Günaydın geceleri uyuyamıyorum artık tuvalete gitmekten ne olucak böyle anlamadım 6 7 kez gidiyorum herseferinde uykum kaçıyor zorla uyuyorum off
internette araştırırken ben de görmüştüm bu hastalığı ama onda bacaklar, sırt vs. de kaşınıyormuş, benim sadece karnım kaşınıyorcanım hamilelikte kaşınma hastalığı var araştır istersen komşunun kızında vardı bende o zaman öğrendim
benim kuzum da öyle, iki gündür tekme yok, sadece balık gibi dönüyor durduğu yerde :) dediğin gibi buna da şükür, sağlıklı olsun da kuzucuklar keyifleri bilirbu aralar tekme atmıyor yavrum nedense geçen hafta çok aktifti sadece oradaolduğunu hissediyorum o kadar ona da şükürler olsun yarın dr a gideceğiz eşimle inş aşı bahane bebeğimi göreceğim sanırım 1.5 ay oldu görmeyeli geçen girdim ultrasona ama dr boyunu ölçtü kilosunu ölçtü o kadar daakkka sürdü yani çok özledim yavrumu
rabbim bebişlerimizi bize bağışlasın inş hayırlısıyla doğurup bağrımıza basalım mis kokusunu içimize çekelim
maşaallah kuzunaslm kızlar doktorrdan geldimmmmm herşey yolunda 27+4 haflığız 980 gr ve 30 cmız herşey yolunda ocagın 5 de sezaryanla doğum olcam kendi istediğime göre korkularım var o yüzden normal kesinlikle istemiyorum bebişte gayet iyiymiş bidahi kontrol kasım 14 hadi hayırlısı bakalım :)
Erkekler.pek resim cekinmeyi seçmez çünkü canim :)buda oğlummmm teyzeleriiii poz vermeyi sevmiyo amaaaa
Ayy kızlar hemen nasıl ayirayım kuzumu zağten soğuk olucak hava onun canı neki ayirayim. Üşür onu koynumda uyuturum kiynumda kıyamam hiç
yatağa almak yokkendi yatağında yatacak yanımızda
Kozlar bebek 1 sene hatta 2 sene yaninizda beşikte yatsin ne zarari olacak ki
Onlarin bizim sicakligimiza guven duygumuza ihtiyaclari var
İlk günden ayri yatak oda sana çok şuğul bir fikir geldi
aynen canım ya bende ayırıyım falan diyordum ilk zamanlar şimdi yatsın odamızda diyorum güven duygusu çok önemli gelişim dersinde hocamızdan dinledim çocuk gık diyince yanında olmamız lazımmış
yok canım iki sene yatırırım eğer abisi kıskanacak olursa bir sene olur, zaten abisinin odasına beşik kurdum gündüzleri uyutmak için ama gece ayırmam yanımdan, cinsel hayat yatak odasından ibaret değil evin her yeri sizin
aynen canım koynunda bile uyutursun gerekirse
canım böyle kesin konuşmayın ne olur sonra yapmam dediğinizi yaparsınız, bazı bebekler anneyle uyumak ister bazısı beşiğinde, benim oğlum yanımızda uyuyamazdı mesela beşiğini severdi, ikinci isterse koynumda uyuturum bebeğin ihtiyacı yönlendirmeli, o kadarcık bebeğe kural sökmez ki
Her bebek farklı demek ki canım, benimki biraz ufak tefek bu değerlerle tutmuyor.evet bu olayı bende anlamıyorum, bebekimin en alttaki yazılan boy ve kiloyla alakası yok. Dün kontrolde boy 31.5 cm kilo 880 gr idi. Burada yazılan 36.6 cm 960 gr
aa aynısı bendede oluyo.benımde karnımda catlak yok ama cok kasınıyo kakao yagı surunce rahatlıyorumbenim gibi kaşıntıdan ölen var mı yaa
neredeyse 1 buçuk 2 aydır çekiyorum kaşıntıyı. sadece karnım kaşınıyor, doktorun verdiği ilacı kullandığımda geçmişti ama sadece 5 gün sürdü o rahatlık. gerilmeye bağlı olmadığını söylemişti doktor, daha karnın o kadar büyük değil dedi. lierac, bebeyağı, nemlendirici, sabun, duş jeli.. her eşyi çoktaan bıraktım ama bana mısın demedi. kaşımadan duramıyorum, kanıyor artık hep karnımçatlak falan da yok, anlamıyorum kafayı yiyeceğim artık. uykumda bile kaşıyorum
Doğru ayol benim arkadaşım hemde
buda oğlummmm teyzeleriiii poz vermeyi sevmiyo amaaaa
Valla arkadasin guiness rekorlar kitabina girse iyi derece alir o derece yani..Doğru ayol benim arkadaşım hemde
hiç saf kakao yağı denemedim, bir ara evdeki bebak kakaolu bakım sütünü denemiştim ama fayda etmemişti. korkumdan hiçbir şey sürmüyorum uzun zamandıraa aynısı bendede oluyo.benımde karnımda catlak yok ama cok kasınıyo kakao yagı surunce rahatlıyorum
kakao ve badem yagı catlaklar icın kullanılıyor zaten.ben bazen zeytınyagıda suruyorum.benımde karnımda dglde bacaklarımda olduya.ama hc bıse surmeyıpte hc catlagı olmayanda cok tabı.hiç saf kakao yağı denemedim, bir ara evdeki bebak kakaolu bakım sütünü denemiştim ama fayda etmemişti. korkumdan hiçbir şey sürmüyorum uzun zamandır
canim sorma benim ikiz saga yatsam biri sola yatsam biri tekmelio.vicdan azabi duyuyorum aceba canlari mi aciyor die.düzde yatmak sakincali.Selam kizlar, doktorum 7.aydan itibaren sol tarafina dogru yat dedi ama surekli sola yatmaktan sol tarafim uyusuyor. sag tarafa yatincada bebisim hemen anneee obur tarafa don der gibi icimde halay cekmeye basliyor. Napsam ben ?sirtustu zaten hic yatmayin diyorlar bebege yeterli kan gitmezmis diye. Heralde ayakta uyumayi ogrenecegim bu gidisle .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?