2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .

Aynen canım ben de bulantıdan çok korkuyorum. Bugün kasık ağrımdan da korktum açıkçası çünkü dün geceden beri devam ediyo, tüm gün yattım hala ağrıyo, bacağıma vuruyo ağrısı (
Şu hamileliği sağ salim tamamlayıp kucağımıza bir alsak yavrularımızı ah ahh. Allahım çabuk gelsin o günler ne olur sağlıkla..

salı gününe cok az kaldı teyzeleri bebiş görcem Allah'ın izniyle :):)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Az kaldı canım ne güzel benimde 10 gun sonra randevum bbize daha çok var :)
Sendeydi dimi kan uyuşmazlığı olan bizdede kan uyuşmazlığı var esimle ama şükür bir sorun olmuyor ignesini vurulduktan sonra...
Ve sanırım benim aşırı halsizligim kan uyuşmazlığı oldugu icin bebek pozi olunca o etkiliyor beni ...

salı gününe cok az kaldı teyzeleri bebiş görcem Allah'ın izniyle :):)

Hadi inşallah canım hayırlısı. Gelince anlat bakalım teyzelerine heyecanla bekliyoruz :) ben de çarşamba gidicem bakalım kesemiz ne alemde.

bende de var halsizlik ondan mı acep:) eğer tezimiz doğru çıkarsa tıp literatürüne gireriz..ben a negatif eşim 0 pozitif sizde durum nasıl canım

Hadi inşallah canım hayırlısı. Gelince anlat bakalım teyzelerine heyecanla bekliyoruz :) ben de çarşamba gidicem bakalım kesemiz ne alemde.

tabi teyzesi onu bir göreyim hani diyorlar ya mutluluğun resmini yapabilirmisiniz diye o an iste benim için mutluluğun resmi olacak.:):)

İnşallah tatlım, uzan dinlen kendini yormamaya bak ben öyle yapıyorum

İnşallah tatlım, uzan dinlen kendini yormamaya bak ben öyle yapıyorum

Ben de öyle yapıyorum valla ne yalan söyleyeyim. Hamile olduğumu öğrendiğimdrn beri hiç bişey yapmıyorum. Kocacığımdan Allah razı olsun bugün elektrik süpürgesi bile tuttu tüm evi temizledi. Yemek zaten kayınvalidem yapıyor her gün arıyor ne istiyorsun diye. Ben de rahatca dinlenebiliyorum çok şükür.

olcak bakalım kızlar..ocağa ne kaldı artık:)

Bu kadar olur hem benim hemdr esiminkiyle aynı Sizinkiler :)
Bence kesin kan uyuşmazlığından bu halsizlik canım. .
Evet canım miniminnacık ama bu şekilde:) tatlı mı tatlı bi kız olur inşallah sen kız istiyodun:)

Sagolasin canim insallah :)

Bu kadar olur hem benim hemdr esiminkiyle aynı Sizinkiler :)
Bence kesin kan uyuşmazlığından bu halsizlik canım. .

Sagolasin canim insallah :)

mantıklı canım ben devamlı uzandığım halde halsizim sende gene çoluk cocuk var...:)bebişlerimiZin kan grubu ne. olur canım bu durumda ???

iyi geceler kızlar bu akşam eşime hamile oldugumu nihayet söyledim kısa bir şok geçirdi sonrada beni tebrik etti telefonum bozulmuştu anne olmanın şerefine güzel bir telefon alalım sana dedi hayret ettim sevindi yani ben morali bozulur sanarak çok yanılmışım alışveriş merkezindeydik sana balık alalım bundan sonra öncelik sensin daha iyi beslenmelisin felan demeler ayy çookk mutlu oldum çokta rahatladım..bilmeyenler için söyleyim eşim 2. çocuk hiç istemiyordu ama rabbim ihsan etti işte bende çekiniyordum..mide yanmalarım devam ediyor kızlar gittim eczaneden şurup aldım gebeler için çok iyi geldii..

kızlar yaa gecenin bu vaktinde kafama saçma bişey taktım kendime sinir oldum.
görümcem her fırsatta bebeğimin kız olacağını ve ona benzeyeceini söylüyor,off sinir oluyorum.tamam benzesin ama ikide bir söylemeye ne gerek var???

Kıskançlık kokusu alıyorum canım biraz. Söylesin dursun boşver duymazdan gel. Takılma canım hiç üstünde durma. Sen sadece bebeğini düşün.

Çok sevindim canım senin adına. Kaç gündür bosuna stres olmuşsun keşke daha önce söyleseydin. Olsun ama sonu güzel olmuş canım.

takılma ya kız halaya çeker derler ya boşverrr.cok kızdırırsa seni huyu çekmesin diyiver😊😊😊

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…