Arkadaslar listeye benide ekleyin yasim 27 muhtemel dogacagi tarih 7 ocak 2015 son adet rarihimi hic hatirlamiyorum eger 7 ocakta doguuracak varsa bana son adet tarihini yazarsa sevinirim :)
Arkadaslar listeye benide ekleyin yasim 27 muhtemel dogacagi tarih 7 ocak 2015 son adet rarihimi hic hatirlamiyorum eger 7 ocakta doguuracak varsa bana son adet tarihini yazarsa sevinirim :)
o zaman Kur'an okuyanlara yasını dağıtalım zira ven Kur'an bilmiyorum Arapça olarak geri kalanlarda eski usul duşjeli ne tevhid çekip ne kadar okuduğunu yazsın olmaz mı kızlar
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Kabiz olan arkadasın alıntısını yapamadım ama kabizlik hamilelik belirtilerinden biri sakın korkma bunun icin benim doktorum magnezyum verdi gunde 2 defa suya koyup iciyorum hemen de faydasını gördüm rahatlıkla tuvalete çıkardı beni
Kızlar telefonuma bebeğimin gelişimini hafta hafta anlatan bir program indirdim. Ben şu an 5.haftadayım ve bebeğim bu şekildeymiş şu anda. Ama pirinç tanesi kadar bişey nasıl oluyo böyle yaa aklım almıyo:) ayakları oluşmaya başlıyomuş, çenesi oluşuyomuş.
Eki Görüntüle 1118447
Kızlar telefonuma bebeğimin gelişimini hafta hafta anlatan bir program indirdim. Ben şu an 5.haftadayım ve bebeğim bu şekildeymiş şu anda. Ama pirinç tanesi kadar bişey nasıl oluyo böyle yaa aklım almıyo:) ayakları oluşmaya başlıyomuş, çenesi oluşuyomuş.
Ben onu da göremedim canım ya.. Çok istemiştim bugün ama olmadı. Haftaya gel dedi. Kalp atışlarını duycağım anı iple çekiyorum. İçimde benden bi parça var bu beni çook heycanlandırıyo