İlk sütün çok değerli olduğunu biliyorum ve böyle boşa gitmesini istemem ondan tedirgin oldum canım
mavi üstü beyaz puantiyeli evet..ümitköyde evimi yaptırdığım yerden aldım.. Malesef ulusta ne beğendiysem stoğu çıkmadı..
Toplam 9 rulo gitti (odada biraz büyük) ama ingiliz malıymış ruloların enleri çok küçük dolayısıyla .. dikkat ettiğim konu vinildi bundada araştıordım vinil hiç yok sadece kağıt.. dolayısıyla biraz maliyetli oldu işçiliği dahil.. napalım miniğe feda olsun dedik..taşınma gibi bir durumumda yok uzun süre kullanır düşüncesindeyim..
1 dmla dan bişi olmaz canım
sadece kağıt iyi oluyor demi bende baktım vinil iyi değilmiş
iyi günlerde kullanın canım değmiş bence çok güzel olmuş
ben de izinleri doğum sonrasına kullanmak istediğim için doğum öncesine bir problem çıkmadıkça izin almayı düşünmüyorum...
herşeyi dahil 900 i buldu..
günaydın sılacım geçmiş olsun inşallah sorunsuz hallolurGunaydin canlarim masallah Bebislerin cicileri hepsi birbirinden güzel iyi günlerde kullanın inşallah. Bildiğiniz gibi ablam da 30 haftalik hamile ve malesef erken doğum sayısı yaşıyor iğne vuruluyor şimdi bebeğin diğerleri gelirsin diye ayrıca sancılı engelleyici hap vermiş doktor ayakta gezinmek bile yasak mümkün olduğunca yapması gerekiyor bebeği bir gün içerde kalması bile5 kar demiş doktor. Insallah sorunsuz olur hersey
canım o bende de olmuştu netten baktım gögüsunden geliyor sadece ucunu sıkma önemli bişi değilmişKızlar sabah atletimde minik damla şeklinde leke dikkatimi çekti, sağ göğsümden gelmiş sanırım, normal mi bu durum? 26. haftamız, doktora sormalı mıyım? Deneyimli anneler cevap bekliyorum...
pamuktan mi elyaftan mi yapti camim yorganibenim de annem kendisi bebiş için yastık yorgan yaptı çok da güzel oldu onları kullanacağım
Anneler mothercare'de pırlanta indirimi mi ne oluyormuş, her ayın 15inde %50. Bilgisi olan var mı, her ay oluyor mu gerçekten acaba?
pamuktan yapmış canımpamuktan mi elyaftan mi yapti camim yorgani
Ah canım bende bunu çok istiyorum ama iş yerim Müge Anlının programından bile daha gergin. Resmen zaman sayıyorum arada da rapor almaya başladım.
ben de izinleri doğum sonrasına kullanmak istediğim için doğum öncesine bir problem çıkmadıkça izin almayı düşünmüyorum...
Güle güle kullanın inşallah. Yazın taşında ihtimalim çok yüksek şimdilik askıya alayım ben en iyisi.
bende biraz önce sgk yı aradım doğum parasıyla ilgili sormak istediklerimi sordum
annemde ümitköyde.. çok büyük avantajmıs yakın olmak.. kv keçiörende ama olsun ertesi gün tatil olunca gitmek daha rahat oluyor..
O zaman yazacaklarını merakla bekliyoruz..
İşte bunları sordum
- İnternet'te bir yerde hamile olduğunuzu önceden bildirmeniz gerekiyor falan yazıyordu Öncelikle onu sordum yok hayır dedi 32. haftadan 37. haftaya kadar o aradaki zamanda zaten rapor vereceksiniz ayrı bir bildirime gerek yok dedi.
- Kasım 15 inde ayrılabiliyorum resmi olarak dedim ama çalışabildiğim kadar çalışacam o aradaki paramı maaş olarak mı alacam demi dedim evet dedi. Peki verilecek 4 aylık paradan düşer mi o dedim hayır dedi rapor ne zaman başlarsa o zamandan itibaren 4 ay dedi.
- Doğum paramı ne zaman alabilirim dedim işveren in onayına bağlıdır dedi ya 2ye bölünüp verilir yada tüm olarak verilir dedi. Doğum yaptığınıza dair rapor getirdikten sonra 20-45 gün içinde verilir dedi.
- Bi de bizim ihale yüzünden girdi-çıktı yapmışlardı 2 ay önce bu durum doğum parasına engel olur mu dedim hayır dedi sadece toplam 90 gün çalışmış olmanız lazım dedi
kızlar nasıl sizce bunlar hangisini tercih ediyim kolanya şişesi için,,
Eki Görüntüle 1269867 Eki Görüntüle 1269868 Eki Görüntüle 1269869 Eki Görüntüle 1269870 Eki Görüntüle 1269871
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?