2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .

ben nick değiştirdim eskisi olaydı şimdiye çoktan almıştım

Herkese günaydın
Larkincim hoşgeldin valla bende ağırlaşmadan istanbula mı gelsem diyorum alışveriş yapmaya süs falan herşeyi alırız diyorum

Dün eşime biraz sinir oldum eve giderken... ekmek almaya durdu gitmiş pasta almış kendini affettirmek için eve gittik üstümü değiştim mutfağa geldim kocaman kestaneli pasta kestane delisiyim tabi ben biliyo beni nasıl kandıracağını 2 dilim yedim

iyi geceler kizlar, doktor size magnezym verdi mi? sabah yataktan kalkerken bacaginiza kramp giriyo mu? bende ara ara oluyo ama ilac icmemi gerektiricek kadarda onemli degil bence.tek derdim kuyruk sokumum acıyor. sizde var mi bu sikayetler

canım magnezyum sadece bacak krampları için değil rahim kasılmalarını da önlüyormuş erken kasılma yaşayan arkadaşlarda kullandı yinede sen bilirsin

herkese günaydın veee hayırlı cumalar veeeee hastalıksız günleeerr

ben berbat durumdayım gözlerim burnum şelale gibi akıyor bogazlarım şiş başım ağrıyor hapşuruk da cabası.....

mis gibi kahvaltı yaptık kızımla güne güzel başlamak için

Geçmiş olsun canım ben yeni atlatıyorum darısı başına

günaydın annişler. ben dün gece tv izlerken ayak bileklerime gözüm bi takıldı bi baktım davul gibi olmuşlar allahım o nasıl bi şiş öyle parmağımı bastırıyorum parmak izim cukurlaştırıyo orayı çok korkuyorumm bütün gün oturarak çalışıyorum ondandır heralde dimi napıcam ben

Evdeyken ayaklarının altına yastık gibi birşeyler koyup yüksekte tutacaksın, çalışıyorsan ve mümkünse masa altına tabure gibi birşey koy, tuz alımın çoksa keseceksin ve bol su..

Tuzu azaltıp bol su içeçeksin canım ..Birazda yürüyüş yap .. Artık normal bunlar .. Yavaş yavaş sona yaklaşıyoruz.. Allah nasip ederse...

Arkadaşlar,

Dün mothercare'dan alışveriş yaptım. Belli ürünlerin 2. de %50 indirim var. 0-3 ay 3-6 ay giyebileceği hırka,kadife tek alt,5li ve 3lü paket zıbın aldım. Yolunuz düşerse uğramak isteyebilirsiniz.

Tuzu azaltıp bol su içeçeksin canım ..Birazda yürüyüş yap .. Artık normal bunlar .. Yavaş yavaş sona yaklaşıyoruz.. Allah nasip ederse...
ayy sona yaklaşıyoruz dimiii :) kalıcı bi sorun oluşmasın da bende ya da bebeğimde hiiç sıkıntı yok çekeriz neyse çilemiz : ) ( :

ayy sona yaklaşıyoruz dimiii :) kalıcı bi sorun oluşmasın da bende ya da bebeğimde hiiç sıkıntı yok çekeriz neyse çilemiz : ) ( :

Ayyy vet ya çabuk geçiyor sanki. Bazen arkadaşlarım doğuma az kaldı diyor da kalbim duracak zannediyorum.

canlarim tunaydin epeydir göremiyorum yoklugum fark edildi mi bilmiyorum ama okullar acildi biciriklar beni çok yoruyor bir de bu seneki öğrenciler 3-4 yas grubu kucucukler konuşmalarini anlamak bile epey ugrastiriyor beni.. zaten tam konusamiyorlar bi de şiveleri var ki anlayana kadar gobegim catliyor eve pertim cikmis bir sekilde gidiyorum yani.. inşaallah herkes iyidir.. biz kizimla iyiyiz çok şükür.. toplamda okumam gereken 150 sayfa var.. hadi ben sayfalara dalmaya gidiyorum gorusuruk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…