canım latince den okuyabilirim kabul olursa41 yasin yalabiliriz canim ama icimizde kuran okumayi bilen kac kisi var ?
41 yasin yalabiliriz canim ama icimizde kuran okumayi bilen kac kisi var ?
tevhid cektıkmı canım 70000
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
ben 4+6 iken alttan muayene ile gördüm keseyi...:)) bakalım 24 ünde de kalp atışını duymak için gidicem inşallah duyarız..:))
kisiden kisiye degisiyor heralde ben 4+6 da karindan gordum ama nazli bebegim kendini gostermedi :)
Canım kişiden kişiye değil de cihazdan cihaza değişiyor. Ne yazıkki her cihazın çözünürlüğü aynı değil. Ben de 4 haftada karından gördüm çünkü gittiğim doktorda 4 boyutlu renkli ultrason cihazı var. Ama bir çok muayehane ve hastanede bu cihazdan olmadığı için vajinal ultrasonla görebiliyorlar.
allah kısmet ederse 37. haftaya kadar çalışmak istiyorum, öğretmenim bu arada.. özel sektörde olsam o kadar saat çalışmaya dayanamazdım.
hakkında hayırlısı olsun canım iyi yapmışsın bu kadar yoğun çalışman zor olurdu
erkek olursa Eymen kız olursa Reyyan diyorum:) bakalım nasip
benim gittigim doktorda da 4 boyutlu var ona ucuncu aydan sonra baslicakmis sanirim. siyah beyazda bakti ama dedigin gibi demekki cozunurlugu iyiymis karnima koymasiyla gormemiz bir oldu cok sukur masallah diyeyim de haftaya gittigimde ayni hizda bebegimi de goreyim insallah :)
Bırakma imkanın varsa bırak tabi saat 10.00 ne demek ya... Bende çalışıyorum masa başı işte ve devam edicim çünkü doğumdan sonra yine aynı işyerinde kalmak istiyorum. 1 yıl doğum iznimde olacak Buda bana yeter diye düşünüyorum.
Allah kolaylığını gücünü versin canım taşınmak illettir. Ağır kaldırma canım.
Geçmiş olsun cnm.dayanalım hepimiz parmağımızı tutacak o minik elleri düşün benim hayalimde hep o görüntü vardoğumdan sonra ya da Allah nasip ederse hamileliğimizin 6. 7. Ayı gibi kahvaltı ayarlasak diyorum bence çok hoş olur ...bilemiyorum çoğunluk nereden ama
Bende çalışılmam canım. Öğretmenden doğum iznin güzeldir senin
Biz de taşınıyoruz cheesecake im, çok zor, Allah kolaylık versin valla.. Yeni eve geçince rahatlayacağım :))
İnşallah canım ben de sürekli bunun için dua ediyorum. Bi görsem bebeğimi, kalp atışını bi duysam ah ahh. Daha çok minik bi kese, 1 cm bile değil. büyümeyecek diye korkuyorum.
Insallah canim bakalim hepimizin hakkinda hayirlisi olsun. Cok guzel isimler kuzum. Bizde kiz olursa Aleyna dusunuyoruz. Daha bir isimde karar veremedik erkek icin.
ben çok erken gittim dr, a 4h3g gittim, tabi dr bir şey göremedi birde ağrım çok fazlaydı,,, beta değerim çok düşüktü 774, dış gebelikten şüphelendi,,, aman allahım o 2 gün geçmedi,,, ben üzüntü, ağla ağla, neyse sonra beta değerim çıktı, geçen hafta gittim dr 5h1 dedi,, leblebi kadar bir şey gördü,,, ha birde karından göremeyince , vajinal ultrason yaptı o ilk gittimde,, son gittiğimde karından ultrason yaptı,,,
yani bu ultrason işi biraz şans, kimimiz cinseyini daha erken öğrenicek kimimiz daha geç,,, kordonlar başka şeylerle karıştırılıcak,,,
dediğim gibi sen kalbini ferah tut,,,
şimdiki aklım olsa o iki günü de zehir etmezdim kendime,,,,
bir şey daha söyleyeyim benim bir düşüğüm var onda hemen görüldü hatta yolk kesesi bile belli oluyordu 5h5g,,,
her hamilelik farklı, her kadın farklı, her doktor farklı, her hastane farklı,,,
kızlar selam canım çok sıkkın bugün bir kabuz oldum anlatamam size ölecektim nedense olanınız varmı bilmiyorum çok ıkındım acaba bir sorun olurmu düşük felan yani zaten bebekle ilgili hiç bişiy hissetmiyorum varmı yokmu belli değil geçen pazartesi keseyi gördüm sağdece çok canım sıkkın çook
canim aleynanin isim anlamini kotu diye biliyorum bi arastir istersen
kötü değil canım anlamı yok aleynanın.aleyna ehlen ve sehven derler...ile de da gibi bağlaçmis.nihat hoca demişti Kuran'da geçmesin ama anlamı olsun diye.bende kıza ikra s
düşünüyordum mail attım güzel ama hoş olmaZ dedi.ilk vahiy anlamına geliyor ama ikra oku demek o yüzden gel git oytur kalk gibi bir fiil dedi..bencede bir araştırın
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
canim aleynanin isim anlamini kotu diye biliyorum bi arastir istersen
Aleyna isminin anlamı :
1.Bizim üzerimize, bizim hakkımızda. Bize.(Kaynak : Osmanlıca sözlük)2.Esenlik ve güzelliklere sahip, esenlik içinde olan
Internette bu cikiyor canim. Biz Amerikada yasadigimiz icin kolay bir isim olsun istiyoruz, cocuk zorluk cekmesin okulda.
ben baska bisey okumustum :) boyleyse guzelmis canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?