kIzlar kan uyuşmazlığı olan varmı aranızda ben negatif eşim pozitif bizde var
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Kuzum mesaj kutuna bak yazdım adını
Canim hayırlı olsun bebegin hosgeldin aramiza :)Merhabalarrr,
Ben konuyu yeni gördüm. Ben de ocak annesi olucam inşallah. Bebeğimin tahmini doğum tarihi 18.01.2015. Şu anda yurtdışındayım evde hassas testlerden yaptım adetimin geciktiği 2. Gün negatif çıktı 5. Gün yine yaptım pozitif çıktı. Hastaneden randevu aldık hastanede bile idrar testi yaptılar. Hamilesin daha 4 haftalık doktoru 8. Hafta olmadan göremezsin dediler gönderdiler(. İlk hamileliğim böle şaşkın bir şekilde bekliyorum şu anda :))
Hamile hamile bosa strese sokmussun kendini canim sukur için rahat etmiş huzurunuz bozulmasın inşallah hic.iyi geceler kızlar bu akşam eşime hamile oldugumu nihayet söyledim kısa bir şok geçirdi sonrada beni tebrik etti telefonum bozulmuştu anne olmanın şerefine güzel bir telefon alalım sana dedi hayret ettim sevindi yani ben morali bozulur sanarak çok yanılmışım alışveriş merkezindeydik sana balık alalım bundan sonra öncelik sensin daha iyi beslenmelisin felan demeler ayy çookk mutlu oldum çokta rahatladım..bilmeyenler için söyleyim eşim 2. çocuk hiç istemiyordu ama rabbim ihsan etti işte bende çekiniyordum..mide yanmalarım devam ediyor kızlar gittim eczaneden şurup aldım gebeler için çok iyi geldii..
mantıklı canım ben devamlı uzandığım halde halsizim sende gene çoluk cocuk var...:)bebişlerimiZin kan grubu ne. olur canım bu durumda ???
iPhone 'den Kadınlar Kulübü
canım sebze bakla haklısınız yazayım ki tüketirken dikkatli olun
özellikle çocuklarda 7 yaşına kadar vermeyin diyorlar
favizm diye bir hastalığa yol açıyormuş ve allah korusun ölüme kadar götürüyormuş
Hoşgeldin canim aramıza hayırlı olsun bebegin :)Merhaba herkese benimde ikinci hamileligim, 6yaşında bir kızım var...Bu hamileligim süpriz oldu biraz.8ocak olası dogum tarihi.Benim şuan en büyük şikayetim bulantı ve kusma...sizlerde durum nasıl ?
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
evet bizde de kan uyusmazligi var missdely.ilk bebegimde cikmadi zaten ilkte cikmiyo diyolar ama ikincide desorun olmaz ins
Allah günah yazmaz inşallahhh pek sevmem baklayı 5 senelik evliyim sadece 1 kere yapmışımdır
ayy canım bende aksine cok severim koca bir tabak yiyecektim şefimin bir akrabasına da olmuş
bi araştır canım dedi araştırınca da neler neler çıktı
hiç zehirleyebileceğini düşünmemiştim
Kizlarrr napiyorsunuzbisi sorucam beni taniyanlar var burda :))) bende adet gunumde kanama oldu ama direk kan ve 1 gun surdu dunde bahar temizligi yaptim agir falan kaldirdim aksam hatta gece tv izlerken aniden kan geldi halada devam ediyor yara falan yok kan testi negatif niye boyle oluyorki anlamadim
evet bizde de kan uyusmazligi var missdely.ilk bebegimde cikmadi zaten ilkte cikmiyo diyolar ama ikincide desorun olmaz ins
Canim sen hala doktora gitmedin mi şimdi biz ne desek bos yarin hemen bi doktora git normal degil bunlar...
bende bulantı cok yok ya sabahları oluyor birde ara ara...yeme içmemde sorun yok hatta acayıp bir artış var:):)
canim bana ilkinde igne yapilmadi aciklamasini hatirlayamadimama eger oglum negatif degil de bsbasi gibi pozitif olsaydi yapilcakti sanirim
Kızlar akıllı telefon yada tableti olanlar bu uygulamaları indirsinler,ben hamiş kalmadan indirmiştim :) hamilelik- hamileyim- bebeğim&ben :) ayrıca ingilizceniz varsa pregnancy app larda çok hoş :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?