2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .

bende gittim zıbınların 5lisinde 45 e düşmüştü ama 0-3 ve 3-6 ay kalmamıştı hiç indirimdfekilerde

3-4 yaş grubu ohhh şekerler ballar

Merhaba annisler. Ev tasi, yerlestir derken bir de okullar acildi. Ugrayamadim sayfaya. Sagolsunlar kayinpeder bize kusmus,ne aradilar ne sordular ne de yardima geldiler. Annem babam da calistigi icin aksamdan aksama gelebildiler ancak. Her isi kendim yapmaya calistim. Arkadasimla ablam biraz yardim ettiler o kadar. Cok bunaldim, cok yoruldum ama atlattim sukurler olsun. Bugun de 18.40 da detayli ultrasonum var bakalim. Rabb'im guzel haberlerle gelmeyi nasip etsin ins. Cok ozledim Beril'imi :)

Günaydın annisler bugünlerde 10 dan aşağı uyanmiyorum geç uyanıyorum artık yataktan çıkmakta zor oluyo havalardanmi bilemedim.

iyi geceler kizlar, doktor size magnezym verdi mi? sabah yataktan kalkerken bacaginiza kramp giriyo mu? bende ara ara oluyo ama ilac icmemi gerektiricek kadarda onemli degil bence.tek derdim kuyruk sokumum acıyor. sizde var mi bu sikayetler
Bendede oluyo cnm kramp geceleri tam gerinirken gircekmis gibi oluyor sonra toparliyorum cok kotu ama doktor magnezyum hapida vermiyor kabak cekirdegi maden suyu muz yiyiyorum

Günaydın annisler bugünlerde 10 dan aşağı uyanmiyorum geç uyanıyorum artık yataktan çıkmakta zor oluyo havalardanmi bilemedim.

Sabah ezanıyla bebiş sayesinde güne başlıyorum.. Kurguladı kendi sanki Allhu Ekber dediği anda tepinmeye başlıyor.. Ön hazırlık yaptırıyor sanırım annesine

3-4 yaş grubu ohhh şekerler ballar
aynen canim çok seker ve yaramazlar

şükür atlatmissin güle güle otur canim.. kontrol de insallah iyi geçer.. bu arada benim kizimin ismi de beril olacak nasipse çok guzel ve kibar dimi içime çok sindi.. sizin sadece beril mi.olacak canim.. ben basina Azra ya da ela koymayi düşünüyorum.. büyük ihtimalle Azra beril olacak minnak prensesimin adi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…