2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
Evet canim katiliyorum
Facedeki herşey burada da var resim yükleme özel konuşma
Bende katilmayi düşünmüyordum zaten yasak olduğunu bildiğim için.
Sayfayi kuran kişi de yakinda uyari alacaktir

Ben karnimdan hareket hissederken ayni zamanda alttanda hissediyorum sanki sizde de mi öyle oluyor? Bende facede onay bekliyorum...

O zamanda oluyor ama normalde de var benim ilk oğlunda çok asagidaydi sanki oturunca üstüne oturuyor gibiydim buda öyle sabah onda ekledim babada onay gelmedi

Benim facem yok esim istiyor. Burasi bu yüzden tenha demekki

Sanırım o yüzden kimse yok ama beni neden eklemiyorlar ya

Allah kolaylıkversin ccanım isin zor başka yardıma
gelecek kimsen yokmuki ya yazik

ben de ekledim bu sabah
Bende ekledim ama kabul eden yok

arkadaşlar pembe rengi nasıl sizce alıyım mı yoksa daha bekleyim mi karar veremedim

Bence ggüzeliiçine şimdiyse al canim
Eki Görüntüle 1249163

Kizlar ben çok kotuyum. Bisey yiyip icemiyorum. Yoksa ne var ne yok cikariyorum. Yemek yiyince bogazim yaniyor kulaklarima kadar. Bebekte aç yavrum.

Kizlar ben çok kotuyum. Bisey yiyip icemiyorum. Yoksa ne var ne yok cikariyorum. Yemek yiyince bogazim yaniyor kulaklarima kadar. Bebekte aç yavrum.
Yanma bende de bu aralar sıklaştı ama senin mide bulantın da var sanırım, az az yemeye çalışsan en azından bebeğin besinsiz kalmaz.

Nerde bu millet kizlarrrrr nerdediniz
Yanma ay çok kotu bendede resmen içimde yanardağ var ya yemek yiyemiyorum korkudan

Nerde bu millet kizlarrrrr nerdediniz
Yanma ay çok kotu bendede resmen içimde yanardağ var ya yemek yiyemiyorum korkudan
Face grubu kuruldu ya ordadilar sanirim canim
Mide yanmasi için doktor bana renie diye bur şurup yazdi çok iyi geldi. Sende doktoruna yazdirabilirsin

kızlar dünkü yazıma cevap veren herkese çok teşekkür ederim... şükür miniğim bugün daha hareketliydi.. bugün sabah boğaz ağrısıyla uyandım hala da geçmedi grip oluyorum sanırım ballı limonlu sıcak su ve ıhlamur içiyorum ama galiba çekeceğim ben bir hafta bunu neyse kızım iyi olsun da ben dayanırım

bende de yanma cok vardi gebelik reflusu dedidoktor bi hap bi de rennie surup verdi.. hapi 3-4 gun kullan yanma hafifler sonra her gun kullanmana gerek yok haftada 2-3 kere kullansan yeter dedi.. cok sukur iyiyim simdi.. gecmis olsun size de bir an once doktorunuza danisin..

yine ben de diye baslicam cumlaye ama ben de grip oluyorum galiba.. hemen ihlamur bal zrncefil basladim gunde iki fincan, sabah ve aksam tuzlu suyla gargara yapiyorum bakteri falan tutunup da enfeksiyona cevirmesin diye cunku o zaman antibiyotik gerekebilir, vee bol c vitamini limon mandalina yiyorum, ananas bulursan o da faydali.. he bir de saf ari sutu alacak esim yarin nobetten gelirken.. cabucak atlatiriz insallah..

yalnız sürekli ateşini ölç ve ateşlendiğin zaman hemen ılık duş al, sirkeli bezle bileklerine alnına bastır,,, ve hemen doktora git,, bende grip oldum sürekli ateşimi ölçtüm,,, dijital ölçerler 5 tl eczanede bu arada,,,,

Benimde midem yanıyo kızlar mahfoldum doktora diycem bakalım bi çözüm sunacaktır. ejderha gibiyim offf.

geçmiş olsun sana da canim.. gargarayi ben de yapayim mantikli.. ari sütü de nerede satiliyor nasıl bir sey ben de alsam bari iyice ilerlemeden yaa.. inşaallah çabucak atlaririz
sağol canim simdilik atesim yok ama tedbir için atesolcer almak mantikli.. ateş zaten gebelikte çok zararlı biliyorum.. inşaallah olmaz cogalmadan atlatirim

sagol canim ari sutunu aktarlarda bulabilirsin kullanim seklini de yine bir sor emin olalim :)

Yogun bir hafta sonuydu annemlerdeydım Nir çocukla gıt gel kıyafet al gerı getır yıka yarım saatlık bir ilçeye gıdıyorum birde şehir dışı olsaydım herhalde 1 hafta hazırlıklık 1 hafta dönüşte yerleşme olurdu of duş aldım girdim bakım kızlara dıyede geçmişi okuyamadım inş herkes iyidir yanma bendede arttı gavıscon şurup tek çarem geçer inş

Günaydınlar
Yoğun bir iş yaşantısından artık uzaklaşacağımdan sık sık burdayım artık. Hamilelik sonuna kadar raporluyum malesef. Tüm hamilelik handikaplarını yaşayarak ihtisas yaptım. Yine de arada koyversemde ayaktayum. Psikolojiyi yemesem iyi. Antibiyotik kullanıyorum sinüzit için. Mide bulantısı su ara geri geldi gibi talcid alıyorum bide iğne tutturucu olacağız her hafta .
Kuzuma daha bir çöp almadım kızımdan ve yeğenimden yeterince kıyafet kaldı. Zevkime göre mevsiminde temiz bir hastane çıkışı alırım son zamanlarda. Yatağını kurdum. İnşallah sağlıcakla kucağıma alıp yatıracağım duru kızımı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…