2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .

decaviti hemşire bana kendiliğinden verdi yazmadan veriyorlarmış kullandığın vitamini

Günaydın mervecim haftalar yaklastikca heycan stres vs ne varsa ustune üstüne geliyor gibi dimi ve ben gibi tembel var mi bilmem ama kizimin daha hic bisi yok
Benim kızçemin de daha hiçbirşeyi yok. Çocuğu olan arkadaşlarıma sordum 7. 8. Aylarda almışlar cicilerini. Ben de bekliyorum alışveriş için.

hamilelikten kaynaklı canım benim de kanıyo ara ara bi kaç damla sonra geçiyo

canım emeklerin boşa çıkmasın inşaallah
canım hem altta hem midede oluyor çünkü dik duruyorlar elleri ayakları aynı anda oynayınca aynı anda iki yerde hissedebiliyorsun şimdi yerleri geniş rahat hareket ettiği için pozisyonu çok değişir her an her yerde hissedebilirsin
güle güle kullan canım
maşaallah kuzuna canım
canım inşaallah bebeğin vaktinde sağlıkla doğar
Kızlar bu arada ogludumun adını abisi karar verdi EGEMEN olucak
adıyla yaşasın
Bu da benim baturalpimmmmmm
maşaallah canım
Kizlarrr bizim detaylimiz cok iyi gecti. Hic bir sorun gorulmedi cok sukur. Darisi detayliya girecek diger bebislere ins..
maşaallah kuzuna
İnanamıyorum amniyosentez sonucu temiz çıktı 3 hafta nasıl geçti bilmem çıldırdı m
hadi gözün aydın canım sevindim
çok güzel bayıldım tam modelini fiyatını yazarmısın
Arabamızı ekleyeyim bende :)
çok güzel canım
Kizlar gobeginizde siyah cizgi cikti mi? Ben de henuz cizgi mizgi yok bir de mide yanmasina ne iyi gelir??
henüz yok canım
hayırlı olsun
canım ben sağsalim vaktinde doğsun inşaallah
canım o bende çok sık oluyor dr a sormayı unutuyorum kasığımdan bacağıma vuruyor ya da belimden bacağıma ve çok ağrıyor geçmiş olsun
amin
canım sılanın küçük oğlu sünnet oldu o yüzden onla ilgileniyordu

face e genel olarak karşıyım hiç hesabım yok:)
Allah kolaylık versin canım zor taşınma
arkadaşlar pembe rengi nasıl sizce alıyım mı yoksa daha bekleyim mi karar veremedim

Eki Görüntüle 1249163
ben çok beğendim bence al
Kizlar ben çok kotuyum. Bisey yiyip icemiyorum. Yoksa ne var ne yok cikariyorum. Yemek yiyince bogazim yaniyor kulaklarima kadar. Bebekte aç yavrum.
canım bebek senin depondan beslenir sen güçsüz kalırsın çok kötüysen dr serum takar
geçmiş olsun bir haftadan önce geçmiyor maalesef
canım geçmiş olsun inşaallah doğumun kolay olur
Kızlar kilo alımınız nasıl 22.23.24. Haftalarda olan arkadaş lar paylaşabilir misiniz? Ben sanki 2 hafta da hızlı aldım 3 kg 22.hafta toplam 5 kg.
ilk 3 ay 700 gr aldım, 12-16 arası 1 kilo, 16-20 arası 1 kilo,20-24 arası 1,700 aldım
hiç gelmesin o zaman pesss yani
geçmiş olsun
merhaba kızlar bi ay aradan sonra. geçmiş çok ilerlemiş herkesler iyidir inşallah ben izindeydim acaip iyi geldi hazırı yedim yedim aldım kilolarımı geldim
hoş geldin
canım serum takılsın o zaman
nice sağlıklı yıllara canım oğluşun hayırlı bir evlat olsun inşaallah
canım mantıklı kaliteli süt çünkü ben oğlum 3 aylıkken oldum regli ve ondan sonra sütüm azaldı hiç aklıma gelmemişti bu
Kızlar sensodyn diş macunu falan yada parodontaks zararlı olurmu kullansam diş kanaması var biraz.
canım ben paradontaks kullanıyorum tadı berbat onu söylüyüm bulantın varsa hç tavsiye etmem ama en doğalı o, diş eti kanamama faydası yok maalesef
slm canlarim nasilsiniz ce deyip kaciyorum hep oglum krese basladi sukur iyi oldu pipimiz artik firsat buldukca gelirim insallah :)
hadi bekliyoruz:)
burun kanaması gebelikte normal canım kan basıncı artıyor kanayınca tansiyonuna bak mutlaka
Bebegimizin sampuanini vs simdiden alsak cokmu erken sizce

ben aldım canım imkanın varsa al koy derim

Herkese selamlar epeydir giremiyordum herkes iyidir umarim bayramdan sonra bende baslicam bebek alisverisine cokk heyecanli:) hic bilmiyorum ilk bebek olunca ne almaliyim kacar tane almaliyim rastgele alicam artik..
Aynen ben de bilmiyorum. Üçer beşer alırız artık tulumdu zıbındı

Sağol cnm hep unutuyorum sormayı ya kullanayim bari doktora gidip ağzım kulaklarımda çıkıyorum sonra aklıma geliyor sormak istediklerim :)

Selam herkese sağlıklı hayırlı huzurlu bir hafta olsun inşaallah

Face bende karşıyım kızlar:) şimdi burda eskisi gibi sohbet olmayacak

Kilo işine gelince toplamda 4,700 gr aldım:)

69,300 le başladım

İlk üç ay: 1 kilo (70,3 kilo)

16. hafta: 1 kilo (71,3 kilo)

20. hafta: 1 kilo (72,3 kilo)

24. hafta: 1,700 gr ( 74 kilo) en çok korktuğum aydı oğlumda 20-24 arası 4 kilo almıştım:)

İlk oğlumda aldığım kilo

58 le başladım

4. hafta: 500 gr (58,5 kilo)

8. hafta: 400 gr (58,9)

12. hafta: 300 gr (59,2)

16. hafta: 1,5 kilo (60,7)

20. hafta: 1,3 kilo (62)

24. hafta: 4 kilo (66)

28. hafta: 2,6 kilo (68,6)

32. hafta: 3 kilo (71,2)

36. hafta: 3 kilo (74,2)

40. hafta: 1,800 (76 kilo) ile tamamladım gördüğünüz gibi ilkte çok aldım, bu sefer daha az alıcam sanırım öyle umuyorum çünkü daha aktifim oğlumdan dolayı birde ilkte yürüyüş yasaktı bunda fırsat buldukça yürüyorum:)

80 le tamamlarım sanırım çok bile:)

Canim bende sensodyn kullaniyorum ama onarimi cunku sadece onun icinde floroid yok parodantaksinda gargarasini kullaniyorum dr onerdi ama kanamalar dis tasini temizletmeden pek gecmiyormus
Sağol cnm zararlı mı yani floroid denen şey ?

Bebeği sağlık Ocağı'na aşıya götürürken kullanabiliriz arabasını diye düşünüyorum. Ben de acele etmiyorum Aralık sonu gibi alırım diyorum.

arkadaşlar pembe rengi nasıl sizce alıyım mı yoksa daha bekleyim mi karar veremedim

Eki Görüntüle 1249163
Bence güzel. Ben çok üşürüm kışın o yüzden ben de uzun kollu istiyorum. Yalnız birisi yazmış kolumuza serum falan takarlarsa kısa kollu daha iyi olur diye kafam karıştı.

Evet canim katiliyorum
Facedeki herşey burada da var resim yükleme özel konuşma
Bende katilmayi düşünmüyordum zaten yasak olduğunu bildiğim için.
Sayfayi kuran kişi de yakinda uyari alacaktir
Ben de katılmayı düşünmüyorum. Burası gayet güzel. Tamamen deşifre olmaya ne gerek var. Bu kadar rahat yasamayız orada.

ben hep paradontax kullanıyorum zararlı değildir en azından diğerlerinden daha iyidir diye düşünüyorum bitkisel içerikli çünkü
Sağolun cnm hepsinden aldı kocisim hangisi iyise kullanırım artık doğal ise paradontaks i kullanicam :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…