2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
ben 4+6 iken alttan muayene ile gördüm keseyi...:)) bakalım 24 ünde de kalp atışını duymak için gidicem inşallah duyarız..:))

kisiden kisiye degisiyor heralde ben 4+6 da karindan gordum ama nazli bebegim kendini gostermedi :)

kisiden kisiye degisiyor heralde ben 4+6 da karindan gordum ama nazli bebegim kendini gostermedi :)

Canım kişiden kişiye değil de cihazdan cihaza değişiyor. Ne yazıkki her cihazın çözünürlüğü aynı değil. Ben de 4 haftada karından gördüm çünkü gittiğim doktorda 4 boyutlu renkli ultrason cihazı var. Ama bir çok muayehane ve hastanede bu cihazdan olmadığı için vajinal ultrasonla görebiliyorlar.

benim gittigim doktorda da 4 boyutlu var ona ucuncu aydan sonra baslicakmis sanirim. siyah beyazda bakti ama dedigin gibi demekki cozunurlugu iyiymis karnima koymasiyla gormemiz bir oldu cok sukur masallah diyeyim de haftaya gittigimde ayni hizda bebegimi de goreyim insallah :)

allah kısmet ederse 37. haftaya kadar çalışmak istiyorum, öğretmenim bu arada.. özel sektörde olsam o kadar saat çalışmaya dayanamazdım.

Isin rahatsa bir sorun olmaz canim benim. Ozel sektor cok fena hemde basindaki patron dahada fena ise yapicak birsey yok. En iyisi evle olup dinlenmem bu surec icerisinde, Allahima cok sukur durumumuz el veriyor.

hakkında hayırlısı olsun canım iyi yapmışsın bu kadar yoğun çalışman zor olurdu

erkek olursa Eymen kız olursa Reyyan diyorum:) bakalım nasip

Insallah canim bakalim hepimizin hakkinda hayirlisi olsun. Cok guzel isimler kuzum. Bizde kiz olursa Aleyna dusunuyoruz. Daha bir isimde karar veremedik erkek icin.

İnşallah canım ben de sürekli bunun için dua ediyorum. Bi görsem bebeğimi, kalp atışını bi duysam ah ahh. Daha çok minik bi kese, 1 cm bile değil. büyümeyecek diye korkuyorum.

1 yil dogum izni super canim benim. Bizim burda 6 hafta dogum izni sadece. Bebegin 40 i ciktimi ise geri donus zorundasin. Vallah sabahtan beri kutulara koyuyorum herseyi. Kocis sagolsun tasirtirmiyor bir sey.

İnşallah canım ben de sürekli bunun için dua ediyorum. Bi görsem bebeğimi, kalp atışını bi duysam ah ahh. Daha çok minik bi kese, 1 cm bile değil. büyümeyecek diye korkuyorum.

ben olumsuza hazirim ama hep olumlu seyler dusunuyorum ki bebegim icerde mutlu buyusun :) benimkide persembe gittik 8.88 mm di kesemiz yavrum minik minik buyuyo icimde. kamera takip karnima 24 saat izleyesim var naptigini

Teşekkür ederim canım uzun uzun yazmışsın rahatlattın beni.. Takmıyorum artık bi dahaki randevuda görürüm inşallah.. Sen de keyfine bak hazır eşin de yok bol bol dinlen:)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Canım bende normalde de kabızlık sorunu vardır hamile olunca iyice kötü olurum diye bol bol kayısı yiyip üstüne su içiyorum. Hem taze kayısı hem kuru. Sen de bol bol ye iyi gelir hemen

canim aleynanin isim anlamini kotu diye biliyorum bi arastir istersen

kötü değil canım anlamı yok aleynanın.aleyna ehlen ve sehven derler...ile de da gibi bağlaçmis.nihat hoca demişti Kuran'da geçmesin ama anlamı olsun diye.bende kıza ikra s
düşünüyordum mail attım güzel ama hoş olmaZ dedi.ilk vahiy anlamına geliyor ama ikra oku demek o yüzden gel git oytur kalk gibi bir fiil dedi..bencede bir araştırın

nihat hoca geri donuyo mu canim ben de bi sorayim :) bizde kiz olursa zeynep ela erkek olursa omer selim dusunuyoruz bakalim hangisi olcak

canim aleynanin isim anlamini kotu diye biliyorum bi arastir istersen

Aleyna isminin anlamı :
1.Bizim üzerimize, bizim hakkımızda. Bize.(Kaynak : Osmanlıca sözlük)2.Esenlik ve güzelliklere sahip, esenlik içinde olan

Internette bu cikiyor canim. Biz Amerikada yasadigimiz icin kolay bir isim olsun istiyoruz, cocuk zorluk cekmesin okulda.

ben baska bisey okumustum :) boyleyse guzelmis canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…