2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
Ben burca takildim kova olsun isterdim😕 tabikide hayirlisi olsunda oglagi bilmiyorum tam

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

kova harıka canım ama oğlakta biraz küstah ana en başarılı olanların toplandığı burç işimiz varr:):)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Kızlar benim gece ve sabahları gerinme oluyor ama normal gerinme degil değişik sizde de oluyormu boyle bisey?

bende de var hamile kaldigimdan beri surekli gerinme hissi oluyo uykumda bile geriniyorum gerinirken uyaniyorum. doktorum a sordum kontrole gittigimde zarari olur mu diye simdi cok kucuk bisey olmaz ilerde dikkat edicez ama dedi

canım ıkınma bir daha sabah ac karına 2adet kayısı ye üstüne de su iç ben artık hem öyle yapıyorum birde acele etme kız kovalayan mı var otur saatlerce wc de keyfi gelince gelsin.ben 500sayfalık kitapla giriyorum artık.:)kocam dalga geçiyor 3ayda bitirmediğin kitabi orda hatim edeceksin diye:):)

Son düzenleme:

Benim de daha adet tarihim yeni geldi test pozitif ama karnım ağrıyor. Senin ağrın nasıl bir ağrıydı da Dr dış gebelik olabilir dedi?

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

benim adetlerim de çok ağrılı geçiyordu zaten, birde keseyi tam göremeyince şüphelendi,, tel sebeb ağrı değildi yani,,,
kontrole ne zaman gidiceksin?

aman ben de o dertten muzdariptim,,, lifli şeyler ye, arkadaşların dediği aç karnına kayısı ılık su ,, ha birde bol bol su iç,,,, ben yatak başucuma 5 lt su koydum salonda 5 lt su koydum,,, habire su içiyorum zaten çok susuyorum,,,
canım zaten bebeklerimizi ancak 4 aylık falan hissediceğiz,,, böyle şeylerle canını sıkma,,,
ferah tut kalbini,,,
üzülme, üzüldükten sonra ben niye böyle basit şeylere üzülmüşüm diye üzülüyorsun,,, böyle bir kısır döngü olmasın,,,
stres yok,,,

bol bol taze kayısı ye canım, üstüne de su içtin mi etkili olur inşallah...

seyyar beşik Almam lazım benım canım ya kayınvalideler ankara da alıştığı yerde uyusun bebecık:)

walla ben anneme dedim, beşik alın koyun benim bebeğim için dedim,,,
kv gitsemde orada kalmam zaten,gider miyim onu da bilmiyorum,, kv ile annemler aynı şehirde zaten,,,

bundan sonra dikkat ederimde bugün çok zorladım bebeğime bişiy olurmu ondan korkuyorum kızlar düşmüş falan değildir dimi korkuyorum çok acısın önemli değil bebeğime bişiy olmasın

bundan sonra dikkat ederimde bugün çok zorladım bebeğime bişiy olurmu ondan korkuyorum kızlar düşmüş falan değildir dimi korkuyorum çok acısın önemli değil bebeğime bişiy olmasın

yok canım düşmez o.cok aşagıdalar ama daha.dikkatlı olman lazım korkma hiç:)

benim adetlerim de çok ağrılı geçiyordu zaten, birde keseyi tam göremeyince şüphelendi,, tel sebeb ağrı değildi yani,,,
kontrole ne zaman gidiceksin?

Yarın testin sonucunu alınca doktoru arayacağım. Değere göre çağıracak beni. Inşallah normaldir. Ilk defa olacak hamilelik pek bilmiyorum.

Canim merak etme bebegin daha kucucuk ikinmakla falan etkilenmez ay alemsiniz ya acaba ilk hamileligimde bende mi boyleydim :)
kova harıka canım ama oğlakta biraz küstah ana en başarılı olanların toplandığı burç işimiz varr:):)

Demek küstah olucak bizim bebisler biz düzene sokariz onları merak etmeyin :)

Gözün aydın canım demekki senin bebis 2 gun onden gidiyor ne güzel :)

valla öyle canım ben severim oğlağı sözünün eridir ve kuralcıdır ve inanılmaz aile bağlarına önem verir daha 5yaşında arkadasın oğlu aileme haber vermeden gidemem der yada uyku saati geçerse ailesine uyku saatim geçiyor oturacaksanız ben içerde uyusan der :):)

O maşallah ne güzelmiş ya bu burca bağlı degil eğitime bagli nasil yetistirirsen öyle büyur cocuk.onlar hamur gibu hangi sekli verirsen o şekli alırlar yeterki biz anne Babalar guzel eğitim verelim.
Benim büyük oglum yay küçük oğlum ikizler burcu hic anlamam burclardan bakmadım bile özellikleri tutuyor mu diye :)
Bunuda sizden öğrendim oglak olacağını :)
Kizim olsun burcu onemli degil off çok istiyorum ya bi kizim olsun saçlarını sekilden sekile sokayim pembelere bogayim onu artık pembr kıyafetler almak istiyorum evde heryer mavi :)

aynen canım ya annemde eşimde eşimin ailesi de kız istiyor hepsini anladım da annemin tek cocuğu var p da benim...neden kız dıyorum daha cici kıyafetler var sana da yoldaş olur senin bana oldugun gibi diyor...ilki kız olsun da gerisi isterse 10tane erkek olsun diyor:).takım çıkartıcam sanırım:)

Yarın testin sonucunu alınca doktoru arayacağım. Değere göre çağıracak beni. Inşallah normaldir. Ilk defa olacak hamilelik pek bilmiyorum.

hayırlı haberler alırsın umarım hytm,
sen gönlünü refah tut,,,

Arkadaşlar benim bildiğim böyle sayılı başka dua yok. Kendime göre bişeyler okuyorum, tesbihler çekmeye çalışıyorum. Sizin bi fikriniz varsa söyleyin başlayalım okumaya canlarım.

41 yasin yalabiliriz canim ama icimizde kuran okumayi bilen kac kisi var ?

bu arada yeni duamız varmı kaçırdım mı yoksa ihlas bitmişti

tevhid cektıkmı canım 70000

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…