- 25 Nisan 2014
- 3.204
- 1.618
- 178
Arkadaşlar,
Dün mothercare'dan alışveriş yaptım. Belli ürünlerin 2. de %50 indirim var. 0-3 ay 3-6 ay giyebileceği hırka,kadife tek alt,5li ve 3lü paket zıbın aldım. Yolunuz düşerse uğramak isteyebilirsiniz.
canlarim tunaydin epeydir göremiyorum yoklugum fark edildi mi bilmiyorum amaokullar acildi biciriklar beni çok yoruyor bir de bu seneki öğrenciler 3-4 yas grubu kucucukler konuşmalarini anlamak bile epey ugrastiriyor beni.. zaten tam konusamiyorlar bi de şiveleri var ki anlayana kadar gobegim catliyor eve pertim cikmis bir sekilde gidiyorum yani.. inşaallah herkes iyidir.. biz kizimla iyiyiz çok şükür.. toplamda okumam gereken 150 sayfa var.. hadi ben sayfalara dalmaya gidiyorum gorusuruk
bende gittim zıbınların 5lisinde 45 e düşmüştü ama 0-3 ve 3-6 ay kalmamıştı hiç indirimdfekilerde
Geçmiş olsun canım ben yeni atlatıyorum darısı başına
Ankara Gordion şubesinden aldım özellikle kadife altlar tam istediğim gibi oldu.
Kizlar sizinde gece bacaginiza kramp giriyor mu
bugun sesi yok maşallah diyim inşallah tekrarlamazAyni bende sen gibiyim normalde bile canim cok datlidir bide simdi hamilelik eklenince iyce hassas oluyoruz ben dayandim dr da anlayisli sagolsun o cok rahatlatiyor
hımm tamam gordiona bakayım bende Cepada kalmamıştı bakanlık cepaya yakın öğle arasında gittim ama yoktu C&A dan aldım bende bişeyler
Kizlar sizinde gece bacaginiza kramp giriyor mu
Ole olmaz inşallahbacağına kramp girenlerin çocuğu gazlı olur diye duydum
benimde ayağıma girip duruyor
Kalsiyum a dikkat ediyorum ama magnezyum rahimdeki kasilmalar icin degil micanım doktoruna söylersen magnezyum yazar bide kalsiyum alımına dikkat etmek lazım
Ne güzel uyu uyuyabildiğin kadar, ben de her sabah 6 buçukta kalkıyorum, neyse ki haftasonu geldiGünaydın annisler bugünlerde 10 dan aşağı uyanmiyorum geç uyanıyorum artık yataktan çıkmakta zor oluyo havalardanmi bilemedim.
Kendime baktım ordan kotlara 90 TL fiyat koymuş sezon sonu 25 TL ydi.. Bir tanede siyah kumaş ama beğenmedim kumaşını..
Günaydın annisler bugünlerde 10 dan aşağı uyanmiyorum geç uyanıyorum artık yataktan çıkmakta zor oluyo havalardanmi bilemedim.
Bendede oluyo cnm kramp geceleri tam gerinirken gircekmis gibi oluyor sonra toparliyorum cok kotu ama doktor magnezyum hapida vermiyor kabak cekirdegi maden suyu muz yiyiyorumiyi geceler kizlar, doktor size magnezym verdi mi? sabah yataktan kalkerken bacaginiza kramp giriyo mu? bende ara ara oluyo ama ilac icmemi gerektiricek kadarda onemli degil bence.tek derdim kuyruk sokumum acıyor. sizde var mi bu sikayetler
Günaydın annisler bugünlerde 10 dan aşağı uyanmiyorum geç uyanıyorum artık yataktan çıkmakta zor oluyo havalardanmi bilemedim.
aynen canim çok seker ve yaramazlar3-4 yaş grubu ohhh şekerler ballar
şükür atlatmissin güle güle otur canim.. kontrol de insallah iyi geçer.. bu arada benim kizimin ismi de beril olacak nasipseMerhaba annisler. Ev tasi, yerlestir derken bir de okullar acildi. Ugrayamadim sayfaya. Sagolsunlar kayinpeder bize kusmus,ne aradilar ne sordular ne de yardima geldiler. Annem babam da calistigi icin aksamdan aksama gelebildiler ancak. Her isi kendim yapmaya calistim. Arkadasimla ablam biraz yardim ettiler o kadar. Cok bunaldim, cok yoruldum ama atlattim sukurler olsun. Bugun de 18.40 da detayli ultrasonum var bakalim. Rabb'im guzel haberlerle gelmeyi nasip etsin ins. Cok ozledim Beril'imi :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?