2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
Kızlar kilo alımınız nasıl 22.23.24. Haftalarda olan arkadaş lar paylaşabilir misiniz? Ben sanki 2 hafta da hızlı aldım 3 kg 22.hafta toplam 5 kg.
ben 3 kilo vermiştim bu haftaya kadar geri alamadım aynı duruyor kilom çarşamba günü kontrole gideceğim bakalım neden böyleyim bi sorayım.

kızlar dün yoruldum demiştim taşınma işlerinden dolayı kimse yardıma gelmiyor malesef kaynanam geldi dün ona hizmet ettik bide elin sürmedi bişeye prenses hanım . bide demiyor bile nasılsın nasıl gebelik falan hal hatır ble sormuyor. sinir oluyorum zaten sevmiyorum. gelmediği daha iyi. annemde çalışıyor bi kaç güne işe bitecekmiş. gelebilirmi bilmiyorum kardeşimin sözünü yapacaklar onla uğraşıcaktı. bide gece 2 defa kustum ishal olmuşum. boğazımdaşişmiş iyice grip oldum sanırım. sabah sabah midem bulanıyor.

Ishal salgini var canim bu aralar gecmis olsun dikkat et kendine

merhaba kızlar bi ay aradan sonra. geçmiş çok ilerlemiş herkesler iyidir inşallah ben izindeydim acaip iyi geldi hazırı yedim yedim aldım kilolarımı geldim

Ben hamile kaldiğımda 67 kg dim sonra 62 ye düştüm aşerme döneminde şimdi yine 67yim 72 ile gebeliği tamamlarım herhalde kötü mü?

günaydın kızlar, 64 kg ile hamile kaldım şu an 62,5 kilodayım. 2 hafta önce idrarımda keton çıkmıştı doktorum iyi beslenemediğimi söyledi, yemek istiyorum fakat yiyemiyorum bebeğim için üzüntülüyüm bu konuda

sagol canim ari sutunu aktarlarda bulabilirsin kullanim seklini de yine bir sor emin olalim :)
tamam canim sagol

Kızlar kilo alımınız nasıl 22.23.24. Haftalarda olan arkadaş lar paylaşabilir misiniz? Ben sanki 2 hafta da hızlı aldım 3 kg 22.hafta toplam 5 kg.
ben de 60la basladim 57 ye düştüm simdi 62 kiloyum toplamda 5 kilo aldim. normal sanirim

Ben hamile kaldiğımda 67 kg dim sonra 62 ye düştüm aşerme döneminde şimdi yine 67yim 72 ile gebeliği tamamlarım herhalde kötü mü?
canim bence 72ylw tamamlayamazsin daha fazla alirsin gibi çünkü asil kilolar son aylarda aliniyor.. yine de yapiyla alakali tabi. umarim çok almayiz. ben şimdiye kadar 5kiko aldim 13kiloya kadar normal daha 8kilo hakkim var

Ben de geçen ay 3 kilo almışım. Öncesinde de 3 almıştım toplam 6 gibi bişey oldu yaklaşık. O yüzden dikkat ediyorum. Doktorum son üç ay her ay 2şer kilo, o zamana kadar da her ay 1'er kilo almam gerektiğini söyledi ve diyet gibi bişey verdi. Demek istediği de kısacası mideni kalorisiz şeylerle doldur oldu.

Günaydın güzel anneler, haftamız güzel geçsin.

çok geçmiş olsun canım inşallah sağsalim zamanında gelir bebişin kucağına

bende 58le hamile kaldım 56 ya düştüm şu an 62yim 70le falan doğursam ne güzel olur ahh ahh

katılıyorummmmm

Günaydın arkadaşlar hepimize güzel bir hafta olması dileğiyle...Yeni bir haftaya başlıyoruz allahın izniyle bebeklerimize bir hafta daha yaklaşıyoruz...Umarım herkes iyidir Yarın oğlumun doğum günü kutlaması var kreş de cumartesi pasta siparişi verdik ve süslerini aldık İstoç dan Can süs diye bir mağzaya gittik birçok parti süsü ve bebek şekeri çeşiti vardı oldukca büyük bir yer ve çeşit çok istanbul da olanlar ilgilene bilir ....

dün teyzemlerin bahçesine gitmiştik orda üşüttüm herhalde karnıma böbreğime ağrı girip duruyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…