Ben de ufak bi kıyafet alışverişi yaptım o kadar ama geçen rüyamda bebek doğmuş evde ne ıslak mendil varmış ne bebek bezi soymuşuz çocuğu giydireceğiz kıyafetler yıkanmamış bebeğin ayakları üşümüştü rüyada çok üzüldüm. Artık en temel ihtiyaçları ilk fırsatta almalıyız. Bebek bezi, zıbın, pamuklu ıslak mendil aa bi de rüyamda bebeğin poposu pişik olmuştu uyanınca çok üzüldüm pişik kremi falan almalıyız.
Bebek arabası konusunda tavsiyeye ihtiyacım var kızlar??
canım tahmini tıpkı kilosu gibi diyor ya 850-1000 arası diye boyda öyle 24- 35 arası mesela normal oluyor
fikrim yok ama sen sorunca açtım baktım. bende bu tarz bir araba beğenmiştim ancak sonra öğrendim ki bu tip arabaların oturma- bacak mesafeleri ve ayak uzatma kısımları kısa dolayısıyla satıcının biri araba güzel ona bişey diyemem ama 2 yaşından sonra tekrar bir baston araç almanız gerekebilir dedi bana. fazla eşya da benim en sevmediğim şeydir napayım sonra 2 arabayı. bu dezavantajının yanında araba çok estetik güzel.kızlar Kraft twist modeli hoşuma gitti bebek arabasında. bu ürün hakkında fikri olan var mı?
o zaman cnm şimdiden 2-3 tane güzel hamile elbisesi alacaksın, sabahtan saç makyaj yapar misafirlerini öyle ağırlarsın. ben bunu bir arkadaşımda görmüştüm giymiş elbisesini altına ince çorap makyajı ojeleri parfümüKizlar Kendinize ne aldiniz doğuma ne gotureceksiniz fikir verir misiniz bana da..daha kendime gigus Pedi disinda bise almadim..bide eve geldikten sonra ne giymeyi düşünüyorsunuz haliyle evde kv kp olacak gelen giden vs olacak. .bide şıkır şıkır gezmek istiyorum :)
bende senin gibi düşünüyorum arkadaşım ben lizozlu pijama takımları aldım birde umutsuz ev kadınları die bi dizi vardı belki hatırlarsın orda zeliş vardı onun giydiği eşofman taşlı süslü püslü eşofmanlar aldım bakalım hala güzel şeylere bakıyorum beğenirsem almaya devam :)Kizlar Kendinize ne aldiniz doğuma ne gotureceksiniz fikir verir misiniz bana da..daha kendime gigus Pedi disinda bise almadim..bide eve geldikten sonra ne giymeyi düşünüyorsunuz haliyle evde kv kp olacak gelen giden vs olacak. .bide şıkır şıkır gezmek istiyorum :)
Babası şimdi öle diyo dogsun.. Onu içine sokmak isticek...Ay ne hos anlatmissin ya kizim bana annemm dese eririm :) bende kizimi açıkçası yanmda yatırmak istyrm hatta esim abartıyo yatağımzda yatsin diyo:)
vallahi ne kadar güzel anlatmışsın.Hele o annem diyislerini şimdiden düşününce bi huzur kaplıyo içimiİlk önce bebek arabası konusu.. Bnce olmasssa olmazşardan.. Bn bi yere gityim mi arabaylada gıtsem bbk arabamıda mutlakaalıyorum.. Kızım iki yasında ıyuyo bişiler oluyo yoruluyo koyuyorum içine oh..
Yanımızda yatırma konusuna gelince bn kıızmı ıkı yasında kendi yatagına ayırdım.. Yani baska odaya.. Kendi yatagında ama bizim odamızda yatıyodu.. Onn bana ihtiyacı var.. 2 yas ne demek ya.. Siz zannedebiliyomısunuz daha bebekken baska odada uyutabilwceginizi..
Bnce 2 yasına kadar bebegin kendisini güvende hissetmesi lazım.. Anne kokusunu alması lazım..hem yeni anne olacak arkadaslarım sizin ona ihtiyacınız olacak.. O kokusunu inize cekmedn uyuyabileceginizimi sanıyosunuz:)
Her cocuk bi degil.. Ama 6 aydan sonra ayırın yok söle yok böle.. Bunlar batılılıların bize geçiröeye calıstıkları şeyler..ve cokda basardıkları şeyler.. Cocugun annesine güveni yok.. Aralarındaki bag kuvvetli degil.. Neymiş özgüveni eksik oluyomus.. Geçen bi arkadasımız bişi paylasmıs.. Yazıda su yazıyo bi yere gidince pacama yapımayan i cocugum oldugu için mutluyum.. Bu ayrı yatakta yatıp güven sahibi olmasıyla degik anne babanın tawrıyla tutumuyla olur.. Bnm kızım 26 ayını dolduruyo.. Bi yere gidince pacama yapısmıyo.. Gayet mutlu ne cekıngen ne bişi..
Cinsel hayat için cocuklarınızşa aranızdakı temel olan bagları koparmayın..eşinizi afedersiniz ama her odada tatmin edebilirsiniz..
Bundan su cıkmasın.. Bebekle aynı ytakta sabahlamak degil.. Aynı odada sabaha sabahlamak önmli..hastayken ve özel durumlar haric..
Bazen kızım gece gelip yanıma beni uyandırıyo.. Elini yanaklarına koyup bni cocuk gibi seviyo.. Annem kalk sarılalım diyo .. Gidip yatagına saılıp yatıyoruz..uyuyana kadar beni şımartıyo sanki.. En fazla yarım saat sonra uyuyo mısıl mısıl .. Kalkıp yatagıma gidiyorun..
Onun bana annem demesini dünyalara degişmem.. Şöle bişide var..bunları şimdi düşünmeyin.. Zamana bırakın..bebegiiz size yön verir
benim eşimde yanımızda yatar diyoAy ne hos anlatmissin ya kizim bana annemm dese eririm :) bende kizimi açıkçası yanmda yatırmak istyrm hatta esim abartıyo yatağımzda yatsin diyo:)
Bize 1.200 dediler canım ana kucağı dahil. Peşin paraya indirim de yapmadıkları için tereddüt ettim. Mavisini ayırtmıştık.ben bugün alacam inşallah bebe confort loola modelini
travel sistem çok rahat bişey tak puseti çık dışarı
Ben de 2. Araba Almak istemem açıkçası.fikrim yok ama sen sorunca açtım baktım. bende bu tarz bir araba beğenmiştim ancak sonra öğrendim ki bu tip arabaların oturma- bacak mesafeleri ve ayak uzatma kısımları kısa dolayısıyla satıcının biri araba güzel ona bişey diyemem ama 2 yaşından sonra tekrar bir baston araç almanız gerekebilir dedi bana. fazla eşya da benim en sevmediğim şeydir napayım sonra 2 arabayı. bu dezavantajının yanında araba çok estetik güzel.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?