2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
kızlar biz yarın 24. haftaya giriyoruz.. çok mutluyum ... bugün bir arkadaşım doğum yaptı nasıl özendim.. Allahım isteyen herkeze yaşatsın bu duyguyu.. ben karnımda varken bu kadar özendiysem ... hayırlısıyla bizde beklerimizi sağ salim elimize alalım inşallahhhh...

canım çok geçmiş olsun umarım önemli birşey değildir.. öncesinde canını sıkmamaya çalış ultrasonda çıkar heralde..

gunaydn canlar ins hepinizin haftasi guzel gwce hafta sonu cok yogundu kilo konusu konusulmus ben hafta olarakk ondeolanlardanim 75 ile hamile kaldim suan 80 im tek hedefim 85 ile bitiemwk cunku kizimda 65le kalmistim 82ile birirdim o zaman zayof hamile kalmistim simdi tkilolu kaldim

Kizlar ben ne yaptim şekerim 168 çıktı napicam ben
diyet yapacaksın canım korkma .. dikkat etmediğim süre benimde yüksek çıkıyor.. diyetine uyarsan hem kontrollü kilo alırsın hem bebeğin sağlıklı gelişir .. çok insanda yüksek çıkıyor.. endişelenecek birşey değil..iradeli olup diyetini uygulayacaksın birebir....

Kendi kayınvalidemi gördüm aynı gıcıklar hıh :)

tabi soyle bi durum var bebegimin kirki cikar cikmaz diyetisyene gidip emziren anne diyeti yapacagim cunku ben fogum sonasi gec regl olanlardanim oda kilo vermemi engelleyip sut uretimi icin bol bol yememi sagliyor

İstoça çok yakınım Sağol cnm uygunmu fiyatları nasıl. .

dogumdab sonra verdigim kilolar emIriken hop diye geliyor emzirme donemicok ayri bi donem kizlar bazisi kilo verir erir bazisi alir ben aliyordum kizim 18aylik oolana kadar regl oolmadim doktor kaliteli sut dedi bence alakasi yok ben sisip stres oldum her dogum her cocuk farkli olur ins amani geln ce ib@ deneyimlerimizi payladiriZ

Kızlar sensodyn diş macunu falan yada parodontaks zararlı olurmu kullansam diş kanaması var biraz.

Günaydın kızlar, bebiş alışverişiyle dolu bi haftasonu geçirdim, sanırsam kıyafet olarak alacağım bir şey kalmadı pek önlüktü patikti onun gibi şeyler kaldı. Onlar için de acele etmiyorum güzel, süslü şeyler gördükçe alacağımBu kadar çabuk bitmesine de şaşırdım boşluğa düştüm sanki.

kızlar geçen haftadan beri 1-2 kere burnum kanadı çok az, aynı durumda olan var mı?
2. sorum hamilelik için kullandığımız ilaçları (osteocare,decavit, demir ilacı,balık hapı) bunları sağlık ocağındaki doktorlar yazıyor mu acaba ? yazıyorsa nasıl olsa şeker yüklemesi için gidicem yazdırayım.

Kızlar sensodyn diş macunu falan yada parodontaks zararlı olurmu kullansam diş kanaması var biraz.
Canim bende sensodyn kullaniyorum ama onarimi cunku sadece onun icinde floroid yok parodantaksinda gargarasini kullaniyorum dr onerdi ama kanamalar dis tasini temizletmeden pek gecmiyormus

arabaları alanlar wei-b markası nasıl sizce ? görünüşü hoşuma gidiyor bir seferinde satıcı en güvenli araba demişti ama hala bilmiyorum inanılmaz çok çeşit var aklım basamadı benim bu araba işini

Gunaydin kizlar burda tek tembel benim heralde daha hic bisi almadim bebisime

Sağol cnm 3 gundur diyetteyum 2 kg verdim birde yürüyüş yapiyorum inan bana daha iyi gelsi sanki yiyip oturuyordum senin jaç çıkmiştı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…