2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
Nasip olursa yarın beşigimizi kurucaz....
Artık yawas yawas hazırlıklar baslasın....

canım ben senin yerinde olsam gelen giden vs misafir kabul etmem en azından kırkı çıkana kadar çükü bebekler bizim gibi değiller bünyeleri hassas bağışıklık sistemleri hassas hatta kp bile olmasın annen ve kv yeter sana bu arada kendime aldıklarıma gelince
1 gecelik kısa kollu 1 uzun kollu pijama takımı aldım başkada bişiy almadım bi de bolca külot alacağım

Aay yirimmm bennonu allahim esirgesin benimde kizim babaya boyle cilveli olur kesin ki esimbdaha simdiden kafayi yemek uzere beni bi sevisi var kizini seviyomus oyle diyor :) valla yatagni odama alacam hatta yanimda yatiracagim zaman zzaman.ondan ayri kalmak dahabsimdiden benide cikdirtiyor..ilk doğduğunda peki eve gelince nasil yaptın kv annen falan gelip kaldimi bebek icin sende..benimkiler kalacak kesin..diyolarki geece odasinda uyusun agladikca yada emmesi gerektkce biz getrrz sana ama oda icime sinmiyo

Bana kalsa kabul etmemde kv yuzunu sallandirir cenesi cekilmez inanki..ve gelirler kesin dolusup dolusup insallah beni krize sokmazlar

Selam kızlar,
Hastane odası süslemesi konusunda ne düşünüyorsunuz?
Ben kapı süsü, balon ve odaya strafordan isim düşünüyorum, ikram için de çikolata ve badem şekeri bulundururum.
Aklıma başka bişey gelmiyor. Abartılı olsun istemiyorum ama çok boş da kalsın istemiyorum. Ne yapsam bilemedim.

Ya canım yanında büyük olması cok güselde bi kişi yeter be o kv anne .. Bn iki gün annemde kaldım.. Sonra kardeşim bi kac gün kaldı bi kaç günde eşimn yegni kaldı..
Ya sen odanda tut cocugu.. Öle sacmalıkmı olur.. Guya uyursun faşan diyede Alllah askına içerde farzedelim cocuk aglıyo kv annen bakıyo sen yatagında uyuyabilcen mi gözünü sevim..
Bence o kadar uzun uzuadıyada kımse kalmasın.. İlk bebek evde yeni i ortam olucak.. Eşinle senin aranda acayip bi bag olucak duygusal anlar yasanıcak.. Bazen romantık ortamlar olcak belki ama ev ole kalabalık olursa eşinde sende istedigiiz gii rht etmessiiz.. Bnce bi kişi yeter.. Nasıl sölersin nasıl yaparsın bilemedim.. İlla 1 ay durcaklarsa 15 gün biri 15 gün biri durdun.. Hem ne dicem kız sana bunlar sana hızmete gelir senden hizmet bekler gülesim geldi...

Sezinm gel seninle be yapalım.. Ben karar vermiştim zaten.. Güzel bi kapı süsü.. Tülden strafordan dedigin gibi..
Yatagın basına ve ayak ucınada tülden süs.. Balona bence gerek yok.. Yapcaksan kapıya yap..biri bi tarafa iri bi tarafa yapıstır içtn.. Yada atıyorum mavili beyazlı 4 balonu sisirip cicek gibi şekıl yapıp kapının iç tafına ırtasına yapıstır..
Bebegi koyacagınız pusetler barya hast.. Onada tulden kocaman bi kurdela...
Ikramda böle tepsiler satılıyo 5 lira falan en fazla gümüş renkte.. Guya gümüş tepsi gibi.. Hmm onun kulplarını mavi kurdela ile süsle.. Tam ortaya lokum.. Kenarlara cıkolata beyaz bitter sütlü..
Etrafına renklı drajeler serpiştir gelene ikram edilsin.. Bide kolonyagı tutarsın bitanem.. Ben böle düşünüyorum .. Allah nasip ederse inş...
Bak ben kızımın dogum gününde tepsimi pembe tülle süsledim.. Sonra tüllerin içine pembe beyaz drajler koydum vermiştim..

Sezincim bebişim yada kendin organze tül alıp pakette 100 tane oluyo bide kurdele ile içine şeker koyup dagıtanılırdın. İkram olarak veya tanesi 25 kurus olan kutular var böle bebiş kutuları içine at fındık lokum renkli draje badem onlardan ver.. Cok gelen olurmu bilmem ama 25 tane alsan yeter işte sonucta

Çok teşekkürler mervecim, çok güzel fikir verdin. Pusetin etrafına kurdele kesin yapmalıyım :) lokum da süper fikir. Balon seviyorum sanki böyle mavi beyaz benekli uçan balonlar gördüm çok hoşuma gitti :)

Çok teşekkürler mervecim, çok güzel fikir verdin. Pusetin etrafına kurdele kesin yapmalıyım :) lokum da süper fikir. Balon seviyorum sanki böyle mavi beyaz benekli uçan balonlar gördüm çok hoşuma gitti :)
Seviyosan kullan canım bnm... Sonucta bir defa olcak bişi.. İçinde kalmasın h bişeyin... Herseyin en güzeli olsun yanında

Yemek yiyip uyusak ne ala bence:)) tabi yanında yardım eden anne kv varsa o kolay :))

Canım son haftalarda şişecekmişiz öyle diyorlar.. Ben hep large aldım..

Canım odaya balon koyma ısıdan gelen gidenden çocuktan vs pat diye patlıyor korkuyor insan ablamın ayakucunda vardı yatağının aniden patlamıştı uçan balon gibi folyo balon alacaksan o ayrı ayrıca kapıya da ekstra balom taktırwbilirsin..

Ben doğumda yalnız olacağım sadece eşim ve bir iki arkadaş.. O yüzden çikolata kolonya ikram edeceğim.. O kadar.. Ama burada olsam zarif bir şekilde abartırdım:))

Tamam canım araştırıyım onu da sağolasın.

Maclaren quest ablam çok memnun ..

Hmm canlarım sunuda diyim nutmadan.. Ekım anneleri topigine bakıp bakıp kendinizi korkutmayın.. Özellkle korkarım etkılwnırım doyosanız bnce hiç okumayın bile.. Neden bostan yere stres yapıypsunuz ki.. İnanın o sancılar acılar sızılar gelip geçici..
Lütfen kendinizi sıkmayın bu konuda..
Anne olmak buyuk bi lütuf.. Birazda kahrı olacak mecbur..
Siz bol bol suyunuzu için.. Yürüyüşünüzü yapın.. Hareketli olun yanı..kendinizi sakının .. Ama en çnmlisi bol bıl dua edin.. Allahın izniyle dogumlarımızı yapıcaz ve burda bebişlerimizi anlatıcax...
Şimdiden kendimizi böle panikleyirsek Allah korusun tansoyonumuz fırlar ve erken dogum olur hemde sezeryan olur.. Neden böle bi riske atalım ki kendimizi..
Bnm arkadasım dogumdan cok korkmaya basladımıstı 7 ayını btiedi.. Nese öle böle 32 haftalık mı ne oldu bunun tasoyonu cıktı bigün.. Hastaneye gitmiş dr demiş niye tansiyonun cıktı böle bi problwmin yoktu.. Oda artık panık olmus basıl dogurcam falan diye düşünürkwn tansıyon yukselıyo.. Dil altı bermıaler bu yıne aynı dilaltı hapa ragmen.. Mecbur aldılar cocugu.. 37 haftalıga kadar küvezde durdu bide cocuk.. Şimdi diyo ki bn kendim panık yaptım.. Bnm yüzünden olsu..
İnsanın bira elinde biraz degil böl şlerr

KızlR içimdeki canavar artık iyice hareketlerını belli etmeye baslad.cok hareketlı olcak kuzum benim.. Ablası geliyo göbegime dayıyo agzını oglum diye bagıryo.. Oglumdan bi tepiklemeler.. Kızım anne anne bebigim neyyde diyo.. Diyoruö buramda.. Azcık uyuyo.. Göbegime elni koyup e e e diyo..Allahım daha dogmadan böle ise dogduktan sonranasıl olcak acaba...

c gün kaldı bi kaç günde eşimn yegni kaldı..
Ya sen odanda tut cocugu.. Öle sacmalıkmı olur.. Guya uyursun faşan diyede Alllah askına içerde farzedelim cocuk aglıyo kv annen bakıyo sen yatagında uyuyabilcen mi gözünü sevim..
Bence o kadar uzun uzuadıyada kımse kalmasın.. İlk bebek evde yeni i ortam olucak.. Eşinle senin aranda acayip bi bag olucak duygusal anlar yasanıcak.. Bazen romantık ortamlar olcak belki ama ev ole kalabalık olursa eşinde sende istedigiiz gii rht etmessiiz.. Bnce bi kişi yeter.. Nasıl sölersin nasıl yaparsın bilemedim.. İlla 1 ay durcaklarsa 15 gün biri 15 gün biri durdun.. Hem ne dicem kız sana bunlar sana hızmete gelir senden hizmet bekler gülesim geldi...[/QUOTE]
Ya resmen kalbimi okuyorsun :) hic istemiyorum bende esimde..ama isteonlar teklif beklemuyo sagolsunlar :) ayrica mumkun degil 15gun kvde ile tek kqlamam kafayi yerim.b

Galiba hepimiz arada ekim annelerini okuyoruz:) ama herkesin dogumu farkli oluyor onlari okuyup panik olmamak lazim bende bygun oglumu gordum 850 gr olmus doktor gayet iyi dedi 10 ocak gibi aliriz dedi cunku benim kizimda sezeryanla olmustu allahim hayorlisini versin hepimiz icin insallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…