Kızlar bu saat oldu yatıyorum esim ise gitti yeni cocuklar odasinda heryeri darmadağın etmisler tum ev beni temizle diye bağırıyor resmen bense gozumu acicak dermanim yok bu şekilde nasıl olcak bilmiyorum bulantim az sukur ama bu halsizlik mahfediyor beni
Rabbim bana ve benim gibi olan arkadaşlarıma güç ver nolur ...
ayy yaa benimde en büyük halim,göbek çıksında hamile kıyafetleri giyeyim:)))Ayyy göbişim hemem şişsede güzel güzel ciciler alsam
ben şimdiden daha doğru düzgün görmediğim bebeğimi kıskanıyorum yaaaBende aynıyım canım basit şeyler için kızıyorum 12. haftamız dolsun sakinleşiriz:)
bende de oluyor ama yarıda kesiyorum bebişe birşey olur diyeKızlar benim gece ve sabahları gerinme oluyor ama normal gerinme degil değişik sizde de oluyormu boyle bisey?
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
maşallahhhhAllah razi olsn canim hemde iki ayri keseyiz cok guzel bir duyguymss iki tanecik kalp atisi duyduk
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
canım yaa niye bu kadar halsiz oluyosun doktora danıştın mı?Kızlar bu saat oldu yatıyorum esim ise gitti yeni cocuklar odasinda heryeri darmadağın etmisler tum ev beni temizle diye bağırıyor resmen bense gozumu acicak dermanim yok bu şekilde nasıl olcak bilmiyorum bulantim az sukur ama bu halsizlik mahfediyor beni
Rabbim bana ve benim gibi olan arkadaşlarıma güç ver nolur ...
bugun postu deldirdim geldim:)bu iğneyi olduktan sonra sanki franjit varmiş gibi oluyorum 2gün sürüyor...
Kızlarrr 10 bin ihlasımızı da bitirmiş bulunmaktayız. Allah bizlere sağlıklı, hayırlı, imanlı evlatlar, Sağlıklı bir hamilelik ve kolay doğumlar nasip etsin inşallah.
ayy yaa benimde en büyük halim,göbek çıksında hamile kıyafetleri giyeyim:)))
ben şimdiden daha doğru düzgün görmediğim bebeğimi kıskanıyorum yaaaeşim hariç diğer kişilerde,inşallah hormonlardan kaynaklanıyordur.
bende de oluyor ama yarıda kesiyorum bebişe birşey olur diye
maşallahhhhaile de var mıydı ikiz:)
canım yaa niye bu kadar halsiz oluyosun doktora danıştın mı?
progestan iğneden bahsediyorsun sanırım.ben tam 1 aydır kullanıyorum,geçen ayın 17 sinde başlamıştım ve 12. haftaya kadar devam edicem,popomda yer kalmadı ne yapıcam bilmiyorum
O günleride görmek nasip olur inşallah cnm benim :)
sonra uzuldum hormondan heralde dedım ben razıyım sıkıntı degıl dedı ııce bnı mahvettı vbıcdan azabı cektım valla:
selamlar,, çok uykusuzum sabaha kadar oturdum eşim evde yok 5 gün,,, aslında bir yandan iyi oldu sanırsam,, bugün inanılmaz derece de mutluyum, huzurluyum sakinim,,,
eşimle de problemşerim vardı yazmıştım,, bende yalan söyledim ,kanamam var dedim artık daha az üstüme geliyor,, ( biliyorum yaptığım şey çok yanlış ama hamile olduğumu idrak edemiyor olmadık şeylere beni çok üzüyor, küsüyor kapris yapıyor,,, bende bir şey olmasından korkuyorum, ondan böyle bir yalana başvurdum,) a gerçi şimdi de üstüme düşmüyor ama biraz daha az üzüyor,,,
ama bunların dışında inanılmaz iyiyim, sadece biraz uykusuzluk, ama o kadar huzurluyum ki,,, anlatamam,,, rehavet çöktü üstüme,,,
karnımı seviyorum,, eşşek sıpam diye,, arşiv bebek formlarını okuyorum,,,,
Bende hamileyimmmm allahim aylardir bekliyordum ve cok korkuyorum cunku doktor 3 aya kadar cok riskli dedi😔 uff
Yakında zırt pırt istifar edince görecem bn senihosuna gidcekmi ozaman
Canm sabır bu ilk zamanlar öle geçiyo tecrübelsiin biliyosun bunları ... Sabırlı olmak en güseli
Alemsiniz yahu ne diim ben size gül gül bi hal oldum
Allahımmmmmasallah subhanallah cok güsel i haber bu
Allah tamamına erdirsin cok sanslısı canmmm
Canım hamilelik boyunca yasamıstım ben bunu ayaklarını kendine cekip bi şeklde esne ama kendini zorlaamdan
Ayaklarını kendine cek ama uzatma
Kızlarrr 10 bin ihlasımızı da bitirmiş bulunmaktayız. Allah bizlere sağlıklı, hayırlı, imanlı evlatlar, Sağlıklı bir hamilelik ve kolay doğumlar nasip etsin inşallah.
Tesekkur ederim aynen oyle :) bu arada kullanmayida cok bilmiyorum simdi indirdim uygulamayi .bisi sorucakti mesela 5+3 5 hafta 3 gun mu demek?😕
ayy yaa benimde en büyük halim,göbek çıksında hamile kıyafetleri giyeyim:)))
ben şimdiden daha doğru düzgün görmediğim bebeğimi kıskanıyorum yaaaeşim hariç diğer kişilerde,inşallah hormonlardan kaynaklanıyordur.
bende de oluyor ama yarıda kesiyorum bebişe birşey olur diye
maşallahhhhaile de var mıydı ikiz:)
canım yaa niye bu kadar halsiz oluyosun doktora danıştın mı?
progestan iğneden bahsediyorsun sanırım.ben tam 1 aydır kullanıyorum,geçen ayın 17 sinde başlamıştım ve 12. haftaya kadar devam edicem,popomda yer kalmadı ne yapıcam bilmiyorum
Arada pembe yalanlar iyidir cnm :)
Keyfinin yerinde olmasına sevindim inşallahh bebiş doğduktan sonra aranız Dahada iyi olur
çok teşekkür ederim,,, ilk iki hafta çok stresliydi bir yandan dış gebelik tehlikesi, bir yandan düşük yaparmıyım endişesi,çünkü çok ağrım vardı bir yandan eşim ,,,,
ama bugün sankin hamilelik balayındayım,,,
gittim alışveriş yaptım, yün aldım battaniye örücem,, ( örgü örmeyi öğrenicem, hem vakit geçer)
ayyy hepimizin böyle huzurlu geçsin hamileliği,,,
pembe yalan olmuş değil mi? walla kaprisimi çeksin diye değil de beni üzmesin diye,,,
Sağol canım önemli değil.. Sen kaç haftalıkken gördün? Bi de alttan mı baktı karından mı? Doktor da anladı heycanlandığımı. Sen git biraz sakinleş haftaya yine gel dedi:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?