2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
gunaydin kizlar internetim yoktu uzun zamandie giremedim sizi ozledim bayraminiz kutlu olsunn cok yorcu bi bayramdi ..oncesinde ipek kuzum hastaudi simdi evdeyiz kizimla her an ahmetin dogmasini bekliyoruz daha en az 9hafta olmasina ragmen kizimi 41invi haftada dogurdum ama Allah korusun bi evham icimde erken dogarsa diye dokto korkma olmaz dedi ama bu sapkin dusunce piskolojimi alt ist ett bu arada okul hayati yani calismalar devam cok yoruliyorum hamile iken anasibifi ogretmeni olmak cok zor

bana da karnın aşağıda doğumun kolay olur dedi kocakarılar

bilge banwda karnin asagifda yoksa erken mi olacak diyo o kocakarilar korktum iyice Allah zamaninda nasip etsin ..

bilge banwda karnin asagifda yoksa erken mi olacak diyo o kocakarilar korktum iyice Allah zamaninda nasip etsin ..
yok canım .. o bebeği taşıma şeklin ile ilgili .. aklına kötü kötü şeyler getirme.. o koca karılar bana neler dediler de hadi sabah sabah yazmayayım :)

ya tam bacagimla vajina birlesimindeki kemik veeklem agriyor bacagin ic ust kismi her iki tarafta ara ara agriyor sanirim catı genislemesi basliyordu bu ay kizimda hersey sanki daha kolaydi bu hamileligi vuct olarak daha zor atlatiyorumcok cabuk yoruluyorum ahmetin hareketli masallah kuvvetli kizim daha cok tirmalardi

ay akşam bi de baksam ben de çatlamışım ağla ağla canım cıktı ne salakım

25yasimi doldurmus olacagim yirmi gun sonra kizim 3yasini dolduracak kasda ona hamile oldugum da 21yasindaydim sanirim her hamilelik anneden birsey aliyor ve her gecen yil zorlasiyor hamileluk 3.uncu cocugu da yaklasik 5yil sonra 30da dusunuyorum sanirim zorlanirim e 4cocugu dusunemem Allahhayirlisinoni versin hep hayalim 4cocuktu 2de pes etmeye baslarsam bide calisan anne ilmak daha zor bakici ile paslasarak geciyor hayat Rabbim evlatlarimiza iyi aile olmayi nasip etsin

tamam canım teşekkür ettim benim ki daha sık olunca ilaca başladık ama kesildi çok şükür sana da çok geçmiş oldun

ayy yanlış olmuş sırt üstü yatıyorumbacaklarımın altında yastık oluyor ama karnım gerilmiyor yatarken
tamam o zaman ..rahat bir nefes aldım bizde öyle uyuyoruz canım ..sorun yok ..ama sırt üstünü de pek tercih etme artık.. sol yan yastıkla yatmak gerekiyormuş..bazen uyurken fark etmeden bende sırtüstü oluyorum fark edince hemen toparlıyorum kendimi...

bende dikkat ediyorum ama sola yatarken de alttan tekmeliyo bebiş onda da rahat edemiyorum biraz sola dönük biraz sırt üstü pozisyonu ideal geliyor son zamanlar o zaman çok oynamıyor

Gunaydinlar.Hayirli cumalar. 
Simdi hastaneden bana seker testi yapilmadan diyet verildi ya. Sabah sekerli cay,peynir yumurta ekmek yiyorum balla marmelat yiyemiyom sevmiyom
Öğlen aksam ise 1er tabak corba,pilav(makarna,ekmek)
1 tabak balik et yada tavuk(et yemiyorum bende şimdilik hakkimi tavuktan tana kullaniyom)vi kasede yogurt
Aralarda meyve,meyve suyu.borek.corek.
Simdi gelelim sikintiya bal ve marmalati yemesem bisey olurmu.oglen ve aksam demis zaten simdi kahvalti ediyorum tek öğlen meyveyle geçiştirilip aksam o menuden yesrm bisey olurmu.ayriuca bu nasil diyet
Birde meyve olarak muz kullanabilirmiyim belirtilme yapilmamis seker orani dusuk meyvemi tercih etmem gerekiyor.

Herkese günaydın, hayırlı cumalar. Ben de üç gündür raporluyum, belimin bacağımın ağrısı kötü yaptı biraz beni. Oturarak da ders anlatamıyorum. Dinlenmiş olurum diye rapor aldım, haftaya çile başlayacak tekrar :)
Kuzum da dört beş gündür çok hareketli maşaallah, hiç uyumuyor galiba :) Anneannesiyle teyzesi yanımızda, onlara şov yapmanın peşinde galiba şovunu yediğim :)

Kızlar benim tansiyonum düşüyor elim ayağım kesiliyor sizdede varmı böyle şeyler

canım diyetindeki menüde sabah bal mı var bende şeker çıktı ama yinede yedim bu sabah reçel kahvaltıda canım istiyor

[/QUOTE]
Çok tesekkur ederim kizlar
Ulastik çok şükür evdeyiz
Simdi ablamin sancisinin gelmesini bekleyeceğiz :)

benim beğendiğim dolaplar 2000 tl beşikler 1000 tl neden uyguna bulamuyorum ben acaba gayet de güzeller canm

cam mı aldın canım ben şundan almak istiyorum 23 olamaz her yere baktım
Eki Görüntüle 1265289

Canim benimki orta kalite
Çok kaliteli birşey istemedim çocuk küçükken kullanacak anlamaz zarar verir diye
İnşallah 12 yasinda felan çok güzel genç odalarından alirim
Sagolasin canim yazdiklarinda da çok haklisin

ay akşam bi de baksam ben de çatlamışım ağla ağla canım cıktı ne salakım

Sende pek bir alemsin valla çok güldüm :) bebisimizi kucagimiza aldigimizda çatlak falan umrumuzda olmayacak canım boşuna hem kendini hem bebisi üzme :)

Nar hakkinda bilgisi olan var mi? Cok severim ve manavim ayiklayip yollardi bana gecen sene kase kase yerdim :) gorunce canim cekti:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…