2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
Ozaman şöyle diyeyim benim arkadaş 7 aylıktı böyle temuzlik yaparken doğum yaptı

aynen canım ya bende ayırıyım falan diyordum ilk zamanlar şimdi yatsın odamızda diyorum güven duygusu çok önemli gelişim dersinde hocamızdan dinledim çocuk gık diyince yanında olmamız lazımmış
ben de ilk zamanlar ayırıyımfilan diyordum sonra bir pedagogun kitabını okudum hatta burada da yazdım o kitaptan sonra vazgeçtim ayırmaktan

2. yaşında sendroma giriyorlarmış o zaman kendiliğinden ayrılıyormuş zaten bu arada kitabın yazarı ve adı
adem güneş güvenli bağlanma
2 yaş da çok değil mi ya ben de 6 aylıkken falan ayırayım diyodum

bu aralar tekme atmıyor yavrum nedense geçen hafta çok aktifti sadece oradaolduğunu hissediyorum o kadar ona da şükürler olsun yarın dr a gideceğiz eşimle inş aşı bahane bebeğimi göreceğim sanırım 1.5 ay oldu görmeyeli geçen girdim ultrasona ama dr boyunu ölçtü kilosunu ölçtü o kadar daakkka sürdü yani çok özledim yavrumu
rabbim bebişlerimizi bize bağışlasın inş hayırlısıyla doğurup bağrımıza basalım mis kokusunu içimize çekelim

Selam kizlar, doktorum 7.aydan itibaren sol tarafina dogru yat dedi ama surekli sola yatmaktan sol tarafim uyusuyor. sag tarafa yatincada bebisim hemen anneee obur tarafa don der gibi icimde halay cekmeye basliyor. Napsam ben ?sirtustu zaten hic yatmayin diyorlar bebege yeterli kan gitmezmis diye. Heralde ayakta uyumayi ogrenecegim bu gidisle .

bana kalsa ben de aynı odada yatmak istemem ama farklı şeyler var tabi kitabı okuyunca anlıyor insan aaa evet ben de böyleyim filan diyorsun cinselliği başka odaya taşıcam ben
bende araştırayım bari şimdi bebek hazırlığı hevesinden doğduktan sonrası için hiç araştırma yapmadım

slm kızlar doktorrdan geldimmmmm herşey yolunda 27+4 haflığız 980 gr ve 30 cmız herşey yolunda ocagın 5 de sezaryanla doğum olcam kendi istediğime göre korkularım var o yüzden normal kesinlikle istemiyorum bebişte gayet iyiymiş bidahi kontrol kasım 14 hadi hayırlısı bakalım :)

açlık ve tokluk kan şekerime bakılacak canım eğer yüksek ise şeker yüklemesi vericek doktorum. ama umuyorum ki güzel çıksın.

kızlar Kraft twist modeli hoşuma gitti bebek arabasında. bu ürün hakkında fikri olan var mı?

gözün aydın canım :)

Yuhhh altmis kilo mu :) cocugu kac dogdu merak ettim

bende çok merak ettim valla :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…