2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .

aynı böyle bi rüyayı bende gördüm canım
bebeğim doğmuş ne annem var ne kardeşlerim bebek çıplak elimden düşüyor falan
psikolojik olarak etkileniyoruz işte

canım tahmini tıpkı kilosu gibi diyor ya 850-1000 arası diye boyda öyle 24- 35 arası mesela normal oluyor
kızlar Kraft twist modeli hoşuma gitti bebek arabasında. bu ürün hakkında fikri olan var mı?
fikrim yok ama sen sorunca açtım baktım. bende bu tarz bir araba beğenmiştim ancak sonra öğrendim ki bu tip arabaların oturma- bacak mesafeleri ve ayak uzatma kısımları kısa dolayısıyla satıcının biri araba güzel ona bişey diyemem ama 2 yaşından sonra tekrar bir baston araç almanız gerekebilir dedi bana. fazla eşya da benim en sevmediğim şeydir napayım sonra 2 arabayı. bu dezavantajının yanında araba çok estetik güzel.

Kizlar Kendinize ne aldiniz doğuma ne gotureceksiniz fikir verir misiniz bana da..daha kendime gigus Pedi disinda bise almadim..bide eve geldikten sonra ne giymeyi düşünüyorsunuz haliyle evde kv kp olacak gelen giden vs olacak. .bide şıkır şıkır gezmek istiyorum :)

o zaman cnm şimdiden 2-3 tane güzel hamile elbisesi alacaksın, sabahtan saç makyaj yapar misafirlerini öyle ağırlarsın. ben bunu bir arkadaşımda görmüştüm giymiş elbisesini altına ince çorap makyajı ojeleri parfümügerçekten hoştu ama herkese göre mi bilmiyorum tabi ama gününü biliyordu gayet güzel.

Kisin elbise zor olmazmi bi de emziriken falan..aklima tayt ustu tunik vs tarzi seyler geldi ama bilemedim. .bi de simdiden kiyafey aliyoruz yq hani..birinden duymuştum dogum yaotiktan sonra hemen şişlikler inmiyo yaklasik alti aylik hamile gibi oluyorsunuz diyodu..bem suan 26haftaligim..yani suqnki kiloma uygun alsam dogumdan sonrq giyebikirmiyim olurmu

Selam herkese annisler nasılsınız geçmişi okudum herkes iyi herhalde öyle gözüküyo :) sol kaburgam batıyo kızlar canım acıyo gecede kaç kere uyanıyorum wc ye bebişimi özledim iyimidir diye merak ediyorum bu aralar az hissediyorum miniğimi büyüyo heralde uykucu olcak 3 üne alcam randevu inşallah herşey yolundadır.

Ayy bizde kirki cikana kadar pek misafir gelmeZ ilk on gun ozellikle annem ve kayinvalidem bi kac komsu bi iki arkadasim gecmis olsuna gelebilir ..ondada zaten sisliklerden dolayi hamile pantolonu na ve hamilelikteki kiyafetlere devam ediyorsun ..yada sik bi esofman takimi ustune sabahlikla erkek biri gelirse mecbur hamille pantolonu falan

Selammmmm kızlar... Şüküür kavusturans.. Ya problm cıktı ben siteden zannediyorum.. Arkadaslarla kazen abiye msk attıryorum ... Rezil oldum ya rezil... Adam aradı sonunda... Söle böle derken sorunun bnm telden kaynaklandgını anladık.. kızım safari ayarlarıyla oynamısssssssss...
En sonunda tesekkür msj cektim.. Arkamdab artık ne der bilemiyon.. Saolsun ama ugrastı yani 1 haftadırnerdeyse..
Yorum yazamadım ama takıpteydım tabiki....

bende senin gibi düşünüyorum arkadaşım ben lizozlu pijama takımları aldım birde umutsuz ev kadınları die bi dizi vardı belki hatırlarsın orda zeliş vardı onun giydiği eşofman taşlı süslü püslü eşofmanlar aldım bakalım hala güzel şeylere bakıyorum beğenirsem almaya devam :)

İlk önce bebek arabası konusu.. Bnce olmasssa olmazşardan.. Bn bi yere gityim mi arabaylada gıtsem bbk arabamıda mutlakaalıyorum.. Kızım iki yasında ıyuyo bişiler oluyo yoruluyo koyuyorum içine oh..

Yanımızda yatırma konusuna gelince bn kıızmı ıkı yasında kendi yatagına ayırdım.. Yani baska odaya.. Kendi yatagında ama bizim odamızda yatıyodu.. Onn bana ihtiyacı var.. 2 yas ne demek ya.. Siz zannedebiliyomısunuz daha bebekken baska odada uyutabilwceginizi..
Bnce 2 yasına kadar bebegin kendisini güvende hissetmesi lazım.. Anne kokusunu alması lazım..hem yeni anne olacak arkadaslarım sizin ona ihtiyacınız olacak.. O kokusunu inize cekmedn uyuyabileceginizimi sanıyosunuz:)
Her cocuk bi degil.. Ama 6 aydan sonra ayırın yok söle yok böle.. Bunlar batılılıların bize geçiröeye calıstıkları şeyler..ve cokda basardıkları şeyler.. Cocugun annesine güveni yok.. Aralarındaki bag kuvvetli degil.. Neymiş özgüveni eksik oluyomus.. Geçen bi arkadasımız bişi paylasmıs.. Yazıda su yazıyo bi yere gidince pacama yapımayan i cocugum oldugu için mutluyum.. Bu ayrı yatakta yatıp güven sahibi olmasıyla degik anne babanın tawrıyla tutumuyla olur.. Bnm kızım 26 ayını dolduruyo.. Bi yere gidince pacama yapısmıyo.. Gayet mutlu ne cekıngen ne bişi..
Cinsel hayat için cocuklarınızşa aranızdakı temel olan bagları koparmayın..eşinizi afedersiniz ama her odada tatmin edebilirsiniz..
Bundan su cıkmasın.. Bebekle aynı ytakta sabahlamak degil.. Aynı odada sabaha sabahlamak önmli..hastayken ve özel durumlar haric..
Bazen kızım gece gelip yanıma beni uyandırıyo.. Elini yanaklarına koyup bni cocuk gibi seviyo.. Annem kalk sarılalım diyo .. Gidip yatagına saılıp yatıyoruz..uyuyana kadar beni şımartıyo sanki.. En fazla yarım saat sonra uyuyo mısıl mısıl .. Kalkıp yatagıma gidiyorun..
Onun bana annem demesini dünyalara degişmem.. Şöle bişide var..bunları şimdi düşünmeyin.. Zamana bırakın..bebegiiz size yön verir

Herkese hayırlı haftasonları bu arada..

Dün geceden beri bas agrım var... Bide aksam kahve içmiştim sölemesi ayıptır.. Uykusuzluk yaptı heralde ki hiç öle bişi olmamıstı cokmu serttı kı anlamamdım..

Ay ne hos anlatmissin ya kizim bana annemm dese eririm :) bende kizimi açıkçası yanmda yatırmak istyrm hatta esim abartıyo yatağımzda yatsin diyo:)
Babası şimdi öle diyo dogsun.. Onu içine sokmak isticek...
Aynı yatak bazı durumlarda ama aynı oda bence 2 yasına kadar..
Ya sevda bi güzel seviyo bni babasını.. Sanki o büyükmüşte biz cocukmusuz gibi..görenler hatta diyo bu ne sevgi diye..sasırıyo.. Hatta bunu eşine anlatabilirsin.. Eşim eve gellince kızı acıyo kapıyı.. Dun aksam babasına sarıldı ... Babam. Osdidin(hosgeldin) babam dedi.. Sonra babası onu bıraktı yere bnm şirinem kedi gibi gitti bbasının arkasından hani kediler böle bacaklarına sürerler ya kafalarını miyawlayıp bnm kızda kedisinden görmüş olcak ki.. Gitti babasının ayagına sürtüyü basını yaw yaaaw yapıyo..
Allhım....ya görmen duyman lazım...

Hem ben bu bıDıgı ayrı odaya ayırdıgım zaman nerdeyse 4 ay olcak sanki baska memlekete bırakıyom gibi geliyo..o bensiz duruyo ama bn duramadım biliyomusn..:)
Zor alıstım zor:)

vallahi ne kadar güzel anlatmışsın.Hele o annem diyislerini şimdiden düşününce bi huzur kaplıyo içimi
bende aynı senin gibi düşünüyorum asla ve asla en az 2 yaşına kadar bizimle aynı odada yatabilir.cinsellik konusunu her türlü halledebilir anne babalar.bebekleri hiç birşeye engel değil.bizim d babamız hatta aramızda yatar diyo yok artık dedim yanımızda yatmasına komple alıştırırsak sonra zor olur.kendi yatağında ama bizimle aynı odada yatmasın hiç bi sakınca görmüyorum ama bellide olmaz belkide ben alırı yatağa tabi ilk başlarda aman olsun ya alışşsın bize sonra yatağına alıştırırım bebeğimden ve kocamdan başka ne işim var onlarla uğraşıcaz tabiki
bide benim eşim vardiyeli çalışıyo 8-4 4-12 12-8 .. 12-8 de yanlız yatıyom kızım yatagında ben yatağındamı yatırıcam aslaa koynumda yatar annesinin kuzusu
Ay ne hos anlatmissin ya kizim bana annemm dese eririm :) bende kizimi açıkçası yanmda yatırmak istyrm hatta esim abartıyo yatağımzda yatsin diyo:)
benim eşimde yanımızda yatar diyo bugünde dedim ona zamanı gelince yatak ayırma konusunda sen uğraşırsın
onu kucağımıza almadan sevdiren rabbim bize zamanı gelince ayrı yatağa yatırma kuvetinide verir.Hayırlısıyla gelsinde kızım.

Son düzenleme:
Ben de 2. Araba Almak istemem açıkçası.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…