- 25 Nisan 2014
- 3.204
- 1.618
- 178
kızlar geçen haftadan beri 1-2 kere burnum kanadı çok az, aynı durumda olan var mı?
2. sorum hamilelik için kullandığımız ilaçları (osteocare,decavit, demir ilacı,balık hapı) bunları sağlık ocağındaki doktorlar yazıyor mu acaba ? yazıyorsa nasıl olsa şeker yüklemesi için gidicem yazdırayım.
Ne kadar şeyi alip aklindan silersen o kadar iyi canim.Bebegimizin sampuanini vs simdiden alsak cokmu erken sizce
dün aldımBebegimizin sampuanini vs simdiden alsak cokmu erken sizce
Benim kızçemin de daha hiçbirşeyi yok. Çocuğu olan arkadaşlarıma sordum 7. 8. Aylarda almışlar cicilerini. Ben de bekliyorum alışveriş için.Günaydın mervecim haftalar yaklastikca heycan stres vs ne varsa ustune üstüne geliyor gibi dimi ve ben gibi tembel var mi bilmem ama kizimin daha hic bisi yok
ben hep paradontax kullanıyorum zararlı değildir en azından diğerlerinden daha iyidir diye düşünüyorum bitkisel içerikli çünküKızlar sensodyn diş macunu falan yada parodontaks zararlı olurmu kullansam diş kanaması var biraz.
hamilelikten kaynaklı canım benim de kanıyo ara ara bi kaç damla sonra geçiyokızlar geçen haftadan beri 1-2 kere burnum kanadı çok az, aynı durumda olan var mı?
2. sorum hamilelik için kullandığımız ilaçları (osteocare,decavit, demir ilacı,balık hapı) bunları sağlık ocağındaki doktorlar yazıyor mu acaba ? yazıyorsa nasıl olsa şeker yüklemesi için gidicem yazdırayım.
canım emeklerin boşa çıkmasın inşaallahKizlar çok bunaldim ben
1 yil ara ara 1 yildir da sürekli ders calisiyorum
11 aydir dershaneye gidiyorum
Sinavima 1 hafta kaldi
Hayatimda herşey erteledim bu yüzden
Ama bebegi ertelemedim sinavdan sonra doğacak şekilde istedim
Ayaklarimi uzatip tembellik yapamadim daha masa basinda ders calistim hep
Duaya çok ihtiyacim var
1 hafta kaldi ve çok stres oluyorum.
Rabbim hakkimizda hayirlisini versin.
canım hem altta hem midede oluyor çünkü dik duruyorlar elleri ayakları aynı anda oynayınca aynı anda iki yerde hissedebiliyorsun şimdi yerleri geniş rahat hareket ettiği için pozisyonu çok değişir her an her yerde hissedebilirsinBende ayin 29 unda son kez cinsiyet sorup ondan sonra hazirliklara tam anlamıyla baslayacagim
Bu cinsiyet değişimleri beni korkuttu bugün
Gidip hemen çok beğendiğim hastane cikisini alacagim
O zamana hala kalirsa tabi
Ve şükürler olsun dun bebegin hareketlerini hissetmiş gibi olmuştum
Sabah daha belirgin hissettim
Ve an itibariyle çok net hissettim
Yalniz hareket karnimin çok asagisinda
Sizde de mi öyle kizlar ?
güle güle kullan canımhttp://www.elmassekerleme.com/ kızlar link soranlar için ekliyorum.ben buradan kız bebek için emzikli cam şişe aldım.içine kolanya koyucam süsleyip ikram edicem.süslemek için kurdela aldım.100lü uğur böceği aldım yapışkanlı.bu siteden birde mevlüt kulahı aldım pembe doğuma yakın içlerine lokum koyucam.külahta lokum ve kolonya ikram etmiş olucam hastanede ve evede kalır sanırım.bu arada www.lohusasepeti.com adresindende bir gecelik bir pijama takımı aldım bugün geldi.fena değiller.ama ben daha süslü hayal etmiştim.yinede güzel.güle güle giyinelim.sağlıkla kucaklıyalım kuzularımızı
maşaallah kuzuna canımEki Görüntüle 1247928 kizlaaar ben geldim cok sukur saglamim :) seker yuklemem yapilmadi uc hafta sinra cagirdi doktorum risksiz gruptasin gebelik sekeri varsa bile bu kadar erken cikmayabbilir dedi.. asimi oldum pek bisey hissetmedim aa bu muymus dedim ama az once sacimi.toplamak icin kolumu kaldirirken farkettim kiiiiii agri basliyooooo
kizimi da gordummmm.. kuzum buyumus 28 cm 512 gram olmus yavrum :) teyzeleri masalim ellerinizden opeeeer
canım inşaallah bebeğin vaktinde sağlıkla doğargünaydın kızlar ben bayadır giremiyorum normalde yazamasamda okuyarak takip etmeye çalışıyordum ama onuda yapamadım..ayrıntılı ultsasonumda bebeğe kan giden damarlarda daralma başlamış artık daha çok takip altında olmam gerekiyor iki gün önce aşırı kusma şikayetiyle doktora gittim serum falan takıldı idrar yolu enfeksiyonu geçiriyormuşum...neyse acildeki doktor bütün kan idrar tahlillerimi yaptı açlık şekerim 98 ve idrardada +1 şeker çıktı muhtemelen gebelik şekerin var dedi...allahım zaten elimde tansiyon aleti (ilk gebeliğimde yüksek tansiyon nedeniyle 37 haftalık almışlardı kızımı 2 kilo doğmuştu)şimdi birde şeker çıkarsa ne yapıcağımı şaşırdım şuanda riskli gebelik uzmanı arıyorum...istanbulda varsa tavsiyesi olan sevinirim..bizden haberler pek iç açıcı değil yinede şükürler olsun yavrum karnımda kıpır kıpır..bana moral veriyor...
adıyla yaşasınKızlar bu arada ogludumun adını abisi karar verdi EGEMEN olucak
maşaallah canımBu da benim baturalpimmmmmm
maşaallah kuzunaKizlarrr bizim detaylimiz cok iyi gecti. Hic bir sorun gorulmedi cok sukur. Darisi detayliya girecek diger bebislere ins..
hadi gözün aydın canım sevindimİnanamıyorum amniyosentez sonucu temiz çıktı 3 hafta nasıl geçti bilmem çıldırdı m
çok güzel bayıldım tam modelini fiyatını yazarmısın
çok güzel canımArabamızı ekleyeyim bende :)
henüz yok canımKizlar gobeginizde siyah cizgi cikti mi? Ben de henuz cizgi mizgi yok bir de mide yanmasina ne iyi gelir??
hayırlı olsunMerhaba annişler dün herkes araba alma modundaymış sanırım biz de dün aldık arabamızı , daha önce paylaşmıştım chicco nun iki tane trio modeli arasında kalmıştım, i move olanı üretimden kaldırdılar dedi çok şikayet geldiği için oradaki kız bende diğer modeli aldım geçtim, bizimki de gri- siyah, güzel günlerde kullanalım inşallah kızlar
canım ben sağsalim vaktinde doğsun inşaallahHepinize merhaba
Zor bir hamilelik geçirdiğimi yazmıştım.tam rahatladum derken şimdide kasılmalar ve sancularım başladı. Hastaneden yeni çıktım ucuz atlattık yyatacağız sürekli. Bebeğim çok küçük atlatamaz hamilelerin dua sı tutar dua edin bebeğime benimle kalsın
canım o bende çok sık oluyor dr a sormayı unutuyorum kasığımdan bacağıma vuruyor ya da belimden bacağıma ve çok ağrıyor geçmiş olsunSlm kızlar. Herkese hayırlı haftasonları...
Sag tarafımda acayıp sancı war..
Dunde belim böle cok agrıdı.. Sol bacagıma vurdu
Mecburen agrı kesıcı içtim.. Anca geçti.. Niye böle oldu anlamadım..
Sagtarafımm su an cok sancılı ve agrıyo..
Bbebegım hareketlı Aşlhtan endişe etmk istemıyorum.. Kolumu kaldırcak halim yok..
aminHayırlı günler hanımlar, nasılsınız? Benimde sol tarafımda biraz sancı ve kasılma var bugün, beni huzursuz ediyor . Allah yardımcımız olsun, inşaallah hamileligimizi sorunsuz bir şekilde atlatır ve evlatlarımızı sağlıkla kucağımıza alırız.
canım sılanın küçük oğlu sünnet oldu o yüzden onla ilgileniyorduBu arada Sıla dan haberi olan yok muu?
Hiç haber vermedi mi giremeyebilirim diye?
Çok merak ettim artık.
Bu arada arkadaşlar buradan facebookta grup kurmak yasak. Sılam olsaydı yapardı uyarısını.
Kurmak isteyenlere ceza veriliyor.
Çünkü bir çok kişinin facebook hesabı yok bildiğim kadarıyla, ve katılmak istemeyenlerde olabilir.
Bu sefer orası kolay diye paylaşımlar oraya kayıyor ve burada paylaşım azalıyor.
Sonra tamamen kopuyor.
Sitenin yöneticisinin yasağı var haberiniz olsun:)
Allah kolaylık versin canım zor taşınmamerhaba kızlar nasılsınız ben çok yorgunum ev taşıma işlerimiz var eşimle birlikte gidp hergün ev temizliyoruz. ikimizinde canı çıktı kaç gündür. bitiremedik ev çok pisti inşaat artıkları kazıyoruz bi yandan mahvolduk. eşim saolsun allah herkese böyle eş versin herşeyi yapmaya çalışıyor bana kıyamıyor hastalanmayım diye mutfağın halısını bile götürdü o yıkadı. diğerlerinii yıkamaya vereceğim. bi yandan ev eşyalarını koliliyoruz. bide bugün görümcemler misafirlğe geldiler yemek yediler gittiler. offf çok yoruldum. bide tansiyonum yükseliyor bir an önce taşınsaydık rahatlrdım. iki evi birden idare ediyorum bu halimle .
ben çok beğendim bence alarkadaşlar pembe rengi nasıl sizce alıyım mı yoksa daha bekleyim mi karar veremedim
Eki Görüntüle 1249163
canım bebek senin depondan beslenir sen güçsüz kalırsın çok kötüysen dr serum takarKizlar ben çok kotuyum. Bisey yiyip icemiyorum. Yoksa ne var ne yok cikariyorum. Yemek yiyince bogazim yaniyor kulaklarima kadar. Bebekte aç yavrum.
geçmiş olsun bir haftadan önce geçmiyor maalesefkızlar dünkü yazıma cevap veren herkese çok teşekkür ederim... şükür miniğim bugün daha hareketliydi.. bugün sabah boğaz ağrısıyla uyandım hala da geçmedi grip oluyorum sanırımballı limonlu sıcak su ve ıhlamur içiyorum ama galiba çekeceğim ben bir hafta bunu neyse kızım iyi olsun da ben dayanırım
canım geçmiş olsun inşaallah doğumun kolay olurGünaydınlar
Yoğun bir iş yaşantısından artık uzaklaşacağımdan sık sık burdayım artık. Hamilelik sonuna kadar raporluyum malesef. Tüm hamilelik handikaplarını yaşayarak ihtisas yaptım. Yine de arada koyversemde ayaktayum. Psikolojiyi yemesem iyi. Antibiyotik kullanıyorum sinüzit için. Mide bulantısı su ara geri geldi gibi talcid alıyorum bide iğne tutturucu olacağız her hafta .
Kuzuma daha bir çöp almadım kızımdan ve yeğenimden yeterince kıyafet kaldı. Zevkime göre mevsiminde temiz bir hastane çıkışı alırım son zamanlarda. Yatağını kurdum. İnşallah sağlıcakla kucağıma alıp yatıracağım duru kızımı.
ilk 3 ay 700 gr aldım, 12-16 arası 1 kilo, 16-20 arası 1 kilo,20-24 arası 1,700 aldımKızlar kilo alımınız nasıl 22.23.24. Haftalarda olan arkadaş lar paylaşabilir misiniz? Ben sanki 2 hafta da hızlı aldım 3 kg 22.hafta toplam 5 kg.
hiç gelmesin o zaman pesss yanikızlar dün yoruldum demiştim taşınma işlerinden dolayı kimse yardıma gelmiyor malesef kaynanam geldi dün ona hizmet ettik bide elin sürmedi bişeye prenses hanım . bide demiyor bile nasılsın nasıl gebelik falan hal hatır ble sormuyor. sinir oluyorum zaten sevmiyorum. gelmediği daha iyi. annemde çalışıyor bi kaç güne işe bitecekmiş. gelebilirmi bilmiyorum kardeşimin sözünü yapacaklar onla uğraşıcaktı. bide gece 2 defa kustum ishal olmuşum. boğazımdaşişmiş iyice grip oldum sanırım. sabah sabah midem bulanıyor.
hoş geldinmerhaba kızlar bi ay aradan sonra. geçmiş çok ilerlemiş herkesler iyidir inşallah ben izindeydim acaip iyi geldi hazırı yedim yedim aldım kilolarımı geldim
canım serum takılsın o zamangünaydın kızlar, 64 kg ile hamile kaldım şu an 62,5 kilodayım. 2 hafta önce idrarımda keton çıkmıştı doktorum iyi beslenemediğimi söyledi, yemek istiyorum fakat yiyemiyorum bebeğim için üzüntülüyüm bu konuda
nice sağlıklı yıllara canım oğluşun hayırlı bir evlat olsun inşaallahGünaydın arkadaşlar hepimize güzel bir hafta olması dileğiyle...Yeni bir haftaya başlıyoruz allahın izniyle bebeklerimize bir hafta daha yaklaşıyoruz...Umarım herkes iyidirYarın oğlumun doğum günü kutlaması var kreş de cumartesi pasta siparişi verdik ve süslerini aldık İstoç dan Can süs diye bir mağzaya gittik birçok parti süsü ve bebek şekeri çeşiti vardı oldukca büyük bir yer ve çeşit çok istanbul da olanlar ilgilene bilir ....
canım mantıklı kaliteli süt çünkü ben oğlum 3 aylıkken oldum regli ve ondan sonra sütüm azaldı hiç aklıma gelmemişti budogumdab sonra verdigim kilolar emIriken hop diye geliyor emzirme donemicok ayri bi donem kizlar bazisi kilo verir erir bazisi alir ben aliyordum kizim 18aylik oolana kadar regl oolmadim doktor kaliteli sut dedi bence alakasi yok ben sisip stres oldum her dogum her cocuk farkli olur ins amani geln ce ib@ deneyimlerimizi payladiriZ
canım ben paradontaks kullanıyorum tadı berbat onu söylüyüm bulantın varsa hç tavsiye etmem ama en doğalı o, diş eti kanamama faydası yok maalesefKızlar sensodyn diş macunu falan yada parodontaks zararlı olurmu kullansam diş kanaması var biraz.
hadi bekliyoruz:)slm canlarim nasilsiniz ce deyip kaciyorum hep oglum krese basladi sukur iyi oldu pipimiz artik firsat buldukca gelirim insallah :)
burun kanaması gebelikte normal canım kan basıncı artıyor kanayınca tansiyonuna bak mutlakakızlar geçen haftadan beri 1-2 kere burnum kanadı çok az, aynı durumda olan var mı?
Bebegimizin sampuanini vs simdiden alsak cokmu erken sizce
Sağol cnm gider bakarım :)Canım bana uygun geldi siparişte verebilirsin malzemeleri de alıp kendinde evde yapabilirsin,en önemlisi çeşit çok 5. ada da canım gidersen aklında bulunsun
Aynen ben de bilmiyorum. Üçer beşer alırız artık tulumdu zıbındıHerkese selamlar epeydir giremiyordum herkes iyidir umarim bayramdan sonra bende baslicam bebek alisverisine cokk heyecanli:) hic bilmiyorum ilk bebek olunca ne almaliyim kacar tane almaliyim rastgele alicam artik..
Bende de çizgi yok. Annem doğuma yakın çıkar demişti. Herkeste farklı sanırım.Kizlar gobeginizde siyah cizgi cikti mi? Ben de henuz cizgi mizgi yok bir de mide yanmasina ne iyi gelir??
Sağol cnm hep unutuyorum sormayı ya kullanayim bari doktora gidip ağzım kulaklarımda çıkıyorum sonra aklıma geliyor sormak istediklerim :)canım emeklerin boşa çıkmasın inşaallah
canım hem altta hem midede oluyor çünkü dik duruyorlar elleri ayakları aynı anda oynayınca aynı anda iki yerde hissedebiliyorsun şimdi yerleri geniş rahat hareket ettiği için pozisyonu çok değişir her an her yerde hissedebilirsin
güle güle kullan canım
maşaallah kuzuna canım
canım inşaallah bebeğin vaktinde sağlıkla doğar
adıyla yaşasın
maşaallah canım
maşaallah kuzuna
hadi gözün aydın canım sevindim
çok güzel bayıldım tam modelini fiyatını yazarmısın
çok güzel canım
henüz yok canım
hayırlı olsun
canım ben sağsalim vaktinde doğsun inşaallah
canım o bende çok sık oluyor dr a sormayı unutuyorum kasığımdan bacağıma vuruyor ya da belimden bacağıma ve çok ağrıyor geçmiş olsun
amin
canım sılanın küçük oğlu sünnet oldu o yüzden onla ilgileniyordu
face e genel olarak karşıyım hiç hesabım yok:)
Allah kolaylık versin canım zor taşınma
ben çok beğendim bence al
canım bebek senin depondan beslenir sen güçsüz kalırsın çok kötüysen dr serum takar
geçmiş olsun bir haftadan önce geçmiyor maalesef
canım geçmiş olsun inşaallah doğumun kolay olur
ilk 3 ay 700 gr aldım, 12-16 arası 1 kilo, 16-20 arası 1 kilo,20-24 arası 1,700 aldım
hiç gelmesin o zaman pesss yani
geçmiş olsun
hoş geldin
canım serum takılsın o zaman
nice sağlıklı yıllara canım oğluşun hayırlı bir evlat olsun inşaallah
canım mantıklı kaliteli süt çünkü ben oğlum 3 aylıkken oldum regli ve ondan sonra sütüm azaldı hiç aklıma gelmemişti bu
canım ben paradontaks kullanıyorum tadı berbat onu söylüyüm bulantın varsa hç tavsiye etmem ama en doğalı o, diş eti kanamama faydası yok maalesef
hadi bekliyoruz:)
burun kanaması gebelikte normal canım kan basıncı artıyor kanayınca tansiyonuna bak mutlaka
ben aldım canım imkanın varsa al koy derim
Bende var çizgi çok tatlı :)Bende de çizgi yok. Annem doğuma yakın çıkar demişti. Herkeste farklı sanırım.
Sağol cnm zararlı mı yani floroid denen şey ?Canim bende sensodyn kullaniyorum ama onarimi cunku sadece onun icinde floroid yok parodantaksinda gargarasini kullaniyorum dr onerdi ama kanamalar dis tasini temizletmeden pek gecmiyormus
Bebeği sağlık Ocağı'na aşıya götürürken kullanabiliriz arabasını diye düşünüyorum. Ben de acele etmiyorum Aralık sonu gibi alırım diyorum.Ben de senin gibi düşünüyorum araba konusunda, önce travel sistem almayı düşünüyordum, sonra sadece ana kucağı almaya karar verdim en azından nisana kadar falan arabaya ihtiyacım olmaz, bu arada beğendiğim modeller indirime girer belki.
Yanlız değilsin cnm ben de almadım bişey daha cinsiyeti göstermedi bekliyorum ondan sonra inşallah. sağlıklı olsunlar da alırız :)Gunaydin kizlar burda tek tembel benim heralde daha hic bisi almadim bebisime
Bence güzel. Ben çok üşürüm kışın o yüzden ben de uzun kollu istiyorum. Yalnız birisi yazmış kolumuza serum falan takarlarsa kısa kollu daha iyi olur diye kafam karıştı.arkadaşlar pembe rengi nasıl sizce alıyım mı yoksa daha bekleyim mi karar veremedim
Eki Görüntüle 1249163
Ben de katılmayı düşünmüyorum. Burası gayet güzel. Tamamen deşifre olmaya ne gerek var. Bu kadar rahat yasamayız orada.Evet canim katiliyorum
Facedeki herşey burada da var resim yükleme özel konuşma
Bende katilmayi düşünmüyordum zaten yasak olduğunu bildiğim için.
Sayfayi kuran kişi de yakinda uyari alacaktir
Sağolun cnm hepsinden aldı kocisim hangisi iyise kullanırım artık doğal ise paradontaks i kullanicam :)ben hep paradontax kullanıyorum zararlı değildir en azından diğerlerinden daha iyidir diye düşünüyorum bitkisel içerikli çünkü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?