2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
Arkadaslar listeye benide ekleyin yasim 27 muhtemel dogacagi tarih 7 ocak 2015 son adet rarihimi hic hatirlamiyorum eger 7 ocakta doguuracak varsa bana son adet tarihini yazarsa sevinirim :)

Hosbulduk arkadaslar surekli duzensizlik yasayinca tarihleri unutuyorum birde hic beklemedigim birseydi gebelik :) suptiz oldu yani

nihat hoca geri donuyo mu canim ben de bi sorayim :) bizde kiz olursa zeynep ela erkek olursa omer selim dusunuyoruz bakalim hangisi olcak

dönüyor canım 3günde dönüş oldu bana.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Evet Kur'an okuyanlarla 41 Yasin okuyalım derim ben

o zaman Kur'an okuyanlara yasını dağıtalım zira ven Kur'an bilmiyorum Arapça olarak geri kalanlarda eski usul duşjeli ne tevhid çekip ne kadar okuduğunu yazsın olmaz mı kızlar

Kabiz olan arkadasın alıntısını yapamadım ama kabizlik hamilelik belirtilerinden biri sakın korkma bunun icin benim doktorum magnezyum verdi gunde 2 defa suya koyup iciyorum hemen de faydasını gördüm rahatlıkla tuvalete çıkardı beni

Kızlar kızım geip oldu yavrumu üşüttük galib öksürüyo burnu akıyo şimdilk ateşi yok amasanki cıkacak gibi
!!!!!! ;(

evet canım ya propupon depot bende ki depo iğneymiş sanırım 3günde 1vuruluyorum

bende okurum yasin:)

ayrıca yusuf suresi hamilelikte okunursa,güzel bir evlat dünyaya gelirmiş:)

Kızlar telefonuma bebeğimin gelişimini hafta hafta anlatan bir program indirdim. Ben şu an 5.haftadayım ve bebeğim bu şekildeymiş şu anda. Ama pirinç tanesi kadar bişey nasıl oluyo böyle yaa aklım almıyo:) ayakları oluşmaya başlıyomuş, çenesi oluşuyomuş.

Son düzenleme:

Canım o döllenmeden sonraki 5. Hafta. Sata göre değil o yüzden öyle bence.

Canım o döllenmeden sonraki 5. Hafta. Sata göre değil o yüzden öyle bence.

Yok canım 1.haftayı sat'tan itibaren başlatmışlar, 5.haftaya gelince böyle oluyo. O minicik şeyin nası eli ayağı oluşmaya başlıyo çok ilginç dimi

Tamam o zaman Kuran'ı Kerim okumayı bilenler bana yazsın ne kadar okuduğunu insaallah

Evet canım gerçekten ilginç. Ben anca keseyi görebildim, sen bebeğini görebildin mi?

Arkadaşlar Kuran bilenler yasin okumaya başlıyor. Okuyanlar hercal arkadaşımıza bildirsinler 41 tane okunacak.

Evet canım gerçekten ilginç. Ben anca keseyi görebildim, sen bebeğini görebildin mi?

Ben onu da göremedim canım ya.. Çok istemiştim bugün ama olmadı. Haftaya gel dedi. Kalp atışlarını duycağım anı iple çekiyorum. İçimde benden bi parça var bu beni çook heycanlandırıyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…