Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Adacayi ile gargara yapabilirsin canim, faranjite iyi geliyormus.Herkese günaydın bugün 4. gün ve gram geçmedi farenjitim. Öksürmekten hapşırmaktan kasıklarım ağrıyor artık. Ihlamur bal zencefil haricinde bildiğiniz bir çözüm var mı arkadaşlar? Gerçekten çok kötüyüm.
Tavuk suyu çorba karabiberli, mandalina, portakal, kuşburnu çayı ve son çare doktora gidip uygun ilaç kullanmak.Herkese günaydın bugün 4. gün ve gram geçmedi farenjitim. Öksürmekten hapşırmaktan kasıklarım ağrıyor artık. Ihlamur bal zencefil haricinde bildiğiniz bir çözüm var mı arkadaşlar? Gerçekten çok kötüyüm.
Bende 26. Haftadayim kabizim yorgunluk var benimde şeyim arada sanci yapiyor sanki sinir sıkışması var gibiHayırlı haftasonalrı... Dısarda yagmur var....kıs erken mi gelcek ne...
Kızlar suanda 26. Haftalıgım...
Bende olan seyler
Uykusuzluk
Bazen nefes darlıgı
Kasık bel bacak agrsı
Şeyim agrıyo gece yatınca sabaha doru geçiyo..
Bazen cok sıcak basıyo..
Arada kabızlık oluyo
Mide yanması
Aclık hissi...
Bazen halsızlık ve yorgunluk
Arada adet sancısı gibi bi sancı..
Şimdilik u kadar galıba.. Bide fazla yorulunca belim kopucak gibi oluyo ertsi gün..
Ey sabredenlerin yanında olan rab!...bizlerinde yanında ol!!!
ya yazıyordm hepsı sılınmıs..valahı bıktım artk esımle de arama sogukluk gırıyor..bdv ye kac konu acmısım kv yuzunden..dunde kaynımla esımın konusmlalrınıokudum..esım demıskı annem cok ustume gelıyo.kaynımda kıskanıyor demıs..sonra demıskı esım abı bak bebek arabası faalan aldım anneme desem hayırlı olsun bıle demeden erkendı tabı sevdanın aılesının aklına uydun aldın dıcek demıs anlamıyorum annem kv deme nefretmı beslıor demıs.. kaynımda demıskı yok oglum SANA YUK OLUYORLAR YA ONDAN GICIK OLUYOR!!!!lafa bakar mısınız..asıl bız aıleme yuk olruz..esım alır 3000lıra maas ,babam alır 1000 lıra ama her gıttıgımde bana en az 50 lıra harclık verır,ne zaman sıkıssak solugu babamın kapısımda alırız..damadının corabına kadar alır,bıze pazar alısverııs yapar..ama benım aılem onlara gore bıze yuk..nıye boyle dusunuyor cunku oglu meslege basladı 2 ay sonra evlendık parasını yıyemedı ya.. acayıp moralım bozuk..dun aglamaktan ıcım bayıldı..esımde dıyokı abartıyosun ben dedım oyle bıse yok dıye..bende cıldırdım dedımkı kıskanıyosa evlendırmeseydı.dıger ogullarını evlendrmek ıcın kafayı yıyor sana nıye boyle yapıyo dedım..benı ıstemıyo demekkı dedım..cıldırdım ya yeter dedım sabrım tasıyo dedım..ama esım bana hak vermedı hata beneymıs..Hamile halinle senden ne istiyorki kayinvaliden bu anneleri anlamiyorum kendi kv haric gercekten cok iyidir hic istemez kotu olalim esimle ama digerleri ne ister hic anlamam hemde bebek gelicekken bosver esinle nasilsa duzelirsin hic uzme kendini .
Bende zor nefes alıyorum zaten burnumda et ve kemik vardı korkudan ameliyat olmadım şimdi iyice zorluk çekiyorum. bi kaç gündür adet sancısı gibi ağrı bendede oluyo bi dk. Falan geçiyo çok ağır değil ama hafifçe. ekşime zaten çoğaldı iyice çok fena süt kreker elma helva hiç bir şey fayda etmiyor artık olsun bebeğim iyi olsun da çekerim :) arada şeyim ağrıyodu artık olmuyo. Şimdilik aklıma gelen bunlar birde ilk hamile kaldığımda 58 kiloydum şimdi en son sağlık ocağında 69 çıktı kilo aşıya gitmiştim ayın 10 uydu yaklaşık bir ay olcak boyum 1.70 doktorum bişey demedi ama kilom iyimi acep .Hayırlı haftasonalrı... Dısarda yagmur var....kıs erken mi gelcek ne...
Kızlar suanda 26. Haftalıgım...
Bende olan seyler
Uykusuzluk
Bazen nefes darlıgı
Kasık bel bacak agrsı
Şeyim agrıyo gece yatınca sabaha doru geçiyo..
Bazen cok sıcak basıyo..
Arada kabızlık oluyo
Mide yanması
Aclık hissi...
Bazen halsızlık ve yorgunluk
Arada adet sancısı gibi bi sancı..
Şimdilik u kadar galıba.. Bide fazla yorulunca belim kopucak gibi oluyo ertsi gün..
Ey sabredenlerin yanında olan rab!...bizlerinde yanında ol!!!
Ben de bugüne çok huzurlu başlamıştım ama kısa sürdü maalesef. Yarım saattir ağlıyorum. Uzun zamandır böyle ağlamamıştım. Karnıma ağrı girdi artık, kafamı dağıtmak için internette oyalanıyorum. Kuzum kıpır kıpır karnımda. Varlığını hatırlatıyor galiba bana.Günaydın. .bugun cok keyifsizim..esimle aram açıldı lanet kv yuzunden..ve yarin evlilik yildonumum daha bi sene olacak..nasil davranacagimi şaşırdım inanin kızlar. .hic keyfim yokk..kizim icin sakin kalmaya çalışıyorum ona zarar gekmesin diye..dua edin bende su lanet kadinin serrinden bir an once kurtulayim
Onlar icin saglam durmaliyiz rqbbim yqpilani karsiliksiz birqkmazhersağlampost: 37107592 .!.:Ben de bugüne çok huzurlu başlamıştım ama kısa sürdü maalesef. Yarım saattir ağlıyorum. Uzun zamandır böyle ağlamamıştım. Karnıma ağrı girdi artık, kafamı dağıtmak için internette oyalanıyorum. Kuzum kıpır kıpır karnımda. Varlığını hatırlatıyor galiba bana.
Cnm hep söylüyorum saf arı sütü gibisi yok aktardan bulursun katkisiz küçük bi Şişede.lutfen dene dua edersin küçük kaşığın ucuyla dilinin altında erisin boğazına gitsin öksürüğün geçer kısa zamanda bağışıklığıni güçlendirir .:)
hapsuruk oksuruk yoksa hemen bunyeni saglamlastirmaya bak canim. mandalina limon ye, yiyemiyorsan sularini sık ic, ihlamura bal ve zencefil karistir her gun 1-2 fincan ic, sabah kalkinca ve aksam yatmadan hatta firsat buldugun her an tuzlu suyla gargara yap enfrksiyon olmasin, aksam yatarkrn bogazini da sarip sicak tutmaya calis.. onerebileceklerim bunlar dikkat et kendineBende bugun kalktim inanilmaz bogazim yaniyor basim agriyor ins ates olmaz diye dua ediyorum seninde boylemi basladi oksuruk hapsirik yok bende suan![]()
Cnm özel koruma kutusunda veriyo aktar bana ve buzdolabında altı ay saklanıyo ben sürekli kullanıyorum hiç bozulmadi daha ama ben özellikle saf olanı tercih ediyorum çünkü balla karışık olanı kullandım aynı etkiyi göremedim :) tabi herkes in bünyesi farklıdır bilemem ..canim isi ve isik saf ari sutunu bozuyor malesef.. bu nedenle saf olarak degil de bala karistirarak tuketirseniz daha fazla gorursunuz faydasini.. diger turlu muhafaza etmek zor, bu sayede degerleri de korunuyor hem :)
Ay Gözünüz aydın cnm çok iyi darısı gidecek olanlara :)Hanımlar merhaba. Dün ayrıntılı ultrasona gittik. Radyodiyagnostik uzmanı doktor uzun uzun baktı. Tek tek her ayrıntıyı anlatmadı ama tüm ölçümlerin normal olduğunu bir sorun görünmediğini söyledi. 40 dakikaya yakın bebeklerimi seyrettim. Parmaklarına kadar izledim. Sırt üstü, sağa, sola yatırarak ve oturtarak uzun uzun baktı doktor. Bol bol fotoğraf verdi. En son da bütün çekimi kaydettikleri bir DVD verdiler ki bayıldık eşimle. Ailelere birer kopya yapacağız. Onlar da çok merak ediyordu.
Yazılan raporla kadın doğumcuya gittik. O da sonuçlardan memnun kaldı. Bebeklerimin biri 25 cm 436 gr, diğeri 23 cm 336 gr olmuş. İkizlerde bu farklar olabiliyor, kabul edilebilir sınırlarda dedi doktorum. İlerleyen haftalarda fark devam da edebilir kapanabilir de dedi. İnşallah kapanır ve kuvöze gerek kalmaz ikisi için de.
Pipileri de o kadar net gördük ki 2-3 parça bir şeyler aldık. Bol bol gezdik. Daha önce bebek alışverişi yapmadığımız için bu konuda çok cahiliz. Bayramda Ankara'ya gideceğiz alışverişin büyük kısmını orda yapmaya karar verdik. Hem de kayınvalidemler bir şeyler almak istiyordu. Onların alacaklarını da seçeriz, evimize getiririz. Sonra da annemlere kalanları söyleyeceğiz. Bize pek masraf kalmayacak gibi.
neyse canim ben de aktarimin uyarisini paylastim muhakkak saf halidaha faydalidir ancak her acip kapattiginda isiga maruz kaliyor diyerek bu yontemi onerdi bana.. ben de saf aliyorum korumali evde kendim bala karistirarak muhafaza ediyorum :) dedigin gibi bunye meselesi demek ki, ise yarasin da nasil oldugu onemli degil :)Cnm özel koruma kutusunda veriyo aktar bana ve buzdolabında altı ay saklanıyo ben sürekli kullanıyorum hiç bozulmadi daha ama ben özellikle saf olanı tercih ediyorum çünkü balla karışık olanı kullandım aynı etkiyi göremedim :) tabi herkes in bünyesi farklıdır bilemem ..
Ben toplu alış-veriş yaparız daha iyi olur diyordum ama pişmanım şimdi
Böyle harcanan para göze çooook büyük geliyor.
Bizim nazlı bebişin yapımı da dahil 20.000 TL yi bulacak herhalde
Hazırlanırım, yetişirim diyorsan tabi ki acele etmeye gerek yok. Bizimki boşa telaş işte![]()
Ayaklarinin altina wikis sür kalin çirap giy ve varya evde sıcak su torbasi koy yda battaniyenin içine sok hemen düzeliceksinHerkese günaydın bugün 4. gün ve gram geçmedi farenjitim. Öksürmekten hapşırmaktan kasıklarım ağrıyor artık. Ihlamur bal zencefil haricinde bildiğiniz bir çözüm var mı arkadaşlar? Gerçekten çok kötüyüm.
O minnoslari yerim ben annesi, gule gule giysinler cicilerini,merak ettim simdi sizin ikizleriniz varya,hareketleri daha cokmu oluyor,dahami cok kipirdiyorlar acabaHanımlar merhaba. Dün ayrıntılı ultrasona gittik. Radyodiyagnostik uzmanı doktor uzun uzun baktı. Tek tek her ayrıntıyı anlatmadı ama tüm ölçümlerin normal olduğunu bir sorun görünmediğini söyledi. 40 dakikaya yakın bebeklerimi seyrettim. Parmaklarına kadar izledim. Sırt üstü, sağa, sola yatırarak ve oturtarak uzun uzun baktı doktor. Bol bol fotoğraf verdi. En son da bütün çekimi kaydettikleri bir DVD verdiler ki bayıldık eşimle. Ailelere birer kopya yapacağız. Onlar da çok merak ediyordu.
Yazılan raporla kadın doğumcuya gittik. O da sonuçlardan memnun kaldı. Bebeklerimin biri 25 cm 436 gr, diğeri 23 cm 336 gr olmuş. İkizlerde bu farklar olabiliyor, kabul edilebilir sınırlarda dedi doktorum. İlerleyen haftalarda fark devam da edebilir kapanabilir de dedi. İnşallah kapanır ve kuvöze gerek kalmaz ikisi için de.
Pipileri de o kadar net gördük ki 2-3 parça bir şeyler aldık. Bol bol gezdik. Daha önce bebek alışverişi yapmadığımız için bu konuda çok cahiliz. Bayramda Ankara'ya gideceğiz alışverişin büyük kısmını orda yapmaya karar verdik. Hem de kayınvalidemler bir şeyler almak istiyordu. Onların alacaklarını da seçeriz, evimize getiririz. Sonra da annemlere kalanları söyleyeceğiz. Bize pek masraf kalmayacak gibi.