Ben burca takildim kova olsun isterdim😕 tabikide hayirlisi olsunda oglagi bilmiyorum tam
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Kızlar benim gece ve sabahları gerinme oluyor ama normal gerinme degil değişik sizde de oluyormu boyle bisey?
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
kızlar selam canım çok sıkkın bugün bir kabuz oldum anlatamam size ölecektim nedense olanınız varmı bilmiyorum çok ıkındım acaba bir sorun olurmu düşük felan yani zaten bebekle ilgili hiç bişiy hissetmiyorum varmı yokmu belli değil geçen pazartesi keseyi gördüm sağdece çok canım sıkkın çook
canım ıkınma bir daha sabah ac karına 2adet kayısı ye üstüne de su iç ben artık hem öyle yapıyorum birde acele etme kız kovalayan mı var otur saatlerce wc de keyfi gelince gelsin.ben 500sayfalık kitapla giriyorum artık.:)kocam dalga geçiyor 3ayda bitirmediğin kitabi orda hatim edeceksin diye:):)
ıkınınca ne olurki yaa kafam takıldı şimdi anlatsana
Benim de daha adet tarihim yeni geldi test pozitif ama karnım ağrıyor. Senin ağrın nasıl bir ağrıydı da Dr dış gebelik olabilir dedi?
iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
kızlar selam canım çok sıkkın bugün bir kabuz oldum anlatamam size ölecektim nedense olanınız varmı bilmiyorum çok ıkındım acaba bir sorun olurmu düşük felan yani zaten bebekle ilgili hiç bişiy hissetmiyorum varmı yokmu belli değil geçen pazartesi keseyi gördüm sağdece çok canım sıkkın çook
seyyar beşik Almam lazım benım canım ya kayınvalideler ankara da alıştığı yerde uyusun bebecık:)
bundan sonra dikkat ederimde bugün çok zorladım bebeğime bişiy olurmu ondan korkuyorum kızlar düşmüş falan değildir dimi korkuyorum çok acısın önemli değil bebeğime bişiy olmasın
benim adetlerim de çok ağrılı geçiyordu zaten, birde keseyi tam göremeyince şüphelendi,, tel sebeb ağrı değildi yani,,,
kontrole ne zaman gidiceksin?
Canim merak etme bebegin daha kucucuk ikinmakla falan etkilenmez ay alemsiniz ya acaba ilk hamileligimde bende mi boyleydim :)kızlar selam canım çok sıkkın bugün bir kabuz oldum anlatamam size ölecektim nedense olanınız varmı bilmiyorum çok ıkındım acaba bir sorun olurmu düşük felan yani zaten bebekle ilgili hiç bişiy hissetmiyorum varmı yokmu belli değil geçen pazartesi keseyi gördüm sağdece çok canım sıkkın çook
Demek küstah olucak bizim bebisler biz düzene sokariz onları merak etmeyin :)kova harıka canım ama oğlakta biraz küstah ana en başarılı olanların toplandığı burç işimiz varr:):)
Canlar gittik bugüm kesemizi gördük sağ yukardaymiş 1cm mis kesemiz ama etrafinda kanama var malesef istirahat etmemi istedi ve progeston verdi kagitta 5+2 yaziyor 2 gun önde sanirim normalde 5+0 olmasi lazimdi harika bir duyguymus cokk mutluyum rabbim isteyen herkese nasip etsin
valla öyle canım ben severim oğlağı sözünün eridir ve kuralcıdır ve inanılmaz aile bağlarına önem verir daha 5yaşında arkadasın oğlu aileme haber vermeden gidemem der yada uyku saati geçerse ailesine uyku saatim geçiyor oturacaksanız ben içerde uyusan der :):)
O maşallah ne güzelmiş ya bu burca bağlı degil eğitime bagli nasil yetistirirsen öyle büyur cocuk.onlar hamur gibu hangi sekli verirsen o şekli alırlar yeterki biz anne Babalar guzel eğitim verelim.
Benim büyük oglum yay küçük oğlum ikizler burcu hic anlamam burclardan bakmadım bile özellikleri tutuyor mu diye :)
Bunuda sizden öğrendim oglak olacağını :)
Kizim olsun burcu onemli degil off çok istiyorum ya bi kizim olsun saçlarını sekilden sekile sokayim pembelere bogayim onu artık pembr kıyafetler almak istiyorum evde heryer mavi :)
Yarın testin sonucunu alınca doktoru arayacağım. Değere göre çağıracak beni. Inşallah normaldir. Ilk defa olacak hamilelik pek bilmiyorum.
iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?