Ne güzel düşünmüşsün cnm ben hiç şimdiye kadar örgü örmedim ama bilmek çok isterdim
Yaptığın güzel cicilerin fotoğrafını bizlerede yollarsın dimi :)
Kuzum senin keyfinin yerinde olması lazım kimse seni üzmeye hakkı yok o yüzden bana sorarsan iyi yapmışsın hem ayrıca yalanda değil ilk 3 ay biliyorsun önemli o yüzden dikkat etmek lazım kendimize
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
doğruyu söylemek gerekirse bende bilmiyorum,,, ama youtube sağolsun,,, orada bir sürü yer var anlatan,,,
birde yat yat şiştim, sıkıldım,,, hem örgü kafa dağıtıyormuş,,,
bebek doğuncaya kadar anca bitiririm,,, belki benim eşşek sıpasının çocuklarına yetişir,,,
Naber kizlarr.. ben bugun hastaneye gittim tekrar kan testi yaptim. . 3 gun onceki testim 478 ken bugunku 2834 cikti :)) testi beklerken allahim ne olur 1000 filan olsun diyodum :)) bu degeri gorunce biraz urktum 3 gunde bayagi artti masallah. Sonra doktora gosterdm doktor cok guzel dedi bi sorun yok :) ultrasona girdim cok sukur bugun gorduk bebisi. Cok kucuktu yaaa bi nokta kadarr 4 mm dedi doktor. Haftaya tekrar gel kese tam gorunur dedi.. 2 hafta sonrasndada kalp atisi icin geleceksin dedi :)) Rabbime sukurler olsun ya herkese nasip olur insaallah.. dua edelim birbirimize hayirlisiyla hepimiz saglikli hayurli evlat sahibi oluruz insaallah :) hala inanamiyorum yaa.. kasiklarim cok agriyo bu arada..aniden ayagi kalktığımda filan tam dik olamiyorum kasiklarmdan. Akintim varsi gecti bu kac gundur. Goguslerim cok aciyo ozellikle uclari. Sabah kahvalti yaptiktan sonra biraz boyle bulanti oluyo ama istifra etmiyorum. Simdilik bunlar kizlar.. hadi Allaha emanetsiniz siz ve yavrulariniz :))
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Bende kalp atışını duyayım valla evde değişiklikler yapmaya başlıcam dediğin gibi yat yat sıkılıyor insan
Ilk önce kıyafetlerimin hepsini birine vericem bebek odasını boşaltıcam ıvır zıvırlar varda:) arada bebek kitapları okurum kendimi geliştirmek amaçla bişiler yapmak lazım :)
ben hiçbir şey yapmayı düşünmüyorum,,, sadece doğuma yakın iyi bir bebek arabası alıcam, böyle port bebeli, oto koltuklu olanlardan o kadar,, hatta bebek port bebede yatsın,,, sonra alıcam mobilyalarını,,, belki yaptırırım,,,
kıyafetde öteki formlarda okudum bu ilk aylarda o kadar çok oluyırmuş ki ,,, giyemiyorlarmış bile,,,,
Hey maşallah 55 kisiyiz :))
sırayla pıtır pıtır pırtlatcazz :):)
Masallah kız allah arttırsın eksiltmesin
Hatta 56 bebiş var ama......... İkizimiz varya
Ay nasıl sevindim
Kızlar bn tam bi sulugöz oldum tam yani anlatamam
Pırtlatcaz he))) haa haa kız allah iyi etsin senüüüü
ayni fikirdeyiz canım..zaten cocuk odası dolu balkon kapatıp eşyaları oraya almak laZım o da suan masraf☺️ yatak odama küçük beşik alacağım bende zaten ışık hızıyla büyüyor bebek kıyafet ihtiyac oldukça alırım bende
Gerçektnmi diyosun eşimde yusuf Li istiyo yemin ederim bende istiyodumda bizde yusa alide var kvdem dedi ikitane ali olur :))) aslında ne alaka dii yani
Yusa ali kuzeninin ismi olcak yusuf ali de bizimki
Nerde oturuyodun sen canm.
Rica eederim canım bnm elimden geldigince yardımcı olmaya calışırım
ben almayacağım yatak odasına beşik,, bebeği bebek odasında uyutucam,,, belki bende orada yatarım, bebekle,,, benim orada bir çekyatım var, hiç kullanılmadı, belkş onu atar yerine tek kişilik bir baza alırım,, bende rahat rahat yatarım,
Masallah kız allah arttırsın eksiltmesin
Hatta 56 bebiş var ama......... İkizimiz varya
Ay nasıl sevindim
Kızlar bn tam bi sulugöz oldum tam yani anlatamam
ben çok erken gittim dr, a 4h3g gittim, tabi dr bir şey göremedi birde ağrım çok fazlaydı,,, beta değerim çok düşüktü 774, dış gebelikten şüphelendi,,, aman allahım o 2 gün geçmedi,,, ben üzüntü, ağla ağla, neyse sonra beta değerim çıktı, geçen hafta gittim dr 5h1 dedi,, leblebi kadar bir şey gördü,,, ha birde karından göremeyince , vajinal ultrason yaptı o ilk gittimde,, son gittiğimde karından ultrason yaptı,,,
yani bu ultrason işi biraz şans, kimimiz cinseyini daha erken öğrenicek kimimiz daha geç,,, kordonlar başka şeylerle karıştırılıcak,,,
dediğim gibi sen kalbini ferah tut,,,
şimdiki aklım olsa o iki günü de zehir etmezdim kendime,,,,
bir şey daha söyleyeyim benim bir düşüğüm var onda hemen görüldü hatta yolk kesesi bile belli oluyordu 5h5g,,,
her hamilelik farklı, her kadın farklı, her doktor farklı, her hastane farklı,,,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?