Sen bilirsin canim nasil icine sinecekse öyle olsun insallah bu sefer hic sorun olmaz
Yakında zırt pırt istifar edince görecem bn senihosuna gidcekmi ozaman
Canm sabır bu ilk zamanlar öle geçiyo tecrübelsiin biliyosun bunları ... Sabırlı olmak en güseli
Alemsiniz yahu ne diim ben size gül gül bi hal oldum
Allahımmmmmasallah subhanallah cok güsel i haber bu
Allah tamamına erdirsin cok sanslısı canmmm
Canım hamilelik boyunca yasamıstım ben bunu ayaklarını kendine cekip bi şeklde esne ama kendini zorlaamdan
Ayaklarını kendine cek ama uzatma
Oleyy kanda çıktı kızlar:) ama benimki sanırım pirinç kadar bile değil ne zaman görürümki o minicik keseyi..
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
beta değerin 1500 falan oldu mu görülüyor,,, aşağı yukarı iki günde iki katı artıyor,,,
Ama değerim 3499 du.. Niye görünmediki acaba?
kızlar sağ tarafıma ara ara keskin bir ağrı giriyor, kas çekilmesi gibi, normal mi bu? henüz doktora gitmedim. cuma gitcem önemli bir şeydir diye korkuyorum. doktora daha erken mi gitsem?
Benim de sağ kasığıma bıçak saplanır gibi ağrı giriyor, kasık ağrım zaten hiç geçmoyor. Doktor normal dedi ama yine de korkuyorum, bugün hiç kalkmadım, hep uzanıyorum.(
pardon endişelendirdim seni tatlım,, burada okuduğum kadarı ile herkesin ki farklı olabiliyor,,,
sakın kendini strese sokma, sonra herşeyin yolunda olduğunu öğrenince ayyy neden üzülmüşüm diyip gene üzülüyorsun,,,
benimde zor görüldü,,,, ama görüldü ,,,
Gebelik kesesi kanda gebelik tespit edildikten hemen sonra ultrasonda izlenemez.Gebelik kesesinin ultrasonda izlenebilmesi için rahime yerleştikten sonra gebeliğin 10-15 gün büyümesi gerekir. Gebelik kesesi en erken Beta HCG değeri 1500′e ulaştığında 4,5 -5 haftalık gebelik olduğunda transvajinal ultrason ile görülebilir.Kanda gebelik Beta HCG değeri 2000-3000 düzeylerine vardığında yani 6 haftalık gebelik olduğunda gebelik kesesi karından ultrason ile izlenebilir.
ama hastenedeki cihazlara göre değişebilir canım merak etme..:) İnşallah birdaha gittiğinde görürsün..:)
Canım benim doktorum daha 1400 lerde karından gördü, ultrason cihazı 4 boyutlu ve renkliydi. Ama kese biraz aşağıda diyince ben korkudan özel bir hastaneye gittim aynı gün ama diğer doktorun gördüğünü söylemedim, sadece o da aynı şeyi söyleyecek mi diye gittim yani. Ama vajinal ultrason istedi. Ben kabul etmeyince haftaya gel dedi karından görünmesi için 6000 lerde olmalı değerin dedi. Özel hastaneninki dandikti açıkçası karından baktırdım zorla ama hiç bişey görünmedi. Cihazdandır o yani korkma.
Ayy canım çok sağol verdiğin bilgiler için:) sanırım kişiden kişiye ve cihazlara göre değişiyor.. İnşallah bi dahakine görürüm, annesine naz yapıyor bebişim:) sen görebildin mi keseyi?
kızlar sağ tarafıma ara ara keskin bir ağrı giriyor, kas çekilmesi gibi, normal mi bu? henüz doktora gitmedim. cuma gitcem önemli bir şeydir diye korkuyorum. doktora daha erken mi gitsem?
ben 4+6 iken alttan muayene ile gördüm keseyi...:)) bakalım 24 ünde de kalp atışını duymak için gidicem inşallah duyarız..:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?