canımcım ben chıcco urban serisi aldım kapanması acılması sağlamlığı benim için yani kişisel fikrim cok güzel ve inanılmaz kullanıslı görünüyor bakalım bebek doğunca nasıl olcak:)Bebek arabası konusunda tavsiyeye ihtiyacım var kızlar??
neden ki:)Kızlar ekim annelerinin doğumlarını okudumda tırstım valla
Sağol canım ben de bakıyım. Biraz daha araştırıyım olmassa.canımcım ben chıcco urban serisi aldım kapanması acılması sağlamlığı benim için yani kişisel fikrim cok güzel ve inanılmaz kullanıslı görünüyor bakalım bebek doğunca nasıl olcak:)
Zormuş korktum bendeneden ki:)
herkesin farklı oluyo ama korkutma kendını.benım annem cok rahat dogum yapmıs bılsem ole olcgmı hemen normal isterim.ama bende normalden cok korkuyorum.etrafımdakı herkeste sezeryanZormuş korktum bende
Hic korkma canim ben iki cocuk annesiyim bi normal bi sezeryan bu ucuncu olucak kismetse okadar korkutucu olsa 10 yil icinde 3.cocuk tabiki cok kolay deyil ama kucagina alinca okadr guzel farkli bir duyguki zahmet cekmeden nasil elde edicezZormuş korktum bende
ne yapalım canım haklısın benimde nasibim böyle, kilosu boyu dşından bir şeyini bilmiyorum her şey normal yazıyor kağıtta ama iki dk da nasıl anladı bilmemresmini bile vermedi vermiyorlarmış
canım şöyle oldu özele ilk kez gidicektim bu gebeliğimde, bundan önceki düşüğümde hep oraya gitmiştim,neyse çıktım yağmura yakalandım eşimsiz gittim ilk kez sırılsıklam oldum bir güzel, neyse dedim ablamdaydım zaten evi yakın hemen görürüm bebeğimi gider ısınırım, randevum vardı zaten ücreti verceğim kız demezmi 50 olmuş e daha az dı ücret bende de o kadar yoktu biraz eksikti aslında nasıl sinir oldum anlatamam mecburen iptal ettirdim herkesin içinde ağlamamak için zor tutum kendimieşimede sinirle mesaj attım onun yüzünden bu hale düştüm rezil olduğumamı yanayım bebeğimi göremediğimemi, üstünede eşimle tartıştık hem de ablamın yanında anlamıyor beni anlamıyor bir şey diyemiyorum artık, akşamda eve geldik sanki bir şey olmamış gibi davrandı ama benden giden gitti artık... neyse canım böyle oldu
canım yanından olması bebeğin güven duygusu için çok önemli ben bebek ne zaman hazır hissederse o zaman ayırma taraftarıyım, ben oğlumu 21 aylıkken ayırdım hiç zorlanmadım çünkü bize doydu, mevzu cinsel hayatsa çoğu o sebepten ayrı oda diyor, ev yatak odasından ibaret değil ki:) her yer sizin
Ben de öyle düşünüyorum kuzucuğumu koynuma alıcam :) Allah nasip ederse...Ayy kızlar hemen nasıl ayirayım kuzumu zağten soğuk olucak hava onun canı neki ayirayim. Üşür onu koynumda uyuturum kiynumda kıyamam hiç
aynı durumdayım sinirimden ölücem ama yapacak bişey yok artık bünye işte demek kilo yapıyor.
günaydın zaten iğneyi yazdırmak için gitcen ya canım işte görünürsün dr şekerin kaç çıktına bakmadın mıTamam canım ama ben igneden once yine bi gideyim tam 28.haftada giderim devlette prosedur farkli falan olur. Sekeride yaptirdik ugramadim doktora zaten
Gunaydin canim,günaydın zaten iğneyi yazdırmak için gitcen ya canım işte görünürsün dr şekerin kaç çıktına bakmadın mı
anladım canım sen hatırlatırsın artıkGunaydin canim,
Yok sekerin sonucunu gostermeye gitmedim.o gun dr yoktu yerinde acliktan bende kosa kosa eve geldim zaten 
Asi zamani hemşireye gosterdim hemde kizlar saolsun yardimci oldular ama dedigin gibi bu hafta ici uğrayacağım hen sonuç gösterir hem konusuruz.o bana 3 hafta sonra gel dedi ama rutin kontrol olarak dedi.bebegime baktiktan sonra baksada bilgisayara unuttu heralde kan uyusmazligini.devlette boyle oluyo bi dunya hasta olunca dr onundeki hastayi bile unutur valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?