Evet canim katiliyorumBir diğer önemli konu ; Burada grup oluşumundan sonra Facebook grupları kurulmaya başlanıyor. Bu tür grupların kurulmasına asla karşı değiliz fakat facebook grubu kurulduğu zaman Facebook üzerinde kendini deşifre etmek istemeyen üyelerimiz bu gruba katılamıyor, katılmıyor. Bu süreç sonrasında burada paylaşım azalıyor azalıyor ve burada paylaşım yapacak üyelerimiz de maalesef bu başlıktan soğuyup başlığı terk ediyor. Bu konuda çok ciddi şikayetler alıyoruz. Bu sebeple Facebook grubu kurup buradan yönlendirme yapan üyelerin profilleri önce uyarılacak, bu gruplara davete devam edilmesi durumunda ise üyelikleri tamamen kapatılacaktır.
Bu sitenin sahibi Kazen'in her ay yeni gebelik sayfasina yaptigi uyari.
Biliyorsunuz anneler topiklerini Kazen aciyor, daha sonra hamileler geldikce onlara devrediyor.
Ben sahsim adina da Facebook grubuna karsiyim. Katilmayi dusunmuyorum.
Sahis olarak birbirimizi ekleyebiliriz ama ben paylasimlara yalniz buradan devam etmek istiyorum. Burasi bana daha samimi geliyor :)
Çok güzel canim beğendiğim bir model zaten bakiyorum bunlara lohusa sepetindearkadaşlar pembe rengi nasıl sizce alıyım mı yoksa daha bekleyim mi karar veremedim
Eki Görüntüle 1249163
Ben karnimdan hareket hissederken ayni zamanda alttanda hissediyorum sanki sizde de mi öyle oluyor? Bende facede onay bekliyorum...
Benim facem yok esim istiyor. Burasi bu yüzden tenha demekki
Allah kolaylıkversin ccanım isin zor başka yardımamerhaba kızlar nasılsınız ben çok yorgunum ev taşıma işlerimiz var eşimle birlikte gidp hergün ev temizliyoruz. ikimizinde canı çıktı kaç gündür. bitiremedik ev çok pisti inşaat artıkları kazıyoruz bi yandan mahvolduk. eşim saolsun allah herkese böyle eş versin herşeyi yapmaya çalışıyor bana kıyamıyor hastalanmayım diye mutfağın halısını bile götürdü o yıkadı. diğerlerinii yıkamaya vereceğim. bi yandan ev eşyalarını koliliyoruz. bide bugün görümcemler misafirlğe geldiler yemek yediler gittiler. offf çok yoruldum. bide tansiyonum yükseliyor bir an önce taşınsaydık rahatlrdım. iki evi birden idare ediyorum bu halimle .
Bende ekledim ama kabul eden yokben de ekledim bu sabah
arkadaşlar pembe rengi nasıl sizce alıyım mı yoksa daha bekleyim mi karar veremedim
Bence ggüzeliiçine şimdiyse al canim
Eki Görüntüle 1249163
Yanma bende de bu aralar sıklaştı ama senin mide bulantın da var sanırım, az az yemeye çalışsan en azından bebeğin besinsiz kalmaz.Kizlar ben çok kotuyum. Bisey yiyip icemiyorum. Yoksa ne var ne yok cikariyorum. Yemek yiyince bogazim yaniyor kulaklarima kadar. Bebekte aç yavrum.
Face grubu kuruldu ya ordadilar sanirim canimNerde bu millet kizlarrrrr nerdediniz
Yanma ay çok kotu bendede resmen içimde yanardağ var ya yemek yiyemiyorum korkudan
kızlar dünkü yazıma cevap veren herkese çok teşekkür ederim... şükür miniğim bugün daha hareketliydi.. bugün sabah boğaz ağrısıyla uyandım hala da geçmedi grip oluyorum sanırımballı limonlu sıcak su ve ıhlamur içiyorum ama galiba çekeceğim ben bir hafta bunu neyse kızım iyi olsun da ben dayanırım
yalnız sürekli ateşini ölç ve ateşlendiğin zaman hemen ılık duş al, sirkeli bezle bileklerine alnına bastır,,, ve hemen doktora git,, bende grip oldum sürekli ateşimi ölçtüm,,, dijital ölçerler 5 tl eczanede bu arada,,,,kızlar dünkü yazıma cevap veren herkese çok teşekkür ederim... şükür miniğim bugün daha hareketliydi.. bugün sabah boğaz ağrısıyla uyandım hala da geçmedi grip oluyorum sanırımballı limonlu sıcak su ve ıhlamur içiyorum ama galiba çekeceğim ben bir hafta bunu neyse kızım iyi olsun da ben dayanırım
yine ben de diye baslicam cumlaye ama ben de grip oluyorum galiba.. hemen ihlamur bal zrncefil basladim gunde iki fincan, sabah ve aksam tuzlu suyla gargara yapiyorum bakteri falan tutunup da enfeksiyona cevirmesin diye cunku o zaman antibiyotik gerekebilir, vee bol c vitamini limon mandalina yiyorum, ananas bulursan o da faydali.. he bir de saf ari sutu alacak esim yarin nobetten gelirken.. cabucak atlatiriz insallah..
sağol canim simdilik atesim yok ama tedbir için atesolcer almak mantikli.. ateş zaten gebelikte çok zararlı biliyorum.. inşaallah olmaz cogalmadan atlatirimyalnız sürekli ateşini ölç ve ateşlendiğin zaman hemen ılık duş al, sirkeli bezle bileklerine alnına bastır,,, ve hemen doktora git,, bende grip oldum sürekli ateşimi ölçtüm,,, dijital ölçerler 5 tl eczanede bu arada,,,,
geçmiş olsun sana da canim.. gargarayi ben de yapayim mantikli.. ari sütü de nerede satiliyor nasıl bir sey ben de alsam bari iyice ilerlemeden yaa.. inşaallah çabucak atlaririz
sağol canim simdilik atesim yok ama tedbir için atesolcer almak mantikli.. ateş zaten gebelikte çok zararlı biliyorum.. inşaallah olmaz cogalmadan atlatirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?