2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
Merhaba herkese benimde ikinci hamileligim, 6yaşında bir kızım var...Bu hamileligim süpriz oldu biraz.8ocak olası dogum tarihi.Benim şuan en büyük şikayetim bulantı ve kusma...sizlerde durum nasıl ?

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Canim hayırlı olsun bebegin hosgeldin aramiza :)
Yasini ve son adet tarihini özelden bana yaz lütfen. .
Hamile hamile bosa strese sokmussun kendini canim sukur için rahat etmiş huzurunuz bozulmasın inşallah hic.
mantıklı canım ben devamlı uzandığım halde halsizim sende gene çoluk cocuk var...:)bebişlerimiZin kan grubu ne. olur canım bu durumda ???

iPhone 'den Kadınlar Kulübü

Canim benim ogluslarin ikiside pozitif babasının kanindan oldu.eger bebeğin kani pozitifse dogumdan sonra tekrar igne oluyor yok negatif senin kanindan olursa dogumdan sonra iğne olmana gerek yok.ben hem 6 aylıkken hemde dogumdan sonra igne olmustum.

Allah günah yazmaz inşallahhh pek sevmem baklayı 5 senelik evliyim sadece 1 kere yapmışımdır

Hoşgeldin canim aramıza hayırlı olsun bebegin :)
O bulantilar hemen hemen hepimizde var malesef hele ben mahfoldum resmen (
evet bizde de kan uyusmazligi var missdely.ilk bebegimde cikmadi zaten ilkte cikmiyo diyolar ama ikincide desorun olmaz ins

Canim benim iki hamileligimdede sorun olmadı igneyi vurulduktan sonra sorun olmaz insallah ...

Kizlarrr napiyorsunuz bisi sorucam beni taniyanlar var burda :))) bende adet gunumde kanama oldu ama direk kan ve 1 gun surdu dunde bahar temizligi yaptim agir falan kaldirdim aksam hatta gece tv izlerken aniden kan geldi halada devam ediyor yara falan yok kan testi negatif niye boyle oluyorki anlamadim

Bu bulantılar çok kötü sürekli yatıyorum...Allah yardımcımız olsun..

Allah günah yazmaz inşallahhh pek sevmem baklayı 5 senelik evliyim sadece 1 kere yapmışımdır

ayy canım bende aksine cok severim koca bir tabak yiyecektim şefimin bir akrabasına da olmuş
bi araştır canım dedi araştırınca da neler neler çıktı
hiç zehirleyebileceğini düşünmemiştim

ayy canım bende aksine cok severim koca bir tabak yiyecektim şefimin bir akrabasına da olmuş
bi araştır canım dedi araştırınca da neler neler çıktı
hiç zehirleyebileceğini düşünmemiştim

Bende çok korkarım zehirlenmekten
bi kere dondurmadan zehirlenmiştim hamile olduğumu öğrendiğim günden beri yemedim ama dün canım çok çekmişti yedim

Canim sen hala doktora gitmedin mi şimdi biz ne desek bos yarin hemen bi doktora git normal degil bunlar...

evet bizde de kan uyusmazligi var missdely.ilk bebegimde cikmadi zaten ilkte cikmiyo diyolar ama ikincide desorun olmaz ins

selam canım bakalım artık değiştirilecek sanırım :)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Kan uyuşmazlığı olanlar doktora bunu mutlaka bildirsin.Hamileligin 26 inci haftasi igne vurulmasi gerek cok onemli. Ve dogumundan sonra 72 saat dolmadan bir igne daha bu ignede birdahaki hamilelikte sorun olmamasi icin.kan.uyusmazlugi igne vuruldugu surece sorun yaratmaz ama igne vurulmazsa cok buyuk riskleri var.

bende bulantı cok yok ya sabahları oluyor birde ara ara...yeme içmemde sorun yok hatta acayıp bir artış var:):)

Son düzenleme:
canim bana ilkinde igne yapilmadi aciklamasini hatirlayamadimama eger oglum negatif degil de bsbasi gibi pozitif olsaydi yapilcakti sanirim

canim bana ilkinde igne yapilmadi aciklamasini hatirlayamadimama eger oglum negatif degil de bsbasi gibi pozitif olsaydi yapilcakti sanirim

Doğumdan sonra ki igne mi yapılmadı canım. Eger oyleyse oğlunun da senin gibi negatif olması gerekir kan grubu . eğer bebek annenin kan grubunu aldiysa dogumdan sonra iğne olmana gerek yok.

Kızlar akıllı telefon yada tableti olanlar bu uygulamaları indirsinler,ben hamiş kalmadan indirmiştim :) hamilelik- hamileyim- bebeğim&ben :) ayrıca ingilizceniz varsa pregnancy app larda çok hoş :))

Kızlar akıllı telefon yada tableti olanlar bu uygulamaları indirsinler,ben hamiş kalmadan indirmiştim :) hamilelik- hamileyim- bebeğim&ben :) ayrıca ingilizceniz varsa pregnancy app larda çok hoş :))

bende var canım güzel evet

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…