2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .

ilki için gittiğimde verdiler randevuyu bana canım
2 eylül de ilki olunca 2 ekim 2. doz dedi sana bişey demedi mi 1. yaparken

Günaydın kizlar sabah kasık ağrısıyla uyandım sol kasık neden oluyo anlamadim kizdada tık yok eskiden uyandırırdı sabahları

saol canım iyiyim şükürler olsun

büyümüş büyümüş maşşallah :)

günaydın annişkolar. şeker yüklememin sonucu 141 çıkmıştı. doktorum da arada tokluk şekerine baktır demişti. ama tahlil yapılcak diye az yeme normal ye demişti. ben de işe gideceğim için herzamanki gibi simit meyvesuyu ve topkekimi yiyip tahlil yaptırdım ve 179 çıktı yüksekmiş izleyecez dedi. bi de yine kilo almışım 2 haftada 2 kilo :S hareketsizlikten alıyomuşum kiloyu. yürüyüş dedi. ama benim zamanım yok ki :'(

Canim bu benim.ikinci bebegim olcak ins birincide hic almadim gereklide olmadi cok sukur bebegimi emzirdim bi yere gideceksem.bile en fazla 2 saatligine gittim oda cok nadir oldu o yuzden hic biberon kullanmadim suanda da almsyi dusunmuyorum xok gerekirse zaten dogduktan sonrada alinabilir[/QUOTE]
teyzemde şöyle olmuştu. bebek doğar doğmaz sütü gelmedi 1-2 gün mama vermek zorunda kaldılar o yüzden o bana sıkı sıkı tembih etti küçük bi tane cam biberon kesin al diye.

Gunaydin kizlarr.
dunden beri nette sikinti vardi patladimmm evde tv dede bise yoktu 11 i zor ettim aksam.esimi ise gonderir gondermez uyumusum o yuzden erken kalktim
benimm kizimda bu aralar pek hareket yok.seker yuklemesinden sonra yavrucagim soka girdi sanırım ara sira hatirlatiyo kendini.sizlerde iyisinizdir insallah

Gunaydin canlarim masallah Bebislerin cicileri hepsi birbirinden güzel iyi günlerde kullanın inşallah. Bildiğiniz gibi ablam da 30 haftalik hamile ve malesef erken doğum sayısı yaşıyor iğne vuruluyor şimdi bebeğin diğerleri gelirsin diye ayrıca sancılı engelleyici hap vermiş doktor ayakta gezinmek bile yasak mümkün olduğunca yapması gerekiyor bebeği bir gün içerde kalması bile5 kar demiş doktor. Insallah sorunsuz olur hersey

Kızlar sabah atletimde minik damla şeklinde leke dikkatimi çekti, sağ göğsümden gelmiş sanırım, normal mi bu durum? 26. haftamız, doktora sormalı mıyım? Deneyimli anneler cevap bekliyorum...

a
ay canim benim insallah tasiyabildigi yere kadar tasir hayirlisiyla.anne karnindaki bir gün bile cok farkediyormus.bende bebeklerimi tasiyamam uzun süre die cok korkuyorum

Allah yardımcısı olsun inşallah çok üzüldüm. Sorunsuz günler geçirsin.

Yemeğe dikkat cnm evde egzersiz yap tatlı hsmur işi uzak dur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…