- 23 Ağustos 2014
- 27
- 26
- 8
- 49
bence pembesi güzel bide sezeryan olursan hastaneden böyle bişey isterler benim ilk doğumda istemişlerdi.uzun geceliğim vardı ama eşime demiş hemşire getirin diye oda yazık evden getirmiş.arkadaşlar pembe rengi nasıl sizce alıyım mı yoksa daha bekleyim mi karar veremedim
Eki Görüntüle 1249163
ben 3 kilo vermiştim bu haftaya kadar geri alamadım aynı duruyor kilom çarşamba günü kontrole gideceğim bakalım neden böyleyim bi sorayım.Kızlar kilo alımınız nasıl 22.23.24. Haftalarda olan arkadaş lar paylaşabilir misiniz? Ben sanki 2 hafta da hızlı aldım 3 kg 22.hafta toplam 5 kg.
Ishal salgini var canim bu aralar gecmis olsun dikkat et kendinekızlar dün yoruldum demiştim taşınma işlerinden dolayı kimse yardıma gelmiyor malesef kaynanam geldi dün ona hizmet ettik bide elin sürmedi bişeye prenses hanım . bide demiyor bile nasılsın nasıl gebelik falan hal hatır ble sormuyor. sinir oluyorum zaten sevmiyorum. gelmediği daha iyi. annemde çalışıyor bi kaç güne işe bitecekmiş. gelebilirmi bilmiyorum kardeşimin sözünü yapacaklar onla uğraşıcaktı. bide gece 2 defa kustum ishal olmuşum. boğazımdaşişmiş iyice grip oldum sanırım. sabah sabah midem bulanıyor.
tamam canim sagolsagol canim ari sutunu aktarlarda bulabilirsin kullanim seklini de yine bir sor emin olalim :)
ben de 60la basladim 57 ye düştüm simdi 62 kiloyum toplamda 5 kilo aldim. normal sanirimKızlar kilo alımınız nasıl 22.23.24. Haftalarda olan arkadaş lar paylaşabilir misiniz? Ben sanki 2 hafta da hızlı aldım 3 kg 22.hafta toplam 5 kg.
canim bence 72ylw tamamlayamazsin daha fazla alirsin gibi çünkü asil kilolar son aylarda aliniyor.. yine de yapiyla alakali tabi. umarim çok almayiz. ben şimdiye kadar 5kiko aldim 13kiloya kadar normal daha 8kilo hakkim varBen hamile kaldiğımda 67 kg dim sonra 62 ye düştüm aşerme döneminde şimdi yine 67yim 72 ile gebeliği tamamlarım herhalde kötü mü?
Ben de geçen ay 3 kilo almışım. Öncesinde de 3 almıştım toplam 6 gibi bişey oldu yaklaşık. O yüzden dikkat ediyorum. Doktorum son üç ay her ay 2şer kilo, o zamana kadar da her ay 1'er kilo almam gerektiğini söyledi ve diyet gibi bişey verdi. Demek istediği de kısacası mideni kalorisiz şeylerle doldur oldu.Kızlar kilo alımınız nasıl 22.23.24. Haftalarda olan arkadaş lar paylaşabilir misiniz? Ben sanki 2 hafta da hızlı aldım 3 kg 22.hafta toplam 5 kg.
günaydın kızlar ben bayadır giremiyorum normalde yazamasamda okuyarak takip etmeye çalışıyordum ama onuda yapamadım..ayrıntılı ultsasonumda bebeğe kan giden damarlarda daralma başlamış artık daha çok takip altında olmam gerekiyor iki gün önce aşırı kusma şikayetiyle doktora gittim serum falan takıldı idrar yolu enfeksiyonu geçiriyormuşum...neyse acildeki doktor bütün kan idrar tahlillerimi yaptı açlık şekerim 98 ve idrardada +1 şeker çıktı muhtemelen gebelik şekerin var dedi...allahım zaten elimde tansiyon aleti (ilk gebeliğimde yüksek tansiyon nedeniyle 37 haftalık almışlardı kızımı 2 kilo doğmuştu)şimdi birde şeker çıkarsa ne yapıcağımı şaşırdım şuanda riskli gebelik uzmanı arıyorum...istanbulda varsa tavsiyesi olan sevinirim..bizden haberler pek iç açıcı değil yinede şükürler olsun yavrum karnımda kıpır kıpır..bana moral veriyor...
Dişinde sorun yaşayan var mı kızlar? Benim diş etlerimde kanama var. Dünden beri de ağrı var ağzımın içinde. Bugün müsait dişçi bulamadık. Haftaiçi gidicez kısmet ise.
Bir diğer önemli konu ; Burada grup oluşumundan sonra Facebook grupları kurulmaya başlanıyor. Bu tür grupların kurulmasına asla karşı değiliz fakat facebook grubu kurulduğu zaman Facebook üzerinde kendini deşifre etmek istemeyen üyelerimiz bu gruba katılamıyor, katılmıyor. Bu süreç sonrasında burada paylaşım azalıyor azalıyor ve burada paylaşım yapacak üyelerimiz de maalesef bu başlıktan soğuyup başlığı terk ediyor. Bu konuda çok ciddi şikayetler alıyoruz. Bu sebeple Facebook grubu kurup buradan yönlendirme yapan üyelerin profilleri önce uyarılacak, bu gruplara davete devam edilmesi durumunda ise üyelikleri tamamen kapatılacaktır.
Bu sitenin sahibi Kazen'in her ay yeni gebelik sayfasina yaptigi uyari.
Biliyorsunuz anneler topiklerini Kazen aciyor, daha sonra hamileler geldikce onlara devrediyor.
Ben sahsim adina da Facebook grubuna karsiyim. Katilmayi dusunmuyorum.
Sahis olarak birbirimizi ekleyebiliriz ama ben paylasimlara yalniz buradan devam etmek istiyorum. Burasi bana daha samimi geliyor :)
arkadaşlar pembe rengi nasıl sizce alıyım mı yoksa daha bekleyim mi karar veremedim
Eki Görüntüle 1249163
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?