Arabanız çok güzelmiş güle güle kullanmak nasip olsun inşallah, siyahın ayrı bir asilliği var bence.
bazı insanlar erkekçi bazı insanlarda kızcı oluyor. Herhalde senin kv ninde gönlünden kız geçiyor. Benimde annem senelerdir kız bebek ister devamlı över kızları erkekleri yerer dolayısıyla benimde kafamda gönlümde hep bir kız bebek oldu onu istedim bunu Allah ta biliyor.Ama şunu öğrendim şartlanma çok kötü bir şeymiş. Cinsiyet öğrenmeye gittiğimiz gün bir heyecanla gittim oraya doktor bebeğe bakıyor ben ağzının içine derken evet oğluşumuz gösterdi kendini dedi ve o an kaynar sular döküldü başımdan dondum kaldım, yüzüm asıldı, üzüldüm yani açıkçası en güzel günümde. O gece sabaha kadar uyuyamadım neden istediğim bişey olmuyor diye halbuki Elhamdülillah. Sonra annemlere söyledim erkekmiş diye annemde anneannemde ehh hayırlısı belki değişir dediler her dediklerinde içim içimi yedi.
Derken 3lü testimin sonucunda bifida spina denilen hastalığa sebep olan afp hormonunun yüksek olduğu sonucu çıktı ve o an yıkılmak neymiş üzülmek neymiş gördüm ertesi gün tekrar doktora gittim ama korkunç bir geceydi ağlamayı geçtim her yerim yandı sanki. Allah ımdan çok özürler diledim sen yoktan evlat verdin ben nankörlük ettim nolur affet diye. Ertesi gün doktor ben ultrasonda böyle bir şey göremiyorum ama ayrıntılı ultrasona gönderelim çok iyi bir yere için rahat etsin dedi ve randevuyu hem doluluk hemde haftayı doldurmadığımdan 18 gün sonraya alabildim. O günlerde kısmen işkenceyle geçti. Ayrıntılıda da doktor göremiyorum şu an böyle bir şey ama boy uzunluğu 1 hafta geride dedi şimdi 8 ekimde tekrar gidicem ayrıntılıya kafaya taktım takmadım değil az çok içimde bir sıkıntı var yine de.
Bunları şimdi sana neden anlattım bilmiyorum birden yazını okuyunca aklıma geldi.Allah herkese neyi kısmet ettiyse o olur bir adım ileri geri olmuyor. Onun emri, verdiği başımın üstüne demek lazım. Bunları hep biliyoruz ama malesef uygulamada bazen yanlışlar yapıyoruz ama ben dersimi aldım.
Hepimizin evlatları hayırlı olsun inşallah.
Allahım kuzucuğunun gününü tamamlayıp sağ salim kucağına geldiği günü göstersin inşallah. Hepimize tabi. Ben hep böyle ediyorum dualarımı, tüm hamileler için. Sonrasında da sağlıkla sıhhatle hayırlı bir evlat olarak yetiştirmemizi nasip etsin.Hepinize merhaba
Zor bir hamilelik geçirdiğimi yazmıştım.tam rahatladum derken şimdide kasılmalar ve sancularım başladı. Hastaneden yeni çıktım ucuz atlattık yyatacağız sürekli. Bebeğim çok küçük atlatamaz hamilelerin dua sı tutar dua edin bebeğime benimle kalsın
Bendede cok halsizlik var birde şeker çıkti diet ve yürüyüş yapiyorum buda etken olabilir bendekiSlm kızlar. Herkese hayırlı haftasonları...
Sag tarafımda acayıp sancı war..
Dunde belim böle cok agrıdı.. Sol bacagıma vurdu
Mecburen agrı kesıcı içtim.. Anca geçti.. Niye böle oldu anlamadım..
Sagtarafımm su an cok sancılı ve agrıyo..
Bbebegım hareketlı Aşlhtan endişe etmk istemıyorum.. Kolumu kaldırcak halim yok..
Allah hepimizin yardimcisi olsun bendede şeker cikti nu hafta 100 mg deniycekler bundada çıkarsa vay halimizeHepinize merhaba
Zor bir hamilelik geçirdiğimi yazmıştım.tam rahatladum derken şimdide kasılmalar ve sancularım başladı. Hastaneden yeni çıktım ucuz atlattık yyatacağız sürekli. Bebeğim çok küçük atlatamaz hamilelerin dua sı tutar dua edin bebeğime benimle kalsın
Öncelikle eşinin teklifine gülmekten yıkıldımCicilerinizin hepsini güzel günlerde kullanmak nasip olsun inşallah, Allah bebeklerimizle gezeceğimiz günleri göstersin sağlıcakla...
alemsiniz vallaçok güzel görünüyor canım rabbim güzel günlerde kullanmayı nasip etsin inş
İnanamıyorum amniyosentez sonucu temiz çıktı 3 hafta nasıl geçti bilmem çıldırdı m
ay canim çok güzel görünüyor güle güle kullanan.. markasi ne ne kadara aldiniz acaba... ben de araştırmaya basliycam da..
Kızlar bizde arabamızı aldık :) cicler sayfasına da diğer aldıklarımı da ekleyeyim bari :) ay arabaya bakmaya doyamıyom yaaa insan bi garip oluyomuş valla :)
Merhaba annişler dün herkes araba alma modundaymış sanırım biz de dün aldık arabamızı , daha önce paylaşmıştım chicco nun iki tane trio modeli arasında kalmıştım, i move olanı üretimden kaldırdılar dedi çok şikayet geldiği için oradaki kız bende diğer modeli aldım geçtim, bizimki de gri- siyah, güzel günlerde kullanalım inşallah kızlar
Hepinize merhaba
Slm kızlar. Herkese hayırlı haftasonları...
Bbebegım hareketlı Aşlhtan endişe etmk istemıyorum.. Kolumu kaldırcak halim yok..
soğuk süt, veya bir çay kaşığı tahin,,,Kizlar gobeginizde siyah cizgi cikti mi? Ben de henuz cizgi mizgi yok bir de mide yanmasina ne iyi gelir??
amiin canım çooksaol :)Arabanız çok güzelmiş güle güle kullanmak nasip olsun inşallah, siyahın ayrı bir asilliği var bence.
Çoook teşekkür ederizz. İnşalah hepimiz iyi, sağlıklı hayırlı günlerde kullanalım
Ooh çok şükür elhamdülillah çok sevindim temiz çıkmasına
Jane Rider + Matrix Light 2 modeli, fiyatı da 1970 TL'ye aldık biz. Çook teşekkür ederim. Bunuda hallettik
Ohhh arabalar başlandı alınmaya, haydi hayırlı olsun. Çok güzelmiş arabanız. Ana kucağı ayrı takılan arabaları seviyorum ben, daha kullanışlı geliyor. Öbür türlü çok hantal görünüyorlar beraber olanlar.
Ve tabi ki siyah çok hoş
Dimi dimi amaaaİnsan kendini alamıyor bakmaktan Bebek odasını da alınca çıkmayacağız odadan herhalde
Çook güzelmiş rengi de modeli de. Allah iyi günlerde kullanmak nasip etsin.
Arabalar bir bir alınıyor, anneler rahatlıyor
İyi günlerde kullanın inşallah
Çook geçmiş olsun. Rabbim Şafii ismiyle şifa versin inşallah. Ha gayret yolun yarısını geçtik sona kadar sabır inşallah.
Allah kolaylık versin.
Ben de senin gibi düşünüyorum araba konusunda, önce travel sistem almayı düşünüyordum, sonra sadece ana kucağı almaya karar verdim en azından nisana kadar falan arabaya ihtiyacım olmaz, bu arada beğendiğim modeller indirime girer belki.Selam annişler nasılsınız.. Ben cok yogun bi haftasonu geçirdim malum kışa hazırlık .. Belim cok agrıyor artık şu andan itibaren kendime izin veriyorum :) cogunuz bebek arabasını almış güle güle kuzularınızla kullanın inşallah.. Ben almak için acele etmiyorum, malum önümüz kış dogumumuz Allahım izni ile ocak ta tam kış ayları dışarı cıkacagıma pek ihtimal vermediğim için askıya aldım.. Diğer ihtiyaclarına yogunlastım.. İndirimde uygun fiyata bulursa kaçırmam tabi ama öyle aman aman arayış içinde değilim açıkcası.. Umarım ilerde pişman olmam :)
Merhaba annişler dün herkes araba alma modundaymış sanırım biz de dün aldık arabamızı , daha önce paylaşmıştım chicco nun iki tane trio modeli arasında kalmıştım, i move olanı üretimden kaldırdılar dedi çok şikayet geldiği için oradaki kız bende diğer modeli aldım geçtim, bizimki de gri- siyah, güzel günlerde kullanalım inşallah kızlar
rabbim şifa versin canm :)Hepinize merhaba
Slm kızlar. Herkese hayırlı haftasonları...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?