2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
Günaydın kızlar bende uykusuzluktan şikayetçiyim benim kız yattim başladi kipraşmaya soluma yatiyorum sol tarafımda kıpraşıyor eşumde dikkat et ayaği kolu kıstırırsın diyip beni deli ediyorsanki biz okadarını düşünemiyoruz

Kızım hasta ara ara istifar edıyo

Bu uykusuzluk ne olacak peki.. Hamileligin en buyuk etkisi uykusuzluk oldu bende
Bencede o dert bende de hic bitmiyor
Rabbim kolaylik versin bebislerimiz riskiyla gelir merak etme canim rabbim duani kabul eylesin
Eki Görüntüle 1265272 Gunaydın güzel anneler...
İnşallh cok gusel bi gun yasarız... Mubarek olan cuma gunude hepıimiz için hayırlı olsun
Sanada hayirli cumalar amiin
Ahh bu esler bizimkide oyle sanki inadina yapar gibi

benim beğendiğim dolaplar 2000 tl beşikler 1000 tl neden uyguna bulamuyorum ben acaba gayet de güzeller canm

Yok canim bizim eczanede 23 tl cik ama haklisin e bebekte synisini gordum 29 tl ben iki tane aldim 20 tl ye verdi

cam mı aldın canım ben şundan almak istiyorum 23 olamaz her yere baktım

anlıyorum senin duygularını canım hem de çok iyi, git en güzeli inşaallah bende pazartesiye randevu bulurum özele de giderim söylemeyi bile düşünmüyorum eşime, sende haklısın işte olmuyor olmuyor bizim gibi empati kuramıyor bu adamlar, aslında ben eşimden beklentilerimi düşürmüştüm ne kadar beklenti o kadar hayal kırıklığı demek çünkü ama hamilelik olunca hormonlar bozdu dengemi yine beklentiye girmeye başladım
Eflalim bak cnm bundada bir hayır vardır böyle düşün
inşaallah canım
Eflalim takma canım üzme kendini bosverr...
sağol canım
hayırlı yolculuklar canım ablana sağlıklı güzel hayırlı doğumlar inşaallah çok güzel doğumuda sonrasıda
canım çok sağol öyle güzel yazmışsın ki okurken yine ağladım sulu göz oldum iyice yüreğine sağlık duana canı gönülden amin bende sabır dilemek istemiyorum artık senin duan çok iyi geldi, bundan sonra bende kolaylık diliycem

canım doğum sonrası endişeler ilk gebelikte çok olur seni tabi ki çok iyi anlıyorum kim ne diyecek sorun çıkacak mı beni bunaltacaklar mı bebeğimi herkes kucağına mı alacak sütüme mi karışacaklar giydirmememi karışacaklar bir sürü soru var şimdi kafanda, bunlar çok normal ama sakın düşünüp kurup stres yapma, doğum sonrası evet her şey planladığımız gibi olmayabiliyor, bunun için doğum sonrası sıkıntımda olabilir sorunda çıkabilir ama ben ve bebeğim iyi olduktan sonra sorunlar geçer gider diye kendini hazırla, kv den mi çekniyorsun ya da görümceden, herkes akıl verir zaten, sen güçlü dur kendinden emin ol ve eşin çok öenemli o senin destekçinse inan gerisi boş, sütün yetmiyor diyen kv ye cevabı eşin verecek hayır mis gibi yetiyor diyecek sen kendini yormuycaksın bile, şöyle yap diyenlere itiraz edersen çok yıpranırsın kısaca he he diyeceksin ama bildiğini işleyeceksin hem o insanlar susacak aaa iyi bak dediğimi dinliyor diye hem de sen bildiğinden şaşmamış olacaksın

doğum sonrası ben bebeğime yeterim diye her işi kendim yapıcam diye sakın kendini yıpratma hep diyorum mutlaka anlayışlı sevdiğiniz insanlarda yardım alın, süper anne olmaya çalışmayın sonunda piliniz biter, uykun çoksa anne uyumaya ihtiyacım var demekten çekinme ya da eşine söyle, çok bunaldıysan bebeğinde soğuk olduğu için çıkamayacak durumdaysa sütünü sağıp bebişini uyutup annene ya da yanında kim kalacaksa ona bırakıp bir yarım saat dışarıya çıkmayı kendine çok görme, her şeye yetmeye çalışan anneler çok yıpranıyor ve sonunda sıkıntısını hem kendi hem bebeği çekiyor bunalım kapıya geliyor çünkü

mesala ben ilk doğumumda gurbetteydim eşimin ailesinin doğum öncesi gelmesini istememiştim eşimde tamam demişti annem gelmişti ayy ne yanlış bir kararmış annem ben demeden iş yapmazdı ben deyince yemek yapardı vs. kendi annem beni delirmişti doğum sonrası kv gil cümbür cemaat geldiler eyvah dedim ama kp gitti otelde kaldı annem olduğu için rahatsız etmek istemdi, kv iki görümcem canla başla iş yaptılar yemek yaptılar beni öyle nazladırlar ki anlatamam, yaaa eflal dedim ön yargılı olursan Allah böyle gözüne sokar kendi annen nazlamadı seni kvde el üstünde tuttu, ben iki saatde bir hastaneye emzirmeye gittikçe kv ah yavrum dedi yürekten dediğini biliyorum çok severim kendisini Allah bozmasın,ordan burdan duyduğum şeylerle aman eşimin ailesi gelmesin muhabetileriyle yanlış düşünmüşüm, bazen düşündükelerimiz yanlış çıkabiliyormuş,şimdi ki doğumda annemi asala istemiyorum ne hastanede ne evimde kusura bakmasın ben 20 günlükken dayanamadı sıkıntıya gitti evine beni tek başıma bıraktı gurbette bunları asla unutmam ben
kızlar ilk bebeğim oldğu için bazı şeyleri bilmiyorum,bu biberonları Allah korusun emmezlerse diyemi alıyoruz,emzirirsek gerek olmıycakmı ?
canım emmezse diye değilde sütünü sağıp birine bırakman gerekince iyi oluyor ya da çarşıya çıkınca her yerde emziremiyorsun ben sütümü sağıp yanıma alırdım acıkınca verirdim
canım acaba yanmada var mı reflüden olmasın
sağol canım, ilk hamileliğimde hep beraber gittik hep gördü oğlumuzu doğum sonrası neler yaşadım gördü şimdi çok değişti artık gurbette değiliz ya nasılsa ben olmasam bir sürü kişi var ilgilenecek diye düşünüyor sanırım
Canım Alllah kolaylık versin canınız sağolsun borç elbette biter bunaltma kendini, bebeğin nasibiyle gelir gör bak
Eki Görüntüle 1265272 Gunaydın güzel anneler...
İnşallh cok gusel bi gun yasarız... Mubarek olan cuma gunude hepıimiz için hayırlı olsun
amin canım

yok canım kıstırmazsın korkmasın eşin

Hayırlı Sabahlar güzel anneler...Cumanız Mübarek olsun Allah sıkıntısı olan herkese yardım etsin inşallah...Canınızı hiç birşeye sıkmayın sağlık herşeyden kıymetli...
amin canım
Kızım hasta ara ara istifar edıyo

canım sadece kusuyorsa ishal değilse enfeksiyondan olabilir takip et eğer öyleyse hemen götür dr a, emirinki enfeksiyondan olmuştu hatırlarsan iğne vurunmuştu 14 tane

kızlar be hala deli gibi uyuyorum kıstırılma gibi bir durum olur muki genelde sol tarafıma dönük yada yüzzüstü yatıyorum ama uyurken ne haldeyim bilmiyorum gecede 2 ddefa uyanıyorum ortalama korktum şimdi bebişe zarar vermeyiz herhalde

çok geçmiş olsun canım.. işte insan pipirik yapmayayım diyor ama.. bazı şeyleri de dikkate almadan olmuyor.. sağlıkla kucağına al inşallah ...

yüzüstümü nasıl oluyor canım o ??? nasıl başarabiliyorsun...

Herkése hayirli cumalar.kizlar bugün kontrole gittm bebislerim büyumüsler.doktorumda seker yüklemesini yapmamdan yana haftaya gidip yapacagim.insallah olumlu sonuclanir.

çok çok geçmiş olsun. neden olduğunu söyledi mi?
aynı sıkıntıyı bende 21 haftada yasadım 1 gün doğum hanede3 gün hastanede kaldık dil altı, serum ve progestan veridı. ağrım çoktu kasıl malarda. şimdi iyiyim her hafta kontrol verdi. bide prıuluton depot iğne kalçadan. doğumu başlatacak tarzdaymış kasılmaar hala ağrım oluyor zaman zaman yarım saatte 6-8 defa ya kadar kasılıp gevşiyordu rahim bide ağrı cabası. benim sonradan miyom gördü rhimde ondan kaynaklandığını düşünüyor. nst bende oldum ama çok küçük olduğu için görünmüyor bişiy.

Günaydın kızlar hayırlı cumalar :) çok güzel bir gün olsun bugün inş :)

Canim üzme kendini bebek rizkiyla gelir derler merak etme Allah yardım eder . Ilk atamalarda inş sende atanırsin. Rabbim herkesin yardımcısı olsun inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…