2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
Hepinize merhaba
Zor bir hamilelik geçirdiğimi yazmıştım.tam rahatladum derken şimdide kasılmalar ve sancularım başladı. Hastaneden yeni çıktım ucuz atlattık yyatacağız sürekli. Bebeğim çok küçük atlatamaz hamilelerin dua sı tutar dua edin bebeğime benimle kalsın

Günaydın herkeze face gecmrmiz çök iyi olur dündenberi bir turlu giremedim form yenileniyor tyazıyordu hep sinir oldum grubu ekledim ben hher kez çiviler almış hayırlı olsun iyi günlerde kullanin

Yazdıkların çok doğru canım ama anlayamıyorum kadına ben çokmemnunum iikincisinin de erkek olacağından çünkü rabbime hep dua ederdim Ys iki kızım olsun yada iki oğlum diye çok şükür oldu da ama Rabbim herkeze hayırlı evlat versin canlarim

Slm kızlar. Herkese hayırlı haftasonları...
Sag tarafımda acayıp sancı war..
Dunde belim böle cok agrıdı.. Sol bacagıma vurdu
Mecburen agrı kesıcı içtim.. Anca geçti.. Niye böle oldu anlamadım..
Sagtarafımm su an cok sancılı ve agrıyo..
Bbebegım hareketlı Aşlhtan endişe etmk istemıyorum.. Kolumu kaldırcak halim yok..

Allahım kuzucuğunun gününü tamamlayıp sağ salim kucağına geldiği günü göstersin inşallah. Hepimize tabi. Ben hep böyle ediyorum dualarımı, tüm hamileler için. Sonrasında da sağlıkla sıhhatle hayırlı bir evlat olarak yetiştirmemizi nasip etsin.

Bendede cok halsizlik var birde şeker çıkti diet ve yürüyüş yapiyorum buda etken olabilir bendeki

Allah hepimizin yardimcisi olsun bendede şeker cikti nu hafta 100 mg deniycekler bundada çıkarsa vay halimize

Hayırlı günler hanımlar, nasılsınız? Benimde sol tarafımda biraz sancı ve kasılma var bugün, beni huzursuz ediyor . Allah yardımcımız olsun, inşaallah hamileligimizi sorunsuz bir şekilde atlatır ve evlatlarımızı sağlıkla kucağımıza alırız.

Öncelikle eşinin teklifine gülmekten yıkıldım Cicilerinizin hepsini güzel günlerde kullanmak nasip olsun inşallah, Allah bebeklerimizle gezeceğimiz günleri göstersin sağlıcakla...

alemsiniz valla çok güzel görünüyor canım rabbim güzel günlerde kullanmayı nasip etsin inş

Çoook teşekkür ederizz. İnşalah hepimiz iyi, sağlıklı hayırlı günlerde kullanalım

İnanamıyorum amniyosentez sonucu temiz çıktı 3 hafta nasıl geçti bilmem çıldırdı m

Ooh çok şükür elhamdülillah çok sevindim temiz çıkmasına

ay canim çok güzel görünüyor güle güle kullanan.. markasi ne ne kadara aldiniz acaba... ben de araştırmaya basliycam da..

Jane Rider + Matrix Light 2 modeli, fiyatı da 1970 TL'ye aldık biz. Çook teşekkür ederim. Bunuda hallettik

Ohhh arabalar başlandı alınmaya, haydi hayırlı olsun. Çok güzelmiş arabanız. Ana kucağı ayrı takılan arabaları seviyorum ben, daha kullanışlı geliyor. Öbür türlü çok hantal görünüyorlar beraber olanlar.
Ve tabi ki siyah çok hoş

Kızlar bizde arabamızı aldık :) cicler sayfasına da diğer aldıklarımı da ekleyeyim bari :) ay arabaya bakmaya doyamıyom yaaa insan bi garip oluyomuş valla :)

Dimi dimi amaaa İnsan kendini alamıyor bakmaktan Bebek odasını da alınca çıkmayacağız odadan herhalde
Çook güzelmiş rengi de modeli de. Allah iyi günlerde kullanmak nasip etsin.

Arabalar bir bir alınıyor, anneler rahatlıyor
İyi günlerde kullanın inşallah

Çook geçmiş olsun. Rabbim Şafii ismiyle şifa versin inşallah. Ha gayret yolun yarısını geçtik sona kadar sabır inşallah.
Allah kolaylık versin.

Bu arada Sıla dan haberi olan yok muu?
Hiç haber vermedi mi giremeyebilirim diye?
Çok merak ettim artık.

Bu arada arkadaşlar buradan facebookta grup kurmak yasak. Sılam olsaydı yapardı uyarısını.
Kurmak isteyenlere ceza veriliyor.
Çünkü bir çok kişinin facebook hesabı yok bildiğim kadarıyla, ve katılmak istemeyenlerde olabilir.
Bu sefer orası kolay diye paylaşımlar oraya kayıyor ve burada paylaşım azalıyor.
Sonra tamamen kopuyor.
Sitenin yöneticisinin yasağı var haberiniz olsun:)

Geçmiş olsun canım benimde rahimimde var tam alttan vuruyor bugün ya allah hepimizin yardımcısı olsun

Larkincim Sılayı bende merak ettim inş iyidir
ne cazasiki canım ya bizde eskiden 2009 mayis anneleri olarak burdaydij simdi facedeyiz ne oluyorki acaba

Son düzenleyen: Moderatör:
Kizlar gobeginizde siyah cizgi cikti mi? Ben de henuz cizgi mizgi yok bir de mide yanmasina ne iyi gelir??
soğuk süt, veya bir çay kaşığı tahin,,,
birde miğde yanmaması için miğdeni az doldur yani yemek yerken az ve sık yemeye çalış ve su dahi içme yemek yerken, suyu da yudum yudum iç, yani miğdeni çok doldurmamaya çalış

Selam annişler nasılsınız.. Ben cok yogun bi haftasonu geçirdim malum kışa hazırlık .. Belim cok agrıyor artık şu andan itibaren kendime izin veriyorum :) cogunuz bebek arabasını almış güle güle kuzularınızla kullanın inşallah.. Ben almak için acele etmiyorum, malum önümüz kış dogumumuz Allahım izni ile ocak ta tam kış ayları dışarı cıkacagıma pek ihtimal vermediğim için askıya aldım.. Diğer ihtiyaclarına yogunlastım.. İndirimde uygun fiyata bulursa kaçırmam tabi ama öyle aman aman arayış içinde değilim açıkcası.. Umarım ilerde pişman olmam :)

Arabanız çok güzelmiş güle güle kullanmak nasip olsun inşallah, siyahın ayrı bir asilliği var bence.
amiin canım çooksaol :)

çook teşekkür ederiz arkadaşlar

Ben de senin gibi düşünüyorum araba konusunda, önce travel sistem almayı düşünüyordum, sonra sadece ana kucağı almaya karar verdim en azından nisana kadar falan arabaya ihtiyacım olmaz, bu arada beğendiğim modeller indirime girer belki.

sizinki de hayırlı olsun canım :)

rabbim şifa versin canm :)

geçmiş olsun canım :)

bende berbat durumdayım bugün çok yorguunum kolumu kaldıracak halim yok gittikçe ağırlaşıyoruz rabbim yardımcımız olsun inş

Bir diğer önemli konu ; Burada grup oluşumundan sonra Facebook grupları kurulmaya başlanıyor. Bu tür grupların kurulmasına asla karşı değiliz fakat facebook grubu kurulduğu zaman Facebook üzerinde kendini deşifre etmek istemeyen üyelerimiz bu gruba katılamıyor, katılmıyor. Bu süreç sonrasında burada paylaşım azalıyor azalıyor ve burada paylaşım yapacak üyelerimiz de maalesef bu başlıktan soğuyup başlığı terk ediyor. Bu konuda çok ciddi şikayetler alıyoruz. Bu sebeple Facebook grubu kurup buradan yönlendirme yapan üyelerin profilleri önce uyarılacak, bu gruplara davete devam edilmesi durumunda ise üyelikleri tamamen kapatılacaktır.

Bu sitenin sahibi Kazen'in her ay yeni gebelik sayfasina yaptigi uyari.
Biliyorsunuz anneler topiklerini Kazen aciyor, daha sonra hamileler geldikce onlara devrediyor.

Ben sahsim adina da Facebook grubuna karsiyim. Katilmayi dusunmuyorum.
Sahis olarak birbirimizi ekleyebiliriz ama ben paylasimlara yalniz buradan devam etmek istiyorum. Burasi bana daha samimi geliyor :)

merhaba kızlar nasılsınız ben çok yorgunum ev taşıma işlerimiz var eşimle birlikte gidp hergün ev temizliyoruz. ikimizinde canı çıktı kaç gündür. bitiremedik ev çok pisti inşaat artıkları kazıyoruz bi yandan mahvolduk. eşim saolsun allah herkese böyle eş versin herşeyi yapmaya çalışıyor bana kıyamıyor hastalanmayım diye mutfağın halısını bile götürdü o yıkadı. diğerlerinii yıkamaya vereceğim. bi yandan ev eşyalarını koliliyoruz. bide bugün görümcemler misafirlğe geldiler yemek yediler gittiler. offf çok yoruldum. bide tansiyonum yükseliyor bir an önce taşınsaydık rahatlrdım. iki evi birden idare ediyorum bu halimle .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…