2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .

doğruyu söylemek gerekirse bende bilmiyorum,,, ama youtube sağolsun,,, orada bir sürü yer var anlatan,,,
birde yat yat şiştim, sıkıldım,,, hem örgü kafa dağıtıyormuş,,,
bebek doğuncaya kadar anca bitiririm,,, belki benim eşşek sıpasının çocuklarına yetişir,,,

Bende kalp atışını duyayım valla evde değişiklikler yapmaya başlıcam dediğin gibi yat yat sıkılıyor insan
Ilk önce kıyafetlerimin hepsini birine vericem bebek odasını boşaltıcam ıvır zıvırlar varda:) arada bebek kitapları okurum kendimi geliştirmek amaçla bişiler yapmak lazım :)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Naber kizlarr.. ben bugun hastaneye gittim tekrar kan testi yaptim. . 3 gun onceki testim 478 ken bugunku 2834 cikti :)) testi beklerken allahim ne olur 1000 filan olsun diyodum :)) bu degeri gorunce biraz urktum 3 gunde bayagi artti masallah. Sonra doktora gosterdm doktor cok guzel dedi bi sorun yok :) ultrasona girdim cok sukur bugun gorduk bebisi. Cok kucuktu yaaa bi nokta kadarr 4 mm dedi doktor. Haftaya tekrar gel kese tam gorunur dedi.. 2 hafta sonrasndada kalp atisi icin geleceksin dedi :)) Rabbime sukurler olsun ya herkese nasip olur insaallah.. dua edelim birbirimize hayirlisiyla hepimiz saglikli hayurli evlat sahibi oluruz insaallah :) hala inanamiyorum yaa.. kasiklarim cok agriyo bu arada..aniden ayagi kalktığımda filan tam dik olamiyorum kasiklarmdan. Akintim varsi gecti bu kac gundur. Goguslerim cok aciyo ozellikle uclari. Sabah kahvalti yaptiktan sonra biraz boyle bulanti oluyo ama istifra etmiyorum. Simdilik bunlar kizlar.. hadi Allaha emanetsiniz siz ve yavrulariniz :))

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Hayırlı olsun. Her şeyin iyi gitmesi süper. Darısı başıma. 483 iken kaçıncı gündü? Ben de dün yaptırdım 129 çıktı. Yarın da yaptıracağım test. 3mayıs gece çatlamıştı yumurtam. Adet olucak gibi karnım ağrıyor endişeliyim. Yarınki değeri bekliyorum.

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

ben hiçbir şey yapmayı düşünmüyorum,,, sadece doğuma yakın iyi bir bebek arabası alıcam, böyle port bebeli, oto koltuklu olanlardan o kadar,, hatta bebek port bebede yatsın,,, sonra alıcam mobilyalarını,,, belki yaptırırım,,,
kıyafetde öteki formlarda okudum bu ilk aylarda o kadar çok oluyırmuş ki ,,, giyemiyorlarmış bile,,,,

ayni fikirdeyiz canım..zaten cocuk odası dolu balkon kapatıp eşyaları oraya almak laZım o da suan masraf☺️ yatak odama küçük beşik alacağım bende zaten ışık hızıyla büyüyor bebek kıyafet ihtiyac oldukça alırım bende

Masallah kız allah arttırsın eksiltmesin
Hatta 56 bebiş var ama......... İkizimiz varya
Ay nasıl sevindim
Kızlar bn tam bi sulugöz oldum tam yani anlatamam

Ay nasıl sevindim

bende yok daha birsey ya...gülerler ağlıyorum ama istemsiz yaş akıyor gözümden :) ya şu acemilik yok mu...bu arada ilk bebekte doktor pıhtılaşma testi yapıyor mu bilgisi olan varmı

Pırtlatcaz he ))) haa haa kız allah iyi etsin senüüüü

hepimizi canımm bebişlerleeee :):)sonrada burdan dert yanarıZ 3gündür uyutmuyor sıpa beni diye gazı vardı emmedi uyumadı:):)

ben almayacağım yatak odasına beşik,, bebeği bebek odasında uyutucam,,, belki bende orada yatarım, bebekle,,, benim orada bir çekyatım var, hiç kullanılmadı, belkş onu atar yerine tek kişilik bir baza alırım,, bende rahat rahat yatarım,

Cnm ben istanbul anadolu yakasindaa oturuyorum

seyyar beşik Almam lazım benım canım ya kayınvalideler ankara da alıştığı yerde uyusun bebecık:)

Ay nasıl sevindim

Evet 55 hamis 56 bebiss var ya rabbimin buyuklugu iste hepimiz ayrı ayrı yerlerden toplandik bi çatı altında ne güzel :)

Canlar gittik bugüm kesemizi gördük sağ yukardaymiş 1cm mis kesemiz ama etrafinda kanama var malesef istirahat etmemi istedi ve progeston verdi kagitta 5+2 yaziyor 2 gun önde sanirim normalde 5+0 olmasi lazimdi harika bir duyguymus cokk mutluyum rabbim isteyen herkese nasip etsin

Benim de daha adet tarihim yeni geldi test pozitif ama karnım ağrıyor. Senin ağrın nasıl bir ağrıydı da Dr dış gebelik olabilir dedi?

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Ben burca takildim kova olsun isterdim😕 tabikide hayirlisi olsunda oglagi bilmiyorum tam

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

kızlar selam canım çok sıkkın bugün bir kabuz oldum anlatamam size ölecektim nedense olanınız varmı bilmiyorum çok ıkındım acaba bir sorun olurmu düşük felan yani zaten bebekle ilgili hiç bişiy hissetmiyorum varmı yokmu belli değil geçen pazartesi keseyi gördüm sağdece çok canım sıkkın çook

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…