Ozaman şöyle diyeyim benim arkadaş 7 aylıktı böyle temuzlik yaparken doğum yaptıyormayıp napıyım be canım yaramı deştin valla ablamlar annemler başka şehirdeler yalnız başına da olmuyor mecbur bana kalıyor işler eşim yardım ediyor da hafta sonu sadece, hafta içi zaten 8 den sonra geliyor
kv var oda geçen dedi temizlikçi çağıralım ,doğuma yakın çağırmayı düşünüyorum dedim elimden geldiğince yapıyorum işte çok oturmak da iyi değil yavaş yavaş hallediyorum raabiim veriyor kolaylığını şükürler olsun pis evden neftet ediyorum ama bir o kadar da temizlemekten nefret ediyorum ,annemi özledim
evet bu olayı bende anlamıyorum, bebekimin en alttaki yazılan boy ve kiloyla alakası yok. Dün kontrolde boy 31.5 cm kilo 880 gr idi. Burada yazılan 36.6 cm 960 gr
ben de ilk zamanlar ayırıyımfilan diyordum sonra bir pedagogun kitabını okudum hatta burada da yazdım o kitaptan sonra vazgeçtim ayırmaktanaynen canım ya bende ayırıyım falan diyordum ilk zamanlar şimdi yatsın odamızda diyorum güven duygusu çok önemli gelişim dersinde hocamızdan dinledim çocuk gık diyince yanında olmamız lazımmış
ne zaman ayırmak sağlıklıymış canımben de ilk zamanlar ayırıyımfilan diyordum sonra bir pedagogun kitabını okudum hatta burada da yazdım o kitaptan sonra vazgeçtim ayırmaktan
2. yaşında sendroma giriyorlarmış o zaman kendiliğinden ayrılıyormuş zaten bu arada kitabın yazarı ve adıne zaman ayırmak sağlıklıymış canım
2 yaş da çok değil mi ya ben de 6 aylıkken falan ayırayım diyodum2. yaşında sendroma giriyorlarmış o zaman kendiliğinden ayrılıyormuş zaten bu arada kitabın yazarı ve adı
adem güneş güvenli bağlanma
Ozaman şöyle diyeyim benim arkadaş 7 aylıktı böyle temuzlik yaparken doğum yaptı
bana kalsa ben de aynı odada yatmak istemem ama farklı şeyler var tabi kitabı okuyunca anlıyor insan aaa evet ben de böyleyim filan diyorsun cinselliği başka odaya taşıcam ben2 yaş da çok değil mi ya ben de 6 aylıkken falan ayırayım diyodum
bende araştırayım bari şimdi bebek hazırlığı hevesinden doğduktan sonrası için hiç araştırma yapmadımbana kalsa ben de aynı odada yatmak istemem ama farklı şeyler var tabi kitabı okuyunca anlıyor insan aaa evet ben de böyleyim filan diyorsun cinselliği başka odaya taşıcam ben
o kitabı okumanı tavsiye ederim çok faydalı bilgiler var içinde bilmeden neleri yanlış yapıyormuşuz meğerbende araştırayım bari şimdi bebek hazırlığı hevesinden doğduktan sonrası için hiç araştırma yapmadım
açlık ve tokluk kan şekerime bakılacak canım eğer yüksek ise şeker yüklemesi vericek doktorum. ama umuyorum ki güzel çıksın.bende nuk alıcam
canım ona baktım çok pahalı geldi bana
maşaallah canım
değişikmiş seninki canım
sağol canım moral oluyor bana böyle söylenince çok takığım kiloya
canım nasıl rahat edersen öyle gez misafirin çok gelicekse şık şeyler giyersin yani pijama yoksa eşofman
canım gayet iyisin tombiş değilsin
çok güzel canım
canım ısıtıcı şart eletrikli soba alın derim
ay sağol canım ne güzel moral veriyorsunuz:)
canım bebeğin daha önemli eşinle ayrı koltukta aynı oda da yatabilirsiniz
çok güzel böyle devam
maşaallah annesi ne yedin içtin hemen bilgi istiyorum:)
oyy çok tatlı canım maşaallah kızına
hey maşaallah canım sizede:)
canım al tabi annene gösterme aldıklarını içinde kalmasın ilk bebeğin sonuçta
çok güzel
çok tatlılar canım
neeee ay canm nasıl almış o kadar kiloyu ilk defa duydum
benimde uykum bir kaçıyor iki saattden önce gelmiyor
inşaallah canım
slm kızlar doktorrdan geldimmmmm herşey yolunda 27+4 haflığız 980 gr ve 30 cmız herşey yolunda ocagın 5 de sezaryanla doğum olcam kendi istediğime göre korkularım var o yüzden normal kesinlikle istemiyorum bebişte gayet iyiymiş bidahi kontrol kasım 14 hadi hayırlısı bakalım :)
10 kg almışım bendw kızlar amann napim ama bwn yinw dikkat ettim kepek ekmeği yedim heo kızaetma falan yok hamur işi yok şeker yok aekadaşım 65 kilo ile hamile kaldı 125 kg doğum yaptışimdi bana diyo aaa fazla kilo alma bana diyene bak dedim yüzüne
Yuhhh altmis kilo mu :) cocugu kac dogdu merak ettim
Tamam canım ama ben igneden once yine bi gideyim tam 28.haftada giderim devlette prosedur farkli falan olur. Sekeride yaptirdik ugramadim doktora zatenebrubirol kan uyusmazli ignesini oldun dr bisi istemedi ebe vurdu ilac yakmiyor canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?