2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .

Aynen ben topluyorum kızım dağıtıyor bi yandan canları sağolsun....aynı halsizlik bende de var öyle ki koltukta sızıp kalıyorum kızım anne uyan uyan oyun oynayalım diyor

Ayyy göbişim hemem şişsede güzel güzel ciciler alsam
ayy yaa benimde en büyük halim,göbek çıksında hamile kıyafetleri giyeyim:)))
Bende aynıyım canım basit şeyler için kızıyorum 12. haftamız dolsun sakinleşiriz:)
ben şimdiden daha doğru düzgün görmediğim bebeğimi kıskanıyorum yaaaeşim hariç diğer kişilerde,inşallah hormonlardan kaynaklanıyordur.
Kızlar benim gece ve sabahları gerinme oluyor ama normal gerinme degil değişik sizde de oluyormu boyle bisey?

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
bende de oluyor ama yarıda kesiyorum bebişe birşey olur diye
Allah razi olsn canim hemde iki ayri keseyiz cok guzel bir duyguymss iki tanecik kalp atisi duyduk

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
maşallahhhhaile de var mıydı ikiz:)
canım yaa niye bu kadar halsiz oluyosun doktora danıştın mı?
bugun postu deldirdim geldim:)bu iğneyi olduktan sonra sanki franjit varmiş gibi oluyorum 2gün sürüyor...

progestan iğneden bahsediyorsun sanırım.ben tam 1 aydır kullanıyorum,geçen ayın 17 sinde başlamıştım ve 12. haftaya kadar devam edicem,popomda yer kalmadı ne yapıcam bilmiyorum

Kızlarrr 10 bin ihlasımızı da bitirmiş bulunmaktayız. Allah bizlere sağlıklı, hayırlı, imanlı evlatlar, Sağlıklı bir hamilelik ve kolay doğumlar nasip etsin inşallah.

Kızlarrr 10 bin ihlasımızı da bitirmiş bulunmaktayız. Allah bizlere sağlıklı, hayırlı, imanlı evlatlar, Sağlıklı bir hamilelik ve kolay doğumlar nasip etsin inşallah.

Maşallah ne çabuk bitti
Ben 100 tane okumuştum Dahada okuyacaktım akşama kadar :)
Şimdi ne okuyacağız cnm

O günleride görmek nasip olur inşallah cnm benim :)

Bende hamileyimmmm allahim aylardir bekliyordum ve cok korkuyorum cunku doktor 3 aya kadar cok riskli dedi😔 uff

Arada pembe yalanlar iyidir cnm :)
Keyfinin yerinde olmasına sevindim inşallahh bebiş doğduktan sonra aranız Dahada iyi olur

Bende hamileyimmmm allahim aylardir bekliyordum ve cok korkuyorum cunku doktor 3 aya kadar cok riskli dedi😔 uff

Tebrikler cnm :)
Evet doktorlar hep öyle der 3 aya kadar riskli diye olsun riskli olsun bizlerde dikkat ederiz dimi ama :) bebişler Allah'a emanet cnm korkma

Valla 5 senedir bebiş istiyorum herşeye razıyım cnm :)

Allah kabul etsin insallah bebislerimize ve bizlere saglik olsun ikuduklarimiz .
Şimdi neye baslicaz ?

Tesekkur ederim aynen oyle :) bu arada kullanmayida cok bilmiyorum simdi indirdim uygulamayi .bisi sorucakti mesela 5+3 5 hafta 3 gun mu demek?😕

Tesekkur ederim aynen oyle :) bu arada kullanmayida cok bilmiyorum simdi indirdim uygulamayi .bisi sorucakti mesela 5+3 5 hafta 3 gun mu demek?😕

Hayırlı olsun bebegin canım hosgeldin aramiza :)
Evet 5 hafta 3 gun demek
Bilgileri bana özelden yazarsan listeye ekleyelim senide..

aferin bize sırada ne var canım

evet canım ya propupon depot bende ki depo iğneymiş sanırım 3günde 1vuruluyorum

Âmin cAnim sırada ne var peki

Arada pembe yalanlar iyidir cnm :)
Keyfinin yerinde olmasına sevindim inşallahh bebiş doğduktan sonra aranız Dahada iyi olur

çok teşekkür ederim,,, ilk iki hafta çok stresliydi bir yandan dış gebelik tehlikesi, bir yandan düşük yaparmıyım endişesi,çünkü çok ağrım vardı bir yandan eşim ,,,,
ama bugün sankin hamilelik balayındayım,,,
gittim alışveriş yaptım, yün aldım battaniye örücem,, ( örgü örmeyi öğrenicem, hem vakit geçer)
ayyy hepimizin böyle huzurlu geçsin hamileliği,,,
pembe yalan olmuş değil mi? walla kaprisimi çeksin diye değil de beni üzmesin diye,,,

Ne güzel düşünmüşsün cnm ben hiç şimdiye kadar örgü örmedim ama bilmek çok isterdim
Yaptığın güzel cicilerin fotoğrafını bizlerede yollarsın dimi :)
Kuzum senin keyfinin yerinde olması lazım kimse seni üzmeye hakkı yok o yüzden bana sorarsan iyi yapmışsın hem ayrıca yalanda değil ilk 3 ay biliyorsun önemli o yüzden dikkat etmek lazım kendimize

ben çok erken gittim dr, a 4h3g gittim, tabi dr bir şey göremedi birde ağrım çok fazlaydı,,, beta değerim çok düşüktü 774, dış gebelikten şüphelendi,,, aman allahım o 2 gün geçmedi,,, ben üzüntü, ağla ağla, neyse sonra beta değerim çıktı, geçen hafta gittim dr 5h1 dedi,, leblebi kadar bir şey gördü,,, ha birde karından göremeyince , vajinal ultrason yaptı o ilk gittimde,, son gittiğimde karından ultrason yaptı,,,
yani bu ultrason işi biraz şans, kimimiz cinseyini daha erken öğrenicek kimimiz daha geç,,, kordonlar başka şeylerle karıştırılıcak,,,
dediğim gibi sen kalbini ferah tut,,,
şimdiki aklım olsa o iki günü de zehir etmezdim kendime,,,,
bir şey daha söyleyeyim benim bir düşüğüm var onda hemen görüldü hatta yolk kesesi bile belli oluyordu 5h5g,,,
her hamilelik farklı, her kadın farklı, her doktor farklı, her hastane farklı,,,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…