2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .

Cok sagol canim Allah razi olsun cok degisik.bir duyguyms ikiz dahada degisik iki tanecik kalp var minislerm cok ciciler ama biri daha gec olmus gec dollenme hemde ayri keseler Rabbime sukurler olsunnn elhamdullillah

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Oleyy kanda çıktı kızlar:) ama benimki sanırım pirinç kadar bile değil ne zaman görürümki o minicik keseyi..

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

selamlar,, çok uykusuzum sabaha kadar oturdum eşim evde yok 5 gün,,, aslında bir yandan iyi oldu sanırsam,, bugün inanılmaz derece de mutluyum, huzurluyum sakinim,,,
eşimle de problemşerim vardı yazmıştım,, bende yalan söyledim ,kanamam var dedim artık daha az üstüme geliyor,, ( biliyorum yaptığım şey çok yanlış ama hamile olduğumu idrak edemiyor olmadık şeylere beni çok üzüyor, küsüyor kapris yapıyor,,, bende bir şey olmasından korkuyorum, ondan böyle bir yalana başvurdum,) a gerçi şimdi de üstüme düşmüyor ama biraz daha az üzüyor,,,

ama bunların dışında inanılmaz iyiyim, sadece biraz uykusuzluk, ama o kadar huzurluyum ki,,, anlatamam,,, rehavet çöktü üstüme,,,
karnımı seviyorum,, eşşek sıpam diye,, arşiv bebek formlarını okuyorum,,,,

Oleyy kanda çıktı kızlar:) ama benimki sanırım pirinç kadar bile değil ne zaman görürümki o minicik keseyi..

beta değerin 1500 falan oldu mu görülüyor,,, aşağı yukarı iki günde iki katı artıyor,,,

kızlar sağ tarafıma ara ara keskin bir ağrı giriyor, kas çekilmesi gibi, normal mi bu? henüz doktora gitmedim. cuma gitcem önemli bir şeydir diye korkuyorum. doktora daha erken mi gitsem?

Ama değerim 3499 du.. Niye görünmediki acaba?

pardon endişelendirdim seni tatlım,, burada okuduğum kadarı ile herkesin ki farklı olabiliyor,,,
sakın kendini strese sokma, sonra herşeyin yolunda olduğunu öğrenince ayyy neden üzülmüşüm diyip gene üzülüyorsun,,,
benimde zor görüldü,,,, ama görüldü ,,,

Canım benim doktorum daha 1400 lerde karından gördü, ultrason cihazı 4 boyutlu ve renkliydi. Ama kese biraz aşağıda diyince ben korkudan özel bir hastaneye gittim aynı gün ama diğer doktorun gördüğünü söylemedim, sadece o da aynı şeyi söyleyecek mi diye gittim yani. Ama vajinal ultrason istedi. Ben kabul etmeyince haftaya gel dedi karından görünmesi için 6000 lerde olmalı değerin dedi. Özel hastaneninki dandikti açıkçası karından baktırdım zorla ama hiç bişey görünmedi. Cihazdandır o yani korkma.

kızlar sağ tarafıma ara ara keskin bir ağrı giriyor, kas çekilmesi gibi, normal mi bu? henüz doktora gitmedim. cuma gitcem önemli bir şeydir diye korkuyorum. doktora daha erken mi gitsem?

Benim de sağ kasığıma bıçak saplanır gibi ağrı giriyor, kasık ağrım zaten hiç geçmoyor. Doktor normal dedi ama yine de korkuyorum, bugün hiç kalkmadım, hep uzanıyorum. (

Gebelik kesesi kanda gebelik tespit edildikten hemen sonra ultrasonda izlenemez.Gebelik kesesinin ultrasonda izlenebilmesi için rahime yerleştikten sonra gebeliğin 10-15 gün büyümesi gerekir. Gebelik kesesi en erken Beta HCG değeri 1500′e ulaştığında 4,5 -5 haftalık gebelik olduğunda transvajinal ultrason ile görülebilir.Kanda gebelik Beta HCG değeri 2000-3000 düzeylerine vardığında yani 6 haftalık gebelik olduğunda gebelik kesesi karından ultrason ile izlenebilir.

ama hastenedeki cihazlara göre değişebilir canım merak etme..:) İnşallah birdaha gittiğinde görürsün..:)

Son düzenleme:
Benim de sağ kasığıma bıçak saplanır gibi ağrı giriyor, kasık ağrım zaten hiç geçmoyor. Doktor normal dedi ama yine de korkuyorum, bugün hiç kalkmadım, hep uzanıyorum. (

cevabın için sağol canım, içim biraz rahatladı, ilk 3 ay geçse de endişelerimiz azalsa...

Sağol canım önemli değil.. Sen kaç haftalıkken gördün? Bi de alttan mı baktı karından mı? Doktor da anladı heycanlandığımı. Sen git biraz sakinleş haftaya yine gel dedi:)

Ayy canım çok sağol verdiğin bilgiler için:) sanırım kişiden kişiye ve cihazlara göre değişiyor.. İnşallah bi dahakine görürüm, annesine naz yapıyor bebişim:) sen görebildin mi keseyi?

Medicalparka gittim canım bi sürü de para verdim demekki iyi değilmiş cihazları. İnsan iyi bi cihaz alır hastaneye yaa o kadar para almayı biliyolar.Bana da beta 7000 olduktan sora görebiliriz ancak karından dedi.

ben 4+6 iken alttan muayene ile gördüm keseyi...:)) bakalım 24 ünde de kalp atışını duymak için gidicem inşallah duyarız..:))

Bende de oluyor canım hem de sık sık.. Ama normal sanırım bebek yerleşiyor.. Endişelenme fazla yorulma

bugun postu deldirdim geldim:)bu iğneyi olduktan sonra sanki franjit varmiş gibi oluyorum 2gün sürüyor...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…