canım ben senin yerinde olsam gelen giden vs misafir kabul etmem en azından kırkı çıkana kadar çükü bebekler bizim gibi değiller bünyeleri hassas bağışıklık sistemleri hassas hatta kp bile olmasın annen ve kv yeter sana bu arada kendime aldıklarıma gelinceKizlar Kendinize ne aldiniz doğuma ne gotureceksiniz fikir verir misiniz bana da..daha kendime gigus Pedi disinda bise almadim..bide eve geldikten sonra ne giymeyi düşünüyorsunuz haliyle evde kv kp olacak gelen giden vs olacak. .bide şıkır şıkır gezmek istiyorum :)
Bana kalsa kabul etmemde kv yuzunu sallandirir cenesi cekilmez inanki..ve gelirler kesin dolusup dolusup insallah beni krize sokmazlarcanım ben senin yerinde olsam gelen giden vs misafir kinşallah mem en azından kırkı çıkana kadar çükü bebekler bizim gibi değiller bünyeleri hassas bağışıklık sistemleri hassas hatta kp bile olmasın annen ve kv yeter sana bu arada kendime aldıklarıma gelince
1 gecelik kısa kollu 1 uzun kollu pijama takımı aldım başkada bişiy almadım bi de bolca külot alacağım
e söyle kv ne istemiyorum şu anda de surat yaparsa yapsınBana kalsa kabul etmemde kv yuzunu sallandirir cenesi cekilmez inanki..ve gelirler kesin dolusup dolusup insallah beni krize sokmazlar
prego nirvana 2050 kesinlikle tasvsiye ederim biz aldık çok kullanışlı bişiyBebek arabası konusunda tavsiyeye ihtiyacım var kızlar??
Ya canım yanında büyük olması cok güselde bi kişi yeter be o kv anne .. Bn iki gün annemde kaldım.. Sonra kardeşim bi kac gün kaldı bi kaç günde eşimn yegni kaldı..Aay yirimmm bennonu allahim esirgesin benimde kizim babaya boyle cilveli olur kesin ki esimbdaha simdiden kafayi yemek uzere beni bi sevisi var kizini seviyomus oyle diyor :) valla yatagni odama alacam hatta yanimda yatiracagim zaman zzaman.ondan ayri kalmak dahabsimdiden benide cikdirtiyor..ilk doğduğunda peki eve gelince nasil yaptın kv annen falan gelip kaldimi bebek icin sende..benimkiler kalacak kesin..diyolarki geece odasinda uyusun agladikca yada emmesi gerektkce biz getrrz sana ama oda icime sinmiyo
Sezinm gel seninle be yapalım.. Ben karar vermiştim zaten.. Güzel bi kapı süsü.. Tülden strafordan dedigin gibi..Selam kızlar,
Hastane odası süslemesi konusunda ne düşünüyorsunuz?
Ben kapı süsü, balon ve odaya strafordan isim düşünüyorum, ikram için de çikolata ve badem şekeri bulundururum.
Aklıma başka bişey gelmiyor. Abartılı olsun istemiyorum ama çok boş da kalsın istemiyorum. Ne yapsam bilemedim.
Çok teşekkürler mervecim, çok güzel fikir verdin. Pusetin etrafına kurdele kesin yapmalıyım :) lokum da süper fikir. Balon seviyorum sanki böyle mavi beyaz benekli uçan balonlar gördüm çok hoşuma gitti :)Eki Görüntüle 1273446
Sezinm gel seninle be yapalım.. Ben karar vermiştim zaten.. Güzel bi kapı süsü.. Tülden strafordan dedigin gibi..
Yatagın basına ve ayak ucınada tülden süs.. Balona bence gerek yok.. Yapcaksan kapıya yap..biri bi tarafa iri bi tarafa yapıstır içtn.. Yada atıyorum mavili beyazlı 4 balonu sisirip cicek gibi şekıl yapıp kapının iç tafına ırtasına yapıstır..
Bebegi koyacagınız pusetler barya hast.. Onada tulden kocaman bi kurdela...
Ikramda böle tepsiler satılıyo 5 lira falan en fazla gümüş renkte.. Guya gümüş tepsi gibi.. Hmm onun kulplarını mavi kurdela ile süsle.. Tam ortaya lokum.. Kenarlara cıkolata beyaz bitter sütlü..
Etrafına renklı drajeler serpiştir gelene ikram edilsin.. Bide kolonyagı tutarsın bitanem.. Ben böle düşünüyorum .. Allah nasip ederse inş...
Bak ben kızımın dogum gününde tepsimi pembe tülle süsledim.. Sonra tüllerin içine pembe beyaz drajler koydum vermiştim..
Seviyosan kullan canım bnm... Sonucta bir defa olcak bişi.. İçinde kalmasın h bişeyin... Herseyin en güzeli olsun yanındaÇok teşekkürler mervecim, çok güzel fikir verdin. Pusetin etrafına kurdele kesin yapmalıyım :) lokum da süper fikir. Balon seviyorum sanki böyle mavi beyaz benekli uçan balonlar gördüm çok hoşuma gitti :)
Tamam canım araştırıyım onu da sağolasın.prego nirvana 2050 kesinlikle tasvsiye ederim biz aldık çok kullanışlı bişiy
o zaman cnm şimdiden 2-3 tane güzel hamile elbisesi alacaksın, sabahtan saç makyaj yapar misafirlerini öyle ağırlarsın. ben bunu bir arkadaşımda görmüştüm giymiş elbisesini altına ince çorap makyajı ojeleri parfümügerçekten hoştu ama herkese göre mi bilmiyorum tabi ama gününü biliyordu gayet güzel.
Kisin elbise zor olmazmi bi de emziriken falan..aklima tayt ustu tunik vs tarzi seyler geldi ama bilemedim. .bi de simdiden kiyafey aliyoruz yq hani..birinden duymuştum dogum yaotiktan sonra hemen şişlikler inmiyo yaklasik alti aylik hamile gibi oluyorsunuz diyodu..bem suan 26haftaligim..yani suqnki kiloma uygun alsam dogumdan sonrq giyebikirmiyim olurmu
Selam kızlar,
Hastane odası süslemesi konusunda ne düşünüyorsunuz?
Ben kapı süsü, balon ve odaya strafordan isim düşünüyorum, ikram için de çikolata ve badem şekeri bulundururum.
Aklıma başka bişey gelmiyor. Abartılı olsun istemiyorum ama çok boş da kalsın istemiyorum. Ne yapsam bilemedim.
Tamam canım araştırıyım onu da sağolasın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?