canım herkese açık ama,telden mi giriyorsunaçılmıyor canım
Kızlar doktorum benden şeker testini 29. Yada 30. Haftamda istedi. Neden acaba?
veeee bende gripler kervanina katlmis bulunmaktayim 2 gundur gremedim nevar ne yok okuyamadim salya sumuk sekilde yatiyorum biraz kalkimda cicilerinize bakim dedim cok guzeller bende iyilesince atarim resim 2 ikinci tetanoz icin saglik ocagi aramadi yaptiranlar kacinci haftada ikinci dozu yaptirdi... herkez iyidir insallah
Herkes iyi maşallah okudum geçmişi ufak tefek şeyler hariç ... benim miniğim çok hareketsiz iki gündür neden acep hafif oynamalar dışında yoruldumu alp tuna m benim :) sizinde aynı oluyomu kızlar
dr a gideceksin varis çorabı verir canım
hayır hakkın olanı istiyorsun
hamdolsun canım günlük iş güç çocuk bebek derken geçiyor, arada haber ver kendinden
canım kendi ihtiyaçlarımıda almış olsam hemen yapar koyarım ben tez canlıyımda biraz:) bakalım bu ay bitmeden inşaallah alırsam gecelik pijama ped vs. hemen yapıcam
canım kilo durumun iyiyse bazı dr lar geç istiyor, açlıkta akşam 9 dan sonra ben bir şey yemedim sabaha kadar yani ilk açlık alnıyor sonra heöen glukozu içiyorsun 60 dk sonra da tokluk kanı alınıyor bu sürede bir şey yiyip içmiyorsun, tokluğu verdikten sonra yemek serbest
normal canım benim paşada öyle
geçmiş olsun canım
iyi yapmışsın canım çantanıda hazırla gitsin sen bırak artık bu vesveseleri bak bir şeyi çok dersen olur annesi sakin ol kuzun vakti dolunca Rabbim ne zaman uygun görürse gelecek strese sokma kendini:)
canım ben bir tane alıcam oğlumda bebedor almıştım bu sefer gaz önleyici ve anne memesi gibi olandan alıcam geçen eltime aldık nukun ki 28 di sanırım fiyatı civilden, set gereksiz geliyor bana çalışan annelere gerekirde ben evdeyim bir tane olsa yeter
canım hastane stresi yorgunluğu sarstı seni ondan ,bugün daha iyisindir inşaallah
canım o ağrılar bebek büyürkende olur aslında normal ağrılar
evet canım mesele yükleme günü daha hareketliydi tabi akşama kadar gidip gelip şeker yedim ondan heraldebazen çok sakin oluyor bazen öyle bir ittiriyor ki canımı yakıyor
ayy çok güzel olmuş canım seçiminde güzelmiş sağlıkla kullanın
çok güzelmiş güle güle kullanın
canım çok çok geçmiş olsun Rabbim şifa versin bende ne oturuyorsun uyusana diyorum sana bilmedentuzlu su yapsaydın canım burnuna en iyisi o oluyor
inşaallah gününde rahat geçer
oo ne iyi teyze maşaallah canım
benim evde berbat canım birde ev hanımıyım yani çalışsam ne olur acaba, gerçi ilk kez bu kadar sürdü geçen hafta sildim yerleri hala silicem onun dışından her gün süpürge yapıyorum ama silmeyince berbat duruyor
canım battaniye kullanırım muhtemelen yorgana güvenemiyorum bir yaşına gelene kadar yüzünü örter diye
günaydın
kızlar göbüşe bakın bakalım büyümüş mü artık iyice:)
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?gallery/photos/27-4-gunluk.1217655/
Hayırlı haberlerle gel cnmGunaydin kizlarr yarim saat sonra kizimi gorecem heyecanliyim:)
Ayyy benim 1 ay oldu sıpamı görmeyeli. Canım çekti :)Gunaydin kizlarr yarim saat sonra kizimi gorecem heyecanliyim:)
bende de hata veriyo pc den girdim çok da merak ettim yahucanım herkese açık ama,telden mi giriyorsun
Canim bu benim.ikinci bebegim olcak ins birincide hic almadim gereklide olmadi cok sukur bebegimi emzirdim bi yere gideceksem.bile en fazla 2 saatligine gittim oda cok nadir oldu o yuzden hic biberon kullanmadim suanda da almsyi dusunmuyorum xok gerekirse zaten dogduktan sonrada alinabilir[/QUOTE]87, member: 602088"]Arkadaslar hani su aventin yeni dogan biberon seti n11 de 69 lira ya,cogumunuzda sanirim almissiniz,ben yine gecenlerde kafa karismisti,kizlar ben sut vericeksem eger neden biberon gerek olsun deyince,sizlerde belki birine birakmak gerekebilir sutunu sagip biberonls vermen gerekebilir demistiniz,peki simdi bu sette 4 adet biberon var,tamam fiyat inanilmaz uygunda,gerek olup olmadigi belli degilken bu set yerine sadece bu takimin ufak boy bir adet biberonunu alsam kafi olmazmi peki kzlar
canim neden asla tavsiye etmiyorsun?aldigin pamuk yorgan hafif mi bide kaca aldinmikrofiber asla tavsiye etmem canım.. inglish home dan pamuk yorgan aldım ben çok güzel ...
ay canim benim insallah tasiyabildigi yere kadar tasir hayirlisiyla.anne karnindaki bir gün bile cok farkediyormus.bende bebeklerimi tasiyamam uzun süre die cok korkuyorumGunaydin canlarim masallah Bebislerin cicileri hepsi birbirinden güzel iyi günlerde kullanın inşallah. Bildiğiniz gibi ablam da 30 haftalik hamile ve malesef erken doğum sayısı yaşıyor iğne vuruluyor şimdi bebeğin diğerleri gelirsin diye ayrıca sancılı engelleyici hap vermiş doktor ayakta gezinmek bile yasak mümkün olduğunca yapması gerekiyor bebeği bir gün içerde kalması bile5 kar demiş doktor. Insallah sorunsuz olur hersey
Gunaydin canlarim masallah Bebislerin cicileri hepsi birbirinden güzel iyi günlerde kullanın inşallah. Bildiğiniz gibi ablam da 30 haftalik hamile ve malesef erken doğum sayısı yaşıyor iğne vuruluyor şimdi bebeğin diğerleri gelirsin diye ayrıca sancılı engelleyici hap vermiş doktor ayakta gezinmek bile yasak mümkün olduğunca yapması gerekiyor bebeği bir gün içerde kalması bile5 kar demiş doktor. Insallah sorunsuz olur hersey
Yemeğe dikkat cnm evde egzersiz yap tatlı hsmur işi uzak durgünaydın annişkolar. şeker yüklememin sonucu 141 çıkmıştı. doktorum da arada tokluk şekerine baktır demişti. ama tahlil yapılcak diye az yeme normal ye demişti. ben de işe gideceğim için herzamanki gibi simit meyvesuyu ve topkekimi yiyip tahlil yaptırdım ve 179 çıktıyüksekmiş izleyecez dedi. bi de yine kilo almışım 2 haftada 2 kilo :S hareketsizlikten alıyomuşum kiloyu. yürüyüş dedi. ama benim zamanım yok ki :'(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?