2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
canım hamilelikte kaşınma hastalığı var araştır istersen komşunun kızında vardı bende o zaman öğrendim
internette araştırırken ben de görmüştüm bu hastalığı ama onda bacaklar, sırt vs. de kaşınıyormuş, benim sadece karnım kaşınıyor doktora haftaya gitmeyi düşünüyorum ama dayanamıyorum kaşıntıya, yazmak istedim buraya da

benim kuzum da öyle, iki gündür tekme yok, sadece balık gibi dönüyor durduğu yerde :) dediğin gibi buna da şükür, sağlıklı olsun da kuzucuklar keyifleri bilir

maşaallah kuzuna

Ayy kızlar hemen nasıl ayirayım kuzumu zağten soğuk olucak hava onun canı neki ayirayim. Üşür onu koynumda uyuturum kiynumda kıyamam hiç

yatağa almak yok kendi yatağında yatacak yanımızda

Kozlar bebek 1 sene hatta 2 sene yaninizda beşikte yatsin ne zarari olacak ki
Onlarin bizim sicakligimiza guven duygumuza ihtiyaclari var
İlk günden ayri yatak oda sana çok şuğul bir fikir geldi

aynen canım ya bende ayırıyım falan diyordum ilk zamanlar şimdi yatsın odamızda diyorum güven duygusu çok önemli gelişim dersinde hocamızdan dinledim çocuk gık diyince yanında olmamız lazımmış

evetttt güzel konu arkidişler şimdi şöyle nacizane fikrimi yazayım

benim kızım 5 yaşında ilk 2 ay yanımda yatırdım çünkü sizin gibi acaba duyarmıyım sesini uyur kalırsam falan diye odasına götürmedim bide gece emzirmek daha kolay olıyordu al emzir ve yatır sonra 3. ayda odasına götürdüm yan oda olmasına rağmen telsiz aldım ve telsiz e gerek kalmadan yanına uçuyodum yani öyle bir kuş uykusuki hemen kalkıyosunuz (hala gık dese odasına koşuyorum bazen rüyasında konuşuyor ona bile gidiyorum hahah) sonra 8. ayda taşındık yeni evimizde yine odasında yatıyordu ve bir gün hasta oldu gece tıkanır diye yanıma aldım veee bidaha odasına götüremedim ama işede başlamıştım yanımd aolması ona dokunmak hoşuma gidiyordu kokusunu almak odasına götürmekten vazgeçtim ara ara denemelerim oldu ama yemedi sonra hamile kaldım babasıyla oda alıştırmalarına başladılar şimdi odasında yatıyor hiç sıkıntı çekmeden ve dün akşam kabus gördüğü için yanıma alayım dedim sen beni niye buraya getirdin ben odamda yatmak istiyorum dedi peki dedim odasına giitik e uyudu yanii çok uzun yazımın kısası herkes bişey yazıyor uzmanlar bişey söylüyor kimi yanında kimi kesinlikle odasında diyo ama sizin canınız nasıl istiyorsa o anki psikolojiniz nasılsa öyle yapın ne bebişi kasın nede kendiniz kasılın uzun oldu kusura bakmayın

evet eflalim sonuna kadar katılıyorum sana :)

evet bu olayı bende anlamıyorum, bebekimin en alttaki yazılan boy ve kiloyla alakası yok. Dün kontrolde boy 31.5 cm kilo 880 gr idi. Burada yazılan 36.6 cm 960 gr
Her bebek farklı demek ki canım, benimki biraz ufak tefek bu değerlerle tutmuyor.

aa aynısı bendede oluyo.benımde karnımda catlak yok ama cok kasınıyo kakao yagı surunce rahatlıyorum

Kızlar Nasılsıniz yarın kontrolum var inşallah şeker yüklemesi yaptirmaz doktorum çok korkuyorum bu arada bende bi iki gündür gayet güzel hissediyorum Bebeğimi çok şükür :) ama eşime göstermek için videoya cekemiyorum ya :) hareket edince kamerayı hissediyor gibi donuyor :) bu arada inşallah benm doğum gunume yakın doğar oğlum ben 17 ocak :))

aa aynısı bendede oluyo.benımde karnımda catlak yok ama cok kasınıyo kakao yagı surunce rahatlıyorum
hiç saf kakao yağı denemedim, bir ara evdeki bebak kakaolu bakım sütünü denemiştim ama fayda etmemişti. korkumdan hiçbir şey sürmüyorum uzun zamandır

hiç saf kakao yağı denemedim, bir ara evdeki bebak kakaolu bakım sütünü denemiştim ama fayda etmemişti. korkumdan hiçbir şey sürmüyorum uzun zamandır
kakao ve badem yagı catlaklar icın kullanılıyor zaten.ben bazen zeytınyagıda suruyorum.benımde karnımda dglde bacaklarımda olduya.ama hc bıse surmeyıpte hc catlagı olmayanda cok tabı.

Ya kızlar park beşikler gitti gidiyorda çok güzel ve uygun fiyata park beşikler var

canim sorma benim ikiz saga yatsam biri sola yatsam biri tekmelio.vicdan azabi duyuyorum aceba canlari mi aciyor die.düzde yatmak sakincali.

İyi akşamlar hamilelik arkadaşlarım inşallah hepiniz çook iyidinizdir salı kontrole gidicem inş. 1 ayı geçti bebişimi görmeyeli özledim valla.Kızlar bende sağa sola karnımın altına yastık koyarak uyumaya çalışıyorum ama akşamları 10 11 gibi çok daralıyorum aldığım fazla kiloya bağlıyorum 12 kilo napalım sabretcez artık.Ha birde çoook mide yanmalarım oluyo uyutmuyo çok zorlanırsam gaviscon çiğneme hapı kullanıyorum doktorum kullanma sabret dedi aldığın vitaminlerin etkisini azaltıyo dedi ama dayanamıyorum bazen acıyı çeken bilir.Afedersiniz kussam midemden çıkıcak sanki.Bebiş bazen göbek deliğinin baya üstünde tekmeliyo sanırım mideye yakın ve baskı yapıyo kerata.İsmimizde hala netleşmedi eşim ben erdem dedim eşim istemedi tuğra olsun dedi bende beğendim açıkçadı sizce nasıl.Şimdilik görüşürüz kızlar iyi bakın kendinize

kızlar the body shopta kakoulu bady butter var inanılmaz güzel çatlaklar için birebir almanızı tavsiye ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…