bugun postu deldirdim geldim:)bu iğneyi olduktan sonra sanki franjit varmiş gibi oluyorum 2gün sürüyor...
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Ben onu da göremedim canım ya.. Çok istemiştim bugün ama olmadı. Haftaya gel dedi. Kalp atışlarını duycağım anı iple çekiyorum. İçimde benden bi parça var bu beni çook heycanlandırıyo
Tamam canım şimdi hatırladım. Medical parka gitmiştin dimi. Ordaki ultrasondan görememiştin. Olsun bu hafta görürsün merak etme 6000lerde görünüyo karından. Geç olsun güç olmasın canım :)
Evet öğlen konuşmuştuk seninle:) inşallah canım. Bu arada ismin ne?
Arkadaşlar Kuran bilenler yasin okumaya başlıyor. Okuyanlar hercal arkadaşımıza bildirsinler 41 tane okunacak.
Seda canım. Muğla'dan :)) senin?
Sidal ben de antalyadayım, deniz şehrindeyiz ikimiz de:) yazın güzel geçer inş hamileliğimiz sıcaklar çok bunaltmasa bari
Evden çıkamayacağım gibi görünüyor canım yaz boyunca. Zaten sıcağı hiç sevmem, bu yaz da denize falan giremeyince tam bunalım yaşıcam galiba. İnşallah bulantımız falan olmaz o zaman mahvoluruz valla. Gerçi 2 gündür yokluyo bulantılar beni ama hayırlısı bakalım.
Tamam canim okuyunca bildiririm inşallah tabi iyi bolurda basina gecebilirsem
Ayrica 70000 tevhitde cekelim kuran okumayi bilmeyenler de onu cekebilirler sedam sen takip et yine canım bi zahmet ...
Bugunde bulanti ve yatmayla geçti.
KristaLBebeK hosgeldin aramiza canım hayırlı olsun bebegin :) ekledim listeye ...
Ben denize girmeyi düşünüyorum ya temiz olan yerlerde tabi. Doktora danışırız sorun olmaz derse gireriz ne diyosun? Bende çok şükür bulantı yok inşallah da başlamaz.. Ama ani hareketlerde kasıklarda ağrım oluyo
Tamam canım biz de tevhid başlayalım o zaman. İsteyen katılsın. Yalnız şunu hatırlatayım önce 100 la ilahe illallah okuyacağız, 100ü tamamladıktan sonra Muhammedun Resûlullah diycez. Her 100 de tekrarlıcaz.
Bana şuan yasak canım deniz. Kesem biraz aşağıdaymış o yüzden yani. İlişki de yasak. Kasıklarımın ağrısı adetime 2 gün kala başladı, hala devam ediyo. Ani hareket yapmama da gerek yok ağrıması için canım her türlü ağrıyor :)))
canım ben hepsini bir çekiyorum öyle de olur demişlerdi.
Bana şuan yasak canım deniz. Kesem biraz aşağıdaymış o yüzden yani. İlişki de yasak. Kasıklarımın ağrısı adetime 2 gün kala başladı, hala devam ediyo. Ani hareket yapmama da gerek yok ağrıması için canım her türlü ağrıyor :)))
Sagolasin canim demek şimdi bu şekilde bebeğim rabbim ne buyuk ..Tamam canım.Eki Görüntüle 1118564 Eki Görüntüle 1118565 Ooh büyüyo bebişler:)
Tamam canım biz de tevhid başlayalım o zaman. İsteyen katılsın. Yalnız şunu hatırlatayım önce 100 la ilahe illallah okuyacağız, 100ü tamamladıktan sonra Muhammedun Resûlullah diycez. Her 100 de tekrarlıcaz.
Kizlarr merhabaaa doktordan geldik kalp atisi hemde ikizmis bebislerimmm hemd iki kesecikk ayri ayrilarr
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
canım ben hepsini bir çekiyorum öyle de olur demişlerdi.sadece 99 la ilahe illallah dedikten sonra 100.cüde Muhammed'in Resulullah da diyebilirmisiniz.ben zikirmatik kullandığından hepsini bir çekiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?