceler kizlar, doktor size magnezym verdi mi? sabah yataktan kalkerken bacaginiza kramp giriyo mu? bende ara ara oluyo ama ilac icmemi gerektiricek kadarda onemli degil bence.tek derdim kuyruk sokumum acıyor. sizde var mi bu sikayetler
arkadaşım çok güzel anlatmışsın duyarlılığın için teşekkür ederim.[/QUOTE
rica ederim canım ben 18. hafta itibariyle kullanmaya başladım ..
Geçmiş olsun canım ben yeni atlatıyorum darısı başınaherkese günaydınveee hayırlı cumalar veeeee hastalıksız günleeerr
ben berbat durumdayımgözlerim burnum şelale gibi akıyor bogazlarım şiş başım ağrıyor hapşuruk da cabası .....
mis gibi kahvaltı yaptık kızımla güne güzel başlamak için
Hadi ya, şimdi de burda mısın canım , ne çok Kütahyalı çıktıkızlar ben oğlumu kütahyada doğurdum Meliha Kovancıydı doktorum eskişehirde şimdi:):)
canım niye tembel olasın oğlumda olduğu için doğal olsun diyorum yapıyoruz birde bak gel sen beni dinle koy bir şeyler buzluğa bebek doğunca çok faydasını göreceksin
Her sene yaparım normalde ama bu sene tembellik diz boyu :)
günaydın annişler. ben dün gece tv izlerken ayak bileklerime gözüm bi takıldı bi baktım davul gibi olmuşlar allahım o nasıl bi şiş öyle parmağımı bastırıyorum parmak izim cukurlaştırıyo orayıçok korkuyorumm bütün gün oturarak çalışıyorum ondandır heralde dimi napıcam ben
Tuzu azaltıp bol su içeçeksin canım ..Birazda yürüyüş yap .. Artık normal bunlar .. Yavaş yavaş sona yaklaşıyoruz.. Allah nasip ederse...günaydın annişler. ben dün gece tv izlerken ayak bileklerime gözüm bi takıldı bi baktım davul gibi olmuşlar allahım o nasıl bi şiş öyle parmağımı bastırıyorum parmak izim cukurlaştırıyo orayıçok korkuyorumm bütün gün oturarak çalışıyorum ondandır heralde dimi napıcam ben
ayy sona yaklaşıyoruz dimiii :) kalıcı bi sorun oluşmasın da bende ya da bebeğimde hiiç sıkıntı yok çekeriz neyse çilemiz : ) ( :Tuzu azaltıp bol su içeçeksin canım ..Birazda yürüyüş yap .. Artık normal bunlar .. Yavaş yavaş sona yaklaşıyoruz.. Allah nasip ederse...
ayy sona yaklaşıyoruz dimiii :) kalıcı bi sorun oluşmasın da bende ya da bebeğimde hiiç sıkıntı yok çekeriz neyse çilemiz : ) ( :
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?